Πες τα ρε ψηλέ...............Νόμιζα ότι αν έδινα παραπάνω φράγκα θα περνούσα καλύτερα. Γρήγορα όμως είδα ότι αν είναι να φας φόλα θα την φας.Από τότε μόνο 20ρικα ή το πολύ δύο καταθέσεις.

Πες τα ρε ψηλέ...............Νόμιζα ότι αν έδινα παραπάνω φράγκα θα περνούσα καλύτερα. Γρήγορα όμως είδα ότι αν είναι να φας φόλα θα την φας.Από τότε μόνο 20ρικα ή το πολύ δύο καταθέσεις.
Ο xle.....λέει πως είναι έπιπλο.....αλλά ωραίο μουνάκι.....οπως και η ναομι στο ιασωνος 20
Ξεροχύνω με δριμύ κατηγορώ Μπιλλάκου σε πιρφόρους...2η κατάθεση:
-Καίτη ,Φ-54 (Καλές εντυπώσεις,αν και συναγωνιστής είχε φάει φόλα πριν από εμένα...ίσως τιμηθεί πάλι).
-Νταιάνα ,Φ-56 (Λοιπόν πυρφόροι που δίνατε σήμερα φράγκα και περίμενε ο κόσμος,να βγείτε μετά από 30 λεπτά....συνεχίστε έτσι...)
(Προσπαθούσα από τις 8 να περάσω μαζί της και τα κατάφερα πριν λίγο.....Νομίζετε ότι μπορείτε να περάσετε καλύτερα επειδή σκάτε φράγκα για πιο πολύ χρόνο.... Σας έχω νέα......αγαπούληδες,δεν ισχύει αυτό).......
Αυτά και καληνύχτα σας,πυρφόροι......είστε τυχεροί που είναι Μ.Εβδομάδα..........και δεν θα πω περισσότερα και τέρμα οι λεπτομέρειες από εδώ και πέρα...... ;)
2η κατάθεση:
-Καίτη ,Φ-54 (Καλές εντυπώσεις,αν και συναγωνιστής είχε φάει φόλα πριν από εμένα...ίσως τιμηθεί πάλι).
-Νταιάνα ,Φ-56 (Λοιπόν πυρφόροι που δίνατε σήμερα φράγκα και περίμενε ο κόσμος,να βγείτε μετά από 30 λεπτά....συνεχίστε έτσι...)
(Προσπαθούσα από τις 8 να περάσω μαζί της και τα κατάφερα πριν λίγο.....Νομίζετε ότι μπορείτε να περάσετε καλύτερα επειδή σκάτε φράγκα για πιο πολύ χρόνο.... Σας έχω νέα......αγαπούληδες,δεν ισχύει αυτό).......
Αυτά και καληνύχτα σας,πυρφόροι......είστε τυχεροί που είναι Μ.Εβδομάδα..........και δεν θα πω περισσότερα και τέρμα οι λεπτομέρειες από εδώ και πέρα...... ;)
Ξεροχύνω με δριμύ κατηγορώ Μπιλλάκου σε πιρφόρους...
οντως εχει μεγαλη προσποιηση...τι αλλο κανατε τυπε μονο αυτα?επισης εγινε καταθεση στην σιμονα απο κολωνου 32, οπως εχει ειπωθει η ιωανα εχει φυγει,η σιμονα ωραια ποδια τουρλωτος κωλος καλο προσωπακι στηθηκε στα 4 και σφυροκοπηθηκε,ωστοσο βυζι νερουλο με ραγαδες και πολυ προσποιηση μεσα στο δωματιο, της τα εμαθε η ιωανα μαλλον πριν φυγει...
οντως εχει μεγαλη προσποιηση...τι αλλο κανατε τυπε μονο αυτα?
σε μενα σουτιεν δεν εβγαλε.. κατι ηξερε ;)επισης εγινε καταθεση στην σιμονα απο κολωνου 32, οπως εχει ειπωθει η ιωανα εχει φυγει,η σιμονα ωραια ποδια τουρλωτος κωλος καλο προσωπακι στηθηκε στα 4 και σφυροκοπηθηκε,ωστοσο βυζι νερουλο με ραγαδες και πολυ προσποιηση μεσα στο δωματιο, της τα εμαθε η ιωανα μαλλον πριν φυγει...
Ξεροχύνω με δριμύ κατηγορώ Μπιλλάκου σε πιρφόρους...
Silver Alertσυγκλονιστικές στιγμές.
Την φόλα την έφαγα και εγώ πριν 10 μέρες με την Ναόμι. Έχει χαλάσει πολύ τις ήδη ανεπερκεις υπηρεσίες της. Ωραία γκόμενα αλλά μη το ένα μη το άλλο και το παίζει και τσαμπουκαλού άμα πεις κάτι. Εγώ της έδωσαSilver Alert
Σε συνέχεια των χθεσινών,να αναφέρω live ενημέρωση (μέσω γνωστού χύστη,ο οποίος θα σας τα πει και αργότερα ;) )....
Αποφύγετε για λίγο την Ναόμι-Μετάξι,διότι πυρφορο/αγαπούλης έχει πληρώσει για 30 λεπτάκαι μπορεί να φάτε πιθανή ξεπέτα.....
Τελικά η Μ.Εβδομάδα θα πρέπει να ονομαστεί,εβδομάδα "αγαπούλη που προσπαθεί να πιάσει γκόμενα κορασίδα μπουρδέλου...λέγοντας της την ιστορία της ζωής του"...... :S
Ο "πυρφορισμός" έχει βαρέσει κόκκινα......αλλά δεν θα καταφέρετε να επικρατήσετε κύριοι.....![]()
Αυτά τα λίγα........πιο live,δεν γίνεται........![]()
εχει γεμισει ο τοπος αγαπουληδεςSilver Alert
Σε συνέχεια των χθεσινών,να αναφέρω live ενημέρωση (μέσω γνωστού χύστη,ο οποίος θα σας τα πει και αργότερα ;) )....
Αποφύγετε για λίγο την Ναόμι-Μετάξι,διότι πυρφορο/αγαπούλης έχει πληρώσει για 30 λεπτάκαι μπορεί να φάτε πιθανή ξεπέτα.....
Τελικά η Μ.Εβδομάδα θα πρέπει να ονομαστεί,εβδομάδα "αγαπούλη που προσπαθεί να πιάσει γκόμενα κορασίδα μπουρδέλου...λέγοντας της την ιστορία της ζωής του"...... :S
Ο "πυρφορισμός" έχει βαρέσει κόκκινα......αλλά δεν θα καταφέρετε να επικρατήσετε κύριοι.....![]()
Silver Alert
Τύπε μου....κανένα άκυρο δεν έφαγα.....περίμενα ως αργά να τελειώσουν οι μαλάκες και με 20€,πέρασα πολύ καλύτερα από αυτούς.....όπως σου είπα..... ;)εκει θυμηθηκα τον billy13 που επαθε ακριβως τα ιδια εχτες και εφαγε ακυρο και αυτος,
Τύπε μου....κανένα άκυρο δεν έφαγα.....περίμενα ως αργά να τελειώσουν οι μαλάκες και με 20€,πέρασα πολύ καλύτερα από αυτούς.....όπως σου είπα..... ;)