professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Μα ποιος είσαι τέλος πάντων cobra; O Σταλόνε;Πιο "περαν του δεοντος" δεν παει...
Και γω ετσι νομιζα, αλλα μαζι μου τουλαχιστον ηταν εξαιρετικα ρομαντικη!

Μα ποιος είσαι τέλος πάντων cobra; O Σταλόνε;Πιο "περαν του δεοντος" δεν παει...
Και γω ετσι νομιζα, αλλα μαζι μου τουλαχιστον ηταν εξαιρετικα ρομαντικη!

Ετσι ακριβως +1000 απο μενα,μια φορα με συζητηση που ειχα με γνωστο στυλιαρι της φυλης μου ειπε οτι εχει πελατες που τους χρεωνει 120 ευρω την ωρα δλδ 20 ευρω το 10λεπτο αυτο εγινε περσι καταλαβαινεις οτι ακομα να με ξαναδειΓια μένα στα είκοσι ευρώ η κοπέλα πρέπει να μένει στο δωμάτιο χαλαρά 15 λεπτά.Οπότε σε πρώτο πλάνο δεν κάνεις κάτι κακό που πληρώνεις 40 ευρώ για μισή ώρα αν και η ταρίφα είναι είκοσι ευρώ για είκοσι λεπτά.Αν το ξεκαθαρίζεις για μισή ώρα μαγκιά σου.Αυτό με το μισάωρο στα 40 ευρώ θα το πετύχεις κυρίως καθημερινές,σε ώρες μη αιχμής και με κοπέλες που δεν έχουν μεγάλη ζήτηση.Σε δεύτερο πλάνο όμως μη ηθελημένα και πάλι χαλάς την πιάτσα γιατί η κοπέλα κακομαθαίνει,μετράει τον χρόνο και στα δέκα λεπτά μετρημένα αποχωρεί η σου λέει ότι για να κάτσεις περισσότερο πρέπει να πληρώσεις και δεύτερο γύρο πράγμα που δεν με βρίσκει σύμφωνο.

Υπερβολικά μεγάλο ποσό αυτό για μπουρδέλο.Δεν θα το έδινα σε καμία περίπτωση.Ετσι ακριβως +1000 απο μενα,μια φορα με συζητηση που ειχα με γνωστο στυλιαρι της φυλης μου ειπε οτι εχει πελατες που τους χρεωνει 120 ευρω την ωρα δλδ 20 ευρω το 10λεπτο αυτο εγινε περσι καταλαβαινεις οτι ακομα να με ξαναδει![]()
![]()
Ετσι δν το συζηταμε καν αλλα τι να λεει πανε τα γεροντια και τα δινουν η ζημια γινεται.Υπερβολικά μεγάλο ποσό αυτό για μπουρδέλο.Δεν θα το έδινα σε καμία περίπτωση.
Αυτοί θα το κάνουνε προφανώς γιατί πηδάνε μια στο τόσο. Δεν έχουν τις ίδιες δυνάμεις.Ετσι δν το συζηταμε καν αλλα τι να λεει πανε τα γεροντια και τα δινουν η ζημια γινεται.
Πρέπει να ήτανε τρομερά ηλίθιος! Τέτοιους βρίσκουν και τα κάνουν!Αυτο δεν ειναι τιποτα...
Καπου στην Η/Ε για στουντιο, πριν χρονια, ενας τυπος ειχε παει σε στουντιο και ζητησε καραφουλ προγραμμα και επιπλεον χρονο. Πληρωσε 150 ευρω αν θυμαμαι καλα και μπηκε δωματιο.
Μπηκε η κοπελα και μολις του ακουμπησε τον πουτσο αυτος εχυσε αμεσως και η κοπελα ντυθηκε και εφυγε απ το δωματιο!
Ο τυπος εφυγε χωρις να ζητησει καμια επιστροφη χρηματων...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα καταπιε την γλωσσα του με αυτο που επαθε και δεν του εβγαινε λαλια μαλλονΑυτο δεν ειναι τιποτα...
Καπου στην Η/Ε για στουντιο, πριν χρονια, ενας τυπος ειχε παει σε στουντιο και ζητησε καραφουλ προγραμμα και επιπλεον χρονο. Πληρωσε 150 ευρω αν θυμαμαι καλα και μπηκε δωματιο.
Μπηκε η κοπελα και μολις του ακουμπησε τον πουτσο αυτος εχυσε αμεσως και η κοπελα ντυθηκε και εφυγε απ το δωματιο!
Ο τυπος εφυγε χωρις να ζητησει καμια επιστροφη χρηματων...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ναι κατα πασα πιθανοτητα ετσι γινεται αλλα αντε να το πεις σε αυτες που μαθανε στο ευκολο μαρουλι.Αυτοί θα το κάνουνε προφανώς γιατί πηδάνε μια στο τόσο. Δεν έχουν τις ίδιες δυνάμεις.
Πολλά θα κλείσουν στις 21.30.Δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις.Είναι ανοιχτά τα σπίτια απόψε και αν ναι μέχρι τι ώρα;
Εδω επετρεψε μου να διαφωνησω μεγιστε.
Και γω συχνα πληρωνω εξαρχης (η στην πορεια) διπλο και τριπλο καποιες φορες αντιτιμο, αλλα απαιτω υπερδιπλασιο η υπερτριπλασιο χρονο αντιστοιχα!
Δεν τιθεται θεμα αγαπουλιασης. Ειναι ξεκαθαρα για παραπανω χρονο.
Πολλες φορες εχω αναγκη ενα χαλαρο γαμησι χωρις αγχος και με ανεση χρονου, οποτε κανω deal με την κοπελα και την υπηρεσια εξ αρχης οτι θα πληρωσω 40 ευρω και θα κατσω μιση ωρα.
Βεβαια υπαρχουν και περιπτωσεις αγαπουληδων που λες που αφηνουν πουρμπουαρ η πληρωνουν απλα για να μιλανε κλπ
Μαζι μου οι κοπελες τα "δουλευουν" τα λεφτα μεχρι και το τελευταιο σεντ!![]()
Δεν την γουσταρει τη δουλεια και κανει ΑΓΓΑΡΕΙΑ, αποτελεσμα να μην μπορώ με τιποτα να τελειωσω, και να με κράζει και αυτη και η τσατσαβολτα στη Διδυμου σημερα..πεταξα ενα εικοσαρικο τσαμπα στη Τζωρτζινα...βαρεθηκα ο μλκς να περπατησω κ μπηκα στο πρωτο που βρηκα ανοικτο..
Αυτά γράφεις και τους βλέπω όλους να πηγαίνουν για Ανάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα!Περισυ ανασταση εκανα στα μπουρδελα εκανα
Στη φυλης γυρω στις 10κ30-11 ειχαν κλεισει ολα ενω στο Μεταξουργειο καποια λειτουργουσαν συχεχεια.
Οι τσουρκες πεταχτηκαν στο Αγιο Παντελεημονα να κανουν ανασταση(ειδα αρκετες) και κατα τις 1 πολλες απο αυτες επεστρεψαν για δουλεια![]()
φιλε ΔΕΝ κανει η κοπελλα για αυτη τη δουλεια....δε μπυ εχει ξανατυχει τετοιο πραγμα.εχω ανεβασει κριτικη....πρωτη φορα τοσο ΚΡΥΟΚΩΛΗ γκομεναΔεν την γουσταρει τη δουλεια και κανει ΑΓΓΑΡΕΙΑ, αποτελεσμα να μην μπορώ με τιποτα να τελειωσω, και να με κράζει και αυτη και η τσατσα
Οι τσουρκες πεταχτηκαν στο Αγιο Παντελεημονα να κανουν ανασταση
Πολύ ωραία ιστορία! Πάω για Ανάσταση. Καλό Πάσχα σε όλους!Ένα κοριτσάκι μεγάλωνε στις αρχές του αιώνα στον οίκο ανοχής της γιαγιάς της στην Νορμανδία όπου την άφησαν οι καλλιτέχνες γονείς της.
Πάσχοντας από μία σπάνια ασθένεια των ματιών κάποια στιγμή γύρω στα 9 τυφλώθηκε.
Οι κοπέλες του οίκου, που την αγαπούσαν σαν δικό τους παιδί έκλεισαν τον οίκο και πήγαν στην εκκλησία για να προσευχηθούν.
Το κοριτσάκι ξαναείδε και μεγαλώνοντας έγινε μία μεγάλη τραγουδίστρια.
Το όνομα της, ΕντίΘ Πιάφ.
Έχει μεγάλη δύναμη η προσευχή μίας πόρνης.
Ισως ειδες την νεαρη κοντη Αλισια με το μαυρο σγουρο μαλλι.Ειχε δουλεψει πριν λιγο καιρο Φωκαιας 25α στον οροφο.Kαλησπέρα σας και καλές γιορτές σε όλους σας!
Ξεκίνημα της βόλτας στην πρωινή βάρδια απο το Μεταξουργείο.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο κοπέλα λεπτή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,με λευκό δέρμα.Πρώτη φορά τη πετυχαίνω.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.Σε ερώτηση μου αν επιτρέπει ελεύθερο στοματικό η υπηρεσία μου απάντησε μόνο στους Έλληνες και αν είναι καθαροί.Σε περαιτέρω ερώτηση μου για τελειωτικό στο σώμα η υπηρεσία ήταν αρνητική λέγοντας μου ότι πολλά ζητάω για δέκα ευρώ.'Αρα συμπεραίνω ότι η κοπέλα είναι του απλού ρεπερτορίου.