κατά τις 21.20 και αφού κατάφερα να βγάλω τα μπρατσάκια απο τα χέρια μου απο το απογευματινό μπάνιο , δανειστικά πατίνι απο την ζωή , με σκοπό να περιπλανηθώ στα
σοκάκια του αγοραίο έρωτα.......τζίφος.........ξεκίνησα απο Φυλής όλα κλειστά...Περγάμου ,Αγκύρας , Φωκαίας , Διδύμου μια από τα ίδια .
Συνέχισα για Λιοσίων και μετά κάνοντας "φιδάκι" Χωματιανού , Εξηκίου , Βέργας ,Παιωνίου , Αδάνων και Κνίδου όλα κλειστά , έκανα αναστροφή και κατευθύνθηκα προς Τροφωνίου όπου τα
δυό σπιτάκια του αριθμού 13 ήταν ανοικτά , άλλα θές ότι είχα πάρει φόρα και τα φρένα δεν έπιαναν , θές ότι τρόμαξα στην ιδέα του τι θα έβλεπα δεν σταμάτησα......κόβω αριστερά
με κατεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως , το 166α κλειστό , το 166β ανοικτό , σταματάω βάζω το πατίνι παραμάσχαλα και με μια κρυφή ελπίδα αλλά και αδημονία μήπως και πετύχω το εταίρο
ήμισυ του Αδάμ λαχανιασμένος κατέβηκα τα τέσσερα σκαλάκια , πάλι άτυχος , ήταν η κοπέλα η μελαχρινή που δούλευε και χθές η Αννα ,απλό πρόγραμμα.
ξανακαβαλάω το πατίνι μου και συνεχίζω Μαραθώνος και Αχιλλέως πάλι κλειστά.......το ίδιο Ακομινάτου , Δεληγιώργη , Καλλέργη , Ιάσωνος , Μεγάλου Αλεξάνδρου , Λεωνίδου , Κεραμικού και Περδίκα .
στην Κολωνού επίσης όλα κλειστά έκτος απο το 47 που δούλευε με σβηστό το φώς.........φυσικά δεν σταμάτησα να δώ πια δουλεύει απο φόβο μην δώ την Βραζιλιανά και δεν μπορώ να κοιμηθώ.
άπραγος επέστρεψα το πατίνι στην ζωή και το κορμί μου στο σπίτι μου.Μόνο το μυαλό μου ταξιδεύει ακόμα.