Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (31 μέλη και 219 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Καλά ρε τύπε, του έβαλες instrumental κομμάτι και μάλιστα από γερμανικό συγκρότημα για να του δείξεις πώς προφέρεται η αγγλική λέξη dawn?   :2funny:  

Άκου αυτό φίλε, ο τραγουδιστής προφέρει τη λέξη dawn με καθαρή αγγλική προφορά.  :sunglasses:


το instrumental το έβαλα διότι από εκείνον τον δίσκο διάλεξα το nick μου. Άλλωστε δεν προφέρεται πουθενά η λέξη. Πάντως αν θέλεις την προφορά της τσέκαρε εδώ: [URL unfurl="true"]http://oald8.oxfordlearnersdictionaries.com/dictionary/dawn_2[/url]. Προσωπικά θα έλεγα ότι προφέρεται ντο-ον, όχι ντον, ούτε ντάον.

αυτό παρατήρησα και 'γω νωρίτερα με μεγάλη μου λύπη! Θέλω να πω στον n.smirni76 πως έχοντας τα δίκια του και την στενοχώρια του για ορισμένους που μπορεί να τον έχουν αδικήσει ας συνεχίσει να εξακολουθεί να προσφέρει και σε αυτό το site κάνοντας το για τα παιδιά που (τον) αγαπάει(ουν)/συμπαθεί(ούν)/υποστηρίζει(ουν) και όχι για κάθε άλλον κακόβουλο ή έστω αδιάφορο!

και εγώ συμφωνώ. Ο n.smirni76 πρέπει να ξέρει ότι δεν πρέπει να πτοείται από αρνητικά σχόλια.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια όχι μόνο για την πολύ ωραία σου ενημέρωση αλλά και για την εκπληκτική κομματάρα που πόσταρες!

ευχαριστώ, προσπαθώ πάντα για το καλύτερο.  :dancing:
 

MilfakiasTrelos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
ψηνεται κανεις να κατεβουμε φυλης για τσαρλα εχω χρονια να παω και θα ηθελα εναν εμπειρο ιχνηλάτη!!!!!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Υ.Γ. Πολλά μπράβο σε όλες τους πορνό-ενημερωτές και ακόμη περισσότερα στους μεγαλύτερους πορνό-ρεπόρτερ ενημερωτές Φανούρη και Προφέσσορα! (Προφέσσορα μόνο σε ποια βάρδια δε μας είπες πως αναφερώσουν)
Eυχαριστώ απο την μεριά μου, που λέει και ο Φανούρης! Αναφερόμουν στην πρωινή βάρδια του Σαββάτου.
Επί της ευκαιρείας να σου δώσω και σε σένα συγχαρητήρια για την δυναμική σου είσοδο στις ενημερώσεις και τις κριτικές, τις οποίες και διαβάζω ευχάριστα.


Υ.Γ. Κορυφαίοι Φανούρης, Προφέσσορ και λοιποί ενημερωτές. Τώρα είδα ότι και ο xilnik γυρόφερνε στην περιοχή. Φίλε με πρόλαβες!!! :rockon: :rockon:
Ευχαριστώ πολύ και σένα φίλε Dawn.Kαι εσένα η συνεισφορά σου στο σάιτ είναι αρκετα πολύτιμη και δικαίως φέρεις τον συμβολικό τίτλο του τιμημένου.Συγχαρητήτρια για την πολύ όμορφη και εκτενής σου ενημέρωση.


Ο στόχος δεν ήταν άλλος από την Αλίνα του Professorx, στο Αλκ. 16β.
Ένα μεγάλο μπράβο που την ανακάλυψε και ένα μεγάλο ευχαριστώ που την μοιράστηκε μαζί μας.

Η κοπελιά δεν παίζεται. Ήρθε ορεξάτη για δουλειά και για να ικανοποιήσει τον πελάτη.
Δυστυχώς, ελέω έλλειψης έτερης κορασίδας, αυτήν την βδομάδα θα δουλέψει διπλοβάρδια, οπότε θα πάρει το νινί στο χέρι . . . . .  :-

Πάντως, το μωρό αξίζει.  :knockinb:
Ακολουθεί κριτική.
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για έναν που συμμετέχει ενεργά και αφιερώνει πολύτιμο μέρος του χρόνου του γράφωντας τις εμπειρίες του αλλά και ενημερώνοντας όταν βλέπει τους κόπους του να αναγνωρίζονται απο άλλα τιμημένα μέλη και μή με ένα ειλικρινές ευχαριστώ.Στην περίπτωση του amadeus η ευχαρίστηση είναι διπλή μιας και ο ίδιος ενημερώνει τακτά και έχει γράψει εξίσου χρήσιμες πληροφορίες που είναι αξιοποιήσιμες.
Απο την μεριά μου ένα ειλικρινές ευχαριστώ και χαίρομαι πολύ που σε βοήθησα να περάσεις καλά και να μην χάσεις το εικοσάρικο σου σε κάποια φόλα.
Κριτική για την Αλίνα έχω ήδη ανεβάσει σήμερα και περιμένω να ανέβει.
 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.951
Κριτικές
76
Like
9.417
Πόντοι
8.826
H καθιερωμένη βόλτα του Σαββάτου έγινε στην περιοχή της Φυλής και πέριξ καθώς και στην Λιοσίων.Έγιναν 2 καταθέσεις οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Ας μην χρονοτριβούμε,προσδεθείτε και πάμε να δούμε καρέ καρε ποιές κοπέλες δούλευαν στην πρωινή βάρδια.
Ξεκίνημα απο το Διδυμου 27 ισόγειο στο οποίο σήμερα δούλευε καινούρια κοπέλα με το όνομα Ελένη.Μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με κάποια πιασιματάκια τα οποία και έκρυβε μέ ένα ροζ δαντελωτό που φορούσε πάνω της.Πρωκτικό ανακοινώθηκε.
Στο Διδύμου 20 σήμερα ήταν η Ρωσόφωνη Νίκα,νταρντάνα,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά με ανταύγειες.Παλιότερα δούλευε στην Αγκύρας 12 κυρίως που είναι αλυσίδα με το όνομα Βερόνικα και ήταν πιο γεματούλα.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο η Σύλβια η Βουλγάρα  επέστρεψε με κώλο και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στο πρόγραμμα της.
Στο Διδύμου 16 2 κοπέλες η πρώτη ήταν η μιλφ Ισαβέλλα απο το Έλλης 3.Νταρντάνα,με μαύρα μακριά μαλλιά,πληθωρικό σώμα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Η Ισαβέλλα κάνει κώλο και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η δεύτερη ήταν η μιλφ Αλίνα η ξανθιά Ρωσόφωνη με τις βυζάρες που εργάζεται και Αλκαμένους 113 που είναι αλυσίδα.Γυμνό τσιμπούκι και ισπανική.Τα εξτρά δεν ανακοινώνονται δημόσια στο σαλόνι.
Στο Έλλης 3 ήταν η ώριμη Όλγα απο Ουκρανία.Πρόκειται για κοντή, γεματούλα με καστανόμαυρα φλατ μαλλιά και μαύρο ολόσωμο με βυζάρες.Σαν εμφάνιση είναι αδιάφορη αλλά μέσα στο δωμάτιο κάνει τα πάντα.Έχει περάσει και απο το υπόγειο της Δροσοπούλου 98.Χαρακτηριστικό της γνώρισμα ότι μαζί της πάντα έχει ένα τσαντάκι με τα απαραίτητα αξεσουάρ όταν εισέρχεται και εξέρχεται εκ των δωματιών.
Στο Αχαρνών 85 η ώριμη Ρωσόφωνη Μαργαρίτα κλασσικά.Νταρντάνα,ψηλή,πληθωρική,με κοντά ξανθά μαλλιά,με φαρδιά κωλάρα.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι,ισπανικό,μασάζ.
Στο Φυλής 7 στο δεξιό ήταν κλασσικά η Αλίνα.Κοπέλα με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Κανονικό πρόγραμμα.Στο αριστερό σήμερα είδα την Λάουρα απο το Φυλής 86 ισόγειο κυρίως.Ψηλή,γεματούλα με καστανόξανθά μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα σε αλογοουρά.Σε αυτό το μαγαζί δεν ξέρω αν κάνει πρωκτικό γιατί δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Στο Φυλής 40 σήμερα είχε την αθίγγανη Μπιάνκα η οποία έχει περάσει και απο τα άλλα μαγαζιά της αλυσίδας Φυλής 71 όροφος,Φυλής 69 ισόγειο αλλά και Φυλής 66Δ, γυμνό τσιμπούκι,πρωκτικό.Κανονικών κιλών με ωραίο σώμα μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά τα οποία σήμερα είχε πιασμένα σε αλογοουρά και πονηρό χαμόγελο.Την έχω πάρει παλιότερα αλλά μέσα δεν γαμιέται σωστά και ζητούσε και χρήματα για εξτρά.Πρόσφατη αναφορά για το αν έχει βελτιωθεί δεν έχουμε.Αν και το θεωρώ απίθανο.
Στο Φυλής 56 δούλευε καινούρια κοπέλα με το όνομα Πατρίτσια.Λεπτή,με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά καρέ.Η κοπέλα αυτή πρωτοεμφανίστηκε πριν λίγο καιρό και στο Διδυμου 27 ισόγειο.Εμφανισιακά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί πάντως τις άλλες κοπέλες απο τα μοντελάδικά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 74 υπόγειο είχε 2 κοπέλες η μία ήταν μεγαλοκοπέλα με άσχημο πρόσώπο και σχετικά γεματούλα και η άλλη ήταν η Νάνσυ απο την αλυσίδα 40,66Δ,71Α,69Β.
Τώρα εργάζεται σε αυτό το μαγαζί και πιο σπάνια στο Φυλής 71 υπόγειο όταν ανοίγει.Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται πρωκτικό,ισπανικό και "φάγητο" όπως αναφέρει χαριτολογώντας κάθε φορά στο σαλόνι .Εννοεί βέβαια οτί μπορείς να ρουφήξεις τις μεγάλες βυζάρες της.Εμφανισιακά έχει καρέ καστανό μαλλί,είναι κοντούλα,με μεγάλες βυζάρες όπως είπα κεκαλύμμένες πλέον τις οποίες και κουνάει πάνω κάτω για να σε πείσει να περάσεις στο δωμάτιο.Δεν κάνει ελεύθερο στοματικό πλέον.
Στο Φυλής 61 υπόγειο ήταν καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών,με καστανόξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους της περίπου και τραχύ καβλωτικό πρόσωπο.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό ήταν η μιλφ Μίλα,Ρωσόφωνη κοπέλα,με καστανόξανθά φλατ μαλλιά,κανονικών κιλών,ανοιχτούς οφθαλμούς και μαγουλάγια.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό κατόπιν συνεννόησης.Η πρώτη κατάθεσή έγινε σε αυτην την κοπέλα η οποία όπως έχω ξαναπεί κάνει πολύ καλό γλύψιμο.
Στο δίπλα ήταν η επίσης Ρωσόφωνη Ελένη,με ξανθά μακριά μαλλιά,παχουλή και σχετικά νεαρή.
Στο Φυλής 67 ήταν η Αλίσια η κάβλα.Ψηλή,με ξανθά μακριά μαλλιά,λεπτή με ωραίο σώμα και σκυλέ καβλωτικό πρόσωπο.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με φιλαρέσκεια ξεβράκωτη.Πλεόν ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα.Η κοπέλα αυτή παλιότερα ήταν γνωστή σαν Ανδριάννα και έχει περάσει απο Φυλής 49,Φυλής 71 ισόγειο καθώς και λίγο απο Αχιλλέως 51 όταν ήταν ακόμα ανοιχτό πριν να σφραγιστεί.Φυσικά όταν άρχισε να βελτιώνεται σε εμφάνιση είχε κάνει πέρασμα και απο αυτό το μαγαζί καθώς και το Φώκαιας 19 όπου δούλευε σε ντουέτο κυρίως με την Αντίνα.Τιμής ένεκεν θα πρέπει επειγόντως να ξαναδοκιμαστεί αλλά δεν ξέρω αν παραμένει πλέον το ίδιο καλή όπως παλιότερα.
Στο Φυλής 69 ισόγειο κλασσικά η μιλφ Τάνια με ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν η Άννι με ξανθά μαλλιά (παλιότερα τα είχε καστάνα και ήταν πιο γεμάτη όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στην πιάτσα),λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών.Κάνει πρωκτικό.
Το Φυλής 71Γ υπόγειο ή για την ακρίβεια Φυλής 73 όπως είναι κανονικά ήταν κλειστό με αναμμένο φωτάκι.
Το Φώκαιας 19 είχε καινούρια κοπέλα,με ξανθά μαλλιά φλατ,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά σε κανονικό πρόγραμμα.
Το Φώκαιας 24 είχε την καινούρια κοπέλα με το όνομα Φλώρα που πριν μία εβδομάδα ακριβώς είχα πετύχει στο Διδυμου 27 ισόγειο.Η Φλώρα είναι κοντούλα,με κοντά ξανθά μαλλιά,αδύνατη,επιεικώς μέτριας εμφανίσεως και πιθανόν απο Αλβανία.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο ήταν η Χριστίνα,λεπτή κοπέλα με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Έχει περάσει απο Φυλής 40,66Δ,71Α,Διδύμου 7,Αλκιβιάδου 16Γ και προσφάτως Διδύμου 8 ισόγειο καθώς και σε αυτό το μαγαζί.Μέσα δεν είναι καλή.
Στο Φώκαιας 27 όροφος η τσατσά της Μπάρμπορας μου παρουσιάσε καινούρια κοπέλα με το όνομα Λίζα.Η Λίζα είναι λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,τραχύ πρόσωπο.Εμφανίστηκε στο σαλόνι ψυχρή,αγέλαστη και ξινισμένη.Πρόκειται σίγουρα για την Λαρίσα του Συνθέτη απο το Διδυμου 27 ισόγειο αλλά και το Αλκιβιάδου 16Β.Είναι καινούρια κοπέλα αλλά το κατάλαβα απο τις περιγραφές και απο την σύγκριση των μαγαζιών.Κατόπιν συνεννόησης πάντα με την υπηρεσία καθώς στο σαλόνι δεν ανακοινώνεται η κοπέλα κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Το όλο της σαλονάρισμα αλλά και η πρότερη κακή αναφορά του Αμαντέους με απέτρεψαν απο το να την δοκιμάσω άμεσα και όπως τελικά φαίνεται ήταν η καλύτερη επιλογή μιας και αργότερα ανακάλυψα καινούριο πραγματικά αστέρι.
Κάθοδος προς Λιοσίων και ξεκίνημα απο την Τροφωνιού.
Στο Τροφωνίου 11 αριστερά λοιπόν ήταν κλασσικά η μιλφ Τζούλια με τις μεγαλύτερες βυζάρες στην πιάτσα όπως έχει πολύ σωστά αναφερθεί απο τους βυζολάγνους συναγωνιστές.Υπέρβαρη,με τατού,καστανόμαυρα μακριά μαλλιά και μεγάλες φλεβώδεις βυζάρες.Δίπλα στον όροφο ήταν κοπέλα ψηλή,τριαντάρα,κανονικών κιλών με φαρδιά κωλάρα και καρέ μαύρο μαλλί.Νοστιμούλα με ιδιόμορφο σωματότυπο και δεν την έχω ξαναδεί.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Τροφωνίου 13 στο ισόγειο ήταν η παλιά καραβάνα ώριμη Αγάπη.Γεματούλα αλλά σαφώς πιο αδυνατισμένη πλέον με κοντά ξανθά μαλλιά.
Στον όροφο ήταν κλασσικά η παλιά καραβάνα μιλφ Βουλγάρα Μπέτυ.Ψηλή,νταρντάνα,με μακριά ξανθά μαλλιά,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.
Στο Βέργας 6 στο υπόγειο ήταν η μιλφ Σόνια πρώην Εύα στο πόστο της απο Φυλής 92 υπόγειο,Αλκιβιάδου 16Γ,Διδύμου 16,Ρεμούνδου 21 ισόγειο και τώρα εδώ.Το τσιμπούκι της είναι πολυσυζητημένο εγώ δεν έχω άποψη γιατί δεν την έχω δοκιμάσει λόγω του ιδιόμορφου χαρακτήρος της.Γυμνό τσιμπούκι λοιπόν.
Στο Βέργας 2 ήταν η μιλφ Ναταλύ κοπέλα γεμάτη,με λιπόσαρκο πρόσωπο απο Αγκύρας 12,Διδύμου 16,18,Περγάμου 27 όροφος.
Στο Βέργας 3 στο αριστερό συνάντησα 2 κοπέλες.Λογικά η μία θα ήταν απο το δεξιό μαγαζί και πρέπει να απουσίαζε η Παλίνα αλλά δεν μπήκα σίγουρα για να το ξέρω απλώς το υπέθεσα μιας και τα 2 μαγαζιά είναι συγκοινωνούντα δοχεία.Η πρώτη ήταν νεαρή δεν μου είπε το όνομα της,γύρω στα 28,ψηλή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,μέτρας εμφανίσεως με γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα.Η άλλη ήταν μιλφ κοντά στα 40 καινούρια με όνομα Έλλη,κοντή,με λευκό δέρμα,κωλάρα φαρδιά,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω και με κάπως τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου.Αυτή ήταν καλύτερη εμφανισιακά για τα γούστα μου και έκανε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Το μασαζάκι είναι δώρο του μαγαζιού σύμφωνα με την υπηρεσία. Όντως σε αυτό το μαγαζί όταν είχα περάσει με την Τζουλιάνα είχα δεχθεί ένα υποτυπώδες μασαζ.
Στο Χωματιάνου 11 ανοιχτός ήταν ο όροφος και μέσα δούλευε κοπέλα λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,νοστιμούλα σχετικά με απλό πρόγραμμα.Το ισόγειο ήταν κλειστό.
Στο Αλκιβιάδου 16Α σήμερα δούλευε η Ρωσόφωνη μιλφ Χριστίνα που είναι συνήθως ρεπατζού σε άλλες κοπέλες που λείπουν.Τριαντάρα,με μακριά καστανά μαλλιά,νταρντάνα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Προσφάτως ήταν ρεπατζού της Σύλβιας στο Διδύμου 18 υπόγειο,της Ανδριάννας και της Αλιόνας στο Διδύμου 18 ισόγειο.Έχει δουλέψει και στα Διδύμου 20 (απο εκεί ξεκίνησε),Αγκύρας 12, Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο,Βέργας 3,Έλλης 3 πάντα σε ρόλο ρεπατζούς.Και που δεν έχει φθάσει ο κώλος της δηλαδή! Χε!Χε!
Στο Αλκιβιάδου 16Β δούλευαν 2 κοπέλες.Η Πατρίτσια που έχει καστανοκόκκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους,είναι γεματούλα με μικρά βυζιά,με κωλάρα.Έχει δουλέψει στα 40,66Δ,71Α. Στο Διδυμου 27 ισόγειο καθώς και σε αυτό το μαγαζί.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.Η δεύτερη είναι το καινούριο αστέρι του μαγαζιού με όνομα Αλίνα.Είναι απο Ρουμανία,λεπτή,με πολύ μακριά καστανά μαλλιά,μικρό στήθος,λευκό και σφιχτό δερματάκι λόγω του νεαρού της ηλικίας και νοστιμούλα εμφανισιακά.Προσφέρει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στο πρόγραμμα της,Όπως καταλάβατε πέρασα στην καινούρια κοπέλα.Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος η κοπέλα είναι ΑΣΤΕΡΙ!!! Λεπτομέρειες θα γράψω απο αύριο.
Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!!
καλησπερα φιλε συνοδοιπορε….την ισσαμπελλα που ειδες διδυμου 16 την εχω παρει απειρες φορες στο ελλης 3 αλλα δεν εκανε ποτε ελευθερο στοματικο…και γω συμπαρασυρθηκα και αναρρωτηθηκα αν κανει πλεον στο διδυμου αλλα και εκει ανακοινωσε οτι δεν………..εκτος αν μεσα αλλαζει γνωμη……που επισης δεν μου εχει τυχει ποτε………αν βαλει στο προγραμμα και ελευθερο στοματικο βλεπω να μη προλαβαινει.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
καλησπερα φιλε συνοδοιπορε….την ισσαμπελλα που ειδες διδυμου 16 την εχω παρει απειρες φορες στο ελλης 3 αλλα δεν εκανε ποτε ελευθερο στοματικο…και γω συμπαρασυρθηκα και αναρρωτηθηκα αν κανει πλεον στο διδυμου αλλα και εκει ανακοινωσε οτι δεν………..εκτος αν μεσα αλλαζει γνωμη……που επισης δεν μου εχει τυχει ποτε………αν βαλει στο προγραμμα και ελευθερο στοματικο βλεπω να μη προλαβαινει.
Όντως πλέον δεν κάνει.Όπως μου είπε και κάποιος άλλος συναγωνιστής αλλά και διάβασα σε πρόσφατη κριτική του chris71. Πρέπει να το έχει αφαιρέσει προ πολλού απο το πρόγραμμα της.
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.823
Κριτικές
6
Like
9.095
Πόντοι
1.686
Συναγωνιστές ,ποια η γνώμη σας για την Αλεξάνδρα ( πιπίνι )
στο Διδύμου 8 ,πρώτο όροφο ;
Ο kerveras έγραψε μια σχετικά καλή κριτική .
Κάποιος φίλος είχε ικανοποιητική συνέρευση μαζί της .
Ξέρετε αν σήμερα ήταν απόγευμα ή πρωϊ ;
Νομίζω ότι αξίζει.

Επίσης ποιά είναι η γνώμη σας για την Πατρίτσια
στο Φ56 ;

Νεαρές παρουσίες ,πρέπει να δοκιμαστούν.

Ψάχνω τη "Σόνια " από Φωκαίας 27 ισόγειο .ΚΑΛΗ μέσα και όμορφη
κοπέλα ,παρότι από τη χώρα του Δράκουλα των Καρπαθίων !  :2funny: 
Συμφωνεί και ο Xilnik !
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Ψηλή ή κοντή; Δούλευε ένα κοντό πιπίνι εκεί.

Κοντούλσ είναι. όταν είχε τα μαλλιά ξανθά ήταν πιο γλυκιά. Τώρα μοιάζει στην Βίλμα των Flinstones . ..

http://[URL unfurl="true"]www.picgifs.com/graphics/f/flintstones/graphics-flintstones-701573.gif[/img[/URL]]

Πάντως δεν είναι κακή μέσα.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
25
Πόντοι
1.246
Ξεροχύνω με παρομοιώσεις από amadeus_gr. :grin:

Η αγαπημένη μου είναι τσάτσος Τάσος της Εμμανουέλας από Φ65 με Τζο Ντάλτον :grin: :grin: :grin:
 

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Μηνύματα
314
Κριτικές
13
Like
1.361
Πόντοι
211
Μεσημεριανό πέρασμα από Πιπίνου 65 και Φυλής....Η πολυαγαπημένη μας Νταιάνα(τζένη)από Αλκ.16α και Φυλής 136 τώρα -δυστυχώς-ΜΟΝΟ υπηρεσία!!!Σφίχτηκε η καρδιά μου συναγωνιστές...Σεβόμενος την απόφασή της ,αποχώρησα αφού της ευχήθηκα τα καλύτερα!!!!    Υ.Γ.Δεν είχα όρεξη να δω -έστω-το μικρό Ρουμανάκι που δούλευε εκείνη την ώρα...Κανένα κουράγιο δεν είχα...Θα ξαναπεράσω όμως ....
 

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Μηνύματα
314
Κριτικές
13
Like
1.361
Πόντοι
211
Πέρασμα στη μία το μεσημέρι από Φωκαίας και ΟΛΑ ήταν κλειστά!!!!Είχαμε καμμία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ..?
 

hahas12345

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2013
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Περασα το βραδυ κατα τις 12 απο φυλης..δεν βρηκα την Νανσυ με τις βυζαρες...ποτε δουλευει και τι ωρα ρε παιδια?
 

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Μηνύματα
34
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Βραδυνή βόλτα τώρα φυλής με κατάθεση σε υποκατάστημα της περιοχής. Κατά την διάρκεια του περιπάτου, εθεάθησαν
Φωκαίας 25ισόγα - Μόνικα , μου λέει που πας να φύγεις μωρέ όλα κλειστά είναι, φεύγω
Φωκαίας 17 Ιζαμπέλλα - Έλενα, κάνουν και παρτουζέξ, simon said. Ιζαμπέλλα μουνάρα και γαμώ τα πρόσωπα, η Έλενα έσκασε μύτη με γυαλιά με κοκκάλινο σκελετό. Επίσης μουνάρα, με το γυαλί ήθελα να την σκίσω, δεν το έκανα γιατί ήμουν στην αρχή της βόλτας.
Φυλής 56 τώρα, εδώ θέλω να πώ ότι ήταν μαζεμένοι 20 νοματαίοι, περιμέναμε κανά 10λεπτό από την ώρα που μπήκα εγώ δηλαδή, παρουσιάζεται ένα παιδί με ξανθό κοντό μαλλί, ψηλό,ρε φίλε για κάποιο λόγο μου θύμησε λάρα κρόφτ. Στο πιό ξανθό. Και πιο μικρόβυζο. Και εδώ να καταθέσω ότι μαύρο στην τσατσά της 3ης βάρδιας του Φ56, διότι όπως φεύγαμε, μας είπε "είστε όλοι για τα πανηγύρια". Και ενώ η γκόμενα με έψηνε, δεν γούσταρα να γυρίσω να τα δώσω στην τσατσά.
Φυλής 74, όπου έγινε η κατάθεση. Κοπελίτσα 19 χρονών ελληνίδα από το Αγρίνιο δηλώνει, η Νάντια. Ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα καλός, βασικά το ενοχλητικό είναι οι πολυ λεπτοι τοίχοι, μπορείς να ακούσεις τα πάντα χωρίς προσπάθεια από το δωμάτιο στην είσοδο. Συν τη φασαρία από το δρόμο. Η στο μέγεθος χόμπιτ γρια τσατσά, χτύπησε την πόρτα για να βγεί η κοπέλα. Μας λέει "δεν την έστειλα να παντρευτεί". Μπαίνω μέσα, μετά από κανα τέταρτο έρχεται η μικρή, η οποία είναι 3 βδομάδες στην δουλειά, βραδυνή. Μπαίνει, με προσπερνάει, γδύνεται, "ξάπλωσε".
Ναααααααάις. Πέρασμα σε πεσμένο, άιντε πίπα άιντε από πάνω άιντε στα 4 άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο (αν δε χύσεις μονομιάς θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς). Τελειώνουμε, της λέω ψήνεσαι να αράξουμε, μου λέει ναι, ούτως ή άλλως μου χτυπάει για να βγω. Τοκ τοκ. Όμορφη κοπέλα, κορίτσι της διπλανής πόρτας σε εμφάνιση, δεν ξέρω τι θέματα έχει γενικά το βλέμμα και το μυαλό της ήταν ψιλοαλλού, προφανώς δεν γουστάρει μία εκεί. Ή ίσως απλά πρέπει να το "βρεί"
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Κοντούλσ είναι. όταν είχε τα μαλλιά ξανθά ήταν πιο γλυκιά. Τώρα μοιάζει στην Βίλμα των Flinstones . ..

http://[URL unfurl="true"]www.picgifs.com/graphics/f/flintstones/graphics-flintstones-701573.gif[/img[/URL]]

Πάντως δεν είναι κακή μέσα.
[/quote]

αλλά δεν είναι και εξαιρετική.
 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Μηνύματα
9.188
Κριτικές
55
Like
369
Πόντοι
1.016
Με Ντενίσα,έχω περάσει 3 φορές...αλλά αυτό που κάνει με τα γελάκια και την ομιλία μέσα στο δωμάτιο είναι αντικαυλωτικό.
Το ίδιο κάνει και η Ορόρα....με καβάλησε και ρώταγε:
"Σου αρέσει"...;
"Ναι"....της απάντησα και μιλούσε πολύ,αλλά είναι καυλωτικό πιπίνι και το έσωσε. :cum: :cum:
:rockon: :rockon: :rockon:
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
Κοντούλσ είναι. όταν είχε τα μαλλιά ξανθά ήταν πιο γλυκιά. Τώρα μοιάζει στην Βίλμα των Flinstones . ..

Υπήρχε και Λώρη ψηλή που έκανε ένα πέρασμα απ' το Φ86. Γλυκό πιπίνι που δεν πρόλαβα να του ρίξω ένα πρόστυχο μανίκι.
 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Μηνύματα
9.188
Κριτικές
55
Like
369
Πόντοι
1.016
  :offtopic: :offtopic: εσύ γιατί σταματησες να γράφεις κριτικές??
Γιατί ενώ θεωρώ ότι έγραφα καλές,λεπτομερείς κ το κυριότερο αντικειμενικές κριτικές,έπαιρνα πολλές αρνητικές...

Πολύ αχαριστία εδώ μέσα...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom