- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.808
- Πόντοι
- 41.447
Οι αισθητικές σας απόψεις αμφισβητούνται, καθότι είναι πασίγνωστο πόσο σαβουρογάμης είσθε.
εχω βασιμες υποψιες πλεον οτι με ζηλευετε....
Οι αισθητικές σας απόψεις αμφισβητούνται, καθότι είναι πασίγνωστο πόσο σαβουρογάμης είσθε.
Άξιος μαν!
σοσ σε ποία βαρδια ήταν το Λουζάκι
ευχαριστώ billl
συναγωνιστές καλησπέρα, 2 ερωτήσεις...
παιδια εχουμε κανενα τηλ απο και ευχαριστω
1) Η αλλοίθωρη κοπέλα που δουλεύει τα απογεύματα στο Λιοσίων 91 είναι η Τζοάννα(με πέρασμα και από Φυλής 40) ενώ η αλλοίθωρη στο Εξηκίου 18 είναι η γνωστή μιλφ Στέλλα που έχει δουλέψει και αυτή όμως στο Λιοσίων 91.
Οπότε την Στέλλα θα την βρεις στο Εξηκίου 18.
2)Τα μαγαζιά Δροσοπούλου και πέριξ συνήθως(για να μη πω σίγουρα...) είναι κλειστά τη νύχτα.
Πες μου ότι κατέβηκες κάπως έτσι παιχταρά μου!!! Άξιος!Μικρή βόλτα πριν από λίγο υπό κατακλυσμό ο οποίος ακόμη συνεχίζεται...
"...Κι εγώ συλλογίζομαι πώς και γιατί άραγε μια βροχή μπορεί να σου θυμίζει τόσα πράγματα...
Στις πολιτείες ο ουρανός φαίνεται μιαν απέραντη λασπωμένη πεδιάδα
Κι η βροχή είναι μια καλοσύνη, όσο να πεις, δε μοιάζει διόλου με το θάνατο
Μπορείς να βαδίζεις κάποτε χωρίς κανένα σκοπό ή με σκοπό-σου είναι αδιάφορο...
Έτσι βρέχει λοιπόν μια κίτρινη βροχή χωρίς τέλος.
Μια κίτρινη παλιά βροχή, τη νύχτα, σα μαστίγιο...
Κι εγώ συλλογίζομαι πώς και γιατί άραγε μια βροχή μπορεί να σου θυμίζει τόσα πράγματα..."
(Μανώλης Αναγνωστάκης- "Άρχισε μια σιγανή βροχή..." )
Μικρή βόλτα πριν από λίγο υπό κατακλυσμό ο οποίος ακόμη συνεχίζεται...
Φωκαίας 25β:
Η μικρή Λαβίνια έκανε το τελευταίο της δωμάτιο και έβαζε το κολανάκι της για να σχολάσει...
Το χθεσινό κολάν...?
Απέναντι, στο Φυλής 65β, η Εμμανουέλα είναι ωραίο καυλάκι τελικά, με ψιλοπερίεργη φάτσα μεν αλλά με προκλητικότατο κωλαράκι...
Αν εξαιρέσουμε τη μάπα της...είναι από τα καλύτερα και σφιχτά σώματα,στην Φυλής...
Έπρεπε να την είχα πάρει εκείνο το βράδυ - πριν φύγει - με 10€,στο Κολωνού 23...
Ιασωνος 1β ειδες την Σουζανα την Πειραιωτισσα.Εχει τιμηθει στο παρελθον με καλες εντυπωσεις!Μοναχικη μικρη βολτα στο βροχερο μεταξι κατα τισ 12.30
Ιασωνος 1β το ξανθο granny απο το Ιασ. 36 ακα
Ιασωνος 10 πανω η καινουργια Χριστηνα ωραιο σωμα με πιασιματα μικρομεσεο βυζι, μετριο προς ασχημο προσωπο [για τα δικα μου γουστα]
Την Χριστινα την ειχα παρει περυσι στο Κολωνου 30β οροφος με μετριες εντυπωσεις.Διαβαζω ομως πολυ καλες κριτικες μετα την προσφατη επιστροφη της.
τώρα εκεί είναι η Milf Άννα που ήταν παλιά στο Κ30α ?
billy13 το μαυρακι ειναι και 3η βαρδια?