Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και εγώ την έχω ρωτήσει γιατί λέει ότι είναι από Βουλγαρία μου λέει έτσι για πλακα. αλλά όποτε έχει κέφια κάνει καλό σεχ λες και είναι γκόμενα σου.αλλα είναι μικρό που να αντέξει από το πρωί στο 200και το απόγευμα στο 134φυλής 134 υπόγειο η Άννα από Βουλγαρία
Αυτή είναι από ρουμάνια μη σας λέει ψέματα ότι είναι από βουλγαρια. της αρέσει να παίζει και να κοροιδευη τους άντρες
Φυλής 71 πάνω: Κάρλα- νταρντανα
ΝαιΕπικεντρωνω και εγω εδω:
Ειναι η ιδια καρλα που δουλευε και στη Φωκαιας (στο 17 άνω?)
Πάντως όντως στο 134 πάνω ξανθό αδυνατούλι είναι καυλα. <την έχει πάρει κανείς?? ή να προτιμήσω νάνα στο υπόγειο
ευτυχως που ενημερωσες sexGT , το ειχαν πολλοι αχτι αυτο το γκομενακι,δεν τους εφευγε απ το μυαλο με τιποτα
απογευμα ειναι
καταρχην σε καλοσωριζω cima,η κατερινα η μελαγχροινη ηταν μια ψιλη,σχετικα αδυνατη με σγουρα μαλια?
Ναι αυτή ήταν, η τσατσά μόλις άρχισε να φωνάζει, εξαφανίστηκε και όταν κατέβαινα την είδα στις σκάλες και μου λέει, θα μου κάνεις μια χάρη, νόμιζα ότι θα μου έλεγε να μην ξαναπατήσω, αλλά δεν ήταν θυμωμένη, απλά μου ζήτησε να ανοίξω την πόρτα όπως έβγαινα και κατάλαβα ότι την είχε κλείσει.