Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
.....
..... Διακαής καί διαχρονική ή έπιθυμία μου νά σάς γνωρίσω καί νά τύχω τής φιλίας σας !!
Ύψιστη τιμή δι'εμέ!
.....
..... Διακαής καί διαχρονική ή έπιθυμία μου νά σάς γνωρίσω καί νά τύχω τής φιλίας σας !!
Μα είναι παρομοίωση αυτή,το Χριστινάκι με τον ασχημομούρη μεθύστακα;
(Δεν έχω εντοπίσει κάποιο περίεργο αξάντ,πέρα από τα αναμενόμενα γραμματικά λάθη.Θα μας άρεσε βέβαια ν'ακούμε ''τραγουδιστά'' ελληνικά αλά Μπερλουσκόνι,αλλά για φαντάσου ν'ακούγαμε ελληνικά αλά Μέρκελ...)!
Ωπα.. ελπίζω αύριο Σάββατο να είναι Περγάμου εκτός και αν είναι από σήμερα. Το συνήθιζε αυτό Παρασκευή και Σάββατο να είναι Περγάμου και τις άλλες μέρες ΜετάξιΕνημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...
▪Κολωνού 53:
Η γνωστή μιλφ Καίτη με το κοντό πλατινέ μαλλί, το θηλυκό πρόσωπο και το ωραίο ζουμερό κορμί με την χαρακτηριστική κωλάρα!
Στην Περγάμου την (ξανα)ψάχναμε, στην Κολωνού την (ξανα)βρήκαμε!!!
Δεν είναι άσχημη ιδέα!!!
Πήγαινε λίγο νωρίτερα από τις 5 και ρώτα-δεν έχεις να χάσεις κάτι!
Πάντως αν το κάνεις,είτε δεχθούν,είτε όχι,ρίξε μας ένα ραπόρτο να δούμε τι παίχθηκε τελικά! ;)
ΥΓ: Ήσουν έτοιμος για όπως ο προηγούμενος αλλά σώθηκες (προς το παρόν τουλάχιστον...) λόγω της κριτικής που έγραψες.
Δεν ειμαι ο καθημερινος πελάτης αλλά όταν δοκιμαζω κάτι το μοιραζομαι... Καποιες φορές αργω λόγω υποχρεώσεων αλλά δινω για να πάρω...
Να σε ρωτήσω ρε dude η καρολίνα με τα γυαλακια που έλεγες χτες στην αναφορά σου στο κολωνού 30 ειναι όντως καλό? Ομόρφο μωρο? Απόγευμα δουλεύει?
dude μυριζει ωραια στην ιασωνος τωρα που εβρεξε ? εχουν αρχισει να βγαινουν σαλιγκαρια ?
ευχαριστω για την ενημερωση σου και τις τακτικες σου ενημερωσεις. ευχαριστω που προχτες ανεφερες τη καιτη απο το κ.53 μου χε λυψει
Ενημέρωση-υπό κατακλυσμό-από την τρέχουσα βάρδια στην Ιάσωνος...
▪33 όροφος:
Το Τζεσικάκι με το ωραίο κωλαράκι!
Σαν Τζινα δεν έχει αλλά αν ειναι καλή να το εξετάσουμε το θεμα... Ειναι στα 10 το μαγαζι γιατι παλιά θυμαμαι βάραγε 15αρια... εχω καιρό να περάσω από κει... Λογικα για απόγευμα ββράδυ θα ανοιξει
Ιστορικά μιλώντας,οι Μογγόλοι του Τζένγκις Χαν έφτασαν μέχρις εκεί,οπότε "πιασ'τ'αυγό και κούρευ'το..."Η Χριστίνα η Καζακστανή είναι σχεδόν σίγουρα ρουμάνα.
Πρβλ. τα κολλητηλίκια με την Μπιάνκα την γύφτισσα με το φουλ πρόγραμμα. (κλασσική ρουμάνα)
Ομοίως η Άννα η Πίτσος είναι αλβανή και όχι ρουμάνα/βουλγάρα.