Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (17 μέλη και 210 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
3.636

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Μηνύματα
1.051
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Στην Ιάσωνος αργά χθες η ρομινα ψηλή αδύνατη μαυριδερη με συνεχόμενα δωμάτια κι έναν Πακιστανό ντιρλα έτοιμο να πεσει μόνος του και μπήκε και στο δωμάτιο.στη μεγ. Αλεξάνδρου η Φωτεινή Γκμοχ τιμής ένεκεν μπήκα , έκανε κάτι ξεφουσκώματα στην πίπα λες κι έσκασε κάνα λάστιχο.εκει που με καυλωνε μ αυτούς τους θορύβους με ξεκαυλωνε.αριθμους λόγω ποτών κ κούρασης δέν θυμάμαι
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.634
Κριτικές
61
Like
39.873
Πόντοι
21.555

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.229
Κριτικές
49
Like
22.146
Πόντοι
24.596
Οποτε απογευμα εκτος αν κανει διπλοβαρδια...Οπως και ναχει θα περασο να δω...και ευχαρηστο για υην αμεση απαντηση σου συναγωνηστη!
παρακαλω συναγωνιστη.καλο βολι :hi: :S :S :S
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Καλημέρα,
Ανεβάζω μία ενημέρωση απο την χθεσινή απογευματινή βάρδια.
Στο Φυλής στο 84 ισόγειο ήταν η Ναταλύ.Αθίγγανη,αδύνατη,με καστανοκόκκινα μαλλιά προς το καρέ.Σε κανονικό πρόγραμμα.Έχει εργαστει προσφάτως και σαν Μόνικα και Ναταλύ στα Κολωνού 27 ισόγειο όπου και ξεκίνησε,Κολωνού 23 ισόγειο,Κολωνού 11 και 15.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ήταν η Μαριάννα.Όμορφη κοπέλα,λεπτή,με μακριά ξανθά μαλλιά και ωραίο σώμα σε κανονικό πρόγραμμα.Η Μαριάννα εργάζεται και στο Φυλής 86 στο ισόγειο.
Στο Φυλής 86 στον όροφο σε ντουέτο η μιλφ Βερόνικα, κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά καστανά μακριά,κωλάρα.Ανα διαστήματα εμφανίζεται και με γυαλιά στο σαλόνι.Φουλ πρόγραμμα. Μαζί της η Ναταλία μιλφ με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,με πιασίματα.Γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό  και κώλος.
Στο Φυλής 65 η Ελένη,ψηλή,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Φουλ πρόγραμμα με cif,cim όπως η ίδια ανακοινώνει στο σαλόνι.
Στο Φυλής 65 στον όροφο σε ντουέτο η Τζένη γνωστή και σαν Κωνσταντίνα η "Σαλονικιά".Όμορφη κοπέλα.λεπτή,ψηλή,με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.'Εχει εργαστεί παλιότερα στα Φυλής 54, Φυλής 66Α, Φυλής 136 στον όροφο και σε άλλα μαγαζιά.Πρωκτικό Μαζί της η καινούρια μαύρη με όνομα Beauty,γεματούλα με κωλάρα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία,η Λαρίσα, κοντή,λεπτή,με μακριά μαύρα μαλλιά, ανοιχτούς γαλάζιους οφθαλμούς,μεγάλο τατού πίσω στην μέση,ένα λουλούδι.Ανακοινώνεται στο σαλόνι φουλ. Εννοώντας ότι η κοπέλα δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα. Την δοκίμασα μιας και η κοπέλα απο εμφάνιση ήταν του γούστου μου. Οι εντυπώσεις μου ήταν μέτριες. Η κοπέλα απο εξτρά δεν κάνει μέσα πολλά πράγματα. Περισσότερα στην κριτική.
Στο Αλκιβιάδου 16Α η μιλφ Πατρίτσια, με πιασίματα και κοντά καστανά μαλλιά.Σε φουλ.
Το Αλκιβιάδου 16Β κλειστό.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Αλεξάνδρα, αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,γεματούλα,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Είναι η Αλεξάνδρα που είχα δει στην Τροφωνίου 11 πρωινή βράδια.Έχει εργαστει και Αλκιβιάδου 16Β. Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στο σώμα της και κώλος.
Στο Εξηκίου 18 στον όροφο η ημεδαπή μιλφ Μελίνα, κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,μαλλιά καστανά πιασμένα αλογοουρά.Εμφανίστηκε με ολόσωμο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Τροφωνίου 11 στο ισόγειο η μιλφ Ντιάνα απο Αλβανία.Γεματούλα με κωλάρα,μαλλιά μαύρα σγουρά στο ύψος των ώμων της,με χαρακτηριστική μύτη και τραχύ πρόσωπο.Έχει εργαστεί και ακόμα εργάζεται και στα Αλκιβιάδου 16Β και Βέργας 6 υπόγειο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στο μαγαζί με την αριστερή είσοδο ήταν η Ντίνα η "Σπανιόλα". Την πρόσεξα καλύτερα, όντως πρόκειται περί τρανσέξουαλ. Κανονικών κιλών,σώμα με πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα,μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,πολλές πλαστικές σε πρόσωπο και στήθη.Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα της.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μέσα ήταν η μιλφ Ρωσόφωνη Βερόνικα,κανονικών κιλών,με λευκό δέρμα,μαύρα μακριά μαλλιά.Έχει δοκιμαστεί μία φορά στο παρελθόν με καλές εντυπώσεις αν και δεν κάνει μέσα τα κόλπα που κάνει η Ελένη αλλιώς θα έπαιρνε άριστα. Γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό στο στόμα. Την ξαναπήρα και έμεινα ικανοποιημένος.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ισόγειο εμφανίστηκε η Μαρίνα,την βρήκα αρκετά του γούστου μου και την είχα ξαναδει και πριν μία εβδομάδα.Λεπτή,με μακριά καστανά μαλλιά,όμορφα στήθη με ρώγες μυτερές.Κανονικό πρόγραμμα. Την ρώτησα για γυμνό τσιμπούκι και σπάστηκε σαφώς εκνευρισμένη απο την αναδουλεία και άρχισε να ειρωνεύεται. Μιλάει καλά Ελληνικά,σπαστά και μάλλον πρόκειται για Αλβανέζα. Το δεξιό ισόγειο κλειστό.
Στο Ιάσωνος 46 στο ισόγειο αριστερά κλασσικά η Λουίζα σε κανονικό πρόγραμμα,λεπτή,με λεπτή φωνή,μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.'Εχει εργαστεί και στα Φυλής 84,86, Φωκαίας 25,Κολωνού 11 και τώρα εδώ.
Στο Κολωνού 48 υπηρεσία ήταν η Αθηνά η οποία εργάζεται και αυτή ως κοπέλα.Εχθές ήταν υπηρεσία. Μου παρουσίασε την Βαλέρια,μιλφ,κανονκών κιλών με πιασιματάκια, μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα πάνω. Κανονικό πρόγραμμα αλλά μέσα αν το διαπραγματεύτεις κάνει και γυμνό τσιμπούκι.Μαζί της η Ναταλία,μιλφ,με μαύρα μαλλιά στό ύψος των ώμων της και πιασιματάκια.Με το ίδιο πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο ήταν η Μιρέλα απο Ρουμανία,ψηλή,κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Κανονικό πρόγραμμα ανακοίνωσε αυτήν την φορά.Μαζί της μία αθίγγανη,κανονικών κιλών με μαλλιά καστανά σγουρά στο ύψος των ώμων της.Αδιάφορη.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο η Ρουμάνα Άννα γυρολόγος πολλών μαγαζιών. Λεπτή, με μαλλιά βαμμένα ξανθά πλατινέ προς το καρέ.Σε γυμνό τσιμπούκι.Έχει εργαστεί στα Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 όπου και την είχα πρωτοπάρει με πολύ καλές εντυπώσεις, Αλκιβιάβου 16Β, Φυλής 65 ισόγειο,Φυλής 61 υπόγειο, Κολωνού 30 ισόγειο,Κολωνού 32 υπόγειο,Κολωνού 32 ισόγειο, Διδυμου 27 και τώρα μετά την επιστροφή της σε αυτό το μαγαζί. Αποκτώντας την εμπειρία της δουλειάς πλέον έχει γίνει πιο πονηρή και φυγόπονη ενώ είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες υπηρεσίες.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο οι δύο μιλφ Ρωσόφωνες Σιμόνα και Σοφία.Η πρώτη,ψηλή,κανονικών κιλών με λίγα κιλά στην κοιλιά και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.'Εχει εργαστεί και Κολωνού 53 και η δεύτερη κοντή,ελαφρώς γεμάτη με ξανθά πλατινέ μαλλιά προς το καρέ.Η πρώτη γυμνό τσιμπούκι η δεύτερη κάνει και τελειωτικό στο στόμα.
Στο Δεληγιώργη 39 τέλος ήταν η 'Ανδρεα γεμάτη,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά αδιάφορη.Σε κανονικό πρόγραμμα.Παλιά καραβάνα η οποία παλιότερα εργάζοταν και στα Ιάσωνος 44 και 46.
Καλό Σαββατοκύριακο και καλές εξορμήσεις!


 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα και πάλι!
Ενημέρωση απο την πρωινή βάρδια.
Στο Φυλής 84 ισόγειο κλασσικά η Αντζελίνα. Ψηλή,λεπτή,με μακριά ξανθά μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 στον όροφο η Σόνια,ψηλή,λεπτή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα,πρώτη ημέρα στην δουλειά κατά την υπηρεσία, η Γιασμίν.Πρόκειται για νεαρή,κοντού αναστήματος,με λευκό δέρμα και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,στήθος μικρό.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 86 στον όροφο η Ναταλύ που είδα και εχθές το απόγευμα.Με πιασιματάκια και καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 71 ισόγειο κλασσικά η Μαίρη,κοπέλα με μακριά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών με λίφα πιασιματάκια.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο ήταν η Λάουρα,ψηλή,νταρντάνα,με μακριά μαύρα μαλλιά και γυαλιά κοκκάλινα μαύρα οράσεως.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο η Μικαέλα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 24 στον όροφο ήταν κλασσικά η Λάουρα σε πρωκτικό.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.
Στο Φωκαίας 27 στο υπόγειο η μιλφ Άννα η Πολωνέζα.Παλιά καραβάνα εργάζοταν και παλιότερα στο μαγαζί καθώς και στο Φωκαίας 25 ισόγειο.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο η Καμέλια.Κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και σιλικονάτα στήθη.Έχει εργαστεί παλιότερα καΙ σαν Ντάνα και Λώρη.Φουλ πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο η γυρολόγος φόλα Ανδριάννα.Με πιασίματα,μεγάλα στήθη,μαύρα μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 109 Β η Αλίνα πρώην Σάνδρα και Ροδίκα.Κοπέλα λεπτή,με μακριά ξανθά μαλλιά ανοιχτούς οφθαλμούς.Γνωστή απο τα Ιάσωνος 19 όροφος,Κολωνού 11.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της.Η πρώτη συνεύρεση της ημέρας σε αυτή την κοπέλα.Πολύ καλή.
Συνέχεια της βόλτας κάτω στο Μεταξουργείο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο η Ρωξάνη και η Ρίτα. Η πρώτη μιλφ κοντή γεματούλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και η δεύτερη ψηλή,πιο γεμάτη με κοντά ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν κλασσικά η μιλφ Βικτώρια,υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα,μαζί με την Λίνα,ώριμη Ρωσόφωνη,ψηλή,ελαφρώς γεμάτη με πιασίματα και μαλλιά ξανθά πλατινέ προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 44 δεξιά ήταν η Αλίνα,παλιά καραβάνα,γεματούλα,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της. 'Εχει εργαστεί και στα Ιάσωνος 46,Κωλοκυνθούς 38,63 Έλλης 3, Διδύμου 18,Αλκιβιάδου 16Α,Β και γενικά σε πολλά άλλα μαγαζιά.Στο δεκάρικο κάνει κανονικό πρόγραμμα.Το αριστερό ισόγειο κλειστό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν κοπέλα υπέρβαρη με μαλλιά μαύρα προς το καρέ.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ήταν η Αλίσια μιλφ Ρωσόφωνη,Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Χάνει στο πρόσωπο.Έχει εργαστεί και στα Κολωνού 48 και 27 στον όροφο.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό κλασσικά η Λουίζα που δούλευε και εχθές το απόγευμα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο κλασσικά η Κρυσταλλία αλλιώς γνωστή και σαν Ιωάννα.Κοντή,γεματούλα με όμορφο πρόσωπο,μαλλιά μαύρα κάτω απο τους ώμους.Σήμερα ανακοίνωσε κανονικό.Γενικά η κοπέλα αυτή κάνει ελεύθερο στοματικό.πρωκτικό και αυταρχικό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο σε ντουέτο η Βαλεντίνα παλιά καραβάνα των 2 μαγαζιών αυτών.Επανέρχεται κατά καιρούς.Στα μπουρδέλα της Αθήνας έχει εργαστεί μόνο σε αυτά τα μαγαζιά.Μιλφ,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόμαυρα μαλλιά κοντά προς το καρέ.Σε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στο στόμα κατόπιν συνεννόησης.Φιλότιμη κοπέλα και καλή σε υπηρεσίες δεν κλέβει. Μαζί της η Σουζάνα,υπέρβαρη,Αλβανέζα μάλλον με μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω.Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 45 αριστερή πόρτα στο μαγαζί στα δεξιά του διαδρόμου,κοπέλα γεματούλα με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 45 ευθεία μέσα στο διάδρομο η Ρωσόφωνη μιλφ Ναταλία γνωστή και απο Κολωνού 53.Με καστανά μαλλιά προς το καρέ,κανονικών κιλών με πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο η Βαλέρια,κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαλλιά μακριά καστανά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο ήταν σε ντουέτο η ώριμη Άννα,ψηλή,κανονικών κιλών με κοντά αγορέ ξανθά μαλλιά και η Ναταλύ η Τουρλοκωλιάστρα,κανονικών κιλών με μακριά ξανθά μαλλιά.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι αμφότερες.
Στο Ακομινάτου 2 στο ισόγειο η Ναταλύ πρώην Μόνικα που είχα δει εχθές απόγευμα στο Φυλής 84 στο ισόγειο.Αθίγγανη,αδύνατη,νεαρή,με μαλλιά καστανοκόκκινα προς το καρέ.Κολωνού 27 ισόγειο, Κολωνού 11 και 15 καθώς και λίγο στο Φυλής 59 είναι κάποια άλλα μαγαζιά που έχει δουλέψει.Κανονικό πρόγραμμα.Τελικά συμπεραίνω ότι οι κοπέλες ανακυκλώνονται στα μαγαζιά και σπάνια έρχονται καινούριες.
Στο Ακομινάτου 2 στον όροφο η Χριστίνα,γεματούλα με βυζάρες και κοντά καστανά μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Δεληγιώργη 39 ήταν δύο κοπέλες.Η πρώτη η Νίκη απο το Ακομινάτου 2 ισόγειο.Κοντή,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,χάνει στο πρόσωπο.Σε ελεύθερο στοματικό. Και η Γωγώ  απο τα Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 πριν κλείσουν και το Κολωνού 27 υπόγειο.Κοντή,κανονικών κιλών με σφιχτό γυμνασμένο σώμα,μαλλιά μαύρα πιασμένα σε αλογοουρά,πρόσωπο τραχύ για την οποία η υπηρεσία ανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα.
Στο Κολωνού  23 στον ημιόροφο δεν ήταν η Νικόλ.Ήταν μία κοπέλα κοντή,λεπτή με μακριά μαύρα μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Μαργαρίτα απο Αχαρνών 85 και τώρα τελευταία σε αυτό το μαγαζί.Υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά σγουρά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο ήταν η μιλφ Αλβανέζα Ροζαλίντα.Παλιά καραβάνα έχει ξαναδουλέψει στο μαγαζί αυτώ καθώς και ΜΑ 22 ισόγειο. Κανονικών κιλών με μαλλιά μαύρα μακριά πιασμένα αλογοουρά.Πρωκτικό.
Στο Ιάσωνος 31 υπόγειο μπήκα και δεν θυμάμαι τι είδα.
Στο Ιάσωνος 31 τέλος στο ισόγειο δεξιά του διαδρόμου ήταν τρεις κοπέλες η Ελένη Πετράκη,κανονικών κιλών με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά και η Τζέσικά ψηλή με πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων οι οποίες κάνουν απλό πρόγραμμα. Μαζί τους η Άννα,αδύνατη κοπέλα με κοντά καστανοκόκκινα μαλλιά.Παρουσιάστηκε στο σαλόνι φορώντας ένα σέξι εφαρμοστό μαύρο ολόσωμο που της πήγαινε.Κανονικό πρόγραμμα.Αποφάσισα να την δοκιμάσω. Έμεινα ικανοποιημένος.
Και στο σημείο αυτό τελείωσε η βόλτα μου.
Καλό Σαββατοκύριακο και πάλι να έχετε!


 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Συμπληρωματικά στην σημερινή ενημέρωση στην πρωινή βάρδια είδα και τα εξής που ξέχασα να αναφέρω.

Ιάσωνος 19 ισόγειο την Ντιάνα,κοπέλα λεπτή,με μακριά καστανόξανθα μαλλιά.Η γνωστή του μαγαζιού με κανονικό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19 στον όροφο ήταν η Μπέλλα.Πρόκειται για μιλφ,γεματούλα με μαύρα μακριά μαλλιά.Φορούσε ολόσωμο.Σε κανονικό πρόγραμμα.

Στο Ιάσωνος 20 στον όροφο καινούρια κοπέλα.Ψηλή,κανονικών κιλών με όμορφα πιασιματάκια,λευκό δέρμα,ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Κανονικό πρόγραμμα.

Στο Ιάσωνος 20 δεξιά στο ισόγειο ήταν η Ντιάνα σε κανονικό πρόγραμμα την οποία και δεν έμεινα να δω.
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Ετεροχρονισμένη ενημέρωση από την χθεσινή πρωινή  βάρδια  στη διάρκεια της οποίας είδα τα εξής...



Φυλής 71 ισόγειο:
Αλέσια...
Μελαχροινό πιπινοειδές με όμορφο κοριτσίστικο πρόσωπο και ωραίο αδύνατο σώμα.
Με πρωκτικό.

Φυλής 71 όροφος:
Λαρίσα...
Καστανό κοντοπούτανο πιπίνι με συμπαθητικό πρόσωπο-ανοικτόχρωμα μάτια και λίγο σαγωνάκι.
Κορμί καλό,αδύνατο.
Ανακοινώθηκε υπερφουλαρισμένο πρόγραμμα.

Το Φυλής 69 ισόγειο ήταν κλειστό.

Φυλής 69 όροφος:
Εύα...
Ξανθιά μιλφ,σχετικά ψηλή,με θηλυκό πρόσωπο και σώμα με ωραία πιασίματα-ζουμερός κώλος.
Με πρωκτικό.

Φυλής 67:
Λάουρα,η γνωστή καστανή αδύνατη βυζοπούλα.
Μαρία...
Ξανθιά πιτσιρίκα με συμπαθητική φάτσα.Κορμί όχι εντελώς στεγνό-μικρόβυζη και με ωραίο κώλο.
Με πρωκτικό.

Φυλής 65 ισόγειο:
Ναταλί...
Κοντούλικο σκουρόδερμο πιπίνι με καλό προσωπάκι και με πολύ αδύνατο κορμί.Με 69.
Η γνωστή Ναταλί (πρώην Μόνικα) από Μεταξουργείο-τελευταία Κολωνού 15β και Ιάσωνος 19α.

Το Φυλής 65 άνω ήταν κλειστό.

Φυλής 84 ισόγειο:
Αντζελίνα...
Ο ξανθός πιπινομούναρος με το ωραίο πρόσωπο και την κορμάρα.
Έχει γεμίσει καυλωτικά ο κώλος της!

Φυλής 86 όροφος:
Ναταλία...
Ξανθιά με συμπαθητικό πρόσωπο και κορμί ψιλοζουμερό με γεμάτους βύζους και κωλάρα-αν και δεν της φαίνονταν.
Με πρωκτικό.

Τα Φυλής 86 ισόγειο και 84 όροφος όπως και τα Φυλής 61 και 72 ήταν κλειστά.

Φυλής 59:
Μαρία...
Μελαχροινό κοντό πιπίνι με μέτριο πρόσωπο και με ωραίο αδύνατο σώμα-καλό βυζάκι και στρογγυλό κωλί.
Με απλό.

Φυλής 66 αριστερά:
Άντζελα...
Μελαχροινή μιλφ,κοντή με θηλυκό σχιστομάτικο πρόσωπο.
Αρκετά αδύνατη στο σώμα.
Με πρωκτικό.

Φυλής 66 δεξιά:
Έλενα...
Καστανή βυζοπιτσιρίκα με κοριτσίστικο προσωπάκι.

Φυλής 56:
Γιάννα...
Καστανή πλέον η γνωστή κοπέλα.Με θηλυκό πρόσωπο και με ζουμερό σώμα που δεν δείχνει κακό λόγω του ύψους της.Αεράτο σαλονάρισμα.

Φυλής 54 ισόγειο:
Μάγια...
Σχεδόν ξανθιά πλέον,ψηλή,με θηλυκό πρόσωπο-με χαρακτηριστικά σκιστά μάτια.
Ωραίο κορμί πιανούμενο με βυζοτορπίλες.

Φυλής 54 όροφος:
Ναταλί...
Καστανή πιτσιρίκα με γλυκό παιχνιδιάρικο μούτρο.
Σώμα με ωραία πιασίματα και καλό γεμάτο στήθος.

Φυλής 109 ισόγειο:
Αλίνα...
Η γνωστή Ροδίκα.Ξανθό κορίτσι με συμπαθητικό πρόσωπο και ωραίο αδύνατο σώμα.
Ανακοινώθηκε πρόγραμμα τα πάντα εκτός κώλου.

Φυλής 109 άνω:
Εύα...
Κοντή ξανθιά κοπέλα με μέτριο  πρόσωπο με σιλικονάτα χείλη και κορμί με λίγα πιασίματα.
Σήμερα με έκπτωση το μενού της:ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Πιπίνου 65:
Αντελίνα...
Μελαχροινή κοπέλα με αδιάφορο πρόσωπο και με κορμί ψιλοζουμερό.
Η γνωστή φολοΑντελίνα από τα Φυλής 84 και 86 και Φωκαίας 25.
Και η Δήμητρα...
Ξανθιά κοντή χοντρούλα με γλυκό πρόσωπο.

Τα υπόλοιπα μεγάλα νούμερα επί της Φυλής την ώρα που διάβηκα ήταν κλειστά.


Επί της Φιλιππίδου,στον όροφο ήταν η Άννα.

Στο ισόγειο,η Τζούλια απαξίωσε τους επισκέπτες του οίκου και δεν βγήκε στο σαλόνι.
Ο λόγος ήταν μη τυχόν αναγνωριστεί-μια
και πρόκειται για την υπερφολάρα Χριστίνα από τα Κολωνού 15 και 32β.

Μεγάλη η διαδρομή της ως φόλα σε μια σειρά από σπίτια του 10άρικου και του 20άρικου και με του κόσμου τα ονόματα όπως Μισέλ,Τζούλια,Άννα και δεν συμμαζεύεται.

Άντε στα τσακίδια λοιπόν γυφτοτσόκαρο που στο 10άρικο παρακαλούσες για μια κουβέντα για το πόσο...καλή είσαι.




Στη Φωκαίας...



Φωκαίας 7:
Δεξιά,η Άννα...
Ξανθιά ψηλή κοπέλα με γλυκό σαγωνοπρόσωπο.
Αρκετά αδυνατισμένη σε σχέση με τότε που πρωτοεμφανίστηκε.Με πρωκτικό.
Το Ελενόσπιτο κλειστόν.

Φωκαίας 9 αριστερά:
Άννα...
Μελαχροινή κοντή μιλφ με μέτρια ψιλοταλαιπωρημένη φάτσα.
Σώμα σχετικά αδύνατο με λίγα τοπικά πιασίματα.Πολύ μέτρια εμφανισιακά.
Με πρωκτικό.

Φωκαίας 9 δεξιά:
Ναταλί...
Μελαχροινό κορίτσι με όμορφο μουτράκι και με ωραίο αδύνατο κορμί-στητό βυζί και καλό κωλί.
Πορνοσταρικά ντυμένη και σήμερα.
Με ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Λάουρα...
Μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο-έδειχνε καλύτερα σήμερα με μαζεμένα τα μαλλιά της.
Μικρόβυζη αλλά με κωλάρα.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 17 όροφος:
Μικαέλα...
Μελαχροινή Μολδαβή με θηλυκό πρόσωπο-με ωραία σκιστά μάτια.
Κορμί ωραίο,ελαφρώς ζουμερό που το τόνιζε και σήμερα τα πορνοσταρικά ζαρτιεροειδή εσώρουχά της.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 19:
Βίκυ...
Καστανή γεματούλα πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο-με γεμάτους βύζους και με κωλάρα.
Με πρωκτικό.

Το Φωκαίας 25 άνω ήταν κλειστό.

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Τζανίνα...
Ξανθιά ψηλή Ρουμανοπιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο.Σώμα καλό αν και όχι αδύνατο πλέον-με μικρό στήθος.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

27 υπ:Καμέλια και Άννα Πολωνή.
27 ισ:Αθηνά.
27 ορ:Αντριάννα.
24:Λάουρα και Άντζελα.




Στη Διδύμου...



Διδύμου 7 δεξιά:
Χριστίνα...
Ο ορισμός του μουναροπιπίναρου.
Όμορφο πρόσωπο και κορμάρα-γυμνόστηθη ως συνήθως και με μια ανύπαρκτη καρώ φουστίτσα από κάτω.

Διδύμου 8 ισόγειο:
Έλενα...
Ξανθιά μιλφ με συμπαθητικό γελαστό πρόσωπο-με χαρακτηριστική φράτζα στο μαλλί.
Κορμί πιανούμενο με κωλάρα.
Μαζί της η Βερόνικα...
Ξανθιά μιλφ,θηλυκή στο πρόσωπο και αυτή με ζουμερό σώμα.

Τα Διδύμου 7β και 8 άνω ήταν κλειστά.

Διδύμου 16:
Κρίστυ...
Η γνωστή ξανθιά μιλφ.
Με καλό πρόσωπο και δεμένο κορμί-με γεμάτο στήθος και καλή κωλάρα.
Θα δουλεύει εδώ τα πρωινά.
Μαζί της η Ροζαλία...
Ξανθό γκιλφ με κλασσική φάτσα θείτσας που φόρεσε τα λευκά ζαρτιερικά της και πήγε σε μπουρδέλο.

Τα Διδύμου 18 ήταν κλειστά.

Διδύμου 22:
Βικτώρια...
Καστανή κοντή κοπέλα με μέτριο πρόσωπο.
Σώμα καλό αρκετά αδύνατο με ωραίο κώλο.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα.

Διδυμου 27:
Φωτεινή...
Μελαχροινό μιλφάλογο με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο σώμα.
Μαζί της η Αλιόνα...
Ξανθιά μιλφογκιλφ με γερασμένο πρόσωπο και σώμα σχετικά αδύνατο και πολύ χαλαρό.


Επί της Αγκύρας...


Αγκύρας 12 αριστερά:
Αναστασία...
Καστανή ψηλή πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και νταρντανέ κορμί.

Αγκύρας 12 δεξιά:
Σούζυ...
Ξανθιά κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο.Αδύνατη στο σώμα.
Μαζί της η Έλενα...
Ξανθιά χοντρούλα με γλυκό πρόσωπο-με ωραίους γεμάτους βύζους και με κωλάρα.

Τα Καλυμνέικα κλειστά.

Ρεμούνδου 21 όροφος:
Αλίνα...
Ξανθιά ψηλή κοπέλα με μέτριο πρόσωπο και με αδύνατο κορμί.
Υπηρεσία η παλαιά Όλγα με την μπανάνα!
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Ρεμούνδου 20:
Λώρα...
Μελαχροινό κοντοπούτανο με συμπαθητικό μούτρο.
Ωραίο κορμάκι,αδύνατο.

Το Ρεμούνδου 21 ισόγειο ήταν κλειστό.

Περγάμου 1:
Γιασμίν...
Ξανθιά βυζαρού με γλυκό πρόσωπο-χοντρούλα με αρκετά τοπικά λίπη.

Περγάμου 27:
Η θεία Εύα και η Ειρήνη.Η γνωστή ξανθιά χοντρούλα μιλφ με το κοντό μαλλί.

Το Αλκαμένους 113 ήταν κλειστό.




Στα πέριξ της Λιοσίων...



Λιοσίων 73α:
Λάουρα...
Μελαχροινό μουνέτο με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο,όχι στεγνό,κορμί.
Σίσυ...
Μελαχροινό πιπινοειδές με συμπαθητικό πρόσωπο.
Κοντούλα και αρκετά αδύνατη-με μικρό και ψιλοπεσμένο στήθος και ωραίο κώλο.
Μπέτυ...
Ξανθιά,με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο ζουμερό κορμί-με γεμάτο στήθος.

Βέργας 3:
Δεξιά,η Σάντρα ένα ξανθό νταρντανοβουνό-με θηλυκή σκιστομάτικη φάτσα όμως.
Αριστερά,η Βικτώρια..
Η γνωστή καστανή κοπέλα-ή ότι έχει απομείνει από αυτήν τόσο πολύ που αδυνάτησε.
Με ελεύθερο στοματικό.
Στον όροφο,η Καμήλα...
Καστανόξανθη με συμπαθητικό πρόσωπο και με ζουμερό σώμα με καλή κωλάρα.
Με απλό πρόγραμμα.


Βέργας 2:
Αλεξάνδρα...
Η γνωστή ξανθιά ασπρουλιάρα Ελληνογερμανίδα μιλφ.
Με θηλυκό πρόσωπο και σώμα με πιασίματα.

Βέργας 6 υπόγειο:
Η Μπάρμπορα κλεισμένη σε δωμάτιο για μισή ώρα.

Βέργας 6 ισόγειο:
Όλγα,η καστανόξανθη θηριώδης και Μαριάννα,η ξανθιά ζουμερή μιλφογκίλφ.

Εξηκίου 18 αριστερά:
Σοφία...
Ξανθιά στρουμπουλοζουμπουρλή μιλφ με γλυκό πρόσωπο συμπαθέστατης νοικοκυρούλας.

Εξηκίου 18 δεξιά:
Μιράντα,η καστανόξανθη Ελληνοβραζιλιάνικη φάλαινα.

Το Εξηκίου 18 όροφος ήταν κλειστό.

Παιωνίου 47:
Άννα...
Απ'όσα μπόρεσα να διακρίνω στο απόλυτο σκοτάδι,μελαχροινή κοπέλα με γλυκό πρόσωπο.Χοντρούλα στο σώμα.

Κνίδου 18:
Κλασδικά η χοντροΤζούλια με τις τεράστιες βυζάρες.

Τροφωνίου 11 ισόγειο:
Αλεξάνδρα...
Καστανή σκουρόδερμη κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο.
Σώμα ζουμερό,ψιλοτουμπανιασμένο.
Με πρωκτικό.

Το Τροφωνίου 11 άνω ήταν κλειστό.

Τροφωνίου 13 ισόγειο:
Η θρυλική θεία Όλγα,ξανθιά γκιλφ με μεγάλο,σιλικονάτο στήθος.

Τροφωνίου 13 όροφος:
Η Μπετάρα,η καστανόξανθη μιλφάρα με τις βυζάρες της έξω-έχει πάρει κιλά και έχει κάνει και κοιλιά.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος-και με συνεχόμενα δωμάτια παρακαλώ.

Κλειστά τα Χωματιανέικα,όπως και τα Λιοσίων 76 και Λιοσίων 79.



Κάτω από τις γραμμές...



Μαραθώνος και Αχιλλέως:
Ναταλί...
Μελαχροινή μικρή με μέτριο πρόσωπο αλλά με καλό αδύνατο σώμα.

Μαραθώνος 59 αριστερά:
Μαίρη...
Μελαχροινή ψηλή κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο και κορμί με πιασίματα όχι ατσούμπαλα ή απωθητικά.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθώνος 59 δεξιά:
Ντιάνα...
Ξανθιά πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο-χοντρούλα στο σώμα,ατσούμπαλη σε πολλά σημεία.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στόμα.


Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά:
Άννα...
Καστανόξανθη κοντή μιλφ με προκλητική αγριοσκυλόφατσα.Αδύνατη στο σώμα.
Με πρωκτικό.
Είναι η Άννα που τα απογεύματα δουλεύει στο Φυλής 74.

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά:
Τζούλια...
Μελαχροινός νταρντανοτόφαλος με ψιλογλυκό πρόσωπο.
Η χοντροΤζούλια που δούλευε Διδυμου 27.
Μαζί της η Ζωή-που παρουσιάστηκε σαν Ελληνίδα.
Ξανθιά μιλφ με μέτρια μάγκικη φάτσα.Σώμα σχετικά αδύνατο με μικρό στήθος και λίγο πιο γεμάτη στον κώλο.

Ιωαννίνων 5:
Έρρικα...
Μελαχροινή,σχετικά ψηλή,με θηλυκό πρόσωπο και κορμί με ωραία πιασίματα.
Αρκετά καλή εμφανισιακά.
Μαζί της η Ίρις...
Κοκκινομάλλα μιλφ με μέτριο πρόσωπο και σώμα ζουμερό που ξεφεύγει κυρίως από τη μέση και κάτω-με κωλάρα.

Στο Ιωαννίνων 3 ισόγειο έρχονταν καθυστερημένη η Μαρίνα,μελαχροινή κοντή μιλφ με συμπαθητικό πρόσωπο και με σώμα σχετικά αδύνατο.


Αυτά.
 

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Μηνύματα
917
Like
671
Πόντοι
86
Στο Φυλής 109 Β η Αλίνα πρώην Σάνδρα και Ροδίκα.Κοπέλα λεπτή,με μακριά ξανθά μαλλιά ανοιχτούς οφθαλμούς.Γνωστή απο τα Ιάσωνος 19 όροφος,Κολωνού 11.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της.Η πρώτη συνεύρεση της ημέρας σε αυτή την κοπέλα.Πολύ καλή.
Αυτή έχει ένα αφ΄υψηλού υφάκι στο σαλονάρισμα;
 
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Μηνύματα
915
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Δίχως να θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες,η Σύλβια είναι πρώην στουντιοκόριτσο.

Υπάρχει μόνο μία αναφορά για αυτήν όταν αρχικά δούλεψε στο Εξηκίου 18γ με το όνομα Ναόμι:

πρώην στουντιοκόριτσο λοιπόν, ε?
κ κάπου είχα την εντύπωση ότι μου φαινότανε γνωστή, χωρίς να πηγαίνω κ συχνά σε studios
κανείς που να θυμάται πού είχε δουλέψει? Για την Σύλβια από το Φ66Δ (αριστερά) αναφέρομαι
 

waldy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Μηνύματα
62
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
280
ξερει κανεις κοντοπουτανα στην αθηνα που να δεχονται να καταπινουν? Ή έστω και κανονικα υψη....
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.203
Κριτικές
35
Like
5.847
Πόντοι
6.796
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom