Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (25 μέλη και 238 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Αγαπητέ φίλε dude007 πρέπει να ξέρεις ότι εγώ ήμουν ένας απ τους ποιο συχνούς πελάτες της στα studio τότε. Αν αυτό που λες ισχύει πέφτω απ τα σύννεφα διότι δεν ήξερα τίποτα για να έχω την επιλογή. Φαντάζομε κανείς πελάτης δεν ήξερε τίποτα τότε. Το θεωρώ λίγο κοροϊδία...
Τι κοροϊδία τύπε...
Αυτή είναι η τιμολόγηση,δεν σε έπιασε κανένας από το λαιμό!
Όλες σχεδόν οι κορασίδες αλλάζουν εργασιακό περιβάλλον κατά καιρούς....  :helpplea:
Άσε που κάνεις μπαμ ότι λες ψέμματα... ;)
Για βαλτό σε κόβω.... ;)

Καλήμερα!! ξέρει κανείς αν η Ντιάνα/Μπιάνκα είναι πρώτη η δεύτερη βάρδια;
Αυτή λογικά είναι η πρώτη βάρδια, είναι εύκολο ρε μάγκες να με ενημερώσει κάποιος αν η Ντιάνα/Μπιάνκα συνεχίσει και μετά τις 5; Όχι τώρα φυσικά, όποτε μάθετε. Ευχαριστώ!!  :hi: :hi: :hi:
Ρε μάγκες αυτή η Ντιάνα στο φυλής 65 είναι η ίδια Ντιάνα που δούλευε πριν κάτι μήνες στο ίδιο μαγαζί; Συνήθως πρωινά και λέγατε τότε η Ντιάνα το στουντιοκόριτσο. Αυτή είναι; :think:
Έχεις τη καλοσύνη να μας πεις ποιο στουντιοκόριτος ήταν αυτό που λες; Υπάρχει λόγος φίλε... ευχαριστώ!!
Να ρωτήσω ρε μάγκες, έχετε φάει πόρτα σε μπουρδέλο διότι γράφετε βλακείες (κακοήθειες) στο internet; :think: :think:
Εχθές στης 22:10 2η βάρδια φυλής 65Α, με κατηγόρησε η Ντιάνα/Μπιάνκα ότι γράφω βλακείες στο internet  :jerking: :jerking:
Απλά να προσέχετε τη γράφετε.... :headbang: :headbang:
 

sparkling_water

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
1.520
Άγκυρας 12, Λάνα (ρε παίδες, ποτέ δεν φαντάστηκα πως ένα τόσο γεματούλικο κορίτσι θα ήταν τόσο θελκτικό, κολυμπάει στην καύλα το μωρό!) και Δανάη, ομορφούλα αδυνατούλα.

Φυλής 69 όροφος, νομίζω Χριστίνα, κοντούλα, με εντυπωσιακό στητό στήθος, όμορφο χαμόγελο, ολίγον καταθλιπτική. Πέρασα, μαλακία μου τελικά επειδή μάλλον θα προτιμούσα την Λάνα. Πήγε να κάνει ακάποτο τσιμπούκι και την σταμάτησα, αλλά δεν με άφηνε να γλύψω στήθος. Γαμώτο με αυτό το πράγμα δηλαδή.

Φυλής 69 κάτω, μια πανέμορφη κοπέλα, νομίζω Ντιάνα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν πέρασα επειδή όσο πιο όμορφη είναι η κοπέλα, τόσο, κατά την εμπειρία μου, χάλια κρεβάτι κάνει.

Εσείς τι γνώμη έχετε για αυτήν;
 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
Τι κοροϊδία τύπε...
Αυτή είναι η τιμολόγηση,δεν σε έπιασε κανένας από το λαιμό!
Όλες σχεδόν οι κορασίδες αλλάζουν εργασιακό περιβάλλον κατά καιρούς....  :helpplea:
Άσε που κάνεις μπαμ ότι λες ψέμματα... ;)
Για βαλτό σε κόβω.... ;)

Βαλτός για ποιο λόγο; Αυτά που γράφω ερωτήσεις είναι για ενημέρωση... και το τελευταίο είναι η άποψη μου, σε τι να λέω ψέματα και σε τι να είμαι βαλτός απ όσα διαβάζεις εσύ, να καταλάβω και εγώ δηλαδή. :think:
 

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Μηνύματα
55
Like
0
Πόντοι
0
Το μεγαλύτερο μπουρδέλο της Ελλάδας ανακοίνωσε δημοψήφισμα.  :sunglasses:
 

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Μηνύματα
710
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σήμερα πρωινός 27/06/2015 μίνι στοχευμένος καλοκαιρινός έλεγχος στο μετάξι:

-Μαραθώνος 59Α ισόγειο ΔΕΝ ήταν το μωράκι η Γιάννα μας (λείπει με περίοδο),
    στη θέση της ήταν μια μικρή μελαχρινή ψηλή τουμπανάτη νεαρά με τατού
    κάτι καλλιγραφικά γράμματα πάνω αριστερά από το νινί της, πολύ αξιόλογη
    μου φάνηκε εμφανισιακά, αλλά επειδή γουστάρω με 1000% τη Γιάννα δεν θα
    την πάρω την μελαχρινή για να σας πω εντυπώσεις.

-Κολωνού 30Β όροφος η πιπινο-Αντριάνα όπου ως συνήθως είχε λαικό προσκύνημα...χεχεχε

Αυτά τα ολίγιστα από μένα τον ταπεινό ΠΟΡΝΟ.
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.750
Κριτικές
183
Like
3.123
Πόντοι
8.535
γαμαει κανεις σημερα στα τσαρδια?
ας μας πουν οι Αθηναιοι ρεπορτερ  :grin:
κυκλοφορει το κουνουπι της Φυλης?
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.999
Κριτικές
490
Like
36.708
Πόντοι
41.447
Χρωστούσα μια ρομαντική φωτό,από Ιάσονος... :kneel:


www.bild.me] [/URL]

king-033.gif
 

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Μηνύματα
194
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
να φανταστείς την Έρρικα μου την σύστησε η υπηρεσία του Φυλής 134Α, κατά την έξοδο μου από το σαλόνι και ενώ ΄ήμουν ο μόνος εκεί, μου ανέφερε αν ξέρω που είναι το περγάμου 1 και πως εκεί θα σου αρέσει μια νέα κοπέλα που έχει, θα περάσεις καλά μου είπε ... και όντως πήγα την τσέκαρα και μετά από λίγες μέρες την πήρα !!! :hi:
Περασα με την Ερρικα παιδια μετα απο αυτα που διαβασα φυσικα,αλλα εγω προσωπικα δεν ξαναπαω,γλωσσοφιλα δεν δινει.για οσους φυσικα θελουν,τσιμπουκι ακα θελει 30 ευρω,οκ υπαρχουν πολυ καλυτερες περιπτωσεις και στο εικοσαρικο φυσικα...
 
Εγγρ.
25 Ιουν 2015
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Περί τη δωδεκάτη ώρα, σήμερα.
Αγκύρας 12α. Λάνα & Σούζι.Για την ψηλή ευτραφή ξανθιά Λάνα έγραψαν κι άλλοι.
Η Σούζι «τα κάνει όλα εκτός από κώλο», ανακοίνωσε η τσατσά.Ωραίος κώλος.Σφαιρώδης με τουρλωτά κωλομάγουλα. Η Σούζι φαίνεται «ντροπαλή», αμήχανη.Κοντό καστανό μαλλί, αδύνατη, συγκρατημένο μειδίαμα, βγήκε από το δωμάτιο και μας έριξε ένα βλέμμα καρτερικότητας και ανοχής. Μήπως είναι η Suzi Q; Θα το δούμε...

Καλύμνου 48 ισόγειο.Πωλίνα. Τελικά αυτή η κοπέλα δεν έχει δουλειά γιατί έχει πολύ κόσμο! :grin: Ο κόσμος έμπαινε, έβλεπε αναμονή και έφευγε!
 

ninjas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Μηνύματα
5
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη σημερα το απογευμα στο Ρεμουνδου 21 ισογειο  με στοχο την Υβοννη, αλλα αυτη για αλλη μια φορα ελειπε. Υπηρχε η Χριστινα και αλλη μια ξανθουλα που δεν θυμαμαι το ονομα της.Τσατσα μια 60αρα με κοντο ξανθο μαλλι. Περασα με τη Χριστινα καθως η τσατσα με βεβαιωσε οτι ειναι πολυ καλη και κανει ολες τις στασεις. Μπηκα στο δωματιο και μετα απο 5 λεπτα ερχεται η χριστινα. Βγαζει τα ρουχα αμεσως, κανει προκαταρκτικα για μισο λεπτο και αμεσως περασμα το λαστιχο.Πιπα μετρια, και χωρις να μου σηκωθει καλα μου λεει ελα να κανουμε πισωκολητο. Εγω τις λεω οτι θελω να ανεβει απο πανω και αυτη λεει οτι θελει πισωκολλητο γιατι ειναι καλυτερα και της αρεσει καλυτερα. Κουβεντα στην κουβεντα με ξενερωσε και μου επεσε τελειως χωρις να κανουμε καθολου σεξ.Τις λεω να με γλυψει να χυσω τουλαχιστον με πιπα και αυτη δυσανασχετησε και μου εκανε για δυο λεπτα πιπα, πλην ομως απο τη συμπεριφορα της και τη βαρεμαρα της με ξενερωσε τελειως και της ειπα να φυγει γιατι δεν υπηρχε περιπτωσηνα μου σηκωθει.Ντυνομαι βγαινω στην τσατσα και της λεω με ωραιο τροπο να μου δωσει πισω το 20ρικο γιατι η κοπελα ειναι ακαταλληλη με τη συμπεριφορα της. Αυτη δε μου τα δινε και εκανε την ανηξερη ενω η κοπελα συνεχιζε να λεει τα δικα της και οτι εχω εγω προβλημα και δε μου σηκωνεται.Τελικα εφυγα χωρις να παρω τα λεφτα γιατι δε γουσταρα να ασχοληθω αλλο με τα τσοκαρα. Μακρια λοιπον και μαυρο και στη Χριστινα και στην τσατσα που το παιζε ανηξερη.Αλλοστε δεν ειναι τυχαιο οτι απο την ωρα που πηγα μεχρι που εφυγα σε διαστημα μισης ωρας δεν χτυπησε ουτε μια φορα το κουδουνι.Μαλλον τις εχουν παρει χαμπαρι και δεν παταει κανενας εκει. Μακριαααααααααααααα λοιπον γιατι δε σεβονται καθολου τα χρηματα που παιρνουν.Headbang
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
127
Πόντοι
146
Διπλή κατάθεση το απόγευμα, μόλις τώρα γύρισα σπίτι ...


ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3 όροφος, Μελίσσα, μαύρη ... ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΟΠΕΛΑ  :rockon: :rockon: :rockon: ακολουθεί κριτική  :rockon: :rockon: :rockon:, πολύ καλές εντυπώσεις

Βιργινίας Μπενάκη, το μιλφ προς γκιλφ Λίζα ... παλαιάς κοπής γαμήσι, ρομαντικό vintage γαμήσι


Ακολουθούν κριτικές και φωτογραφίες στο ''Ρομαντισμός και Μπουρδέλα''
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Ενημέρωση στην απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο.
Η κίνηση στους οίκους αρκετά περιορισμένη.Η ψυχολογία επίσης αρκετα πεσμένη λόγω των γεγονότων.Ο Έλληνας σκέφτεται πλέον να δώσει και το δεκάρικο λόγω έλλειψης ρευστότητας.
Στο Μ.Α 22 στο ισόγειο ήταν η γκράνυ Αλίσα ή αλλιώς γνωστή και σαν Γιάννα.Κανονικών κιλών,με ξανθά κοντά μαλλιά και σώμα αρκετά χαλαρό με κοιλίτσα,Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Μ.Α 22 στον όροφο ήταν η Κλαούντια απο το Δεληγιώργη 39,Κολωνού 27 και Κεραμικού 15.Τα μαλλιά της τα έχει βάψει σε ξανθά πλατινέ μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 το δεξιό ήταν το μωράκι η Λώρα απο τα Φυλής 84-86.Κοντούλα,κανονικών κιλώνμε μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,νοστιμούλα.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ήταν ή Σάρα,κοντή,με πιασιματάκια και καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Σε απλό πρόγραμμα και αυτή.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν η Σιμόνα,κοντή,με πιασιματάκια και καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Κώλαρα την οποία και δίνει στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ήταν η Άνδρεα ή Ανδριάννα,υπέρβαρη με καστανόξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ήταν η Μαρία η φυλακόβια σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν η Άννα γνωστή και σαν Έσρα.Κοντή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο τα δύο τσιγγανάκια Συλβάνα και Μαρία.Λεπτά,κοντά,νεαρής ηλικίας η πρώτη με μαύρο μαλλί κάτω απο τους ώμους και η δεύτερη με ξανθό μαλλί κάτω απο τους ώμους.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 31 στο υπόγειο η Ελένη η σχετικά καινούρια προμίλφ,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,ψηλή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο νομίζω την λένε Αλίνα.Πρόκειται για κοπέλα με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,με καλά Ελληνικά.Εργαζόταν για σχετικά μεγάλο διάστημα στο Ιάσωνος 30 υπόγειο.Απλό πρόγραμμα.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν η Βανέσσα,με πιασιματάκια,βυζάρες,καστανά μαλλιά προς το καρέ και τατού μεγάλο στο μπράτσο.Απλό πρόγραμμα.Ο όροφος κλειστός.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο η Ντιάνα.Κοντή,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο η Νατασα, λεπτή,με ξανθά μακριά μαλλιά σε απλό πρόγραμμα.Έχει εργαστεί και στο Λεωνίδου 28 ισόγειο λίγο παλιότερα,
Στο Ιάσωνος 20 στον ανελκυστήρα, ήταν η Σάρα.Καινούρια κοπέλα,κοντή, με σγουρά ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,σώμα κάπως ατσούμπαλο με πιασιματάκια και κοιλίτσα και σχετικά άγριο πρόσωπο.Ανακοινώθηκε μόνο γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό και όχι κώλος.Η πρώτη δοκιμή σε αυτήν την κοπέλα με μέτριες εντυπώσεις.Η κοπέλα εμφανισιακά δεν ήταν του γούστου μου και αναρωτήθηκα γιατί πέρασα.
Στο Ιάσωνος 10 στο ισόγειο ήταν η μουνάρα η Αλίνα.Καινούρια κοπέλα,λεπτή,με όμορφο σώμα και πρόσωπο,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Απλό πρόγραμμα.Δεν προσφέρει 69.
Στο Ιάσωνος 10 στον όροφο επίσης καινούρια κοπέλα η Κατερίνα.Ψηλή,νταρντάνα,κανονικών κιλών,με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους σε απλό πρόγραμμα και αυτή.
Στο Ιάσωνος 1 στο δεξιό ισόγειο σε ντουέτο η Μίνα και η Έλενα σε απλό πρόγραμμα και οι 2 τους.Η Μίνα κοντή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και η Ελένη με καστανοκόκκινα μαλλιά προς το καρέ περίπου,ελαφρώς ζουμερή.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίο οίκο,στο αριστερό μαγαζί η Ρίτα προμίλφ Ρωσόφωνο,λεπτή,με ξανθά πλατινέ μαλλιά προς το καρέ.Γυμνό τσιμπούκι.Μου κάνει κλικ αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο καλή μέσα.Στο δεξιό μαγαζί κοπέλα γεματούλα,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,κοντή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους σε απλό.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο κλασσικά η Εύα απο το Φυλής 40 παλιότερα.Αθίγγανη,λεπτή,με μελαμψό δέρμα,καστανόμαυρα μακριά μαλλιά και τραχύ πρόσωπο.Πλέον σαν εξτρά ανακοινώνει μόνο το πρωκτικό.
Στο Ιάσωνος 2 στο ισόγειο η Ανδριάννα κλασσικά.Κοντή,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε απλό.Δεν έγινε νύξη για γυμνό τσιμπούκι που ανακοίνωνε άλλες φορές ούτε και ρώτησα.
Το Κολωνού 27 όροφος κλειστό.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο η Χριστίνα απο το Ιάσωνος 43.Αδύνατη αρκετά,με καστανά μαλλιά προς το καρέ.Δεν ανακοίνωσε πρωκτικό.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο ολοκλήρωσα την βόλτα μου.Εκεί είχε 2 καινούριες κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Βανέσσα η οποία παρουσιάστηκε σαν Σπανιόλα.Ψηλή,αθίγγανη με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά προς το καρέ,μικρά στήθη με ρώγες πινέζες,μεγάλο τατού στο μπράτσο και μία έλλειψη δοντιού στο πλάι.Γυμνό τσιμπούκι.Προμίλφ.  Η δεύτερη κοπέλα ήταν κοντή,νεαρότερης ηλικίας,κανονικών κιλών,με σγουρά καστανά μαλλιά ως τους ώμους,με νωχελικό σαλονάρισμά.Επέλεξα την Βανέσσα.Πέρασα καλά σε γενικές γραμμές αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα.Η Βανέσσα μιλάει πολύ καλά Ισπανικά και πιστεύω ότι είναι τσιγγανορουμάνα που έχει εργαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα Ισπανία.
Καλό βράδυ να έχετε και ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά για την χώρα μας!
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Ενημέρωση στην απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο η Χριστίνα απο το Ιάσωνος 43.Αδύνατη αρκετά,με καστανά μαλλιά προς το καρέ.Δεν ανακοίνωσε πρωκτικό.Απλό πρόγραμμα.
@professorx,έχω ανεβάσει κριτική (08-06-2015)... ;)
Ζητάει έξτρα € για όλα,πλέον! :)

 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom