Ενημέρωση για λίγα σπιτάκια μετά από σύντομη διακοπή ρεύματος παρακαλώ.
Φυλής 65 όροφος Ντιάνα. Α-Γ-Α-Λ-Μ-Α!!!!! Είχα να τη δω κανα τρίμηνο το κορίτσι δεν ξέρω τι κάνει αλλά έχει φτιάξει σωματάρα. Απίστευτο μωρό. Απορώ πως και δεν είναι σε studio η να τα παίρνει χοντρά σαν call girl.
H Ντιανα δουλευε σε στουντιο πριν από τέσσερα χρονια στη γνωστη γερμανικη αλυσιδα, αλλα για καποιους λογους, υποβιβαστηκε στο εικοσαρικο.
Πραγματικα είναι πολυτελεια για τη Φυλης...
ειμαι χαρουμενος διοτι στην δευτερη βαρδια που πηγα στο φωκαιας 27 ισογειο βρηκα την αννυ την πορνοσταρ και την ξαναγαμησα πολυ γαματο γαμησι εκανα την γαμησα και δευτερη φορα πολυ καυλα το μωρο ηταν μαζι με την λαουρα την ξανθια ηταν κλειστα καποια μαγαζια τα 25 φωκαιας και το 17 φωκαιας το β ειδα και εγω την ρωξανη φωκαιας 17 α και την σονια φωκαιας 19 και τελευταιο μαγαζι φιλιππιδου 11 α μαρια
H Ντιανα δουλευε σε στουντιο πριν από τέσσερα χρονια στη γνωστη γερμανικη αλυσιδα, αλλα για καποιους λογους, υποβιβαστηκε στο εικοσαρικο.
Πραγματικα είναι πολυτελεια για τη Φυλης...
Μαύρες βρίσκεις... χοντρές βρίσκεις... κινεζουλες όμως μπορείς ν βρεις;;; Συγγνώμη παιδιά αλλά χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας! Θέλω ν μου φύγει κ αυτός ο καημός!!!
Οταν είχα πρωτοδεί την Ντιανα είχα πάθει πλάκα! Δεν είχα μπεί ομως ποτέ γιατί είναι αρκετά σοβαρή στο σαλονάρισμα και μου κανε λίγο κομοδίνο οπότε δεν έμπαινα. Αλλα πάντα πέρναγα για να την πάρω μάτι! Σήμερα επειδή είχα τρελές καύλες πήγα μόνο γι αυτη κατα τις 8 τ απόγευμα. Δε μπήκα σε κανένα άλλο σπιτι. Δε το μετάνιωσα. Πέρασα πολύ καλά και γενικά πλέον θα την έχω στα στανταρ μου. Η κοπέλα με αυτή την εμφάνιση, αυτό το σώμα με το βελουδινο δέρματακι δεν είναι για φυλής.
Στα στούντιο το 50άρι όμως ακατέβατο. Δεν πειράζει, ας κλείσουν να έρθουν όλες Φυλής.
Η Ντιάνα όντως είναι πολύ καλή, μουναρομούναρος και δε βιάζεται στο δωμάτιο. Απλά έχει αυτό το κακό ότι είναι σοβαρή και το social time της είναι ανύπακτο.
Η Ντιάνα από την εμπειρία τη δική μου είναι καλή σε αυτό που κάνει ωστόσο είναι αρκετά τυπική επαγγελματίας. Η κοπέλα αν ήταν πιο ψηλή, γτ χωρίς τα πορνοτάκουνα δεν είναι πρώτο μπόι, άνετα θα μπορούσε να δουλέψει σαν μοντέλο.
Γιώργο το τιμά το εικοσάρικο απλώς μη περιμένεις γούτσου γούτσου, ζουζουνιές, κλπ. Για μια φορά σίγουρα αξίζει.
Συγχαρητήρια στον μέγιστο Zidane και περιμένουμε ηχητικό και από την μεγάλη του
μελαχρινή αγάπη που την έχουμε θαυμάσει να ποζάρει και σε αμάξι ! Εύγε Zidane !
Η Ντιάνα όντως είναι πολύ καλή, μουναρομούναρος και δε βιάζεται στο δωμάτιο. Απλά έχει αυτό το κακό ότι είναι σοβαρή και το social time της είναι ανύπακτο.