Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Αλεξάνδρα ξανθιά κοντή χαριτωμένη με τατού φιόγκο πάνω από τον κώλο είναι διδύμου 20.
Υπάρχει επίσης Αλεξάνδρα στο φυλής 65β το πρωί αν δεν κάνω λάθος και άλλη Αλεξάνδρα στο διδύμου 8

για αυτην στο Διδύμου 8 έλεγα!!
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
απολαυστικότατος ο Φανούρης Τζούρας όπως πάντα. Φαντάζομαι τις πορνοαναφορές του να γίνονται σειρά ντοκιμαντέρ με τον Μαμαλάκη.
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.892
Πόντοι
11.565
Τωρα αργα το απογευματακι στη φυλης
66α λαουρα,η λεπτη μελαγχροινη στα προτυπα του farkeli που ειχα δει τις προαλες
59 ναντια,το γλυκο ξανθο τζιτζιλονι που λιαν συντομως θα δοκιμασω
67 αντινα
Τωρα αργα το απογευματακι στη φυλης
66α λαουρα,η λεπτη μελαγχροινη στα προτυπα του farkeli που ειχα δει τις προαλες
59 ναντια,το γλυκο ξανθο τζιτζιλονι που λιαν συντομως θα δοκιμασω
67 αντινα
71α ελενα,η ξανθια τσεχα
71β μπαρμπαρα,το αδυνατο πιπινι
84β δυο κοριτσια,η ξανθια σιμελα/αννα από το 80και ένα καστανο γυφτορουμανικο κοντοπουτανο,συμπαθητικο
Φωκαιας
19 η ξανθια σαντρα/σονια που ειχα δει στο  71β προσφατα,πολύ αξιολογο και δυνατο μωρο
27 υπογειο σαρα,η κατσαρομαλλα που πηρε ο farkeli  και που ακομη δεν ειδαμε κριτικη,και ένα λεπτο,ομορφο τσιγγανομωρο
Αλκαμενους 117 ναταλι,καταθεση.Ειναι η κοπελα που δουλευε στην αλκιβιαδους 16γ και ελλης 3,και προσφατα ειδα και αχαρνων 106 με 30 ευρω.Ηταν λιγο περιεργη η κατασταση καθως η καρδια ηθελε ένα ωραιο και δροσερο πιπινι  με τη πιθανοτητα όμως να ξεκινησει με προφυλακτικο κατευθειαν στο πεος η’ με προκαταρκτικα αγγαρεια χωρις ψυχη,αλλα  το μυαλο προτιμησε ένα αξιοπιστο mlf που θα μ εφτιαχνε σιγα σιγα και απαλα όπως και εγινε


Και μιας και μιλαμε για σεξ,σημερα διαβασα οτι ενας καρδιοκατακτης,ενας καζανοβας,αμφισβητειται κατα ποσο ειναι καλος εραστης..Η εξηγηση που δοθηκε ειναι οτι πιθανον ο καρδιοκατακτητης φοβαται οτι μπορει να φανει λιγος οταν θα εχει μια μονιμη σχεση και δεν θα μπορει σε σταθερη πια βαση να ειναι ο συγκλονιστικος εραστης που η ερωτικη του παρτενερ νομιζει..θα φανουν οι ατελειες του.Οφειλω να ομολογησω οτι αυτη η σκεψη εχει βαση,μερικες φορες περναει αυτος ο φοβος απο το μυαλο οταν πλησιαζει η πιθανοτητα να εισαι αποκλειστικα με μια γυναικα.Συντομα ομως συνειδητοποιησα,η΄μαλλον θυμηθηκα οτι οποτε ημουν σε    σταθερες  σχεσεις ειτε με κοριτσια εκτος δουλειας ειτε μ εργαζομενες ,το σεξ γινοταν ολο και καλυτερο. :)
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
72
Πόντοι
1.886
Λιοσίων 29/7/2012 πιθανόν γύρω στις 12.30’ το μεσημέρι

σύμφωνα με την σκιά του πορνο-κώ(ο)νου

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1001.jpg


Κάποιος ειδικός διαστημικός σεξολόγος μου πρότεινε να δούμε τα μπουρδέλα με δορυφορικό και διαφορικό λογισμό γιατί με αυτόν τον τρόπο ισχυρίζεται ότι, θα αυξήσουμε την παραγωγή τεστοστερόνης που είναι βασικό συστατικό στοιχείο της υπερ-καύλας.

Παραμύθια !!!

Πιθανόν ο δορυφορικός λογισμός να σχετίζεται με τους δορυφορικούς χάρτες του  Google (για αυτό και ποστάρω τον παρακάτω χάρτη με σημειωμένα τα μπουρδέλα που επισκέφθηκα)

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.jpg


Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τον διαφορικό λογισμό που μου εξήγησε με εφαρμογή στα μπουρδέλα. Πιθανόν να είναι ζήτημα έμπνευσης (μου) ή προαπαιτουμένων βασικών θεωρητικών γνώσεων τις οποίες ως χαμένος μπουρδελιάρης δεν φρόντισα να αποκτήσω


ΛΙΟΣΙΩΝ 91

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1002.jpg

Κλειστό

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αλεξάνδρα από Ξανθίππης 2 (πρόσφατα), Διδύμου 8 ισόγειο (παλαιότερα) Φυλής 67 και από αλλού με μελαχρινά (πλέον) μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου αλλά με περίεργα ρουθούνια, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν της, ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Μπέτυ με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου και κατασταλαγμένη πουτανιά με αποφασιστική προκλητική έκφραση, υπερ-μαστάρια ισπανικής φιλοξενίας, μάλλον ψηλή με μπαμπάτσικο σώμα και στρουμπουλό κώ(ο)λο, όλα μέσα σε περίεργη λευκή επιδερμίδα

ΛΙΟΣΙΩΝ 76 και ΛΙΟΣΙΩΝ 78

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1004.jpg

Κλειστό

ΒΕΡΓΑΣ 2
Ναταλύ με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου αλλά περίεργη μύτη ώριμης ηλικιακής εξλελιξης, έκφραση διαλεκτικής μεθόδου με ισχυρές υποσχέσεις για άριστη περιποίηση, μάλλον μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με αδιευκρίνιστα βυζιά και κώ(ο)λο γιατί ήταν όλα μέσα σε ζαχαρί ολόσωμο εσώρουχο

ΒΕΡΓΑΣ 6 ΟΡΟΦΟΣ
Σοφία συμπαθητική μεγαλο-κοπέλα με εμπειρία πολλών χιλιομέτρων, κυριολεκτικά και μεταφορικά, βαθυστόχαστη έκφραση με περίεργη ματιά, μάλλον μέτρια στο ύψος, σπιτίσια αύρα και αδιευκρίνιστα σωματικά χαρακτηριστικά δεδομένου ότι ήταν τοποθετημένα μέσα ολόσωμο μαύρο εσώρουχο.

ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Χριστίνα από Τροφωνίου 11 ισόγειο, μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα ψηλά, χαμογελαστό πρόσωπο με απλή προκλητική έκφραση, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με περίεργα χέρια (παλαιότερα φόραγε ένα γάντι), αποδεκτά βυζιά και καλοστημένο κώ(ο)λο

Ξαναδιαβάζοντας την πορνο-ενημέρωση μου διαπίστωσα ότι σήμερα είδα τουλάχιστον από ένα περίεργο χαρακτηριστικό σε κάθε πορνο-κορασίδα. Ελπίζω να μην τα βλέπω πλέον όλα περίεργα

χαχαχαχα

Αυτά προς το παρόν γιατί δεν θυμάμαι άλλα και να είμαστε όλοι καλά μέχρι την επόμενη διαχείριση των πορνο-πληροφοριών   

 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Mεταφέρω ενημέρωση μου απο απογευματινή βάρδια που έγινε την Παρασκευή και που λόγω αδυναμίας συστήματοπς του μπουρδελακομ και λόγω εξόδου μου απο την Αθήνα για weekend δεν κατέστη δυνατό η έγκαιρη δημοσίευση της.
Νέα Σμύρνη μάλλον δεν διάβασες το πμ που σου έστειλα στους δίπλα. Συγχωρεμένος!

"Bόλτα απο  19.30 μέχρι 23.00 σε Αττική, Φυλής και Μεταξουργείο ψάχνοντας να βρω κάτι να καταλαγιάσει τις κάψες μου.
Ξεκίνημα από Αλκαμένους 117 όπου είδα και την περιβόητη μιλφ Νάταλυ.Τελικά μου λύθηκε η απορία που είχα.Η Ναταλύ απο Ρωσία είναι ξανθιά και ψηλή και είναι παλιά στο χώρο και όχι καινούρια άφιξη. Είναι γνωστή απο τα Διδύμου 18Α&Β και από Αλκιβιάδου 16 Γ που είχε δουλέψει παλιότερα όσοι θυμούνται.Χαρακτηριστικό της γνώρισμα οτι θυμίζει παγοκολώνα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο ήταν η Μόνικα η Λετονή με γυμνό τσιμπούκι.Στον όροφο είχε κοπέλα απο Αλβανία κοντή και στρουμπουλή με κοντά καστανόξανθα μαλλιά.Αδιάφορη.
Το Περγάμου 1 κλειστό.Το Αγίου Πέτρου 7 φιλοξενούσε παραδόξως την Μπάρμπαρα απο το Φυλής 71 ισόγειο πρόσφατα και Φυλής 92 παλιότερα.
Το Φυλής 136 αρχοντικό είχε την Αντέλλα πρόκειται γα κοπέλα κοντή,στρουμπουλή με ξανθά πιασμένα μαλλιά αδιάφορη.Απλό πρόγραμμα.
Το Φυλής 134 υπόγειο κλειστό.Το ισόγειο είχε την Τζέσσικα την Βουλγάρα η οποία είναι νοστιμούλα αλλά μέσα προσφέρει απολύτως βασικό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν η Πάολα.Και οι 2 κορασίδες της αλυσίδας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθότι πλέον πάλιουρες στον χώρο.
Το Μαγνησίας 1 είχε την gilf Ντιάνα.Τα πάντα όλα.To Φυλής 71 ισόγειο με τσατσά την Εύα είχε ένα καινούριο τεμάχιο αρκετά καβλιάρικο.Ψηλή,κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά και ελιά η μαγνητικό piercing πάνω απο το χείλος.Ο όροφος είχε την Έλενα την καινούρια με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κανονικών κιλών,λευκή με γυμνό τσιμπούκι. Εύθυμο σαλονάρισμα.
Στο Φυλής 69 όροφος καινούριο τεμάχιο ψηλή,αθίγγανη,κανονικών κιλών,μελαμψή,με κοντά μαλλιά και τραχύ πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φυλής 67 η Αντίνα παλιά καραβάνα και αυτή πλέον.Κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά και έκφυλο πρόσωπο.Στο Φυλής 65 όροφος καινούρια κοπέλα νοστινούλα,πιθανόν Ρουμάνα,λευκή,κανονικών κιλών με μακριά μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους. Πρόγραμμα απλό.
Στο Αγκύρας 12 αριστερό ήταν η μιλφ Σοφία υπέρβαρη,μιλφ,ξανθιά αδιάφορη.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Στο δεξιό είχαμε καινούρια άφιξη την Βερόνικα η οποία είναι λευκη,γύρω στα 30 με μακριά μαύρα μαλλιά και σώμα ζουμερό χωρίς να θεωρείται παχουλή.Κάνει γυμνό τσιμπούκι όχι όμως τελειωτικό. Αφήνει τελείωμα στο σώμα.
Στο Φυλής 61 τσατσά ήταν μία μεσήλικη αγενής με γυαλιά και κοπέλα ήταν μία μιφ ψηλή,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα.Απλό πρόγραμμα.Καλό καβλέτο αλλά με αυτήν την ανάγωγη υπηρεσία που είχε πολύ αμφιβάλλω αν της έκανε κανείς σεφτέ σήμερα.
Φώκαιας 19 καινούρια κοπέλα μουνάρα.Λεπτή,λευκή,με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά μέχρι την πλάτη.Απλό πρόγραμμα.Φώκαιας 24 είχε 2 μαύρες την μία την λέγανε Ζιζέλ.Εμφανίσιμες και οι 2 εμένα μου άρεσε αυτή που είχε τα σαρκώδη χείλια.Να τονίσω οτι στο σαλόνι υπάρχει αναρτημένο χαρτί που γράφει οτι οι κοπέλες εξετάζονται κανονικά.Όπως και να έχει εγώ πάντως αποχώρησα.
Στο Φυλής 40 είχε την Πατρίτσια παχουλή αδιάφορη η οποία έχει παίξει μπάλα και στα Φυλής 66Δ,Φυλής 69 όροφος και 71 όροφος.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Διδύμου 16 ήταν η μιλφ Λίλιαν.Στο Διδύμου 20 η επιστροφή της πετιτ μιλφ Αλεξάνδρας απο την Ρωσία.Κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Ωραίο μουνάκι το οποίο δοκίμασα σήμερα για δεύτερη φορά.Το είχα πάρει και παλιότερα όταν είχε πρωτοεμφανιστεί.Πίσω στον κόκκυγα έχει προσθέσει και ένα τατού φιόγκο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι το οποίο δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι.Εμεινα ικανοποιημένος.
Κάθοδος στο Μεταξουργείο και κατεύθυνση προς τα ακριτικά.Στο Αχιλλέως 40 παίχτηκε το εξής σκηνικό.Οι 2 τσατσάδες ήταν απασχολημένες και εγώ πέρασα μέσα χωρίς να με προσέξουν.Στο δωμάτιο απέναντι απο τον καναπέ που καθόμουν κοιμόταν η κοπέλα και είχε παρόλη την ζέστη σκεπαστεί και με ένα σεντόνι.Κάθισα κανένα τεταρτάκι στο ζεστό μη κλιματιζόμενο σαλόνι και φώναξα την υπηρεσία.Τελικά η ηλικιωμένη υπηρεσία απο Φώκαιας 24 σήκωσε άρον άρον την κοπέλα και μου την παρουσίασε.Πρόκειται για νεαρή αθίγγανη κοντή,μελαμψή,κανονικών κιλών με κορμό κάπως ενιαίο και σπασμένα μπροστινά δόντια.Ανακοινώθηκε κώλος.Εγώ χαριτολογώντας ρώτησα την τσατσά.        ''Θα με περιποιηθεί καλά η κοπέλα αν περάσω;" "Ασφαλώς" "Δεν το νομίζω αυτή δεν έχει ξυπνήσει ακόμα απο τον ύπνο ας ξεκουραστεί". Και η κοπέλα αρνούμενη να παραδεχτεί την αδυναμία της και εμφανώς ταραγμένη μην το μάθουν τα αφεντικά. "'Οχι,οχι,δεν κοιμάμαι,εγώ δουλεύω'. Αποχώρηση μου απο τον οίκο.
Στο Αχιλλεώς 48 και Μαραθώνος γωνιακό το οποίο σήμερα ήταν ανοιχτό και αυτό επανεμφανίστηκε η αθίγγανη,μιλφ,Ρουμάνα,Λάουρα με το μουστακάκι,τα αρκετά μακριά μαύρα μαλλιά και την κωλάρα.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Η κοπέλα δούλευε προσφάτως στο Αχιλλέως 51 λίγο πριν σφραγιστεί.Επειδή την έχω πάρει 3,4 φορές τονίζω οτι είναι καλή μέσα. Κριτική μου υπάρχει στο Μαγνησίας 1 όπου είχε δουλέψει μόνο για μία μέρα όταν είχε πρωτοεμφανιστεί.
Στο Μαραθώνος 53 πρέπει να είδα την Νίκη το φλογοβόλο.Η οποία έχει βάλει λίγα κιλάκια αλλά παραμένει κανονικών κιλών.
Στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο Ρωσίδα κοπέλα,με ξανθά μαλλιά καρέ,παχουλή,κατάλευκο δέρμα με γυμνό τσιμπούκι και κώλο αδιάφορη.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν η Ελληνίδα,μιλφ ,τσιγγανά με το άσχημο πρόσωπο.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος στο δεκάρικο.Στον όροφο δυστυχώς δεν πρόσεξα και πέρασα με ένα μπάζο.Στο δωμάτιο που μπήκα και την πρόσεξα καλύτερα και αφού μου είπε το όνομα της κατάλαβα πια ήταν.Ξέρω κάποιους απο εδώ μέσα που θα χαρούν όταν μάθουν οτι επέστρεψε η Βαλεντίνα.Η Βαλεντίνα έχει καστανόμαυρα κανονικού μεγέθους μαλλιά και είναι παχουλή.
Την έβαλά να μου πάρει τσιμπούκι και την γάμησα και λίγο ιεραποστολικά και έπειτα πάλι τσιμπούκι και της είπα να φύγει γιατί δεν με έφτιαχνε καθόλου.Πεταμένα 15 ευρώ στον κουβά.
Το Κολωνού 27 ισόγειο είχε την νοστιμούλα αθίγγανη Βουλγάρα Μιρέλλα με 10 ευρώ,Τα άλλα 2 κλειστά. Η Μιλφ Άννα απο Κολωνού 30 ισόγειο είχε βγει έξω στον δρόμο και ψάρευε πελάτες.
Το ανάκτορο Κεραμικού 26 κλειστό.Στο καινούριο της Κολωνού 15 είχε ένα υπέρβαρο σαπάκι με ξανθά μαλλιά.Όχι οτι και η Βαλεντίνα που πήρα ήταν καλύτερη απο αυτή που αναφέρω για να πω την αλήθεια.
Στο Κεραμικού 13 όροφος καινούριο τεμάχιο.Κοπέλα ψηλή,με ξανθά μαλλια΄πιασμένα και ανοιχτούς οφθαλμούς,βουκολικά χαρακτηριστικά.Νοστιμούλα κανονικών κιλών με ολόσωμο για να κρύβει μάλλον τυχόν ατέλειες.Με 10 ευρώ απλό πρόγραμμα με 69.
Στο Ακομινάτου 2 ένα υπέρβαρο μπάζο.
Άνοδος στην Φυλής και τρίτη κατάθεση στο στανταράκι Καμέλια απο Φυλής 66Δ για να τελειώσω με μία καλή γεύση.Μιας και η κοπέλα πλέον με έχει μάθει και με θεωρεί σταθερό πελάτη μου έκανε γαμησάρα χωρίς να βιάζεται.Πέρασα υπέροχα. Η κοπέλα είναι Ρουμάνα,λεπτή,λευκή,με κατάμαυρα μαλλιά και νοστιμούλα.Κριτική μου υπάρχει για το ίδιο σπίτι με το όνομα Λωρέτα όταν την είχ πρωτοπάρει.
Σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο."
 

apolonas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Μηνύματα
8.446
Κριτικές
9
Like
793
Πόντοι
146
συμπολεμιστες οταν λετε οτι μια κοπελα δουλευει την δευτερη απογευματινη τι ωρες ειναι?
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Mεταφέρω ενημέρωση μου απο απογευματινή βάρδια που έγινε την Παρασκευή και που λόγω αδυναμίας συστήματοπς του μπουρδελακομ και λόγω εξόδου μου απο την Αθήνα για weekend δεν κατέστη δυνατό η έγκαιρη δημοσίευση της.
Νέα Σμύρνη μάλλον δεν διάβασες το πμ που σου έστειλα στους δίπλα. Συγχωρεμένος!

"Bόλτα απο  19.30 μέχρι 23.00 σε Αττική, Φυλής και Μεταξουργείο ψάχνοντας να βρω κάτι να καταλαγιάσει τις κάψες μου.
Ξεκίνημα από Αλκαμένους 117 όπου είδα και την περιβόητη μιλφ Νάταλυ.Τελικά μου λύθηκε η απορία που είχα.Η Ναταλύ απο Ρωσία είναι ξανθιά και ψηλή και είναι παλιά στο χώρο και όχι καινούρια άφιξη. Είναι γνωστή απο τα Διδύμου 18Α&Β και από Αλκιβιάδου 16 Γ που είχε δουλέψει παλιότερα όσοι θυμούνται.Χαρακτηριστικό της γνώρισμα οτι θυμίζει παγοκολώνα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο ήταν η Μόνικα η Λετονή με γυμνό τσιμπούκι.Στον όροφο είχε κοπέλα απο Αλβανία κοντή και στρουμπουλή με κοντά καστανόξανθα μαλλιά.Αδιάφορη.
Το Περγάμου 1 κλειστό.Το Αγίου Πέτρου 7 φιλοξενούσε παραδόξως την Μπάρμπαρα απο το Φυλής 71 ισόγειο πρόσφατα και Φυλής 92 παλιότερα.
Το Φυλής 136 αρχοντικό είχε την Αντέλλα πρόκειται γα κοπέλα κοντή,στρουμπουλή με ξανθά πιασμένα μαλλιά αδιάφορη.Απλό πρόγραμμα.
Το Φυλής 134 υπόγειο κλειστό.Το ισόγειο είχε την Τζέσσικα την Βουλγάρα η οποία είναι νοστιμούλα αλλά μέσα προσφέρει απολύτως βασικό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν η Πάολα.Και οι 2 κορασίδες της αλυσίδας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθότι πλέον πάλιουρες στον χώρο.
Το Μαγνησίας 1 είχε την gilf Ντιάνα.Τα πάντα όλα.To Φυλής 71 ισόγειο με τσατσά την Εύα είχε ένα καινούριο τεμάχιο αρκετά καβλιάρικο.Ψηλή,κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά και ελιά η μαγνητικό piercing πάνω απο το χείλος.Ο όροφος είχε την Έλενα την καινούρια με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κανονικών κιλών,λευκή με γυμνό τσιμπούκι. Εύθυμο σαλονάρισμα.
Στο Φυλής 69 όροφος καινούριο τεμάχιο ψηλή,αθίγγανη,κανονικών κιλών,μελαμψή,με κοντά μαλλιά και τραχύ πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φυλής 67 η Αντίνα παλιά καραβάνα και αυτή πλέον.Κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά και έκφυλο πρόσωπο.Στο Φυλής 65 όροφος καινούρια κοπέλα νοστινούλα,πιθανόν Ρουμάνα,λευκή,κανονικών κιλών με μακριά μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους. Πρόγραμμα απλό.
Στο Αγκύρας 12 αριστερό ήταν η μιλφ Σοφία υπέρβαρη,μιλφ,ξανθιά αδιάφορη.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Στο δεξιό είχαμε καινούρια άφιξη την Βερόνικα η οποία είναι λευκη,γύρω στα 30 με μακριά μαύρα μαλλιά και σώμα ζουμερό χωρίς να θεωρείται παχουλή.Κάνει γυμνό τσιμπούκι όχι όμως τελειωτικό. Αφήνει τελείωμα στο σώμα.
Στο Φυλής 61 τσατσά ήταν μία μεσήλικη αγενής με γυαλιά και κοπέλα ήταν μία μιφ ψηλή,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα.Απλό πρόγραμμα.Καλό καβλέτο αλλά με αυτήν την ανάγωγη υπηρεσία που είχε πολύ αμφιβάλλω αν της έκανε κανείς σεφτέ σήμερα.
Φώκαιας 19 καινούρια κοπέλα μουνάρα.Λεπτή,λευκή,με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά μέχρι την πλάτη.Απλό πρόγραμμα.Φώκαιας 24 είχε 2 μαύρες την μία την λέγανε Ζιζέλ.Εμφανίσιμες και οι 2 εμένα μου άρεσε αυτή που είχε τα σαρκώδη χείλια.Να τονίσω οτι στο σαλόνι υπάρχει αναρτημένο χαρτί που γράφει οτι οι κοπέλες εξετάζονται κανονικά.Όπως και να έχει εγώ πάντως αποχώρησα.
Στο Φυλής 40 είχε την Πατρίτσια παχουλή αδιάφορη η οποία έχει παίξει μπάλα και στα Φυλής 66Δ,Φυλής 69 όροφος και 71 όροφος.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Διδύμου 16 ήταν η μιλφ Λίλιαν.Στο Διδύμου 20 η επιστροφή της πετιτ μιλφ Αλεξάνδρας απο την Ρωσία.Κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Ωραίο μουνάκι το οποίο δοκίμασα σήμερα για δεύτερη φορά.Το είχα πάρει και παλιότερα όταν είχε πρωτοεμφανιστεί.Πίσω στον κόκκυγα έχει προσθέσει και ένα τατού φιόγκο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι το οποίο δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι.Εμεινα ικανοποιημένος.
Κάθοδος στο Μεταξουργείο και κατεύθυνση προς τα ακριτικά.Στο Αχιλλέως 40 παίχτηκε το εξής σκηνικό.Οι 2 τσατσάδες ήταν απασχολημένες και εγώ πέρασα μέσα χωρίς να με προσέξουν.Στο δωμάτιο απέναντι απο τον καναπέ που καθόμουν κοιμόταν η κοπέλα και είχε παρόλη την ζέστη σκεπαστεί και με ένα σεντόνι.Κάθισα κανένα τεταρτάκι στο ζεστό μη κλιματιζόμενο σαλόνι και φώναξα την υπηρεσία.Τελικά η ηλικιωμένη υπηρεσία απο Φώκαιας 24 σήκωσε άρον άρον την κοπέλα και μου την παρουσίασε.Πρόκειται για νεαρή αθίγγανη κοντή,μελαμψή,κανονικών κιλών με κορμό κάπως ενιαίο και σπασμένα μπροστινά δόντια.Ανακοινώθηκε κώλος.Εγώ χαριτολογώντας ρώτησα την τσατσά.        ''Θα με περιποιηθεί καλά η κοπέλα αν περάσω;" "Ασφαλώς" "Δεν το νομίζω αυτή δεν έχει ξυπνήσει ακόμα απο τον ύπνο ας ξεκουραστεί". Και η κοπέλα αρνούμενη να παραδεχτεί την αδυναμία της και εμφανώς ταραγμένη μην το μάθουν τα αφεντικά. "'Οχι,οχι,δεν κοιμάμαι,εγώ δουλεύω'. Αποχώρηση μου απο τον οίκο.
Στο Αχιλλεώς 48 και Μαραθώνος γωνιακό το οποίο σήμερα ήταν ανοιχτό και αυτό επανεμφανίστηκε η αθίγγανη,μιλφ,Ρουμάνα,Λάουρα με το μουστακάκι,τα αρκετά μακριά μαύρα μαλλιά και την κωλάρα.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Η κοπέλα δούλευε προσφάτως στο Αχιλλέως 51 λίγο πριν σφραγιστεί.Επειδή την έχω πάρει 3,4 φορές τονίζω οτι είναι καλή μέσα. Κριτική μου υπάρχει στο Μαγνησίας 1 όπου είχε δουλέψει μόνο για μία μέρα όταν είχε πρωτοεμφανιστεί.
Στο Μαραθώνος 53 πρέπει να είδα την Νίκη το φλογοβόλο.Η οποία έχει βάλει λίγα κιλάκια αλλά παραμένει κανονικών κιλών.
Στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο Ρωσίδα κοπέλα,με ξανθά μαλλιά καρέ,παχουλή,κατάλευκο δέρμα με γυμνό τσιμπούκι και κώλο αδιάφορη.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν η Ελληνίδα,μιλφ ,τσιγγανά με το άσχημο πρόσωπο.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος στο δεκάρικο.Στον όροφο δυστυχώς δεν πρόσεξα και πέρασα με ένα μπάζο.Στο δωμάτιο που μπήκα και την πρόσεξα καλύτερα και αφού μου είπε το όνομα της κατάλαβα πια ήταν.Ξέρω κάποιους απο εδώ μέσα που θα χαρούν όταν μάθουν οτι επέστρεψε η Βαλεντίνα.Η Βαλεντίνα έχει καστανόμαυρα κανονικού μεγέθους μαλλιά και είναι παχουλή.
Την έβαλά να μου πάρει τσιμπούκι και την γάμησα και λίγο ιεραποστολικά και έπειτα πάλι τσιμπούκι και της είπα να φύγει γιατί δεν με έφτιαχνε καθόλου.Πεταμένα 15 ευρώ στον κουβά.
Το Κολωνού 27 ισόγειο είχε την νοστιμούλα αθίγγανη Βουλγάρα Μιρέλλα με 10 ευρώ,Τα άλλα 2 κλειστά. Η Μιλφ Άννα απο Κολωνού 30 ισόγειο είχε βγει έξω στον δρόμο και ψάρευε πελάτες.
Το ανάκτορο Κεραμικού 26 κλειστό.Στο καινούριο της Κολωνού 15 είχε ένα υπέρβαρο σαπάκι με ξανθά μαλλιά.Όχι οτι και η Βαλεντίνα που πήρα ήταν καλύτερη απο αυτή που αναφέρω για να πω την αλήθεια.
Στο Κεραμικού 13 όροφος καινούριο τεμάχιο.Κοπέλα ψηλή,με ξανθά μαλλια΄πιασμένα και ανοιχτούς οφθαλμούς,βουκολικά χαρακτηριστικά.Νοστιμούλα κανονικών κιλών με ολόσωμο για να κρύβει μάλλον τυχόν ατέλειες.Με 10 ευρώ απλό πρόγραμμα με 69.
Στο Ακομινάτου 2 ένα υπέρβαρο μπάζο.
Άνοδος στην Φυλής και τρίτη κατάθεση στο στανταράκι Καμέλια απο Φυλής 66Δ για να τελειώσω με μία καλή γεύση.Μιας και η κοπέλα πλέον με έχει μάθει και με θεωρεί σταθερό πελάτη μου έκανε γαμησάρα χωρίς να βιάζεται.Πέρασα υπέροχα. Η κοπέλα είναι Ρουμάνα,λεπτή,λευκή,με κατάμαυρα μαλλιά και νοστιμούλα.Κριτική μου υπάρχει για το ίδιο σπίτι με το όνομα Λωρέτα όταν την είχ πρωτοπάρει.
Σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο."

προφέσσορ Χ: απλός, λιτός, χομπίστας.
 

apolonas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Μηνύματα
8.446
Κριτικές
9
Like
793
Πόντοι
146
συμπολεμιστες οταν λετε οτι μια κοπελα δουλευει την δευτερη απογευματινη τι ωρες ειναι?
 

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Μηνύματα
456
Κριτικές
8
Like
700
Πόντοι
361
ξερει κανεις αυριο που δουλευει η Αλιονα απο δισυμου και τι ωρα?
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.453
Κριτικές
40
Like
7.313
Πόντοι
1.936
πληροφοριακα δουλευω 1 λεπτο με τα ποδια απο φυλης!!!
ειδικα οταν ειχα πρωτοξεκινησει το ειχα παραχεσει με τα γαμησια. καθε μερα ή το πρωι σε αυτα της φωκαιας που ανοιγουν 8:00 ειτε οταν σχολαγα και πολλες φορες οταν επρεπε να κανω καποια δουλεια εξωτερικη πηγαινα γρηγορα σε πουτανα που ηξερα απο πριν ποια θα ειναι και ετσι το ολο σκηνικο κραταγε 10-15 λεπτα το πολυ!!

βεβαια αυτο με τον καιρο το εκοψα. τωρα παω πολυ σπανια κυριως για οικονομικους λογους αλλα και γιατι ειναι ρισκο να με παρει κανα ματι και μετα να με κανουν βουκινο, ειτε καμια αγαμητη ειτε κανας μαλακοκαβλης που "δεν πληρωνει για να γαμησει"...

Οι αγάμητες φίλε μου,θα παραμείνουν αγάμητες μέχρι να πάθουν κανά μιράκολο και να αλλάξουν πεποιθήσεις και βέβαια ζωή!!!Οι δε λεβεντομαλάκες που και καλά δεν πληρώνουν για να γαμήσουν....πληρώνουν μια χαρά και με μεγάλη ευχαρίστηση λύτρα στις αγαμησάμπλ γκόμενες-γυναίκες-αρραβωνιάρες τους και πάλι δεν γαμάνε!
Η ταχεία εφόρμηση-μπουρδελότσαρκα εν μέσω εργασίας μπορώ να σου πω ότι είναι απολαυστική!
 

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Μηνύματα
98
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Η επιστροφη των Πακηδων στο Μεταξι στελνει αλλου η και σπιτι τους Ελληνες.Συνεχομενα γεματα και τα 4 δωματια στην Τζωρτζιαννα(φανταζομαι και στην Ιωαννα) την εκαναν να δειχνει φανερα κουρασμενη.Αλλη στιγμη με περισσοτερους λευκους μεσα ακουστηκε only greek,τωρα τους τραβαγε απο την μπλουζα η τσα.Money talks
 

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Μηνύματα
541
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Ακομινάτου 2Α

Μπροστά μου βρισκόταν μία gilf 60 ετών, με ξανθό μαλλί έως κάτω από τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο μ' έντονα χαρακτηριστικά και σαρκώδη χείλη, μεσαίο προς μεγάλο στήθος  που το κάλυπτε με στηθόδεσμο, καλό σώμα, με καλή κωλάρα φορούσε μαύρο κιλοτάκι και αξιοπρεπή μπούτια
-Πώς είναι τ' όνομά σου;
-Λολίτα ή Λόλα. Οπως αγαπάς...

δεν εχω ξανα ακουσει κατι για την συγκεκριμενη ...υπαρχει καποια περιγραφη απο συναγωνιστη?

 

blooddead

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.011
Κριτικές
18
Like
107
Πόντοι
26
Η επιστροφη των Πακηδων στο Μεταξι στελνει αλλου η και σπιτι τους Ελληνες.Συνεχομενα γεματα και τα 4 δωματια στην Τζωρτζιαννα(φανταζομαι και στην Ιωαννα) την εκαναν να δειχνει φανερα κουρασμενη.Αλλη στιγμη με περισσοτερους λευκους μεσα ακουστηκε only greek,τωρα τους τραβαγε απο την μπλουζα η τσα.Money talks

Ποια επιστροφη? Στο σπιτι τους?  :rolleyes:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom