Για όποιον ενδιαφέρεται την Κυριακή 1η βάρδια μαγνησίας 1 είδα την Ειρήνη από Αλκιβιάδου.Πραγματικά λυπήθηκα με την κάτω βόλτα που έχει πάρει αυτή κοπέλα αναλογιζόμενος το πόσο καλά είχα περάσει μαζί της όταν είχε πρωτοέρθει.Έχει παχύνει σε σημείο που προεξέχει πολύ πλέον το προκοίλι, τα μάγουλά της έχουν πρηστεί, και δεν ξέρω αν πινει κα τίποτα γιατί είχε ένα βλέμμα χαμένο στο διάστημα.Ελπίζω μόνο βότκες :S :S :S
Όσο θυμάμαι το αγαθό βλέμμα της όταν τη γαμούσα κι έχυνε και σπαρταρούσε, ότι με μαγκωνε κι έκλεινε τα πόδια πισω μην τυχόν και της φύγω με πιάνει κατάθλιψη :S :S :S :S :S
με τη βαλερια που αναφερεις πιο πανω εχω αναμικτες εμπειριες , την 1η φορα ξεσκιστηκαμε ... το ιδρωσαμε το σεντονι με ρομαντικα γλωσσοφιλα ...
τη 2η φορα εκτος του οτι φυσικα δεν με θυμοταν ... ηταν πιο κρυα και απο παγωμενη μπιρα. τουλαχιστον και οι 2 πινονται
προκειται για την παλαι ποτε γερμανιδα ιεροδουλο ρενε,που εργαζοταν επι σειρα ετων στο μεταξουργειο,και κρεμασε τα παπουτσια τις καπότες στο Διδυμου 27 το 2007.
Για όποιον ενδιαφέρεται την Κυριακή 1η βάρδια μαγνησίας 1 είδα την Ειρήνη από Αλκιβιάδου.Πραγματικά λυπήθηκα με την κάτω βόλτα που έχει πάρει αυτή κοπέλα αναλογιζόμενος το πόσο καλά είχα περάσει μαζί της όταν είχε πρωτοέρθει.Έχει παχύνει σε σημείο που προεξέχει πολύ πλέον το προκοίλι, τα μάγουλά της έχουν πρηστεί, και δεν ξέρω αν πινει κα τίποτα γιατί είχε ένα βλέμμα χαμένο στο διάστημα.Ελπίζω μόνο βότκες :S :S :S
Όσο θυμάμαι το αγαθό βλέμμα της όταν τη γαμούσα κι έχυνε και σπαρταρούσε, ότι με μαγκωνε κι έκλεινε τα πόδια πισω μην τυχόν και της φύγω με πιάνει κατάθλιψη :S :S :S :S :S
Ναι ρε φίλε την είδα και εγώ την Παρασκευή 20/3, έχει χοντρύνει,
έχουν πρηστεί τα μούτρα της. Την είχα πάρει και εγώ στην Αλκιβιάδου
ακάποτη πίπα, τρομερό γαμήσι από κώλο και χύσιμο στο στόμα. Είχα
γράψει μάλιστα ότι παρόλο που δεν είναι τίποτα τρομερό σε εμφάνιση,
προσέφερε μεγάλη ικανοποίηση. Αν συνέχιζε να κάνει πρωκτικό, θα είχα
περάσει, αλλά το σταμάτησε, έτσι πήγα Φυλής 71Β στην Τζούλια.
Κατι γινεται εκει περα...
Ο ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑΣ παντως που την πηρε, εχει να λεει για το τσιμπουκι της.
Καταβροχθιζε το καυλι του και οσο τον ειχε σφινομενο βαθια στο λαρυγγι, με τη γλωσσαρα της του γλυφε τις μπαλες!
Πλεον της εχει δωσει την κωδικη ονομασια, "Η Φακιρισα"
Ότι και να πούμε για την Πωλίνα είναι καύλα.
Θυμάμαι που ήμουν όρθιος στο πάτωμα, αυτή στα τέσσερα στο
κρεβάτι, ανεβοκατέβαζε το στόμα της στο καβλί μου και όταν
κάποια στιγμή το έβγαλε, τράχανε τα σάλια στο πάτωμα.
Απίθανες καταστάσεις, γι' αυτό όποτε πάω της γλείφω τη
μουνάρα μέχρι να χύσει.
Ότι και να πούμε για την Πωλίνα είναι καύλα.
Θυμάμαι που ήμουν όρθιος στο πάτωμα, αυτή στα τέσσερα στο
κρεβάτι, ανεβοκατέβαζε το στόμα της στο καβλί μου και όταν
κάποια στιγμή το έβγαλε, τράχανε τα σάλια στο πάτωμα.
Απίθανες καταστάσεις, γι' αυτό όποτε πάω της γλείφω τη
μουνάρα μέχρι να χύσει.
Φίλε μην τσιμπάς με αυτό το ''φουλ πρόγραμμα'' ,το είχα γράψει λίγο πιο πίσω ότι πρόκειται για μεγάλη μούφα,η συγκεκριμένη τσατσάρα αφού πετάει το φουλ πρόγραμμα μετά ρίχνει κι ένα ''όλα με προφυλακτικό'' σιγά-σιγά όμως μην ακουστεί πολύ .Απαξίωση σε αυτό το μαλακισμένο μπουρδέλο
Καλησπέρα παιδιά τελικά όσο περνάει ο καιρός διαπιστωνω οτι τα μιλφογκιλφονια σώζουν την παρτίδα αφού νεαρές κοπέλες μένουν στάσιμες στις επιδόσεις τούς Και αυτό το λέω γιατί πέρασα το πρωί με την Μαρσέλα Μαραθώνος 59 εντάξει δε λέω καλά ηταν αλλά η κοπέλα δεν παιρνει καμια πρωτοβουλία νωχελικη στις κινήσεις το πρόγραμμα της υπεραπλο ιδιο μοτιβο θέλει καθοδηγηση. Το καλό είναι οτι η υπηρεσία δεν ενοχλεί και η κοπελα ειναι σχετικα καλλίτερη απο τις αλλες στα διπλα αλλά ο κορεσμός αν δεν ανεβάσει στροφές θα ερθει άμεσα.Ενω η έμπειρη Μαρίνα στο Αχαρνων85 σαρώνει,η γυναικα είναι δυναμη πέρασα πριν λίγο και βρήκα την υγεια μου