Διαγραμμένο μέλος 7047
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.449
- Πόντοι
- 6.955
Χθες, Σύβια από Διδύμου...
Ακόα κωλοσκάμπιλα τρώει...
Ακόα κωλοσκάμπιλα τρώει...
se esena οφεολουμε το οτι την γλιτωσαμε? Γιατι και γω εχω τρελα με το κοντο μαλι και οι φωτο τη δειχνανε μουναρα και αχορταγη. Αλλα διαβασα τη περιγραφη και δεν το αποτολμησα
σε ευχαριστω συναγωνιστη με γλιτωσες απο ενα 50 τουλαχιστον
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΥΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ με ενα 20ρι την γαμας σε μπουρδελο αν την εχεις αχτι (που σε αυτην την ηλικια δινω πλεον μεγαλυτερη βαση στο σεξ παρα στην εμφανιση)
...
Φυλής 40 Αναστασία, βυζιά νοικοκυράς, ...
δεν ξέρω αν είναι η ίδια αλλά τσέκαρε εδώΠαιδες οερασα την περασμενη βδομαδα απο Φυλης και η μονη που μου εκανε εντυπωση απο αυτες που δεν ειχα δοκιμασει, ηταν μια Κορινα στο Φ134 στο ισογειο. Την εχει παρει κανενας συναγωνιστης να πει αν ειναι καλη μεσα? Η τσατσα εταζε και εξτρα στους Ελληνες με πονηρο κλεισιμο ματιου (οπως μου ειπε μετα, ακα πιπα και κωλο) . Τα κανει οντως αυτα ή μουφα ?
Παιδες οερασα την περασμενη βδομαδα απο Φυλης και η μονη που μου εκανε εντυπωση απο αυτες που δεν ειχα δοκιμασει, ηταν μια Κορινα στο Φ134 στο ισογειο. Την εχει παρει κανενας συναγωνιστης να πει αν ειναι καλη μεσα? Η τσατσα εταζε και εξτρα στους Ελληνες με πονηρο κλεισιμο ματιου (οπως μου ειπε μετα, ακα πιπα και κωλο) . Τα κανει οντως αυτα ή μουφα ?
πολλα κορασιδια λογω κρισης ακολοθουν τα στριπππππ-γκερλς πλεον......πηδιουνται σε χοτελια στα ρεπα τους....γεια οσους θελουν ησυχια,ανεση και συναισθημα![]()
Σήμερα κατα τίς 6 το απόγευμα πέφτανε πυροβολισμοί στην Φωκαίας,έξω από τα "κάτω" σπίτια, ξέρει κανείς τίποτα; Το μόνο που είδα μετά από μακρυά είναι κόσμο να τρέχει να σωθεί-κ εγώ ανάμεσα τους και σε 5 λεπτά γέμισε η περιοχή κ οι γύρω δρόμοι αστυνομία. Τα περισσότερα σπιτια ήταν κλειστά πάντως.
το Μιραντάκι έστρωσε/προσαρμόστηκε , με συν 10 δίνει και το υπέροχο κωλαράκι της ....