Τριπλή κατάθεση χθες στο Μετάξι ενόψει Πάσχα. Εγώ δε νηστεύω ούτε απέχω από το σεξ όπως άλλοι συναγωνιστές, αλλά το δώρο το ξεκωλιάζω κανονικά. Και μαζί με αυτό μερικές κορασίδες:
1)
Ιάσωνος 31: Ένα τσιγγανοειδές που έχει κάνει το τσαρδί δεύτερο σπίτι της, βραζιλιάνα κατά δήλωσή της. Πολύ ωραίο σώμα με μεγάλα μαστάρια και υπέροχες ρώγες. Από υπηρεσίες δυστυχώς δε λέει τίποτα, ούτε λίγο ούτε πολύ φόλα. Στο πισωκολλητό όμως έβγαλα όλο το άχτι μου με δυνατά και ασταμάτητα καρφώματα. Σε συνδυασμό με το μοντελο-σώμα που έχει, κάβλωσα αρκετά ώστε να τελειώσω στο χέρι σαν 15χρονο.
2) Ιάσωνος 19: Άννα, ένα κοντοπούτανο που μου έβγαλε κάτι ρομαντικό στο σαλόνι. Μέσα στο δωμάτιο παρόλ' αυτά φερόταν αλλόκοτα και ήμουν ένα τσακ προτού φύγω και ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Μίλαγε μόνο ρουμάνικα και ήταν σοβαρή σε αντίθεση με τη χαζοχαρουμενιά που εκπέμπει στο σαλονάρισμα. Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου... Στο βυζί δε με άφηνε να την ακουμπάω και να τη γλείφω πολύ γιατί πόναγε. Με τα πολλά κατάλαβα ότι θηλάζει ένα παιδάκι 1-2 χρονών που το μεγαλώνει μόνη της, μιας και ο πατέρας στη Ρουμανία έγινε καπνός. Κλασσική περίπτωση (βλάβης)... Παρόλες αυτές τις κουλαμάρες παίχτηκαν αρκετοί ρομαντισμοί που για μένα είναι λόγος για να ξαναδοκιμαστεί στο μέλλον.
3) Κολωνού 48: Μια ρωσιδόφατσα, με μεγάλους βύζους και πιασιματάκια. Δυστυχώς όση χάρη είχε, τόση θέρμη της έλειπε. Διεκπεραιωτική και τυπική στο δωμάτιο, κοινώς φόλα. Ούτε γλειφομούνι με άφησε. Να μην ξεχάσω να την ξαναπάρω...