σκηνικο με αλεξια...περασα σημερα το πρωι στις 9 στοχευμενα αλλα δεν βρηκα 2 κοπελες απο μεταξυ ητανε κλειστα τα μαγαζια οποτε πεταχτηκα 9 ωρα στην αλεξια ,δεν ειχα χρονο,περναω μεσα ωραια μου λεει εισαι ο 1ος..μπαινω ξεντυνομαι,ακουω πελατες να μπαινουν,ενας περναει απο οτι ακουσα και του κανει "ωραια εισαι ο πρωτος σημερα" περνανε 7 λεπτα λεω τι στο καλο,ντυνομαι και βγαινω στο σαλονι και λεω στην τσατσα να μ επιστρεψει το 10αρι...εκεινη τη στιγμη βγαινει η αλεξια απο το δωματιο που ειναι φατσα φορα στο σαλονι..μου κανει "μωρο μου γτ δεν περιμενεις?" τις κανω εχω μια δουλεια...ε το πηρα το 10ρι και εφυγα...
ε οχι να μας κοροιδευεται και μπροστα στα ματια μας ...ημαρτον δηλαδη
δεν ξερω αν το φταιξιμο ητανε της τσατσας ή της κοπελας..ομως οταν περασα μεσα στο κοκκινο δωματιο ολες οι πορτες ητανε ανοιχτες οποτε σιγουρα δεν ειχε πελατη πριν απο εμενα....οποτε μπηκε πελατης ΜΕΤΑ απο εμενα και περασε σε εκεινον...δεν ξερω αν σας εχει τυχει αλλα εμενα 1η φορα μου συμβαινει και τα πηρα απιστευτα..
52) Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Μαρία˙ με σκούρο μπουκλωτό μαλλί μέχρι τη μέση, γλυκιά, σώμα με πιασιματάκια. Απλό.
[glow=red,2,300]Σημείωση: Η Ηρα σταμάτησε από το μαγαζί.[/glow]
Ο κ. Τζουρας πρεπει να ανακυρηχθει σε Οικοκρατωρα. Ξεχωρα απο το γεγονος του οτι εχει αποτελεσει φαρο στη σκοτεινη θαλασσα των αμφιβολιων και της παντα πιθανοτατης λαθους επιλογης, μς ανοιγει και την ορεξη να πεταχτουμε στον Πεζοδρομο για προσκυνημα. Το κυριακατικο απογευμα μολις απεκτησε νοημα!
Λογικα λες τη Νανση και τη Τερεζα..
Ναι τις εχω δει πολυ προσφατα και τις 2
Η Τερεζα νομιζω ειναι 1η βαρδια και η Νανση 2η και 3η..
Και οι 2 με απλο προγραμμα (και η νανση πλεον απλο ανακοινωνει)
Παιζουν μπαλα στην αλυσιδα Φυλής 72/73(που ειναι ανοιχτο τις τελευταιες μερες)/74
Μιας και το νέο μαγαζί Φυλής 72 (και Φωκαίας) δεν είναι στον κατάλογο ας γράψω εδώ δύο λόγια.
Μέσα έχει μια κοπέλα την Νάντια. Μελαχρινό πιπίνι 19 χρονών. Ωραία ψηλή και μπαμπάτσικη κοπέλα. Βαμένα μάτια και έντονα κόκκινα χείλια. Ωραίο 2άρι νεανικότατο στήθος. Χαρακτηριστικό της η τεράστια κολάρα και οι μπουτάρες. Για τους φαν είναι must, τέτοια κολάρα σπάνια βρίσκουμε. Βασικά τώρα είναι πολύ ωραία, αλλά 100% σε 2-3 χρόνια θα είναι φάλαινα. Μέσα πολύ μέτρια. Άμαθη γαρ. Είπε ότι δουλεύει εκεί μόνον 10 πρωί με 12 το βράδυ. Την λυπήθηκα όταν το είπε. Δήλωσε Ελληνίδα από Γλυφάδα. Μιλάει σχεδόν άριστα ελληνικά. Την κόβω για Αλβανίδα 2ης γενιάς, πιθανό να είναι από την Γλυφάδα Τιράνων. Το μόνο έξτρα είναι η ακά πίπα, που αρχικά πήγε να την λουφάρει. Άλλο highlight ότι στον οίκο έχουν και ένα μικρό σκυλάκι, είναι της Νάντιας μου είπε. Σκυλίσιο γαμήσι είχε το πρόγραμμα σήμερα.
Λογικα λες τη Νανση και τη Τερεζα..
Ναι τις εχω δει πολυ προσφατα και τις 2
Η Τερεζα νομιζω ειναι 1η βαρδια και η Νανση 2η και 3η.. Και οι 2 με απλο προγραμμα (και η νανση πλεον απλο ανακοινωνει)
Παιζουν μπαλα στην αλυσιδα Φυλής 72/73(που ειναι ανοιχτο τις τελευταιες μερες)/74