Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.892
Πόντοι
11.565
Mινι ενημερωση απο το μεσημερι στη φυλης
54β ντενισα
66α σουζι,τα εχει αναφερει ο γκορτσος,απλα τα επαναλαμβανω
Διδυμου 8β κατερινα απο αγ μελετιου,η mlf με το ξανθο κοντο μαλλι
Φωκαιας
25β ντιανα και μαρια(με τη μεγαλη σχετικα περιφερεια),τσεχα η πρωτη,ιταλιδα η δευτερη..,εχω κανει περιγραφες
27α μαρια το κοντοπουτανο
19 η μαρινα του farkeli,επιστροφη ξανα.Οταν την ειδα στο σαλονι,δυστυχως η ζημια ηταν μη αντιστρεπτη,επρεπε να καταθεσω αν και δεν μου ταιριαζει πια ως επιλογη.Παρολο που εκανα μια βολτα στ αλλα σπιτια,επεστρεψα και μπηκα στο δωματιο.Της ειπα να το παμε χαλαρα γιατι με ειχε κατακαβλωσει,ενω το σωμα της ειχε βελτιωθει απο τη προηγουμενη φορα που την ειχα δει, με χαρακτηριστικο την επιπεδη κοιλια.Ημουν ετοιμος για 69 αν με αφηνε,τοσο πολυ με ειχε φτιαξει οπτικως,παρολο που δεν το επιχειρω σχεδον ποτε.Μετα απο γλυψιμο απο μερους μου,στο στηθος,τη κοιλια και το λαιμο της,κατευθειαν πισωκολλητα με θεα στον καθρεφτη,μπρουμητα στη συνεχεια βλεποντας τις εκφρασεις του προσωποου της,και κατοπιν ιεραποστολικα οπου μ εσπρωχνε με τα χερια της σε καποια σημεια του αγωνα.Ενω μπορουσε το πραγμα να κυλησει ωραια,δεν δινοταν τελειως και με διαρκεια.Αυτο προδιδαν και οι κινησεις του προσωπου της,εκφρασεις πονου,και το γεγονος οτι το προσωπο της προσπαθουσε  να το εχει σε καποια αποσταση απο το δικο μου(μεγαλο μειον για μενα γενικοτερα αυτο)και η προτροπη της  να τελειωσω απο ενα σημειο και μετα.Τωρα βεβαια που τα ξαναθυμαμαι και τα περιγραφω, δεν ηταν και τοσο ασχημα,μαλλον καλα περασα :).Κατοπιν της ζητησα να παμε ορθια στο τοιχο,δυσανασχετησε,τελικα πηγαμε,μπηκα μεσα της με τα χιλια ζορια,αλλα η ατμοσφαιρα απο τις παραπανω κινησεις ,με ειχε  χαλασει.Ετσι αφου συνεχισα για λιγο ακομη,θελοντας να τη γευτω οπτικα σ αυτη τη σταση,της ζητησα να φυγει χωρις να τελειωσω.Ειναι αρχη μου αυτο ,το τελευταιο διαστημα,αν νοιωθω οτι αυτο που κανω δεν με γεμιζει να μη σπαταλαω ενεργεια,αλλα να τη διατηρω για την επομενη φορα
 

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Μηνύματα
142
Like
2
Πόντοι
1

[/quote]



Φανουρη ησουν ο τυπος με το κοντο παντελονακι στον προθαλαμο της Βερο(Νικα) στο Δ20 που επιασε κουβεντα με την τσατσα την ωρα που επαιζε στο ραδιο το "linger" με τους Cranberries;
Μαλλον περιμεναμε μαζι κι'οι δυο να βγει η Νικα απ'το Διδυμου 20. Εφυγα πρωτος καθως βαρεθηκα επισης να περιμενω.
Καταθεση στην Ειρηνη την Βουλγαρα παραδιπλα στο Δ 18Α.
Στοματικο(γυμνο χωρις χερι η δοντι,χωρις ομως περιποιηση της γυρω περιοχης). Επισης κραταει πολυ αβολη σταση με το σωμα της ουτως ωστε να ελαχιστοποιειται η επαφη ενω αποφευγει χαδια και φιλια.
Αντικαθιστα την Αλιονα ειδαλλως δουλευει μονο πρωινη βαρδια στο Φ84.
Μπραβο για το κουραγιο σου και το μερακι που εχεις για τοσο εμπεριστατωμενη ενημερωση μεσα απο αυτο το φορουμ.
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
27α μαρια το κοντοπουτανο
Έχω ρωτήσει και πιο παλιά,ξέρει κάποιος τι ρόλο παίζει αυτή? Μου έπιασε τον πούτσο μια μέρα και μου είπε να περάσω μέσα και θα με γλύψει παντού....... :crazy:
 

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Μηνύματα
98
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
της ζητησα να φυγει χωρις να τελειωσω.Ειναι αρχη μου αυτο ,το τελευταιο διαστημα,αν νοιωθω οτι αυτο που κανω δεν με γεμιζει να μη σπαταλαω ενεργεια,αλλα να τη διατηρω για την επομενη φορα

απο οσο γνωριζω δεν κανει να το κρατας,συστηματικα οχι περιστασιακα.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Διευκρινίζω για τρίτη φορά, ότι η παράθεση μου αφορά την σημείωση του psolaras78 που αναφέρονταν στον τσάτσο. Όπως ξεκάθαρα φαίνεται στο ποστ σημειώνεται μόνο ο τσάτσος και κανένας άλλος.

O psolaras78 έγραψε το παρακάτω κείμενο

Αυτα τα ''προλαβετε τωρα''κατι χειροτερο απο μαναβη που φωναζει για το εμπορευμα μου ακουγεται,την ειχα δει Σαββατο πρωι,ο τσατσος ολο ΄΄μπες γιατι θα χασεις΄΄,εμφανιστηκε στο σαλονι και δεν μου αρεσε η φατσα της και την εκανα,luba παρεπιπτοντως σημαινει ΄΄αγαπη''στα ρωσικα,κατα την γνωμη και τα γουστα μου δεν αγγιζει εμφανισιακα ουτε καν το 1/5 της μουναρας ουκρανης Μονικα απο το 86...

Στο κείμενο του psolaras78 εγώ έγραψα την παρακάτω παράθεση

Σωστός ο συνάδελφος σε όλα όσα σημειώνει.

Ώρες-ώρες με αυτά που μας πλασάρουν ορισμένοι σκέφτομαι να κρατήσω την αναπνοή μου να σκάσω. 

Όμως κάνω υπομονή
για το επόμενο καλό μουνί ...

Που προκύπτει είτε άμεσα είτε έμμεσα ότι αναφέρομαι στο άτομο σου;

Πες το εδώ δημόσια!

Να δούμε όλοι ποιος είναι αυτός που κάνει κακόβουλα και ειρωνικά σχόλια και ποιος κατηγορεί τον άλλον χωρίς στοιχεία.

Όχι αερολογίες. Συγκεκριμένα.
Kαλά εσύ σίγουρα θα με τρελλάνεις!  Καταρχήν έκανες παράθεση άμεση στον psolaras78 o οποίος είχε κάνει παράθεση σε μένα.Έμμεσα επομένως κάνεις παράθεση και στα λεγόμενα μου λέγοντας οτι  ωρες-ώρες με αυτά που μας πλασάρουν ορισμένοι σκέφτομαι να κρατήσω την αναπνοή μου να σκάσω. Με την λέξη ορισμένοι δεν προκύπτει συνάφεια σε ποια πρόταση του psolara αναφέρεσαι. Στο  σαν μανάβης που διαλαλεί το εμπόρευμα του; Δηλαδή σε μένα; Η στον τσάτσο που έλεγε μπές γιατί θα χάσεις; Επίσης διάλεξες να κάνεις αυτήν την παράθεση εντελώς άκαιρα. Έχοντας κάνει ήδη ο psolaras78 αρνητικό σχολιασμό σε μένα κανείς και έσυ  έμμεσα ένα δεύτερο αρνητικό σχόλιο και δεν διευκρινίζεις σε ποιον αναφέρεσαι με την λέξη ορισμένοι.Μετά το πρώτο αρνητικό σχόλιο που είχα απο τον psolara78 θεωρείς οτι με την φράση αυτή που είπες δεν είναι περισσότερο πιθανόν να έχεις καταφερθει εναντίον μου; Εγώ ούτε ειρωνικά ούτε κακόβουλα σχόλια έχω κάνει για το άτομο σου. Εγώ απλώς αμύνομαι. Ούτε και ο σκοπός μου ήταν να συνεχίσω την διένεξη μαζί σου μετά την διευκρίνηση σου οτι αναφερόσουν στον τσάτσο.Απλώς σου συνέστησα αν όντως όπως λες δεν έχεις κακή πρόθεση όταν παραθέτεις άμεσα η έμμεσα στα λεγόμενα μου να γίνεσαι απόλυτα ξεκάθαρος.Έτσι δεν θα δημιουργούνται και παρεξηγήσεις.

Έγραψα ότι αυτό που με ρώτησες βγάζει κακία. Διάβασε προσεκτικά την παραπάνω παράθεση μου.
Η επιμονή σου όμως (στην συνέχεια) να με ενοχοποιήσει χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία και παρά τις πρόσθετες διευκρινίσεις μου, δημιουργεί πλέον σοβαρούς προβληματισμούς.
Και εμένα μου έχεις δημιουργήσει σοβαρούς προβληματισμούς με τα διφορούμενα,αόριστα και Δελφικά σχόλια που κάνεις.Μία πρόταση που λες που μπορεί να αφήνει υπονοούμενα πρέπει να φροντίζεις να την ξεκαθαρίζεις.Όπως είπες και πιο πριν έχεις ήδη ξεκαθαρίσει οτι αναφερόσουν στον τσάτσο η επιμονή μου έγκειται στο να γράφεις  πιο συγκεκριμένα και ξεκάθαρα όταν παραθέτεις σε τι και σε ποιον αναφέρεσαι για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.


Για την προηγούμενη φορά έγραψες ότι έληξε η παρεξήγηση μεταξύ μας μετά από τις εξηγήσεις που δόθηκαν.
Τι έγινε;
Γιατί το αναφέρεις πάλι;
Για την προηγούμενη φορά να επαναλάβω ότι επανειλημμένα σου διευκρίνισα την ανεξήγητη εξαφάνιση ορισμένων ποστ που είχα γράψει τα οποία τακτοποιούσαν το ζήτημα και δεν θα προέκυπτε κανένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά αρκούσε η στάση μου στην συζήτηση για να λήξει το θέμα και να μην του δώσεις τέτοια συνέχεια και έκταση.
Γιατί βλέπω οτι συνεχίζεις να με υποπτεύεσαι και χρησιμοποιείς τεχνάσματα. Σου διευκρινίζω ξανά οτι είμαι ανεξάρτητος και δεν έχω καμία σχέση με άλλα άτομα που εσύ φαντάζεσαι.Εσύ συνεχίζεις να μην ξεκαθαρίζεις αυτα που γράφεις. Νομίζω οτι μετά την πρώτη αντιπαράθεση μας δεν σε προκάλεσα.Ούτε και τότε σε είχα προκαλέσει. Εσύ γιατί συνεχίζεις με τις πράξεις σου να με προκαλείς;

Επιμένω ότι δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι είχες κάποια άμεση ή έμμεση σχέση με αυτό που έγραψε ο psolaras78. Δεν προέκυπτε ούτε στο ελάχιστο κάτι τέτοιο. Οπότε όλα αυτά που γράφεις ότι μπορούσα να είμαι πιο σωστός και να είμαι ξεκάθαρος δεν νομίζω ότι έχουν κάποια σημασία. Αναπτύσσεις το σκεπτικό σου και τα κατηγορώ σου χωρίς να τα τεκμηριώνεις.
Τα έχω τεκμηριώσει ήδη και στο προηγούμενο post αλλά και σε αυτό εδώ.Οπότε δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Απλά αυτό που έχω να σου πω εδώ είναι οτι αυτό που θα γράψεις την άλλη φορά να σκεφτείς πριν το γράψεις αν μπορεί να δημιουργήσει παρεξήγηση.
Το έχεις κάνει όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους αξιόλογους συναγωνιστές πχ τον dirtyliving.

Και εγώ ελπίζω (αν δεν το κάνεις εσκεμμένα) να καταλάβεις ότι ειδικά αυτή την φορά, τουλάχιστον με αδίκησες ξεκάθαρα και με παρεξήγησες ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος.
Aν φροντίσεις να είσαι σωστός απέναντι μου τότε τα πράγματα θα αποκατασταθούν στην πρότερη κατάσταση τους. Δεν το κάνω καθόλου εσκεμμένα πίστεψε με. Αν είσαι αθώος όπως λες τότε φρόντισε απο εδώ και πέρα να μην δίνεις λαβές σε άτομα που δεν σε ενοχλούν καθόλου.

Παρεμπιπτόντως, τελειώνοντας
Όντως δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αυτό έλλειπε! Άσε που ενδέχεται πρώτος και καλύτερος να έχω πει κάποια στιγμή κάτι που να στεναχώρησε κάποιον, χωρίς να το καταλάβω ή να το θέλω.

Όμως άλλο είναι αυτό και άλλο είναι να έχω κακή πρόθεση και να στήνω από το πουθενά προβλήματα.
Ούτε εγώ κρατάω κακία σε κανέναν επίσης!Δεν αμφισβητώ ότι όπως λες οτι μπορεί να έκανες λάθος αθελά σου.Αν όμως αυτό το λάθος συνεχίζεις και το κάνεις επανειλήμμενα στο ίδιο πρόσωπο τότε ο άλλος να ξέρεις οτι μπορεί να το εκλάβει ως δόλο.Τουλάχιστον αν ξαναπαραθέσεις άμεσα η έμμεσα σε μένα να φροντίσεις να είσαι αρκετά ξεκάθαρος στα σημεία που μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση.Μόνο αυτό θέλω απο σένα και τίποτα άλλο.
Ελπίζω απο εδώ και πέρα να μην ξαναδημιουργήθει παρεξήγηση.Ας είμαστε φίλοι όπως ξαναήμασταν.

ps: Για τον Πύραυλο και τον Μπακάλη έχω να πω οτι γράφουν καταπληκτικά πονήματα.Είναι εκλεκτοί συνάδελφοι.Ο καθένας με ιδιαίτερο στυλ γραφής.
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μιας και εχω δουλεια το βραδακι και δεν μπορουσα να περιμενω να περασει η ωρα να παω παλι στην τζωρτζιαννα  ειπα σημερα να καταθεσω στην τζεσσικα στο λεωνιδου 20 η 30 δεν θυμαμαι καλα..

Η κοπελα μεσα ειναι ρομποτ.. της  μιλας και κανει μια ωρα να σου απαντησει..

Απιστευτα ψυχρη..  Ζητησα να παιξω με τα ποδια της... αρνηθηκε.. τα καταφερα λιγο αλλα ηταν ετμη να μου ριξει μπουνια ετσι οπως κοιταζε

τελικα ξενερωσα ασχημα και την εδιωξα.. θα ακολουθησει κριτικη..

Μαυρο και στον πουστροτσατσο με το μουσι λουκανικο που οποιος δεν εμπενε τον εκραζε
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
δυστηχώς η αντιπαράθεση και η παρεξήγηση μεταξύ του προφέσορ και του φαρκέλη είχαν οδυνηρές επιπτώσεις στην κατάθεση μου σήμερα. Ελπίζω να ξεπεραστεί γρήγορα το πρόβλημα μεταξύ των δύο εξαιρετων συν-μπουρδελιάρηδων και να συνεχίσουν να μπουρδελιάζουν ακάθεκτοι. Άλλωστε άσχετα με το που καταθέτει ο καθένας, είμαστε όλοι μας αδέλφια, και δεν πρέπει να μαλώνουμε.

Βέργας 6Β ξανθό συμπαθητικό, ευγενικό gilf με πονηρές καλτσάρες. Ωραίο πρόσωπο αλλα πολύ gilf για τα γούστα μου. Στο Βέργας 6Α milf καστανόξανθο με ίσιο μαλλι και φράτζα, τσαχπίνικο και γεμάτο υποσχέσεις.
Εξηκίου 18Β Αννούλα, ευτραφής gilf, μελαχρινή με κοντό μαλλί. Για κανένα λόγο. Δίπλα στο Εξηκίου 18 Σαμπρίνα και...ερωτευτικά. Δεν θυμάμαι στην πορνοκαριέρα μου να εχω πάθει μεγαλύτερο πορνοσόκ. Μελαχρινή, με σκούρο δέρμα ανατολίτικο αέρα με υπέροχο σώμα και ακόμα πιο ωραίο πρόσωπο. Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω γιατι το μόνο που θα έκανα θα ήταν να πιρφορίσω. Την έκανα με την ουρα στα σκέλια και προχώρησα προς:
Παιωνίου 47 ξανθιά χοντρούλα κοντα στα 30. Νεαρός μαυριδερός περίμενε μαζί μου και απο την κουζίνα ακούγονταν έντονα γαυγίσματα.
Παρασίου 36 γλυκεία κοκκινομάλα gilf Αλίκη. Δεν κάνει για κατάθεση αλλα για να σε περιποιείται λές και είσαι ο εγγονός της. Μόνο για ιδιαίτερα γούστα.
Λιοσίων 91 πετίτ πιθανών γύφτάκι σχετικά εμφανίσιμο αλλα όχι κατι ιδιαίτερο.
Λιοσίων 79Αmilf Αλεξάνδρα (αν θυμάμαι καλά) με γενναίο στήθος, ευγενική, ξανθιά με μακρύ σπαστό μαλλί. Η τσατσά είπε οτι δεν είναι ότι κι'ότι αλλα δουλευει και σε στούντιο. Μαζί ήταν και νεαρός, φορμάτος συναγωνιστής, νευρικός και βιαστικός ο οποίος αποχώρησε πριν δει την κοπέλα.
Λιοσίων 78 νεαρούλα ξανθιά, πολύ όμορφη κοπέλα δεν θυμάμαι όνομα αλλα περισσότερο ήθελα να την πάω σινεμαδάκι παρά να την γαμήσω στο μπουρδέλο. Μου έκανε εντύπωση ο καθαρός και περιποιημένος χώρος.
Αδάνων 2 η Μπαρμπόρα-πως-την-λένε γνωστή απο Φυλής. Εφυγα μαζι με τον φορμάτο συναγωνιστή ο οποίος ρώτησε "τι είναι αυτή" λες και θα μπορούσε πχ να είναι τοστιέρα και όχι γυναίκα.
Χωματιανού 11Α 30άρα (τόσο την έκοψα) μελαχρινή με χαμόγελο. Ψηλή και εμφανίσιμή. Μου άρεσε αλλα δεν πέρασα. Δίπλα Χωματιανού 11Β πάνω έπαιζαν δύο κοπέλες, μια αδύνατη καστανομάλλα και μια πιο ζουμερή (ΟΧΙ χοντρή) ξανθιά με μπουκλέ μαλλί και πιθανών γυφτική καταγωγή. Εκαναν και παρτούζα.

αφού δεν κατέθεσα εδώ με βαριά καρδιά και με το μυαλό μου στην Σαμπρίνα προχώρησα προς Φυλής:

Διδύμου 8Α Άννα (αν θυμάμαι καλά), την έχω ξαναπετύχει, είναι στα υπόψιν, κοκκινομάλα, αδύνατη με ωραίο σώμα, μικρό βυζι, συμπαθητικότατη φάτσα, ερωτευσιμή, δεν πέρασα γιατι ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Δίπλα Διδύμου 8Β κοκκινομάλα με όχι τόσο ωραίο πρόσωπο, αλλα καλό σωμα και γενικότερα φυσιογνωμία παρακμιακής Αγγλίδας που περιμένει να παει σε κανα Ελληνικό νησί για να μεθύσει. Μαζί μου ήταν και πιο πιο σπασαρχίδας συναδελφος (ο θεός να τον κανει) της όλης μπουρδελοκαριέρας μου: ο τύπας πηγαινοερχόταν στο σαλόνι, πανω-κάτω λες και περιμένει να γεννήσει η γυναίκα του, μιλόντας στον εαυτό του: "ελα να δούμε", "τι θα βγεί", "γιατι αργεί" κ.α. Μου ήρθε να τον κλωτσίσω.
Φυλής 54Β ψηλή, ξανθιά μοντελέ Ντενίζα.
Φυλής 80 ψηλή μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, μεγάλο, στητό στήθος και γενικά καυλιάρα. Δεν πέρασα γιατι: ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
Φυλής 59 Βελούδινος τσάτσος μας παρουσίασε ψηλή καστανομάλα μοντελέ γκόμενα με στυλάκι Μπριγκίντε Νίλσεν (και πολύ ζόρικια να'ούμε). Ωραία φαινόταν αλλα δεν εμπιστέυομαι τον πούτσο μου στα χέρια τής γιατι μου έδωσε την εντύπωση οτι είναι μόστρα στο σαλόνι και κωλόστρα στο να τον τρώει.
Φυλής 69Α Δύο κοπέλες, μια γεματούλα μελαχρινή (κοιλίτσα είχε βασικά), ωραία με πιασίματα και γενικά καλή, υποσχόμενη εμφάνιση και "νέο αστέρι" Τατιάνα η οποία δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Να σημειώσω οτι η ξίνη τσατσά σε ερώτηση μου που είναι η Άννα, απέφυγε να μου απαντήσει και απλά συμφώνησε μαζί μου όταν ρώτησα αν εφυγε.
Φυλής 134Α κουκλίτσα, πιτσιρίκα με μπουκλέ μαυρο μαλλί, ζουμερή και νόστιμή, μου άρεσε αλλα δεν πέρασα γιατι....ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
Φυλής 136 κοντή μελαχρινή χοντρούλα πιθανών γύφτικής καταγωγής, εφυγα τρέχοντας, δεν μου άρεσε καθόλου.
Φυλής 109Α δύο κοπέλες, μια πολύ αδύνατη με ωραίο πρόσωπο αλλα συνολο 30 κιλά και μια πιο σκυλέ με περισσότερες ελπίδες για δυνατή κατάθεση.
Πιπίνου 65Β πουτάνα τσέπης: μελαχρινή ποντικομούρα πιο μικροκαμωμένη και απο την Κατερίνα του Φ66
Αγκύρας 12Α ψηλή, ξανθιά προ-milf με ασουλούποτο σώμα και όχι τόσο ωραίο πρόσωπο.
Αγκύρας 12Β Αλεξάνδρα μινιόν milf, δυστηχώς κατάθεση γιατι;; γιατι ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ναι δίκιο έχεις. Βασικά την λυπάμαι μερικές φορές γιατί πρέπει να έχει βαρεθεί την ζωή της να περιμένει στο κουζινάκι συνέχεια μπας και περάσει κανένας... Κρίμα γιατί είναι ωραίο πουτανί.
Ας βελτιώσει τις υπηρεσίες τις τότε και να μην νομίζει ότι κάνει χάρη,που πάει μαζί μας............... :bottom:
Μια φορά την έχω πάρει και δεν έχει 2η.............
 

pipinoskistis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Μηνύματα
22.178
Κριτικές
12
Like
2.708
Πόντοι
1.873
συνήθος στο 4 όπου έχει και φωτογραφίες της...............

Βρε που έφτασε, το πιπίνι Μίκυ: σε στούντιο και με φωτογραφίες! Θυμάμαι όταν δούλευε στο Κωλοκυνθούς 38, πόσο δύσκολα (δεν) στεκόταν στο πρωκτικό, κανονική μάχη, λόγω στενότητας, παρ' όλο που ανακοινώνονταν στο σαλόνι, καθώς και την προθυμία με την οποία πρόσφερε το στόμα της για τελειωτικό. Κι όλα αυτά σε ένα από τα πιο καλτ, βρώμικα και παρακμιακά μπουρδελάκια της περιοχής του Μπίθουλα, με τη μεγαλύτερη ίσως μουσειακή αξία στο χώρο.

Σήμερα δοκίμασα την Αννίτα, στο Αλκιβιάδου 16γ (πρωινή βάρδια). Έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος, για τους λόγους που έχουν ήδη γράψει συνάδελφοι στις κριτικές. Χάρηκα επίσης γιατί αποτελεί το πλησιέστερο υποκατάστατο της Νάντιας, η οποία μου έχει λείψει (κε Πύραυλε, νομίζω θα σας ενδιέφερε, αν δεν έχετε ήδη δοκιμάσει).
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Βρε που έφτασε, το πιπίνι Μίκυ: σε στούντιο και με φωτογραφίες! Θυμάμαι όταν δούλευε στο Κωλοκυνθούς 38, πόσο δύσκολα (δεν) στεκόταν στο πρωκτικό, κανονική μάχη, λόγω στενότητας, παρ' όλο που ανακοινώνονταν στο σαλόνι, καθώς και την προθυμία με την οποία πρόσφερε το στόμα της για τελειωτικό. Κι όλα αυτά σε ένα από τα πιο καλτ, βρώμικα και παρακμιακά μπουρδελάκια της περιοχής του Μπίθουλα, με τη μεγαλύτερη ίσως μουσειακή αξία στο χώρο.

Σήμερα δοκίμασα την Αννίτα, στο Αλκιβιάδου 16γ (πρωινή βάρδια). Έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος, για τους λόγους που έχουν ήδη γράψει συνάδελφοι στις κριτικές. Χάρηκα επίσης γιατί αποτελεί το πλησιέστερο υποκατάστατο της Νάντιας, η οποία μου έχει λείψει (κε Πύραυλε, νομίζω θα σας ενδιέφερε, αν δεν έχετε ήδη δοκιμάσει).
Όσοι προλάβαμε,γαμήσαμε κώλο το καλοκαιράκι στην Φυλής με 20€.....είχε και το καυλωτικό ξανθό μαλλάκι...... :fuck2:
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.831
Πόντοι
9.295
Έχω ρωτήσει και πιο παλιά,ξέρει κάποιος τι ρόλο παίζει αυτή? Μου έπιασε τον πούτσο μια μέρα και μου είπε να περάσω μέσα και θα με γλύψει παντού....... :crazy:
καυλοραπανο με καλες επιδοσεις εντος,τιμησε το μια φορα και θα μεινεις ικανοποιημενος..3 φορες την εχω παρει σε κανα 20ημερο και ειναι cool,τελειωμα στα βυζια,μια φορα μου εκανε και ακα τρομπονι..
ακολουθει σημερινη απογευματινη στη Φυλης και περιξ...
 

blooddead

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.011
Κριτικές
18
Like
107
Πόντοι
26
Φυλής 80 ψηλή μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, μεγάλο, στητό στήθος και γενικά καυλιάρα. Δεν πέρασα γιατι: ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

Δεν περασες γιατι εισαι κολοφαρδος και δεν επεσες στην παλιοξεπετα  :sunglasses:
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.831
Πόντοι
9.295
Απογευμα στα περιξ
Αγκυρας δεξια πορτα η μιλφ ουκρανη Μαρινα με ακα τελειωτικο,2 φορες εχει τιμηθει τον Σεπτεμβρη και τριτη προς το παρον οχι..στο μελλον ισως...
Αγκυρας μπλε πορτα η μινιον ξανθια Αλεξανδρα η Ρωσιδα,ειχε τιμηθει και πριν κατι μηνες και σημερα παλι,γλυψιμο περιξ@@,στησιμο με τα ποδια στο στηθος μου και καρφωμα,φιναλε στα βυζια..
Φυλης 71 επανω ομορφο και νοστιμο ξανθο μουνακι Ελενα,στα προσεχως..
84κατω η Σονια με το κωλοτριψιμο στο σαλονι..΄΄θελω να σε γαμησω τωρα παμε΄΄μου ειπε,ειχε αλλο δωματιο ομως και της ειπα΄΄δεν ειναι σωστο να περασω και το παλικαρι να περιμενει αφου μπηκε πριν΄΄Δεν εδειξε να συγκινειται και επεμενε εχοντας γραπωσει το πακετο και με εγλυφε στο αυτι και το λαιμο..με τουμπανιασε και της λεω΄΄εχω μια δουλιτσα σε 10λεπτα και τα ξαναλεμε΄΄και απεδρασα...
Φυλης 59 κατω ο τσατσος πολλα μελια για την νεαρη μουναρα...Με υφακι μπλαζε εμφανιστηκε και ταυτοχρονα εξαφανιστηκε..σιγα κιουρια μου που μας κανεις και την χαρη...
Φωκαιας 27υπογα το κοντοπουτανο Μαρια,ξανθο με μαυρες ανταυγειες ή μαυρομάλλα με ξανθες ανταυγειες,αξιζει μια ψηφο.
Φωκαιας 27κατω οι δοκιμασμενες κατα το παρελθον Ουκρανες Ιρινα με ακα τελειωτικο(σκουπα που τα ρουφαει ολα,δοκιμαστε το ακα τρομπονι της ολα τα λεφτα) και η Βικτωρια με ακα επισης.
Φυλης 66δεξια πορτα αφου η τσατσα τραμπουκισε 2 ατομα στο σαλονι που μιλαγαν ρωσικα ρωτωντας απο που ειναι και παιρνοντας σε απταιστα ελληνικα απο τον εναν την απαντηση''σε μπουρδελο ειμαστε κυρια μου και ρωτας απο που ειμαστε?''
Εμφανιστηκε σε 10ποντους κοθορνους το καυλοραπανο Νικολετα,την ειχα δει αλλη μια φορα αλλα σημερα ειπα να περασω..Ξανθια με πεταχτο στητο κωλαρινο ολα τα λεφτα..μπηκε στο δωματιο και με κολλησε στη γωνια..μου αρεσε η προστυχια της και σε λιγα λεπτα ειχα ανεβασει θερμοκρασια..ωραιο handjob με παραλληλο γλυψιμο στηθους.Χτυπηματακια στον κωλο που ανταπεδιδε και μια υπεροχη τσιμπουκα...ενα τεταρτακι εμεινα αφου την πηρα ιεραποστολικα σε πολυ δυνατο tempo,εβλεπα σπασμους ηδονης ενω ειχε γραπωθει απο τα χερια μου,στα 4 ακομα πιο δυνατα..αξιομαχη περιπτωση που προστεθηκε στην λιστα.
Ειδα στον δρομο σε καποια φαση και την μουνιτσα μελαχροινη Εμμανουελα(ειχε τιμηθει την Τριτη) απο το 65επανω το οποιο ηταν κλειστο σημερα απογευμα.Καυλακι που δεν περνα απαρατηρητο..
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.152
Κριτικές
1.245
Like
194.770
Πόντοι
45.465
Πριν λιγο πετυχα στη Φωκαιας 19 ενα απιστευτο πιπινακι, :cum: Μαριαλενα νομιζω ειπε η τσατσα, δε δοκιμαστηκε γιατι δεν ειχα ορεξη αλλα θα δοκιμαστει πολυ συντομα.
μήπως είναι το αλβανάκι που δούλεψε πέρσι Φωκαίας 27βπάνω και Φ71α ξανθιά λεπτή με ωραίο κώλο και στητό 2αρακι βυζί? , τότε είχε τα μαλλιά 2 κοτσίδες....
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
καυλοραπανο με καλες επιδοσεις εντος,τιμησε το μια φορα και θα μεινεις ικανοποιημενος..3 φορες την εχω παρει σε κανα 20ημερο και ειναι cool,τελειωμα στα βυζια,μια φορα μου εκανε και ακα τρομπονι..
ακολουθει σημερινη απογευματινη στη Φυλης και περιξ...
Ωραίος...................στα υπ'όψην η κοντή............. :sperm:
 

lordloud

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Μηνύματα
33
Like
0
Πόντοι
0
μήπως είναι το αλβανάκι που δούλεψε πέρσι Φωκαίας 27βπάνω και Φ71α ξανθιά λεπτή με ωραίο κώλο και στητό 2αρακι βυζί? , τότε είχε τα μαλλιά 2 κοτσίδες....

αυτο ρωταγα και εγω γιατι ενταξη η κοπελα εκανε τρελο γαμησι
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Επισκεψη σημερα το πρωι στο Μεταξι:

Ιασωνος 20 δεξια: Λαρισα με τα τατουαζ

Ιασωνος 19 πανω: Moνικα, μια μελαχρινη Ρουμανα με ισιο μαλλι, μετριας εμφανισεως

Κεραμεικου 13: Αντζελικα, ενα κοντουλικο τσουπωτο μπαζακι με βυζαρες. Καταθεση, αρκετα καλο γαμησι, χωρις να ειναι ομως κατι το τρομερο

Κολωνου 53: μια μελαχρινη χοντρη (Αντριαννα) και ενα ξανθο μιλφ με περιεργη μουτσουνα (Φωτεινη). Αν δεν ειχα καταθεσει πριν απο λιγο, θα περνουσα και με τη Φωτεινη, με καυλωσε αυτη η μουτσουνα! Αυτη ειναι που τη λετε Γκμωχ?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom