Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (26 μέλη και 303 επισκέπτες)

kosmas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Μηνύματα
47
Κριτικές
11
Like
28
Πόντοι
10
εννοείς την γκίλφ από Δ18 μάλλον?

καλα ρε μαγκες αυτη η αλινα απο λεωνιδιου 6 τι σκατα ωρα παει για δουλεια?
απο τις 23¨00 μεχρι τις 23¨45 και ακομα δεν ειχε εμφανιστει? τσαμπα τα χιλιομετρα που εκανα.....
 

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
ναι...ειδα οτι υπαρχει...εχω χρονια να ερθω Αθηνα...ισως παω να την δω και ποιος ξερει...οι παλιες αγαπες.. θενκσ για τη βοηθεια φιλε μου!
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.883
Κριτικές
91
Like
3.044
Πόντοι
5.435
ναι...ειδα οτι υπαρχει...εχω χρονια να ερθω Αθηνα...ισως παω να την δω και ποιος ξερει...οι παλιες αγαπες.. θενκσ για τη βοηθεια φιλε μου!
επειδή δεν κατάλαβα σε ποιόν αναφέρεσε, αν εννοείς την Αντριάννα από Δ18 την γκιλφ, είναι εκεί πρωινές βάρδιες. Χαρά στο κουράγιο σου που πας με αυτήν  :think:
 

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
τελευταια ερωτηση: η πρωινη βαρδια τι ωρα αρχιζει?
 

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
τωρα με ψαρωσες φιλε Κερβερα!!! εχω να τη δω παρα πολυ καιρο... αν μιλαμε για την ιδια ποσο χαλια εγινε πια? αν τελικα παω θα σου πω τι απ ολα ισχυει! νασαι καλα παντως!
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
25
Πόντοι
1.246
Αφού υποβάλλω τα σέβη μου στους γίγαντες της ενημέρωσης Φανούρη και προφέσορ εξ,να πω κι εγώ τι είδα σήμερα γύρω στις 20.00 σε βόλτα με φίλο μου στα σπιτάκια...

Ξεκινάω με ένα τραγούδι ανάλογο της καλής διάθεσης που μου δημιούργησε η πετυχημένη τσάρκα...
(ψιλοαδερφίστικο ε :boobies: )

Καλλέργη 33,ήταν ένα απ τα γνωστά γυφτάκια της αλυσίδας,πολύ κοντούλα,με καστανά μαλλιά,γλυκιά φατσούλα,κοιλίτσα και λιπάκια...πιο πολλές φορές την έχω δει καλλέργη και κολωνού 23 πάνω.

Συνέχεια στα ρωσιδάδικα...

Κολωνού 48,ήταν η ελένη η μικρή ξανθιά ρωσίδα και η μανταλένα,η ρουμάνα νταρντάνα που δούλευε και παλιότερα στα μαγαζιά αυτά.Ηταν η πρώτη φορά που έβλεπα την μανταλένα μετά την επιστροφή της και έπαθα σοκ με την αλλαγή της.Το σώμα της έχει χαλαρώσει απίστευτα και εκτιμώ ότι στο διάστημα που έλειπε γέννησε.Λίγοι απ'όσους τη θυμάστε,θα την αναγνωρίσετε.

Στο 53,ήταν η όλγα το θωρηκτό που παίζει και περγάμου και άλλο ένα πολύ σέξυ μιλφάκι,η λάνα(αν δεν κάνω λάθος).Προσοχή,δεν αναφέρομαι στη λάνα από ιάσωνος 1,αλλά μια άλλη μιλφ/mature με όμορφο ρωσικό πρόσωπο,χυτά πόδια,κοιλίτσα και βυζάρες.Αν θυμάμαι καλά την είχε πάρει ο πίτσι παλιότερα και δεν ήταν καλή μέσα.

Μεγάλου αλεξάνδρου 15,ήταν η βίκυ,η καυλιάρα ρωσίδα μις πίγκυ μιλφ και η πάολα η διπλοφάρδουλη από μεγάλου αλεξάνδρου 28.

Πολύ ρομαντικό σκηνικό στο κολωνού 47 ισόγειο,όπου η ζάνα βγήκε απ΄το δωμάτιο με μια ανθοδέσμη λουλούδια και μια μεγάλη τσάντα με δώρο.
Κολωνού 32 γωνία,ήταν η ντανιέλα η γνωστή φόλα(δεν την έχω πάρει),ψηλή όμορφη με βυζάρες,τατού ,γνωστή από ιάσωνος 44 και κολωνού 48

Κολωνού 32 υπόγειο,η ντάνα η νταρντάνα κλασικά.Πάντα σε δωμάτιο είναι.

Κολωνού 32 όροφος,η μισέλ στο δωμάτιο και η χριστίνα το πιπινάκι από κολωνού 11...

Κολωνου 30 πάνω,ελένη από διδύμου η οποία σχόλαγε και σέξυ ολγάκι.

Κολωνού 27 δεξιά,η τρελή ντενίσα και άλλη μία που δεν πρόσεξα επειδή κοίταζα τα βυζιά της ντενίσας που ήταν αφυδατωμένα σήμερα.
Στο μεσαίο η ξανθιά μπαμπάτσικη μιλφ.
Αριστερά ένα γνωστό γυφτάκι,αλλά δε θυμάμαι από που είναι γνωστό.

Κάπου εδώ ξενέρωσα γιατί είχα στο μυαλό μου να καταθέσω στη καμέλια,το θεόμουνο που δουλεύει τελευταία στα παραπάνω μαγαζιά,αλλά έλειπε.

Κολωνού 23 πάνω ήταν η όμορφη μελίσα.

Κολωνού 15 δεξιά,ήταν η μιλφ ντενίσα η οποία πιο πρόσφατα δούλευε ιάσωνος 30 κάτω και παλιότερα περδίκκα και ιάσωνος 37 κάτω.
Αριστερά,δε μπήκα.

Κολωνού 11 υπόγειο,η άννα το μαιμουδάκι και η μανταλένα το χοντρό πρόστυχο ξανθό γυφτάκι,γνωστό από ιάσωνος 20 αριστερά και αλλού.Οσο πάει γίνει και πιο πουτανέ το στυλάκι της δεύτερης...μπράβο της και δεν της το χα.
Κολωνού 11 μεσαίο ήταν η ρωξάνα με το θλιμμένο βλέμμα και άλλη μια ξανθιά εμφανίσιμη,άγνωστη σ'εμένα.

Πάμε [size=15pt]Ιάσωνος[/size]...

Το 2 δεξιά κλειστό,ενώ στο αριστερό δεν ανεβήκαμε.

1α,η χριστίνα,το σκίνυ γυφτάκι με το τέλειο βυζί.
1β αριστερά,η πωλίνα/παουλίνα,σλάβα νταρντάνα μιλφ με σκούρα ίσια μακριά μαλλιά,μεγάλο τατού στο δεξί μπράτσο.Εγραψε πρόσφατα κριτική ο rigor αν θυμάμαι καλά.Η Πωλίνα πρόσφατα δούλευε βέργας 3.
1β δεξιά κλειστό.
1γ η μπέμπα τζοάνα...πολύ γλυκιά μουνίτσα.Εχει αναφερθεί από συναγωνιστές ότι έχει παίξει μπάλα και φυλής/φωκαίας.

20 δεξιά,το καινούργιο γιουβαρλάκι από κολωνού 23.Κοντούλα με μαύρα πολύ μακριά μαλλιά.
20 αριστερά,η εσμεράλδα.

Λεωνίδου 28 κάτω η γκαμπριέλα με την κωλάρα της και μία καινούργια αδύνατη με ξανθό σγουρό καρέ μαλλί.Μάλλον η ίδια που αναφέρει κι ο προφέσορ.Αν είδαμε την ίδια δεν είναι πάντως η σκλινυ ανδριάνα από λεωνίδου 6 κτλ.Μπήκα στην γκαμπριέλα και πέρασα ανέλπιστα καλά.Η κοπέλα τα δωσε όλα στο γαμήσι,δεν το περίμενα.Μουνί ηφαίστειο και πολύ δυνατή συμμετοχή.Μου δίνει την εντύπωση της πόρνης που έχει ξεκινήσει πρόσφατα τη δουλειά και είναι στη φάση που συνειδητοποιεί ότι μπορεί ενώ βγάζει λεφτά να ευχαριστιέται και το σεξ κι έτσι ξεσκίζεται με όρεξη.Μράβο γκαμπριέλα!

Αφού μπήκαμε και στο ιάσωνος 30 κάτω,όπου δούλευε η όμορφη ζαχαρένια λαρίσα και άλλο ενα σκληρό,σχεδόν προφεσοριακό προμιλφ...
...την κάναμε για λιοσίων...

Σκηνικό:Κατεβαίνοντας την ιουλιανού ένα μικρό κοριτσάκι 6 περίπου χρονών έχει ξεφύγει απ'τη μαμἀ τσούρκα (η οποία κρατάει κι άλλο αγοράκι 3 περίπου ετών) και κατεβαίνει τρέχοντας το πεζοδρόμιο.Η μαμά το φωνάζει να σταματήσει και το κοριτσάκι την αγνοεί.Της φωνάζουμε κι εμείς,αλλά τίποτα.Ενώ είμαι έτοιμος να ξεκινήσω να τρέξω να την πιάσω,η μαμά τσούρκα με την οποία διασταυρώθηκαν εκείνη τη στιγμή οι δρόμοι μας μας δίνει το αγοράκι( :S ) και μας ζητάει να το κρατήσουμε και αρχίζει και κυνηγάει την μικρή.Μετά από καμιά τριανταριά μέτρα κι ενώ έχουμε φτάσει χωματιανού ακούμε κλάματα και μετά βλέπουμε τη μαμά τσούρκα να κατσαδιάζει την μικρή και να της τραβάει το αυτί σε σημείο ξεριζώματος,αφού πρώτα της είχε ρίξει άσχημο ξύλο.Τι βάρβαροι θεέ μου. :S

Χωματιανού αριστερά δε μπήκαμε ,υποθέτοντας ότι θα ναι η άννα.Η άννα έχει το εξής κακό για μένα...μιλάει στον πελάτη περνώντας την ζώνη οικειότητάς του με έναν φιλικό τρόπο,πράγμα που με απωθεί να την επιλέξω.Θέλω οι πουτάνες να μου πουλάνε ψεύτικο έρωτα και καυλάντα και όχι να είναι ειλικρινείς και φιλικές μαζί μου λες και γνωριζόμαστε κι από χθες. :badair: Το ίδιο κάνει κι η τζούλια με τα πίρσιν.

Χωματιανού δεξιά ήταν μια ξανθιά αλβανίδα(μάλλον) που δήλωνε ρουμάνα η οποία μου θύμιζε την elisabeth shue.Η elisabeth shue βέβαια ήταν μουνάρα ως πόρνη στο leaving las vegas με τον nicolas cage,ενώ η πόρνη της χωματιανού ήταν μέτρια και της έλειπε κι ένας κυνόδοντας φάτσα κάρτα.
2ewlh0w.jpg


Στο εξηκίου δεξιά είχε κλασικά την ξανθιά αλλήθωρη.

Βέργας 3 δεξιά ήταν η ξανθιά νταρντάνα σόνια,ενώ στο αριστερό ήταν η κούκλα σαμπρίνα,το καινούργιο νταρντανομωρό.Ετνυπωσιακή παρουσία,ο φίλος μου μπήκε σ'αυτήν και είπε ότι ήταν πολύ καλή μέσα,αλλά του δάγκωνε δυνατά τα χείλια και τον ξενέρωσε.

Αυτά! :zfuck:
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
25
Πόντοι
1.246
Στο Μ.Α 15 είχαμε 2 κοπέλες. Η πρώτη ήταν η Ντενίσα με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Ιάσωνος 30 υπόγειο.Κοπέλα,με μαύρο καρέ μαλλί,ψηλή με πιασιματάκια.Μιας και το σπιτάκι αυτό είναι πιο φωτεινό και το μακιγιάζ της κορασίδας δεν ήταν τόσο φανταχτερό αυτήν την φορά δεν μου προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση εμφανισιακά.Επιπρόσθετα όπως την είδα έτσι απεριποιήτη τελικά μου ήρθε αναλαμπή και τελικά την θυμήθηκα επιτέλους πια κοπέλα είναι.Είχε εργαστει και στο Περδίκας 3 καθώς και στο Ιάσωνος 37 ισόγειο και την πατρώναρε μία υπηρεσία που είχε γκόθικ στυλ και τώρα δεν την βλέπω. Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο είχε μουνέψει αρκετά και νόμιζα ότι ήταν άλλη κοπέλα έπρεπε να την δω υπο άλλο οπτικό πρίσμα για να θυμηθώ επιτέλους πια κοπέλα ήταν. Είχε δίκιο ο λαστφορλαιφ που έλεγε ότι την ξέρω.
:rockon:
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα.Μαρία το όνομα της.Κοντή,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω και πρόσωπο κρετίνου.
R-E-S-P-E-C-T.

Στο Κολωνού 11 ισόγειο ήταν η Άννα ο ροφός η αλλιώς το μαιμουδάκι.Κοπέλα λεπτή με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα.Απλό.Γνωστή απο αυτό το μαγαζί καθώς και το υπόγειο.
Προφέσορ,αν μου επιτρέπεις...είναι άλλη η άννα ο ροφός,άλλη το μαιμουδάκι. :tooth: Το μαιμουδάκι είναι αυτό που μάλλον είδες και ο ροφός είναι η άννα που δούλευε κολωνού 30 παλιότερα και μοιάζει κάπως έτσι --->
URL]]
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
25
Πόντοι
1.246
Επεστρεψα απο μια υπεροχη καταθεση στο Ιασωνος 30Β στη Λαρίσα..
Μελαχρινο κοντοπουτανο, γυφτορουμανακι μες τη καυλα, με μικρο στηθος και κωλαρααααααααααααααα  :bigdick:
Τρελα γλωσσοφιλα, πολυ παθος και ανεση χρονου
Θα ακολουθησει κριτικη  :cum:
Δε μπήκες μ'εμένα μπροστά γιατί θα σε χρονομέτραγα. :birdman:
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Εφαγα ακυρο για σημερα τελικα απ "το κοπελα" μου και επιστρεψαμε ντισνευ με φουρναρη να αδειασω τα μπαλακια μου  :zfuck:
17-18 λεπτα εκατσα παντως  :grin:
 

Εγώ σε πιστεύω μύστη μου....... :cheesy: :rockon:


Πάμε [size=15pt]Ιάσωνος[/size]...


20 αριστερά,η εσμεράλδα.


Σκηνικό:Κατεβαίνοντας την ιουλιανού ένα μικρό κοριτσάκι 6 περίπου χρονών έχει ξεφύγει απ'τη μαμἀ τσούρκα (η οποία κρατάει κι άλλο αγοράκι 3 περίπου ετών) και κατεβαίνει τρέχοντας το πεζοδρόμιο.Η μαμά το φωνάζει να σταματήσει και το κοριτσάκι την αγνοεί.Της φωνάζουμε κι εμείς,αλλά τίποτα.Ενώ είμαι έτοιμος να ξεκινήσω να τρέξω να την πιάσω,η μαμά τσούρκα με την οποία διασταυρώθηκαν εκείνη τη στιγμή οι δρόμοι μας μας δίνει το αγοράκι( :S ) και μας ζητάει να το κρατήσουμε και αρχίζει και κυνηγάει την μικρή.Μετά από καμιά τριανταριά μέτρα κι ενώ έχουμε φτάσει χωματιανού ακούμε κλάματα και μετά βλέπουμε τη μαμά τσούρκα να κατσαδιάζει την μικρή και να της τραβάει το αυτί σε σημείο ξεριζώματος,αφού πρώτα της είχε ρίξει άσχημο ξύλο.Τι βάρβαροι θεέ μου. :S


Αυτά! :zfuck:

1. Super γαμήσι η Εσμεράλντα.......3 φορές την πήρα σε μια εβδομάδα......να πλενόταν και λίγο......... :)

2. Το αγοράκι το επιστρέψατε......?  :grin:


Ωραια ενημερωση Προφεσορα  :rockon:
Εισαι σιγουρος οτι η Ελενα ανακοινωσε πρωκτικο? Σ εμενα παντα απλο ανακοινωνουν
Ειναι ο επομενος μου στοχος παντως, πολυ ομορφη και γλυκια κοπελιτσα με λιγα πιασηματα οπως μου αρεσει  :cum:

Τελείως μπάζο και χοντρή ρε μλκ............. :sunglasses:
 

koytsikoytsi

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Μηνύματα
21
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες ποια ειναι τοπ γκομενα στο Μεταξουργειο σε θεμα εμφανισης . Οπως την Λαρισα που δουλευε στο Κολωνου 23 πχ αν και για την συγκεκριμενη ειχα ακουσει οτι για 10 ευρω ειναι και τουμπανη και στις υπηρεσιες επαγγελματιας. Υπαρχει κατι τετοιο αυτην την περιοδο ?
 

blsbug

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες ξέρει κανεις που έχει πάει η Ευα απο Κων/πολεως 166Β?
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
Ρε μαγκες ποια ειναι τοπ γκομενα στο Μεταξουργειο σε θεμα εμφανισης . Οπως την Λαρισα που δουλευε στο Κολωνου 23 πχ αν και για την συγκεκριμενη ειχα ακουσει οτι για 10 ευρω ειναι και τουμπανη και στις υπηρεσιες επαγγελματιας. Υπαρχει κατι τετοιο αυτην την περιοδο ?
αξιολογη και καλη απο υπηρεσιες ειναι η ολγα απο κολωνου 30β οροφος μεταμεσονυχτια
ειναι εμφανισιμη
τουμπανο ομως δεν τη λες
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.224
Κριτικές
255
Like
10.904
Πόντοι
19.505
Ωραια ενημερωση Προφεσορα  :rockon:
Εισαι σιγουρος οτι η Ελενα ανακοινωσε πρωκτικο? Σ εμενα παντα απλο ανακοινωνουν
Ειναι ο επομενος μου στοχος παντως, πολυ ομορφη και γλυκια κοπελιτσα με λιγα πιασηματα οπως μου αρεσει  :cum:

Ναι κάνει πρωκτικό, αλλά εγώ όταν πήγα να της τον βάλω με έκλασε. Βρώμισε ο τόπος μιλάμε. Το ανακοινώνει το πρωκτικό αλλά προσπαθεί να το αποφύγει με κάθε μέσο.   :2funny:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Κορυφαίες ενημερώσεις από Φανούρη, Λαστφορλαιφ και Προφέσσορα. Μπράβο παίδες!
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Ρε μαγκες ποια ειναι τοπ γκομενα στο Μεταξουργειο σε θεμα εμφανισης . Οπως την Λαρισα που δουλευε στο Κολωνου 23 πχ αν και για την συγκεκριμενη ειχα ακουσει οτι για 10 ευρω ειναι και τουμπανη και στις υπηρεσιες επαγγελματιας. Υπαρχει κατι τετοιο αυτην την περιοδο ?

Κολωνού 15 - αριστερά - Αλέξια,μουνάρα...θα φας φόλα όμως...με 15€!  :boobies:
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
25
Πόντοι
1.246
Κολωνού 15 - αριστερά - Αλέξια,μουνάρα...θα φας φόλα όμως...με 15€!  :boobies:
η καλύτερη πιστεύω πλέον είναι η καμέλια :rockon:

η αλέξια δουλεύει αυτόν τον καιρό,δεν την έχω πετύχει :think:
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Καλά σε BMWpower,

τι στο καλό χρησιμοποιείς για στοματικό διάλυμα και όλες οι ιερόδουλες, σε όλα τα πλάτη και μήκη των red lights σε πλακώνουν στα γλωσσόφιλα ? ? ?

Από περιέργεια (και ζήλια) δλδ. . .

Μπουκωμένος στις φερομόνες κατεβαίνεις Φυλής/Λιωσίον/Μετάξυ ? ? ?

>:cheesy:   :-X           0:)
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom