Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 371 άτομα (22 μέλη και 349 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Πριν από λιγο στη φυλης

Χτες το απογευμα δουλευε η μπιανκα από φυλης 69β,πολύ χαριτωμενη,τσιγγανορουμανα επισης με φουλ,ωραιο χαμογελο και σαφως καλυτερο σωμα
Εξαιρετος και πολυπειρος συναγωνιστης,o στρατηγος farkeli, μου ειπε ότι το δουλευει τo εικοσαρικο,αλλα ειδα και μια κριτικη του προφεσορα στο 69β για μια κοπελα με τα ονομα μπιανκα που είναι πολύ απογοητευτικη

Αγαπητέ μου,

Η ίδια Μπιάνκα είναι , που παίζει σε Φ.66Δ, Φ.69Β, Φ.71Α.

Θα σου έλεγα : μακριά και αγαπημένοι.
Έχει από αρκετούς "μαυριστεί" και ένας από αυτούς είμαι και εγώ.

Βέβαια, αν θες να δοκιμάσεις, είσαι ελεύθερος να το κάνεις.
Έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν πολλά παραδείγματα που κάποια κοπέλα σε κάποιους "κάνει" και σε άλλους "δεν κάνει" . . . .
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Πέρασα εχθές με Νταϊάνα,Ορόρα.............καλές και οι 2,καλώς σε βρήκα και από εδώ...
Η Νταϊάνα έκατσε 20 λεπτά δωμάτιο με 20€ (δεν είχε κόσμο κατά τις 8 το βράδυ) και η μικρή Ορόρα,πλένεται τοπικά πριν περάσει στον επόμενο πελάτη...πολύ σημαντικό αυτό....

Η Νταιάνα είναι λίρα 100.
Είναι φοβερή ανακάλυψη.
Μακάρι να είναι τυχερή στην ζωή της και να της πάνε όλα όπως επιθυμεί.
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Καλώς μας ήρθες.

Η ομάδα κρούσης πληθαίνει και φυσικά . . . . . ομορφαίνει.

Επί την ευκαιρία, χαιρετίζω όλους τους Συναγωνιστές και τους ευχαριστώ για τις ενημερώσεις τους.
(απλά δεν μου αρέσει να συγχαίρω έναν-έναν ξεχωριστά, μετά από κάθε ενημέρωση)

Αλλά όλοι αυτοί που προσφέρουν σε αυτό το νήμα αξίζουν ένα "μπράβο".

Να'σαι καλά......
 

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Μηνύματα
389
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Πριν από λιγο στη φυλης
109α τζουλια,αλλα όχι η original.Στη θεση της εμφανιστηκε ένα κακο αντιγραφο της αννας pitsos,κοντοπουτανο μελαγχροινο
Ευτυχως βγηκε γρηγορα στο σαλονι,αλλιως θα ειχα δωσει ηδη το εικοσαρικο για να μπω μεσα και στη συνεχεια βεβαια μολις ανοιγε η πορτα  του δωματιου θα βρισκομουν απεναντι σε μια δυσαρεστη εκπληξη,καθως ηταν προγραματισμενη η καταθεση σημερα με τη τζουλια
66δ αντζελα,μελαγχροινη τσιγγανορουμανα πιθανον με φουλ,κανονικο σωμα με καποια μικρα πιασιματακια αν προσεξα καλα
Χτες το απογευμα δουλευε η μπιανκα από φυλης 69β,πολύ χαριτωμενη,τσιγγανορουμανα επισης με φουλ,ωραιο χαμογελο και σαφως καλυτερο σωμα
Εξαιρετος και πολυπειρος συναγωνιστης,o στρατηγος farkeli, μου ειπε ότι το δουλευει τo εικοσαρικο,αλλα ειδα και μια κριτικη του προφεσορα στο 69β για μια κοπελα με τα ονομα μπιανκα που είναι πολύ απογοητευτικη
56 η νταιανα του billy 13,καλως ηλθες ξανα billy
54β ντενισα
Διδυμου
7α ορορα
16α συλβια,πιθανον η ξανθια mlf,δεν την ειδα
20 νικα,αξιοπρεπεστατη εμφανισιακα και αρκετα σεξι καστανοξανθη mlf
Φωκαίας 27Β ισογειο ένα πολύ μετριο ξανθο κοντοπουτανο που βλεπω για πρωτη φορα
Αχιλλεως και μαραθωνος ρεβεκκα ,η ξανθια πληθωρικη ρουμανα κοπελα με γεροδεμενο σφριγηλο κορμι
eb6cux.jpg
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.175
Κριτικές
1.245
Like
195.728
Πόντοι
45.465
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ  :cum: :cum: :cum: :cum: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σε ξεμπαναρανε μυστη μου????????  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
προφανώς αρχίζουν και βάζουν μυαλό εδώ μέσα...
ξεροχύνω με επιστροφή billy13
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
προφανώς αρχίζουν και βάζουν μυαλό εδώ μέσα...
ξεροχύνω με επιστροφή billy13

:boobies:


Μόλις έμαθα όμως ότι πάει να γίνει επισtροφή KING_JAMES (υπάρχει ως άτομο)....και αν γράψει τις μαλακίες που έγραφε για εμένα,θα έχουμε γλέντι! Πιστεύω ότι εδώ πρέπει να γίνεται ενημέρωση και όχι καμένα παιδάκια να λένε αγαπούληδες παλιούς του σάιτ......
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.175
Κριτικές
1.245
Like
195.728
Πόντοι
45.465
αυτή την στιγμή ο KING  πίνει καφέ με μπέμπα και πίτσι.....
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
H σημερινή βόλτα έγινε στην πρωινή βάρδια και συμπεριλαμβάνει μία αρκετά ευρεία περιοχή κάλυψης.Σύμμαχος στην βόλτα μου στάθηκε η συννεφιά η οποία επικρατούσε μέχρι το ήμιση περίπου της διαδρομής.
Ξεκίνημα απο το Αλκαμένους 117 όπου και σήμερα δούλευε η Ρωσόφωνη Σάντρα.Κοντή,με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών.Η εμφάνιση της και το σώμα της έχουν όμως κάποιες ατέλειες που φροντίζει και κρύβει περίτεχνα ο φωτισμός του μαγαζιού με τους καθρέπτες.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Αλκαμένους 113 δύο κοπέλες γνωστές επίσης και απο το Διδύμου 16.Η πρώτη ήταν η Βανέσσα,ψηλή,Ρωσόφωνη,με μακριά καστανομελί μαλλία,αρμονικά κατανεμημένα κιλά,νταρντάνα με φαρδιά κωλάρα.Η δεύτερη ήταν η επίσης Ρωσόφωνη Σύλβια,κανονικών κιλών,με κοντά ξανθά μαλλιά.Και οι 2 είναι μιλφάρες στην ηλικία των 35.
Το Πιπίνου και Φυλής ήταν κλειστό.Στο Φυλής 136 ήταν η Ελένη,κοπέλα με πιασιματάκια,καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω και τατού ταπετσαρία στην πλάτη.Η κοπέλα είναι επίσης γνωστή και απο το Αγίου Πέτρου 7.Σήμερα μπόρεσα να παρατηρήσω ότι η Έλενα έχει καταπληκτική ομοιότητα με την Τάνια απο το Κολωνού 48.
Στο Φυλής 134 υπόγειο ήταν η Κλαούντια.Με μακριά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών και νοστιμούλα αρκετά.Απλό πρόγραμμα.Έχει δοκιμαστεί μία φορά στον όροφο με σχετικά καλά αποτελέσματα.Στο ισόγειο η τσατσά κασσέτα με την Τζέσσικα.Ο όροφος κλειστός.
Στο Μαγνησίας 1 σήμερα δούλευε η μιλφ Κατερίνα η Κρητικιά απο το Αλκιβιαδου 16Α.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν η Άννι.Ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με κωλάρα την οποία και δίνει στο πρόγραμμα.Την είχα πάρει όταν ήταν καινούρια.Μέσα τότε ήταν μέτρια σε επιδόσεις αλλά βογγούσε αρκετά.
Στο Φυλής 69 ισόγειο ήταν η Τάνια.Τα σχόλια είναι νομίζω περιττά.'Ολοι την ξέρετε είναι παλιά πλέον.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 86 ισόγειο ήταν η Ανδριάννα.Στον όροφο ήταν κοπέλα μελαμψή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους,βυζάρες και λίγα πιασηματάκια.
Στο Αγκύρας 12 δεξιό είδα την καινούρια με το όνομα Έλις.Πρόκειται για Ρωσόφωνη κοπέλα,λεπτή,με ξανθό μαλλί καρέ,σχετικά νόστιμη αν και χάνει λίγο στο πρόσωπο.Ανακοινώθηκε κανόνικο πρόγραμμα αλλά δέχεται και ελεύθερο στοματικό κατόπιν συνεννόησης.Αρνητικές αναφορές με απέτρεψαν απο το να την δοκιμάσω.
Το αριστερό ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 74 υπόγειο στο δεξιό ήταν η Νάνσυ γνωστή απο τα Φυλής 71 όροφος,Φυλής 66Δ και Φυλής 40.Κοντή κοπέλα,με καρέ καστανό μαλλί,μεγάλες βυζάρες κεκαλυμένες πλέον,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Πρωκτικό και ισπανικό.Το γυμνό τσιμπούκι δεν το προσφέρει πλέον στο πρόγραμμα της.
Στο Φυλής 61 υπόγειο ήταν η Τζούλια,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο,μαλλί κατσαρό κασταν'ο αφάνα,μέτριας εμφανίσεως.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν η Ειρήνη κλασσικά.Στο ισόγειο ήταν η Χριστίνα,λεπτή,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Μέτρια μέσα στο δωμάτιο με βραχνή φωνή και αγενής συμπεριφορά.Γνωστή παλιότερα απο το Φυλής 40,Φυλής 66Δ,Φυλής 71 όροφος και πρόσφατα απο το Διδύμου 8 ισόγειο,Αλκιβιάδου 16Γ.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό αλλά τίποτα άξιο αναφοράς.Στον όροφο κοπέλα μάλλον καινούρια,με μαύρα μακριά μαλλιά,κοιλίτσα,κανονικών κιλών με λίγα κιλάκια παραπάνω.Γενικά μετριότητα.
Στο Φυλής 56 σήμερα ήταν η Νικολέτα μέσα στην κάβλα.Φορούσε ένα σετ απο σέξυ ροζ εσώρουχα.Ήταν μέσα στην κάβλα.Παρόλο που δεν είμαι πελάτης της αλυσίδας των μοντελάδικων ομολογώ οτί αυτήν την φορά με έβαλε σε σκέψεις.
Στο Φυλής 40 ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Νέλυ γνωστή και απο το Φυλής 71 όροφος.Κοπέλα,κανονικών κιλών ,με πιασμένα πάνω καστανά μαλλιά.'Οχι αρκετά του γούστου μου.Η δεύτερη ήταν η Ελένη,Ρωσόφωνη κοπέλα,με μακριά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών με κοιλίτσα την οποία την χαλάει.Και για τις δύο κοπέλες ανακοινώθηκε πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Η Ελένη στο πρωκτικό λειτουργεί ανάλογα με το μέγεθος αλλά είναι σαφώς καλύτερη σε υπηρεσίες απο την Νελυ.
Στο Διδύμου 8 ισόγειο ήταν η Άννιτα η Ρωσόφωνη γνωστή κυρίως απο το Αλκιβιάδου 16Γ.Κοπέλα,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,με αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια,λευκή,με πλαδαρό και αγύμναστο σώμα.Στο Διδύμου 7 ισόγειο αριστερά δεν ξέρω πια κοπέλα είδα πρέπει να είναι καινούρια.Ψηλή,με κατάξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους κανονικών κιλών.Μέσα στο δωμάτιο είχε μανούρα με κάποιον πελάτη επειδή ήθελε να την χαιδέψει στο μουνί και να κάνουν 69.Οπότε όπως καταλάβατε δεν την προτείνω.Στο δεξιό ήταν η Αλίνα,κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,κατάξανθά μαλλιά,νόστιμο πρόσωπο αλλά σαφώς υποδεέστερη των άλλων κοριτσιών που εργάζονται στα μοντελάδικά.
Στο Διδύμου 16 ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Αλίνα,ξανθιά,με βυζάρες,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.
Στο Διδύμου 20 ήταν η μιλφ Μίλα.Ρωσόφωνη και αυτή,με καστανόξανθά μαλλιά φλατ,ανοιχτούς οφθαλμούς,μαγουλάκια.Η πρώτη κατάθεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα η οποία είναι εξπέρ στο γλύψιμο.Πολύ καλή μέσα αν και στο τέλος με την συμπλήρωση του τετάρτου τσίνισε αρκετά με αποτέλεσμα να μην προλάβω να ολοκληρώσω.Ενώ ξεκίνησα φτιαγμένος αρκετά όταν άρχισε να μουρμουράει για τον χρόνο όλη η μαγεία της στιγμής χάθηκε και μου έπεσε.Της είπα ευγενικά οτι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό αφού ήμουν έτοιμος να χύσω και μου είπε οτι το μαγαζί είναι μπουρδέλο και όχι στούντιο.Σε όλα τα άλλα ήταν άψογη αλλά και πάλι τονίζω προσοχή με τον χρονικό περιορισμό. Έχω γράψει ήδη για αυτήν στο Αγκύρας 12 αριστερό οπότε δεν θα επεκταθώ περισσότερο.
Στο Διδυμου 27 ισόγειο καινούριο τεμάχιο.Κοντή,κανονικών κιλών,με κοντά ξανθά μαλλιά,τραχύ ξερακιανό πρόσωπο με έντονα Αλβανικά φαινοτυπικά χαρακτηριστικά.      Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε στο σαλόνι ήταν το full. Μέτρια εμφανισιακά όμως.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η μιλφ Φωτεινή η υπέρβαρη με τις βυζάρες. Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Πατρίτσια με μακριά κόκκινα μαλλιά,γεματούλα με φαρδιά περιφέρεια και αδιάφορη γενικά.Γνωστή απο τα Φυλής 40,Φυλής 66Δ καθώς και το Διδυμου 27 πρόσφατα.Τώρα εργάζεται σε αυτό το μαγαζί.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ κλασσικά πλέον στο πόστο της η μιλφ Κατερίνα η Σέρβα με κώλο και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Βέργας 3 στο δεξιό είχαμε την επιστροφή της Παλίνας ή Πωλίνας όπως την ξέρετε οι περισσότεροι.Ώριμη,Ρωσόφωνη,της διπλανής πόρτας,με κοντά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια και κωλάρα.Φαρδιά περιφέρεια.Στο πρόγραμμα έχει προσθέσει τα πάντα όλα,γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι,κώλο και αυταρχικό για τους μερακλήδες.
Στο αριστερό ήταν η Μαρία,κοπέλα,ψηλή,με καστανά μαλλιά κοντά,κανονικών κιλών προς το ελαφρώς γεμάτο,μέτριας εμφανίσεως με ελεύθερο στοματικό.Το σαλόνι της Μαρίας ήταν άδειο ενώ το σαλόνι της Παλίνας ήταν τίγκα στον κόσμο.
Κάθοδος στο Μεταξουργείο και ξεκίνημα απο τα 2 υπερκαλτ μπουρδέλα της Κωλοκυνθούς 38.Και στα δύο εργάζοταν δύο παρακμιακά γκράνυ,Στο ισόγειο ήταν η Μαίρη η Βουλγάρα,αθίγγανη,άσχημη,γεματούλα.Εμφανίζεται πάντα με μαύρο ολόσωμο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος στο δεκάρικο.Στον όροφο,ημεδαπή,αθίγγανη,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κακή οδοντοστοιχία,μελαμψή,μάγκική φωνή βραχνή απο τα τσιγάρα ή και τις πίπες.Φορούσε στρινγκ.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Η δεύτερη γκράνυ έχει κάνει και την τσατσά τόσο σε αυτό το μαγαζί όσο και στο Αχιλλέως 40.Και η Μαίρη έχει περάσει και απο Αχιλλέως 40.
Στο Αχιλλέως και Μαραθώνος 48 γωνιακό ισόγειο ήταν κοπέλα νεαρή,με σφριγηλό,σφικτο κορμί,ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Η ίδια με την προηγούμενη εβδομάδα.Ρουμάνα και περνάει απο γιατρούς σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του άρρενος υπηρέτη.Τα υπόλοιπα 2 κλειστά.
Στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο και πάλι η Ρωσίδα μιλφ πρώην ιερόδουλος Μαρίνα παρουσίασε 3 κοπέλες.Οι 2 ήταν οι ίδιες με την προηγούμενη φορά.Η καινούρια κοπέλά δεν ήταν άλλη απο την Ρωσόφωνη μιλφ παλιά καραβάνα Λαρίσα γνωστή κυρίως απο το Καλύμνου 36.Ψηλή,με καστανά πλέον μαλλιά μακριά,κανονικών κιλών,νταρντάνα,χάνει λίγο στο πρόσωπο. Μπορεί και να την γνωρίζετε και με το όνομα Δάφνη.Τόσο αυτή όσο και η Τζίνα απο το Καλύμνου 36 το έχουν χρησιμποποιήσει όταν έφυγαν απο το μπουρδέλο αυτό.Η δεύτερη ήταν η ώριμη Φωτεινή,υπέρβαρή,με καστανά μαλλιά κοντά αφάνα,μελαμψή αδιάφορη και η τρίτη ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Γιούλια με την απέχθεια προς τους Έλληνες.Λεπτή,με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα πίσω.Μιλφ για όλα τα γούστα λοιπόν αδύνατη,κανονική και γεμάτη.
Στο στουντέλο της Ιωαννίνων 3 ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Σόνια και την βρήκα ντυμένη,Ρωσόφωνη με ξανθά μαλλιά μακριά,ελαφρώς γεματούλα με βυζάρες όπως μπόρεσα να διακρίνω μέσα απο το μπλουζάκι που φορούσε.Η δεύτερη ήταν η Μαρίνα,Ρωσόφωνη,μιλφ γύρω στα 35 με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,σώμα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και μικρά σχετικά στήθη.Το απλό ανακοινώθηκε στα 20 ενώ το γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στα 30.
Στο Ελευσινίων 22 ήταν κοπέλα άγνωστη προς εμένα με το όνομα Τζίνα.Κοπέλα σχετικά γεμάτη,λευκή,με ορεσίβιο παρουσιαστικό,αδιάφορο πρόσωπο και σώμα με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω.Ήταν ντυμένη οριεντάλ με μία βούλα στο μέτωπο όπως φοράνε οι Ινδές. Καταγωγή απο Αλβανία μάλλον.Ανακοινώθηκε πλούσιο πρόγραμμα,γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι,πρωκτικό και αυταρχικό για τους μερακλήδες.
Στο Κολωνού 48 έκανα μία στάση ανάπαυσης με την μιλφ Τάνια.Κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,μεγάλο τατού πίσω στην μέση και κάποια άλλα πρόσθετα τατού,σχιστά μάτια. Όπως και την άλλη φορά άψογη επαγγελματίας.Με καταέγλυψε ολόκληρο απο τα νύχια τον ποδιών μου μέχρι πάνω στο πρόσωπο.Την πήρα πισοκωλητό και ιεραποστολικό και την γάμησα δυνατά μέχρι που έχυσα.Έχω ήδη γράψει παλιότερα για αυτήν και δεν θα επεκταθώ περισσότερο.
Πάντως ακόμα μια φορά έχω να παρατηρήσω την σχετική ομοιότητα με την Ελένη απο το Φυλής 136.
Στο Κεραμικού 15 ισόγειο κοπέλα καινούρια,κοντή,με μαύρα πιασμένα μαλλιά,με βυζάρες γυμνές,κανονικών κιλών με λίγα ψωμάκια και πλαδαρότητα ενώ ήταν νοστιμούλα.
Στον όροφο κοπέλα ήταν η Αννίτα.Κοπέλα,με καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με ατσούμπαλο σώμα.ΑδΙαφορη.Και για τις 2 κοπέλες απλό πρόγραμμα.
Στο Κεραμικού 13 υπόγειο κοπέλα,κοντή,τριαντάρα περίπου,με μακριά κατσαρά ξανθά μαλλιά,ελαφρώς γεματούλα με ολόσωμο και μεγάλες βυζάρες.Ο όροφος ήταν κλειστός.
Τα Ακομινάτου και τα 2 κλειστά.Το ίδιο και το Δεληγιώργη 39 ενώ το τραβελάδικο ήταν ανοιχτό.Το Λεωνίδου 6 κλειστό και αυτό.Το Μεγ Αλεξάνδρου 20 υπόγειο κλειστό.
Στο Κωλονού 27 ισόγειο κοπέλα κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους και σύνηθες παρουσιαστικό.Πρόκειται για την Ιωάννα απο Αλβανία που δούλευε και παλιότερα σε αυτό το μαγαζί συνήθως.Στον όροφο είχαμε καινούρια κοπέλα,λεπτή,με καρέ μαύρα μαλλιά,λευκό δέρμα,νοστιμούλα με ωραίο χαμόγελο.Απλό.
Στο Ιάσωνος 32 ισόγειο είχαμε κοπέλα ψηλή,με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά,απλανές βλέμμα,piercing στο χείλος,νταρντάνα,κανονικών κιλών με πιασίματα.Γνωστό το παρουσιαστικό της αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που την έχω δει.Στο υπόγειο ήταν καινούρια κοπέλα.Το ονομά της είναι Σύλβια,αθίγγανη αν και το αρνήθηκε,χώρα καταγωγής απο Βουλγαρία σύμφωνα με δήλωση της,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,πιπίνι,λεπτή νοστιμούλα με ωραίο σώμα.Λεπτή,ζουζουνιάρικη φωνούλα.Απλό στο δεκάρικο και αποφάσισα να περάσω μαζί της.Σε γενικές γραμμές καλή δεν το μετάνιωσα.Είναι και λίγο ντροπάλη και gfe.
Λεπτομέρειες θα γράψω απο αύριο.
Τέλος στο Καλλέργη 33 δούλευε αθίγγανη μιλφ,γύρω στα 35 απο Αλβανία,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κανονικών κιλών,με σπασμένα δόντια.Είναι γνωστή παλιά καραβάνα και γυρολόγος γνωστή κυρίως απο τα Μεγ Αλεξάνδρου 20 και το Κωλοκυνθούς 38.Στα 15 κάνει γυμνό τσιμπούκι και τελειώνεις στο στήθος.Στο δεκάρικο κάνει απλό.Παλιότερα έκανε και κώλο.

Θέλω να κλείσω αυτήν την μεγάλη και εκτενή ενημέρωση με μία παρατήρηση με αφορμή την πρόσφατη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του bmwpower και του Άρη Βελουχιώτη.Κατ αρχάς σε καμία περίπτωση εγώ προσωπικά δεν πιστεύω οτι ο Άρης Βελουχιώτης είναι κλώνος του Ρόκαβλον πρώην μέλος του παρόντος ιστοτόπου και νυν διαχειριστή έταιρου ιστοτόπου,μη εμπορικού ή μη κερδοσκοπικού αν θέλετε και κλειστού τύπου στον οποίο συμμετέχω τόσο εγώ όσο και ο Φανούρης Τζούρας αλλά και άλλα παιδιά που έγραφαν παλιότερα και στο bou.Επειδή έχω διαβάσει αμέτρητα κείμενα του Ρόκαβλον τα περισσότερα κάνουν νύξη για πρωκτικό το οποίο είναι στις πρώτες προτιμήσεις του συναγωνιστή.Στα κείμενα του Βελουχιώτη δεν γίνεται ιδιαίτερη νύξη για αυτήν την στάση.Αν ήταν ο Ρόκαβλον όλο και κάτι θα του ξέφευγε.
Δεύτερον δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα.Προς τι όλος αυτός ο αλληλοσπαραγμός,οι κόντρες,οι τραμπουκισμοί,οι αντιπαλότητες,οι ύβρεις,οι απειλές,οι προσβολές ατόμων μέσω κλώνων,οι ενέργειες ακύρωσης της προσπάθειας κάποιων αξιοσέβαστων μελών,το μαύρισμα κριτικών.οι μηχανορραφίες;Γιατί έχουμε διαιρεθεί μεταξύ μας βρε παιδιά σε φατρίες και προσπαθεί ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου ενώ στην ουσία αυτό που επιθυμούμε όλοι μας είναι η ανταλλαγή πληροφοριών με σκοπό να μην πέφτουμε σε κακοτοπιές; Έχουμε διαιρεθεί σε τέσσερα στρατόπεδα,αν κάνω λάθος και είναι περισσότερα διορθώστε με.Για την εξεύρεση λύσης σε ένα πρόβλημα υπάρχει και ο διάλογος.Ο διάλογος αυτός που βασικά σε πρώτο στάδιο θα καθορίσει τους όρους ειρηνικής συνύπαρξης των γνωστών site του αγοραίου έρωτα και τον σεβασμό της προσωπικότητας των μελών τους.Ο διάλογος αυτός σε πρώτη βάση επιβάλλεται να ξεκινήσει μεταξύ των διαχειριστών των site γιατί απο εκεί ξεκινάει το όλο κακό και σε δεύτερη φάση μεταξύ των μελών των site για την διευθέτηση οποιασδήποτε διαφοράς υπάρχει.
Προσωπικά μέχρι στιγμής έχω μείνει αντικειμενικός και αμερόληπτος, δεν έχω συκοφαντήσει κανέναν, ούτε καί έχω συνομωτήσει μέσω PM.,ούτε έχω δημιουργήσει κλώνο με σκοπό να πλήξω το κύρος και την υπόληψη κάποιου.Το ίδιο συνιστώ να κάνετε και έσεις.
Απευθυνόμενος σε όλα τα ένεργα μέλη των ιστότοπων του αγοραίου έρωτα που μας ενδιαφέρει πρωτίστως αλλά και γενικά και όλων των άλλων sites εχω να πω μόνο ένα πράγμα και να το σκεφτείτε σοβαρά. Ο σεβασμός κερδίζεται με την εν γένει συμπεριφορά, τα έργα και τις πράξεις και όχι με τους τραμπουκισμούς και την επιβολή.

Aπευθυνομένος αποκλειστικά σε σένα bmwpower έχω να πω ότι μου είσαι αρκετά συμπαθής και δεν το περίμενα να αντιδράσεις με αυτόν τον τρόπο.Σου αναγνωρίζω την ειλικρίνια σου και την ντομπροσύνη σου να ομολογήσεις τις απροφύλαχτες συνουσίες που είχες δημόσια στο forum και αυτό θέλει άντερα όταν άλλοι συναγωνιστές έσπευσαν να σε κατηγορήσουν για αυτό παρόλο που κάποιοι απο αυτούς μπορεί και να έχουν υποπέσει στο ίδιο λάθος.'Ατομα τα οποία παραδέχονται τα λάθη τους και είναι ειλικρινής σήμερα σπανίζουν.Η ντομπροσύνη μετράει αρκετά.Ήταν αρκετά ανώριμο εκ μέρους σου που βλασφήμησες τα θεία και μάλιστα απόρησες που κάποιος συναγωνιστής σου έκανε παρατήρηση λέγοντας ότι δεν το περίμενες σε ιστότοπο για μπουρδέλα να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις.Ειλικρινά όμως θα απορήσεις αν μάθεις πόσες κοπέλες του επαγγέλματος πιστεύουν στα θεία.Βέβαια αργότερα παραδέχθηκες ότι το έγραψες εν βρασμό.Καλό είναι όμως να μην το ξανακάνεις ακόμα και αν εκ πεποιθήσεως είσαι άθεος.

Αυτά είχα να πω και καλό είναι να τα βρείτε μεταξύ σας bmwpower και Άρη Βελουχιώτη καθώς και όλοι οι άλλοι γιατί είναι πράγματι παιδιάστικο να μαλώνουμε εμείς οι λίγοι που συμμετέχουμε ενεργά.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και καλά μυαλά προπάντον!



 
 

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Μηνύματα
19.298
Like
2
Πόντοι
166
ποτε θα γινει η ενημερωση; :rockon:
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
127
Πόντοι
146
αρκετά καλά κομμάτια για Λιοσίων στην αμαρτωλή οδό σήμερα .. αξίζει να περάσετε να δείτε και να  :zfuck:

Υ.Γ Αυτη΄η Μαργαρίτα η τσέχα , είναι κορμάρα , μέσα όμως κάτι μου λέει να μην μπω !!
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.175
Κριτικές
1.245
Like
195.728
Πόντοι
45.465
ωραίο κομμάτι όντως..αλλά μέσα μαπα το καρπούζι.
 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Μηνύματα
5.123
Like
11
Πόντοι
66
ιασωνος 44 απογευματινη εχει ενα καλο μωρακι
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
αρκετά καλά κομμάτια για Λιοσίων στην αμαρτωλή οδό σήμερα .. αξίζει να περάσετε να δείτε και να  :zfuck:

Υ.Γ Αυτη΄η Μαργαρίτα η τσέχα , είναι κορμάρα , μέσα όμως κάτι μου λέει να μην μπω !!
Θα φάς φόλα μικρέ...;)
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
92
Πόντοι
376
Μεγάλη συνάντηση κορυφής εχθές με pitsilisti,Πιστό Ιππότη της ηδονής,Bmwpower,xlexlekias,Akis30,spougenas και για το τέλος άφησα το καλύτερο,τον υπέρτατο και τιτανομέγιστο king_james(ναι αλήθεια είναι :grin:) :rockon:

Mιας και ανέφεραν παραπάνω άλλοι συναγωνιστές τα περισσότερα απο Φυλής ας προσθέσω και εγώ μερικά απο αυτά που θυμάμαι :

Διδύμου 7Α  Η Ορόρα μια όμορφη κοπέλα λεπτή μελαχρινη γύρω στα 20
Φυλής   56  Η Νταιάνα του billy13,δεν χρειάζεται συστάσεις  
Λιοσίων 91  Στέλλα Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό στα 20 ευρώ
Εξηκίου 18Γ Δεν είχε κοπέλα και εκτελούσε χρέη "κοπέλας" η τσατσά μια χοντρή καυλιάρα Ελληνίδα
Εξηκίου 18Β Άννα ξανθιά με 2αρια
Λιοσίων 76Β Μαργαρίτα καστανή απο Τσεχία
Λιοσίων 76  Ηταν δύο κοπέλες η Μελίνα καστανή κανονικό πρόγραμμα και μια άλλη ξανθιά νομίζω
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Μεγάλη συνάντηση κορυφής εχθές με pitsilisti,Πιστό Ιππότη της ηδονής,Bmwpower,xlexlekias,Akis30,spougenas και για το τέλος άφησα το καλύτερο,τον υπέρτατο και τιτανομέγιστο king_james(ναι αλήθεια είναι :grin:) :rockon:

Mιας και ανέφεραν παραπάνω άλλοι συναγωνιστές τα περισσότερα απο Φυλής ας προσθέσω και εγώ μερικά απο αυτά που θυμάμαι :

Διδύμου 7Α  Η Ορόρα μια όμορφη κοπέλα λεπτή μελαχρινη γύρω στα 20
Φυλής   56  Η Νταιάνα του billy13,δεν χρειάζεται συστάσεις  
Λιοσίων 91  Στέλλα Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό στα 20 ευρώ
Εξηκίου 18Γ Δεν είχε κοπέλα και εκτελούσε χρέη "κοπέλας" η τσατσά μια χοντρή καυλιάρα Ελληνίδα
Εξηκίου 18Β Άννα ξανθιά με 2αρια
Λιοσίων 76Β Μαργαρίτα καστανή απο Τσεχία
Λιοσίων 76  Ηταν δύο κοπέλες η Μελίνα καστανή κανονικό πρόγραμμα και μια άλλη ξανθιά νομίζω

Η Ορόρα πλέον έστρωσε και θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή,για κάποιον που γουστάρει τσουρκοειδή πιπίνια.......
....εμένα μου κάνει πάντως....
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Εισαι ο τριτος που γραφει οτι περασε καλα με την Αννιτα.
Εγω την εχω παρει 2 φορες, μια στο Μ.Αλεξανδρου28 και μια στην Αλκιβιαδου.
Και τις 2 φορες ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΗ.
Μαυτα που διαβαζω λογικα βελτιωθηκε και θα με κανετε να της δωσω και μια 3η ευκαιρια γιατι με καυλωνει απιστευτα.

Οσο για το δευτερο συμπασχω και γω.
Ελπιζω να μην σου καναν μεγαλη ζημια  :-

ρε δεν είναι κάτι τρελό αλλά μου φάνηκε φιλότιμη και δεν βιαζόταν. Χώρια που το δέρμα της είναι βελούδο, λες και χώνεις τον μπούτσο σου σε ένα κεσεδάκι γιαούρτι.

Επίσης οι αχρείοι δεν μου πήραν τίποτα, άλλωστε δεν έχω τίποτα να πάρουν (χρυσαφικά, λεφτά, κινητά) αλλά τα 150 € που έσκασα στον κλειδαρά καθώς και οι τρείς ώρες δουλεία για να καθαρίσω το σπίτι ήταν αρκετά.

Πριν από λιγο στη φυλης
109α τζουλια,αλλα όχι η original.Στη θεση της εμφανιστηκε ένα κακο αντιγραφο της αννας pitsos,κοντοπουτανο μελαγχροινο
Ευτυχως βγηκε γρηγορα στο σαλονι,αλλιως θα ειχα δωσει ηδη το εικοσαρικο για να μπω μεσα και στη συνεχεια βεβαια μολις ανοιγε η πορτα  του δωματιου θα βρισκομουν απεναντι σε μια δυσαρεστη εκπληξη,καθως ηταν προγραματισμενη η καταθεση σημερα με τη τζουλια

λές για την κοντή με την κινεζόφατσα; Σκατάνε. Με άγχωσες τώρα, θα πάω απο 'βδομάδα να βεβαιωθώ ότι η ορίτζιναλ Τζούλια είναι στην θέση της! :rockon: :rockon:

προφανώς αρχίζουν και βάζουν μυαλό εδώ μέσα...
ξεροχύνω με επιστροφή billy13

:rockon: :rockon: καλώς μας ξανάρθες!

Η πρώτη ήταν η Βανέσσα,ψηλή,Ρωσόφωνη,με μακριά καστανομελί μαλλία,αρμονικά κατανεμημένα κιλά,νταρντάνα με φαρδιά κωλάρα.Η δεύτερη ήταν η επίσης Ρωσόφωνη Σύλβια,κανονικών κιλών,με κοντά ξανθά μαλλιά.Και οι 2 είναι μιλφάρες στην ηλικία των 35.

Προφέσσορ δεν θέλω να σου κάνω παρατηρήσεις αλλά αυτές οι δύο ήταν 35 όταν βγήκε το "Lord of the Rings" το 2001...

Στο Διδύμου 20 ήταν η μιλφ Μίλα.Ρωσόφωνη και αυτή,με καστανόξανθά μαλλιά φλατ,ανοιχτούς οφθαλμούς,μαγουλάκια.Η πρώτη κατάθεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα η οποία είναι εξπέρ στο γλύψιμο.Πολύ καλή μέσα αν και στο τέλος με την συμπλήρωση του τετάρτου τσίνισε αρκετά με αποτέλεσμα να μην προλάβω να ολοκληρώσω.Ενώ ξεκίνησα φτιαγμένος αρκετά όταν άρχισε να μουρμουράει για τον χρόνο όλη η μαγεία της στιγμής χάθηκε και μου έπεσε.Της είπα ευγενικά οτι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό αφού ήμουν έτοιμος να χύσω και μου είπε οτι το μαγαζί είναι μπουρδέλο και όχι στούντιο.Σε όλα τα άλλα ήταν άψογη αλλά και πάλι τονίζω προσοχή με τον χρονικό περιορισμό. Έχω γράψει ήδη για αυτήν στο Αγκύρας 12 αριστερό οπότε δεν θα επεκταθώ περισσότερο.

Προφέσσορ και εγώ κατέθεσα εκεί αλλά δεν μου έκανε κόλπα για τον χρόνο. Πιθανών επειδή δεν είχα ξαναπεράσει μαζί της (με ρώτησε όταν μπήκε μέσα). Ευγενέστατη η τσατσά.


 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom