Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (28 μέλη και 234 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
Πριν από λίγο (17:40 - 18:20) στην απογευματινή (2η) βάρδια της σχετικά ήσυχης Φυλής...

Πιπίνου
65Β κλειστό για άλλη μια φορά, μήπως έχει σφραγιστεί..;

Φυλής
71Α (ισόγειο) η νεαρή Στεφανία, καστονομελαχρινή με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, ψηλή με ωραίο αχλαδωτό κορμί, 1,5αρι βυζί και ωραία κωλάρα αεροδρόμιο, απλό πρόγραμμα.
71(Β) (όροφος) η νεαρή Νέλυ, κατάμαυρο βαμμένο σπαστό μακρύ μαλλί σαν μόλις να βγήκε από το κομμωτήριο, συμπαθητικό χαμογελαστό πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά και με μεγάλο στόμα για μεγάλες διεισδύσεις, κανονικό ύψος προς το κοντή με ωραίο κανονικό κορμί, 2αρι βυζί με πολύ ωραίο κώλο, με κώλο στο πρόγραμμα.
69Β (ισόγειο) η σχετικά νεαρη Νικόλ, καστονόξανθη με ίσιο μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, πολύ μέτριο πρόσωπο, σχετικά ψηλή και κορμί κανονικό με λίγα παραπανίσια κιλά, 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα + ισπανικό.
69Α (όροφος) κλασικά η νεαρή Χριστίνα η Καζακστανή, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο κορμί, 2αρι σιλικονάτο στητό βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
67 η νεαρή κουκλάρα Αντζελίνα από Φυλής 65Β, Φωκαίας 19 και ίσως κάνα-δυο ακόμα, ξανθιά με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, πολύ όμορφο πρόσωπο που μου θυμίζει την ηθοποιό Sarah Michelle Gellar, σχετικά ψηλή με φοβερό κορμί, 2αρι βυζί και πολύ ωραίο κώλο, εμφανίστηκε γυμνόστηθη απλό πρόγραμμα.
Να σημειώσω πως αυτή και η Ιζαμπέλλα από Φωκαίας 17Α παρότι φολάρες (δεν είναι και να απορεί κανείς) είναι οι πιο μουνάρες πόρνες τις περιοχής για μένα και μέτα βάζω την άλλη φολάρα Άνκα από Φωκαίας 25Β.
86Β (ισόγειο) κλειστό
86Α (όροφος) κλειστό
84Β (όροφος) η νεαρή Τζίνα, καστανοκόκκινο σπαστό μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο βλέποντάς το από μακριά γιατί όσο την πλησιάζεις το πράγμα αλλάζει, κανονικό ύψος με κανονικό αλλά ατσούμπαλο κάπως σώμα (μη σωστές αναλογίες), 1,5αρι-2αρι βυζί και κώλος με λίγα σημάδια κυτταρίτιδας και λίγα πιασηματάκια, πάντα δοτική, απλό πρόγραμμα.
84Α (ίσόγειο) η μιλφ Πάολα που πρώτη φορά είδα, καστανή με ίσιο μαλλί σχεδόν στο ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρός καλό χαμογελαστό πρόσωπο, κοντή με κανονικό καλό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί, λίγη ωραία κοιλίτσα και ωραίος κώλος, απλό πρόγραμμα.
65Β η νεαρή Κασσάνδρα που πρώτη φορά είδα επίσης, μελαχρινή με μακρύ ελαφρώς σπαστό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, κοντή με κανονικό σώμα με καμπύλες, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
Λίγο νωρίτερα ο μόνιμος συμπαθής υπηρέτης προμηθεύτηκε δύο καφεδάκια πηγαίνοντας στον κλειστό εκείνη την ώρα οίκο και παραμιλούσε στη διαδρομή.
Η Εμμανουέλα στην βραδυνή (3η) βάρδια θα είναι στη θέση της!
80 η νεαρή γνωστή Μαρία, μελαχρινή με μαλλί πιασμένο κότσο, ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό μονοκόμματο κάπως σώμα, 2,5αρι σιλικονάτο νομίζω βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγαμμα.
61 η πιπίνα Αλεξάνδρα, καστανόξανθη με μακρύ ελαφρώς σπαστό μαλλί, ωραίο γλυκό και πάντα χαμογελαστό μουτράκι, κανονικό ύψος με πολύ αδύνατο ωραίο όμως κορμί, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
59 (ισόγειο) ο ρεσιταλίστας κυρ-Βασίλης παρουσίασε και πιάνοντας από πίσω για να πλασσάρει την σχετικά νεαρή Αντίνα, ξανθιά με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά ως συνήθως, μέτριο πρόσωπο για μένα με την μεγάλη φτιαχτή ελιά δεξιά κοντά στο μάγουλο, κανονικό ύψος με υπέροχη κορμάρα, 3αρι σιλικονάτο βυζί και τρομερό κώλο, απλό πρόγραμμα.
59 (όροφος) ο δροσερός κλασικός υπηρέτης παρουσίασε την νεαρή λίγο μελαμψή και ίσως αθίγγανη Άναστασία που πρώτη φορά είδα, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μακρύ μαλλί, μέτριο προς συμπαητικό πρόσωπο με γαμψή μύτη, κοντή με κανονικό σώμα και λίγα κιλάκια παραπάνω, 2αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
74 αριστερά η πρόμιλφ Άννα που είναι η ίδια που παίζει το πρωί εκεί αν δεν μπερδεύτηκα στα γρήγορα που την είδα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο σε κοντό κότσο, μέτριο πρόσωπο, σχετικά κοντή με κοντό λαιμό και μονοκόμματο σώμα με λίγα κιλά παραπάνω, 3αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, φουλ πρόγραμμα ή κώλο μόνο, δεν θυμάμαι τι ανακοιώθηκε!
74 δεξιά κλειστό
66Δ η νεαρή πολύ μελαμψή και αθίγγανη Μπιάνκα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με ωραίο αδύνατο κορμί, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, φουλ πρόγραμμα.
66Α η προμίλφ-μιλφ Ρενάτα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, πολύ ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το ψηλή με ωραίο κορμί, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο που φέρει από πάνω του ένα τατού στη μέση, απλό πρόγραμμα.
56 η νεαρή Ιωάννα, καστανομελαχρινή με σχεδόν ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο χαμήλα, μέτριο προς αδιάφορο ψυχρό πρόσωπο, ψηλή με κανονικό αδύνατο σώμα, 1,5αρι-2αρι βυζί και συμπαθής κώλος, κάτι γερμάνικο ανέφερε η υπηρεσία που δεν κατάλαβα, ίσως να εννοούσε πρόγραμμα (αν υπάρχει τέτοιο) αλλά το πρόγραμμα είναι απλό σίγουρα.
54Β η πιπίνα Ορόρα, μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί, ωραίο καυλιάρικο πρόσωπακι, κοντή με ωραίο κορμάκι, 3αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
40 η νεαρή Έλενα, είχα καιρό να περάσω από αυτόν τον οίκο και την ίδια πιο μπάζο εκτός και αν δεν είναι η κλασσική που παίζει πόσο καιρό εκεί, αν είναι η ίδια έχει ανοίξει σε λίγο πιο ξανθό από καστανό που ήταν παλιότερα, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος με σώμα λίγο πιο γεμάτο από ότι πριν, 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, φουλ πρόγραμμα.

Φωκαίας
9 η νεαρή Τζοάννα από το Μεταξουργείο και συγκεκριμένα τα Ιάσωνος 1Α και 1Γ, καστανόξανθη με με σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά κοντή με λίγο γεμάτο σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
17Α (ισόγειο) η νεαρή μουνάρα Ιζαμπέλα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, πολύ ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με φοβερό μοντελοκορμί, 2αρι βυζί και πολύ ωραίος κώλος, εμφανίστηκε γυμνόστηθη, απλό πρόγραμμα.
17Β (όροφος) η σχετικά νεαρή Ελένη η "Αιγύπτια", μελαχρινή με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, σχετικά ψηλή με ωραία κορμάρα και κορμοστασιά, 3αρι βυζί και ωραίος κώλος, απλό πρόγραμμα + ισπανικό.
19 η ξανθιά σχετικά ωραία αλλά και μουτρωμένη συνήθως υπηρεσία, παρουσίασε την νεαρή Αλίνα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο αλλά και με μιά απορία ζωγραφισμένη πάνω του, ψηλή με ωραίο κατάλευκο σαν το γάλα κορμί με λευκά εσώρουχα που σχεδόν σπάνια να τα δεις σε εκδιδόμενη, καθώς η κυλότα δεν συνηθίζεται αλλά ήταν αρκετά καυλιάρικη και θύμιζε 80's εποχές, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος, ελεύθερο στοματικό και κώλος ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα.
25Α (όροφος) η σχετικά νεαρή Λάουρα από τα Φ.86αρια κυρίως, καστανόξανθη με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος και σώμα κανονικό με λίγα κιλάκια παραπάνω, 2,αρι-2,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και ωραίος κώλος με λίγα πιασίματα, μόνο ελεύθερο στοματικό ανακοιώθηκε.
25Β (ισόγειο) η νεαρή Άνκα που καθώς έμπαινα είχε σκύψει και κουνούσε τον κώλο της παρουσιαζόμενη στους ανυποψίαστους-υποψιασμένουες πελάτες που ήταν μέσα ως κάνει συνήθως, καστονόξανθη με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο κορμί, 2αρι βυζί και ωραίο κώλος αν και σήμερα μου φάνηκε ελαφρώς άκωλη, απλό πρόγραμμα.
27Α (υπόγειο) η προμίλφ-μιλφ Βικτώρια, καστόξανθη με ίσιο μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, σχετικά καλό πρόσωπο αλλά αυτό το κενό στα μπροστινά πάνω δόντια με χαλάει κάπως όπως και σε όλες τις γυναίκες, κανινικό ύψος με ωραίο κορμί, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος, φουλ πρόγραμμα.
27Β ισόγειο η κυρά-Εύα μου είπε πως ήταν το αλογάκι (αλόγα καλύτερα) της περιοχής Ιζαμπέλα, μελαχρινή με μαλλί ίσιο λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό προς ωραίο πρόσωπο, ψηλή με ωραίο φιδίσιο κορμί, 1,5αρι βυζί και σούπερ κώλος, απλό πρόγραμμα.
27Β όροφος η γηραιά κοντή υπηρεσία με το πολύ μπλα-μπλα παρουσίασε την πρόμιλφ Αντελίνα που πρώτη φορά είδα, καστανή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων περίπου, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, κοντή με κανονικό σώμα με καμπύλες, 2αρι βυζί και ωραία κωλάρα, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό, ελεύθερο τελειωτικό μόνο στο στήθος και κώλος.
Ωραία τσόντα έπαιζε στο σαλόνι την ώρα της αναμονής.
Η Μπάρμπορα τα πρωινά μόνο δουλεύει πλέον σύμφωνα με την υπηρεσία.
24 για άλλη μια φορά αποχωρώντας από την περιοχή συνειδητοποίησα πως ξέχασα να επισκεφτώ τον συγκεκριμένο οίκο. Υποθέτω πως θα ήταν η κοντοπίθαρη Φλώρη.

Διδύμου
7Α (αριστερά) η νεαρή Ελένη, μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο σε κοντό κότσο, ωραίο σχετικά πρόσωπο με πολύ ωραία μάτια και ένα κενό στη δεξιά της πάνω οδοντοστοιχία, κανονικό ύψος προς το κοντή με κανονικό σχετικά σώμα, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
7Β (δεξιά) η νεαρή διοπτροφόρος Ανδριάννα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο, αδίαφορο προς άσχημο πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο κορμί, 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίος κώλος, απλό πρόγραμμα.  
8Α (όροφος) κλειστό
8Β (ισόγειο) η πιπίνα Λάουρα και πρώην Λαβίνια από το ίδιο κατάστημα, Διδυμου 27, Φωκαίας 24/27αρια και ένα πολύ σύντομο πέρασμα από Εξηκίου 20 στην απογευματινή βάρδια, ξανθιά με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο προσωπάκι, κοντή και ωραίο αδύνατο κορμί, 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι και μια άλλη που πρώτη φορά είδα αλλά ξέχασα το όνομα της, καστανή με ίσιο μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, ψηλότερη της πρώτης και πιο γεμάτη με κανονικό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και για τις δύο από την υπηρεσία αλλά ανέφερε πως κάνουν μέσα έξτρα και κάνουν και παρτούζα με την γνωστή προσφορά του καταστήματος στα 30 ευρώ!

Καλό βράδυ!
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Φυστίκης έπος!
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Πριν από λίγο (17:40 - 18:20) στην απογευματινή (2η) βάρδια της σχετικά ήσυχης Φυλής...

Πιπίνου
65Β κλειστό για άλλη μια φορά, μήπως έχει σφραγιστεί..;

πιθανολογώ ότι δεν έχουν κοπέλα να το αναλάβει. Παλιά υπήρχε η φιλότιμη Έλενα αλλά μάλλον επέστρεψε Ρουμανία.
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Πριν από λίγο (17:40 - 18:20) στην απογευματινή (2η) βάρδια της σχετικά ήσυχης Φυλής...


84Α (ίσόγειο) η μιλφ Πάολα που πρώτη φορά είδα, καστανή με ίσιο μαλλί σχεδόν στο ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρός καλό χαμογελαστό πρόσωπο, κοντή με κανονικό καλό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί, λίγη ωραία κοιλίτσα και ωραίος κώλος, απλό πρόγραμμα.

Καλό βράδυ!

Ξέχασα να την αναφέρω εχθές,την είδαμε αλλά δεν μας έκανε καμία εντύπωση.....ωραία ενημέρωση!
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.968
Πόντοι
6.955
Πήγα τσάρκα μετά από 1 μήνα περίπου, και σκάσανε 3 τύποι από το Star. Αυριο να αναμενετε ρεπορτάζ.
Ρωτούσαν για τις άδειες, πολύ εκκεντρικοί όλοι τους, χειρότεροι από μπάτσοι.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.197
Κριτικές
496
Like
62.845
Πόντοι
39.662
Πήγα τσάρκα μετά από 1 μήνα περίπου, και σκάσανε 3 τύποι από το Star. Αυριο να αναμενετε ρεπορτάζ.
Ρωτούσαν για τις άδειες, πολύ εκκεντρικοί όλοι τους, χειρότεροι από μπάτσοι.



:offtopic: αρα παμε για εκλογες... τα καλα τα περσινα, δεν επιανες τα μικροφωνα να τους πεις να αφησουν τις αγαπημενες μας πορνοκορασιδες ησυχες ;  γαμαμε δεν κανουμε κακο σε κανεναν ...
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
:kissass2:

Βικτώρια έτσι έτσι!!!!
και η κριτική που ανεβασε ο Dawn για Βικτώρια επίσης φοβερή! :rockon:

απο τα καλύτερα , αν όχι το καλύτερο μιλφ στο 20αρι στην πιάτσα. Πολύ τίμια, ξέρει να εργάζεται καλα...
απο την πρώτη φόρα που την είχα δεί στο σαλόνι πριν κάτι βδομάδες την είχα κλέιδωσει σαν στόχο καθότι το πορνοένστικτο χτύπησε κόκκινο...
ηρθε μετά απο κάτι ημέρες και η πρώτη της κριτική απο τον Μέγιστο Φανουρη Τζουρα που με επιβεβαιωσε πλήρως!
να ναι καλα το κοριτσι!

Για την τσατσα δεν ηθελα να το γραψω να μην χαλασω στο μυαλο μου, την πολυ ομορφη εμπειρια, που ειχα με την Βικτωρια.Ειναι περα για περα αληθεια ομως οτι η τσατσα ειναι ψιλοβαρεμενη...ενω εβηχε το μεσημερι της Κυριακης(5-1-2014) και πηγε μεσα στο καμαρινι τους,αναγκαστηκε η Βικτωρια να μου προτεινει σε ποιο δωματιο να περασω!!!.....Η ΜΑΛΑΚΟ Η ΤΣΑΤΣΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ, ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΒΗΧΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.....ΑΛΛΑ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!.....

Τελος, δυο respect και μεγαλα....ενα στο ζερο που τον διαβαζω και παντα ειναι σωστος σε οτι γραφει....

και το δευτερο στην κριτικη του Προφεσορα για την Βικτωρια....και λιγα εγραψε.....

για τα 20 ευρω και για την δικη μου αποψη... ειναι ισως η καλυτερη επιλογη μιλφ και σε υπηρεσιες στο δωματιο μεσα...αλλα και οτι καθεται χαλαρα και δεν κοιταζει το ρολοι,...  ποσα λεπτα θα κατσει στο δωματιο μεσα.Το βγαζει με το παραπανω το 20 σαρικο που τις δινουμε, οσοι την επιλεγουμε!!!

Αυτα τα λιγα απο μενα, καθοτι δεν γραφω κριτικες και εγραψα συνοπτικα οτι οι συναγωνιστες μου και οχι μονο οι δυο(Ζερο και καθηγητης) αλλα και τα αλλα παιδια που εχουν παει με το μιλφ Βικτωρια.....ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!!

Καλο ξημερωμα.
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
11
Πόντοι
16
Πήγα τσάρκα μετά από 1 μήνα περίπου, και σκάσανε 3 τύποι από το Star. Αυριο να αναμενετε ρεπορτάζ.
Ρωτούσαν για τις άδειες, πολύ εκκεντρικοί όλοι τους, χειρότεροι από μπάτσοι.


ναι τωρα χειμωνας δεν εχουν παραλια πανε κανουν ρεπορταζ με κωλους εξω και πηγαν στα μπουρδελα τραβηξουν κανα πλανο με κανα κωλο ή και βυζια εξω αχχααχαχχαχαχαχααχχααχχαχα
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
11
Πόντοι
16
Πριν από λίγο (17:40 - 18:20) στην απογευματινή (2η) βάρδια της σχετικά ήσυχης Φυλής...

...................
Καλό βράδυ!

διαβαζω την ενημερωση (τυχαια επελεξα την δικη σου)

στο ενδιαμεσο που κανω ποσταρισματα στο θρεντ της ταϊ ....

και σκεφτομουν ..... αχ πως θα μπορουσε καποιος να κανει ενημερωση εστω απο ενα μικρο στενακι του εκει τοπου ... αν υπολογισεις οτι στον εκει τοπο σε ενα μικρο στενακι σε μερικα μονο μπαρακια θα μπορουσες να βρεις περι τις εκατο γυναικες ....
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
11
Πόντοι
16
:)
 

Συνημμένα

  • 1470200_227482184090956_175633240_n.jpg
    1470200_227482184090956_175633240_n.jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 15

koytsikoytsi

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Μηνύματα
21
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι, υπέκυψα στην εμμονή μου, την Αντίνα. Ήξερα ότι θα φάω φόλα, αλλά αυτό το κορμί είναι κόλαση. Ήθελα κάποτε να θυσιάσω ένα 20ρικο.
Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να πώ ότι τα έκλεψα τα λεφτά μου. Εντάξει, δεν θα ξαναπάω, αλλά να δαγκώνεις αυτό το υπέροχο κωλαράκι, αξίζει τον κόπο.
Η Αντινα ειναι μια κοπελα πολυ τσοντα που εχει ψευτικο βυζι τουμπανο και απιστευτο σωμα ξανθια? Αν εννοουμε την ιδια ειμαι νεος στον χωρο αξιζει να την επισκεφτω?
 

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Μηνύματα
102
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναθλητές έχοντας ακόμη λίγη ώρα στην Αθήνα για ένα πρωινό ξελάφρωμα τι να προτιμήσω? εάν υπάρχει καμία καλή μιλφ θα προτιμηθεί. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.751
Πόντοι
7.783
Χθες τη νύχτα, η Νάντια ήταν στο Εξηκίου 18, όπου την καταγαμήσαμε.
Όπως προανέφεραν και άλλοι πορνορέκτες στο βυζοαλέρτ, πρόκειται για ημεδαπή, νεαρά, υπέρβαρη.
Αισθητικώς, η ογκώδης κοιλία της, αντισταθμίζεται από τους πληθωρικούς μαστούς της, από την ηλικία της και από το όμορφο πρόσωπό της.
Πεοθηλάζει με τέχνη και φαντασία.
Συνουσιάζεται σφιχτά και δυνατά.
Είναι καλή και επιμελής, με τη γνωστή ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που χαρακτηρίζει τα περισσότερα ημεδαπά θήλεα. Δηλαδή, συμπεριφέρεται σαν τη μαμά σου, σου λέει να κρεμάσεις τα ρούχα σου (και να μην τα πετάξεις στο πάτωμα σαν γύφτος), σε προτρέπει μετά το γαμήσι να πλύνεις τα ψωλοχύματα από την ψωλή σου (για να μη βρωμάς σαν τράγος), σου δίνει το τηλέφωνό της (για να μην τρέχεις μάταια για να την βρεις στα μπουρδέλα).
Σε αποχαιρετά ευγενικά, κι έτσι νομίζεις ότι επιτέλους κάποια σε αγαπά, οπότε πας με αυτοπεποίθηση στο κωλόμπαρο, και τελικά πας σπίτι, τραβάς μια μαλακία και κοιμάσαι μακάριος...
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
Η Αντινα ειναι μια κοπελα πολυ τσοντα που εχει ψευτικο βυζι τουμπανο και απιστευτο σωμα ξανθια? Αν εννοουμε την ιδια ειμαι νεος στον χωρο αξιζει να την επισκεφτω?
Όχι! :grin:

διαβαζω την ενημερωση (τυχαια επελεξα την δικη σου)

στο ενδιαμεσο που κανω ποσταρισματα στο θρεντ της ταϊ ....

και σκεφτομουν ..... αχ πως θα μπορουσε καποιος να κανει ενημερωση εστω απο ενα μικρο στενακι του εκει τοπου ... αν υπολογισεις οτι στον εκει τοπο σε ενα μικρο στενακι σε μερικα μονο μπαρακια θα μπορουσες να βρεις περι τις εκατο γυναικες ....
τι είναι αυτό;
 

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.673
Κριτικές
29
Like
7
Πόντοι
2.007
Πήγα τσάρκα μετά από 1 μήνα περίπου, και σκάσανε 3 τύποι από το Star. Αυριο να αναμενετε ρεπορτάζ.
Ρωτούσαν για τις άδειες, πολύ εκκεντρικοί όλοι τους, χειρότεροι από μπάτσοι.
  Φίλε , από ποιό STAR ?  Από το  STAR CHANEL , σοβαρολογείς , αυτό είναι τρελλό ! ! ! SERAPIS.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom