Εσύ με "έπιασες" 100%.............ο Μπίλης το πήγε με εξίσωση,με συνεπαγωγή.. ;)

Εσύ με "έπιασες" 100%.............ο Μπίλης το πήγε με εξίσωση,με συνεπαγωγή.. ;)
Όλο απαιτήσεις μου είσαι.............ξερετε παιδια καμια καλη περιπτωση στο μεταξι? (οχι απαραιτητα για ακα)
θελω να παω σημερα το απογευμα
απαραιτητη προυποθεση , ΜΙΛΦ.
Όταν μπορέσουν τα "κομάντος" θα απαντήσουν...............Ρε παιδες????μια απαντηση ρε παιδια..μηντρεχουμε αδικα....
Μην πιέζεις τον κόσμο,λέμε..... Θα απαντήσουν σου λέω!ναι φιλε οκ....το ζητημα ειναι οτι γραψανε κατι και το γνωριζουν...αφου ο ανθρωπος πιο πανω εγραψε οτι απο 3μισι και μετα κλειστα κατι θα ξερει...γιαυτο ρωταω..αλλα ειναι ονλινε και δεν απαντουν...
σορρυ ρε φιλε μου...σκοπος του φορουμ δεν ειναι η ενημερωση???το να σε πρηζουμε συνεχεια δεν εχει βασει γιατι διαχειριστης εισαι και η δουλεια σου προφανως ειναι αυτη...εχω υπαρξει μοδερατορ και ξερω πως ειναι...το θεμα ειναι να κατεβω απο καισαριανη φυλης ετσι ειναι λιγο δυσκολο και χωρις λογο αν ειναι κλειστα...και επιμενω γιατι οι ανθρωποι πιο πανω κατι ξερουν παραπανω...δεν ειπα ουτε κατι υβριστικο ουτε προσβλητικο για να μου την λετε...
Τη νύχτα του Σαββάτου, μεσάνυχτα προς Κυριακή, καταγαμήσαμε την www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fwkaias-25v/#jr_review_33573]Ιρένα[/url] στο Φω25
μαλλον κλεινουν γιατι ειναι ξανα στην επικαιροτητα το αιωνιο ζητημα των αδειων με λιγο σαλτσα απο aids κ λοιπα κολπα...
Άνω των 350 οι οίκοι ανοχής στην Αθήνα, μόνο οι 4 με άδεια
(σημερινη καταχωρηση)
btw εχει καταντησει κουραστικο το θεμα αυτο...![]()
![]()
Γεμίστε φούσκες με πυρφορικό οξύ, και ΠΥΡ!!!Προσοχη! Στη Φωκαιας ειχαν στησει τηλεοπτικο συνεργειο και βαν εξωτερικων μεταδωσεων![]()