Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (6 μέλη και 129 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συνάδελφοι, πέρασα σήμερα από Φωκαίας.
1. Στο 17 ήταν μια σούπερ μουνάρα, με άψογο κορμί στητά μετρίου μεγέθους βυζιά, ξανθιά, ψηλή με πονηρό ύφος. Πολύ μου γιάλισε. Δεν θυμάμαι αν ήταν πάνω ή κάτω. Η άλλη του 17 ήταν μια χαμηλότερων προδιαγαρφών σκούρα καστανή. Η πρώτη έχει σχέση με την Αλίνα παπάκι?
2. Στο 24 η Λαουρα είναι η νεαρά καυλιάρα ρωσίδα με τη πλούσια ποεριφέρια και το σχετικά μικρό στήθος? (Και αυτή μου γιάλισε). Ρωτάω γιατί η ενημέρωση ήταν από χθές.
3. Πέρασα τελικά στο25α. Έγραψα και κριτική.
4. Στεγνοκαθαριστήριο υπάρχει στη περιοχή για την περίπτωση λεκιάσματος από τα κοψίδια? :2funny:
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
μια ειναι η ψησταρια...moldova kebab (διπλα στον αγ.παντελεημονα),3.90 το κεμπαμπ (6 κομματια),1.20 η μπυρα (μισολιτρο) το μπουκαλι...γιατι δε μιλατε ρε...
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Γεια σας συναγωνιστές!!
Πορνομαραθώνιος σήμερα σε Μετάξι,Φυλής και Λιοσίων.Και έχουμε ξεκινώντας με Μετάξι:
Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος μια Αλβανίδα με καστανά μέχρι τους ώμους μαλλιά με μέτριο σώμα με πρωκτικό.Στο ισόγειο δαμάλα με μακρια μαύρα μαλλιά και πρωκτικό αδιάφορη.
Ιάσωνος 44 μία με μέτριο σώμα.Ιάσωνος 46 μεσαίο κοπέλα χονδρή με ακάποτο.Ιάσωνος 46 αριστερό η γνωστή ανδρογυναίκα σταθερά εκεί.
Ιάσωνος 37 ισόγειο άδειο σαλόνι και στα λευκά εσώρουχα εμφανίστηκε η Δήμητρα!! Θέλω πολύ να την δοκιμάσω αλλά είχα άλλο στόχο στο μυαλό μου και πάλι μου ξέφυγε!!!
Στον όροφο ήταν κοπέλα με σγουρό ξανθό μαλλί λεπτή 30αρα με κανονικό πρόγραμμα.
Κωλοκυνθούς 63 ίσια μπροστά ήταν η Μπέλλα η ''Σιγκαπουριανή''.Στο αριστερό ανακάλυψα καινούριο αστέρι πολύ όμορφο με τριζάτο κορμί ψηλό και λεπτό με κοντά μαλλιά χτενισμένα πίσω.Καλό μουνί αλλά πρόσφερε μόνο 69 και την έκανα.
Κωλοκυνθούς 38β ισόγειο ήταν η όμορφη ευσωμούλα μάλλον Φλώρα με full πρόγραμμα.Στον όροφο η αντιπαθητική τσατσά μας παρουσίασε την Άννα ένα εύσωμο ζώο με βλέμμα αγελάδος.Σήμερα δεν έβγαλε κιχ μόνο μουρμούρησε κάτι μέσα απο τα δόντια της.Φένεται ότι το κράξιμο της μέσα απο το site  απέδωσε καρπούς.Ειρισθήτω εν παρόδω!!
Έξω απο Ιάσωνος 30 έκανε την εμφανισή του ο περιθωριακός ελεεινός βρωμιάρης με το γυάλινο μάτι και έψαχνε για υποψήφια κορόιδα για μάδημα.Διάλογος:
"Ενδιαφέρεσαι για καμία Ρωσίδα φίλε;'' ''Δεν έχεις καμία καλύτερη δουλειά να κάνεις φίλε;'' Και μου απαντάει ''Μήπως σου βρίσκονται 5 ευρώ;'' "Nαι,του λέω,αλλά τα έχω για να γαμήσω αληθινό μουνί όχι αέρα κοπανιστό'' Τσιμουδιά και τον πούλο αρμ!!!Ας έχουν τον νου τους οι πιτσιρικάδες και οι επαρχιώτες να μην πέσουν στην παγίδα τέτοιων επιτήδειων απατεωνίσκων!!
Ιάσωνος 28 υπόγειο όμορφη ψυχρή κοπέλα με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και λεπτή με κανονικό πρόγραμμα.Λεωνίδου 27 όροφος εύσωμη με άσχημο πρόσωπο και σώμα Αλβανίδα απο Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος με πρωκτικό.Στο ισόγειο καινούριο με μαύρο μαλλί καρέ και σώμα μανεκέν,ψηλό και βυζάκι πολύ μικρό,όμορφη με 69!
Αχιλλέως 51 η Βανέσσα μαύρο κοντο μαλλί αδιάφορο πρόσωπο και σώμα με ακάποτο και πρωκτικό.Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος η Σιμόνα μέτριας εμφανίσεως και κιλών με καρέ μαλλί και ακάποτο.Αχιλλέως 40 κοντή όμορφη κοπέλα με beehive μαλλί δεκαετείας 60, λεπτή και πολύχρωμο μεγάλο τατουάζ που κάλυπτε  όλη την πίσω μέση.
Κολωνού 48 άγνωστή milf με κάτω του μετρίου σώμα και 10 ευρώ! Κολωνού 32 υπόγειο Αννίτα κοπέλα με μαύρο μαλλί ατσούμπαλο σαν τσαλαπετινού και σώμα κανονικό.
Κολωνού 32 όροφος μία μουνάρα ξανθιά με κοντό μαλλί και ανοιχτόχρωμα μάτια κανονικό πρόγραμμα
Κεραμικού 13 υπόγειο κοπέλα λεπτή με μακρύ μαλλί και μέτριο πρόσωπο που δούλευε παλιά Αχιλλέως και Μαραθώνος η τσατσά δεν ανέφερε για ακάποτο εδώ.
Κεραμικου 13 ισόγειο ένα καινούριο μωρό λεπτό με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά και tattoo στον δεξί της ώμο γαμήσιμο αλλά τα βασικα.Στον όροφο αυτοπαρουσιάστηκε μια εύσωμη αδιάφορη Αλβανίδα και την έκανα.
Κεραμικού 15 ισόγειο μία μέτρια κοντή που δούλευε στο 13 υπόγειο.Και στάση στο 15 όροφος όπου πήρα για τρίτη φορά την Αντρέα.Απλά άπαιχτη για μια ακόμη φορά με ξεζούμισε στην κυριολεξία!!
Η ενημέρωση έγινε για την απογευματινή βάρδια.Οι συναγωνιστές ας τσεκάρουν τα καινούρια τεμάχια Κωλοκυνθούς 63 αριστερά και Κεραμικου 13 ισόγειο και ας μας ενημερώσουν αν είναι καλά μέσα.Ακολουθεί πορνοενημέρωση για Φυλής πέριξ και Λιοσίων.
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
Καλη κριτικη jopino  :thumbsup:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Συνεχίζω ακάθεκτος και πηγαίνω Αλκαμένους 117 όπου η τσατσά με βάζει να καθίσω πίσω στο σαλόνι,γνωστή τακτική του οίκου αυτού και μου παρουσιάζει μια καινούρια milf  την Αναστασία με πολύ κοντό μαλλί σώμα λεπτό που τρώγεται αλλά φάτσα άσχημη που δεν χωνεύεται με τίποτα!!Ακάποτο τελειωτικό 25 ευρώ κλασσικά και σταθερά χωρίς έκπτωση ενόψι κρίσης.Περγάμου 27 όροφος κλειστό και στο ισόγειο η Ζάνα γνωστή για το βασιλικό της τσιμπούκι.Και ω ναι πριν χρόνια έκανα την μαλακία και την τίμησα στο 117 όταν είχε πρωτοεμφανιστεί πράγματι βασιλικό τσιμπούκι αλλά μπαζοκατάσταση.Ακόμη ένα μπαζογαμήσι στο ενεργητικό μου!ΝEVERMIND!!
Αλκαμένους 113 η Αννίτα η πολωνέζα.
Φυλής 92 δεξιό μια καινούρια αλβανίδα με γαλανά μάτια και πιασίματα απλά όμορφη με πρωκτικό.Το αριστερό ήταν κλειστό με αναμμένο λαμπάκι.Μονής προδρόμου υπόγειο
δεν θυμάμαι ειλικρινά παρόλο που μπήκα.Στην αετοφωλειά 3 κοπέλες η Μαρία (έτσι τουλάχιστον λέγοταν παλιά όταν δούλευε Μυρών και Φωκ 22) η 30αρα που έκανε και την τσατσά με πρωκτικό,η Μαριάννα όμορφο μελαχρινό με βασικό πρόγραμμα και μια φάλαινα με γυαλιά με ακάποτο!!Αν η μαριάννα έκανε ακάποτο και πρωκτικό θα την επέλεγα
αλλα δυστυχώς επειδή μάλλον είναι όμορφη τα προσφέρουν οι άλλες 2!
Αγκύρας 12 υπερυψωμένο ισόγειο η Νάταλυ το θωρηκτό Ποτέμκιν για bbw lovers με ακάποτο τελειωτικό.
Φυλής 61 η Μαρία η χαριτωμένη με ακάποτο που εναλλάσεται με Μονής προδρόμου 16.
Φώκαιας 17 ισόγειο η στρυφνή τσατσά μου παρουσίασε έναν ξανθο άγγελο με μακρυ μαλλί,λεπτή αλλά κανονικό πρόγραμμα.Έντύπωση μου έκανε που αντί να με βρίσει με ευχαρίστησε κιόλας όχι ειρωνικά μάλλον οι συστάσεις μας αποδίδουν καρπούς και διορθώνονται οι κακές συμπεριφορές.
Φωκαιάς 19 δεν μπήκα γιατί φοβήθηκα μην είναι καμία Αμάντα και με παρασύρει και περάσω και χτυπούν πόρτες.Ελπίζω να σταματήσει αυτό το κακό με το χτύπημα της πόρτας γιατί η κοπέλα ενώ είναι αστέρι χάνει πελάτες έτσι!
Φώκαιας 22 κάτω η Τζέννυ η γύφτισσα μαζί με μία καινούρια μελαχρινή με καρέ μαλλί στο ίδιο ύψος χύμηξαν και με χούφτωναν για να περάσω.Άλλα γνώριζα οτι είναι ξεπέτες και δεν ενέδωσα.Στο Φωκ22 επάνω ήταν η ξανθιά με το κοντό μαλλί που παρουσιάζεται ως Ρωσίδα γνωστή απο Φυλής 71 κάτω και και 92 αριστερά με μαύρο string και ζουμερό κωλαράκι για φάγωμα δεν το δίνει όμως.
Φωκ 24 ήταν ένα καινούριο πάρα πολύ αδύνατο ξανθό κοριτσάκι με μακρυά μαλλιά που στο δεξι της της πλευρό είχε ένα μεγάλο tattoo.;Oμορφη με κανονικό πρόγραμμα.
Φωκ 27 υπόγειο ήταν η μελαχρινή κοπέλα με τα μακρυά μαύρα μαλλιά που δουλεύει συνήθως στην Καλλέργη 33 με ακάποτο στο δωμάτιο μέσα είναι μέτρια.
Έλλης 3 η έκπληξη και λέω έκπληξη γιατί αυτό το μαγαζί δεν μας έχει συνηθήσει σε τέτοια.Μπράβο και εις ανώτερα και ελπίζω να καθιερωθεί.2 κοπέλες!!
Η Βερόνικα γνωστή απο Αλκιβιάδου 16α απόγευμα αλλά και Διδύμου 18 υπόγειο με πρωκτικό και ακάποτο τελιωτικό.Και η Αννίτα εύσωμη και αυτή αλλά πιο λεπτή απο την Βερόνικα με σώμα που τρώγεται ξανθιά με κοτσίδες με ακάποτο όχι όμως τελιωτικό.Τελικά έχω παρατηρήσει οτι οταν σε ένα μαγαζι δουλεύει πάνω απο μία η πιο άσχημή κάνει πιο πολλά extra και η όμορφη λιγότερα.Ο κανόνας αυτός ίσχυσε σε όλα τα προαναφερόμενα σπίτια.
Διδύμου 16 η milf Nταιάνα απο Αγκύρας 12 με ολόσωμο κοκκινό δαντελωτό εσώρουχο με πίπα ακάποτη.
Διδύμου 18 υπόγειο μία καινούρια Αλβανίδα με φαρδιά λεκάνη γεματούλα στα όρια που πρέπει εμφανίστηκε γυμνόστηθη.Κατσαρά καστανόξανθα μαλλιά με πρωκτικό δεν άκουσα τίποτα για ακάποτη πίπα.Διδύμου 20 η Λόλα που τα ρουφάει όλα.
Aλκιβιάδου 16α ο Μαρκαριάν μου παρουσίασε την Κατερίνα την Κρητικιά.Στο 16β ήταν μία κοντή με κοντό μαλλί και μέτριο σώμα που παλιά δούλευε στα Αλκιβιάδου και στα Διδύμου ως Ελένη τώρα με άλλο όνομα που μου διαφεύγει όμως.Κάνει ακάποτο αλλά απο εμφάνιση είναι αδιάφορη.
Να σημειωθεί οτι πέριξ της περιοχής Αγ Παντελεήμονα ήταν ιδιαίτερα εμφανής η αστυνόμευση και ότι σε κάθετο της Αλκαμένους είχε αστυνομία και πλήθος ανθρώπων σταματημένο και ρωτόντας περίοικο για το τι συμβαίνει μου απάντησε οτι σημειώθηκε συμπλοκή Ελλήνων και Αφγανών με τους τελευταίους να τρέχουν να βρουν καταφύγιο σε παρακείμενο καφενείο.Ο νοων νοείτο γιατί συνέβη αυτό και δες αποτελέσματα δημοτικών εκλογών και forum πολιτικών αντιπαραθέσεων στο site μας.Έγω δεν θέλω να μπω στο τριπάκι αυτό απλως το παρέθεσα ως ενημέρωση.
Ακολουθεί το 3 και τελευταίο μέρος απο Λιοσίων.

 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
Ισως μια απο τις πιο μεγαλες σε εκταση μπουρδελοτσαρκες  :grin:

Μεταξουργειο - Φυλης - Λιοσιων , 3 διαφορετικα τμηματα καθενα με τα δικα του χαρακτηριστικα... γνωρισματα και αγαθα.

Μπραβο προφεσορα συναδελφε ευχαριστουμε  :thumbsup: :cool2:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kατεβαίνω Χωματιανού στον όροφο η Αναστασία εντάξει δεν είναι και το μανούλι που την παρουσιάζουν πολλοί εδώ μέσα ένα όμορφο ψυχρό λεπτό κοριτσάκι είναι.
Κάτω ήταν μια πιο μουνάρα με μακρύ μαλλί καστανό και τσουπωτο κωλαράκι.
Λιοσίων 76 ισόγειο παρουσιάστηκε μια σκουρόχρωμη εύσωμη και φαφούτα.
Βέργας ισόγειο κοπέλα promilf ξανθό καρέ μαλλί.Στο υπόγειο ήταν η Εβελίνα με ακάποτη πίπα όμορφη promilf ξανθιά λεπτή Λετονή την οποία και τίμησα αργότερα.
Εξηκίου 20 ισόγειο βγήκε μία milf γεμάτη με κοντό μαλλί με ολόσωμο και με εμφάνιση νοικοκυράς πολύ αντικαβλωτική.Εξηκίου όροφος παρουσιάστηκε μία milf μακρυά ξανθιά μαλλιά κοντή με ωραίο σώμα και πρόσωπο με κανονικό πρόγραμμα.
Τροφωνιου όπως βλέπουμε το αριστερό ισόγειο με την αυλή ήταν ένα μελανούρι με μακρύ μαύρο μαλλί και κόκκινα εσώρουχα αυτή πρέπει να ήταν η Αλίνα με κανονικό πρόγραμμα χωρίς extra δεν ξέρω αν έκανα βλακεία που δεν δοκίμασα.Στον όροφο ήταν η γνωστή milf Mελίνα δουλεύει και στο Διδύμου 8 ισόγειο κατά καιρούς.
Στο επόμενο ισόγειο ήταν η Βικτώρια απο Αλκιβιάδου 16β με full πρόγραμμα αλλά μάλλον κώλο δεν δίνει γιατί όταν ρώτησα ψαρωτικά δεν μου απάντησε.
Στον όροφο ήταν η Μπέτυ milf νταρντανογκόμενα.
Λιοσίων 91 η όμορφη milf γύφτισσα με πολύ καλά ελληνικά μάλλον είναι απο Ζεφύρι είναι ανένδοτη μετά απο παζάρι που έκανα μαζί της για ακάποτη πίπα και χύσιμο κατέληξε στα 50 ευρώ φυσικά και δεν είμαι μαλάκας να πληρώσω 50 σε ένα τέτοιο οίκο.Καλύτερα να τα δώσω σε studio.
Tέλος επιστροφή στην Εβελίνα.Προκειταί για μια πολύ όμορφη ξανθιά κοπέλα με ρυτίδες στο πρόσωπο γύρω στα 35.Είναι ευγενική.Επιτρέπει προκαταρκτικά και φοράει έντονο άρωμα οπότε η παντρεμένοι προσοχή.Κάνει απαλό και βαθύ ακάποτο τσιμπούκι όχι όμως μεγάλης διαρκείας.Έπιτρέπει χάιδεμα στο μουνί της και γλύψιμο.
Στο 69 διαπίστωσα οτι είχε καθαρό μουνάκι και προχώρησα σε γλύψιμο.Μετά ανέβηκε απο πάνω μου.Έπειτα την πήρα σε ιεραποστολική στάση.
Μετά αφου την είχα ρωτήσει πριν μπω έβγαλα καπότα για να την χύσω στο κορμί αλλά όταν πήγενα να χύσω έβαζε χαρτι υγείας μπροστά μου και με ανέκοπτε.
Λίγο οτι ήμουν κουρασμένος απο την πεζοπορία και λίγο στο ότι πριν με είχε ξεζουμίσει η Άνδρεα δεν άργησε να γίνει το κακό.Της είπα αν μπορεί να μου καραμελώσει τα αρχίδια για να χύσω αλλά αρνήθηκε ευγενικά.Έπειτα ξάπλωσα και την χαίδευα καθώς αυτή χάιδευε αρχίδια είχα ιδρώσει αλλά δεν τελείωνα παρόλο που ήμουν σε στύση.
Έμεινα μέσα 15 λεπτά μετρημένα στο τέλος μου είπε οτι δεν μπορούσε να μείνει άλλο και έφυγε.Είχα γίνει μουσκίδι στον ιδρώτα.Αλλά δεν πειράζει.Σαν εμπειρία της βάζω ένα 7 με άριστα το 10.Την προτείνω για δοκιμή αλλά μάλλον για πρώτη κατάθεση και όχι για δεύτερη που έκανα εγώ σήμερα.Συγκριτικά με την ομορφιά της και τα extra που προσφέρει είναι σε περιποίηση πάνω απο τον μέσο όρο αναλογικά με άλλες συναδέλφους της.Μπορει κάποια στιγμη να την ξαναπάρω σαν πρώτη κατάθεση στο απότερω μέλλον.
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
Kατεβαίνω Χωματιανού στον όροφο η Αναστασία εντάξει δεν είναι και το μανούλι που την παρουσιάζουν πολλοί εδώ μέσα ένα όμορφο ψυχρό λεπτό κοριτσάκι είναι.

Λογικα θα ειναι το ψιλο αδυνατο ισιο ρωσιδακι με το αρκετα ασπρο δερμα σαν γαλα?

Κάτω ήταν μια πιο μουνάρα με μακρύ μαλλί καστανό και τσουπωτο κωλαράκι.
Η Ελενα που δοκιμασθηκε το Σαββατο μαλλον.... εχω κριτικη
οπα... καστανο... τι καστανο? προς ξανθο? μπορει να λεμε και αλλη οκ. 

Βέργας ισόγειο κοπέλα promilf ξανθό καρέ μαλλί.Στο υπόγειο ήταν η Εβελίνα με ακάποτη πίπα όμορφη promilf ξανθιά λεπτή Λετονή την οποία και τίμησα αργότερα.
Εξηκίου 20 ισόγειο βγήκε μία milf γεμάτη με κοντό μαλλί με ολόσωμο και με εμφάνιση νοικοκυράς πολύ αντικαβλωτική.Εξηκίου όροφος παρουσιάστηκε μία milf μακρυά ξανθιά μαλλιά κοντή με ωραίο σώμα και πρόσωπο με κανονικό πρόγραμμα.
Τροφωνιου όπως βλέπουμε το αριστερό ισόγειο με την αυλή ήταν ένα μελανούρι με μακρύ μαύρο μαλλί και κόκκινα εσώρουχα αυτή πρέπει να ήταν η Αλίνα με κανονικό πρόγραμμα χωρίς extra δεν ξέρω αν έκανα βλακεία που δεν δοκίμασα.Στον όροφο ήταν η γνωστή milf Mελίνα δουλεύει και στο Διδύμου 8 ισόγειο κατά καιρούς.


Στα Βεργας παιζουν καλα μουνακια... αυτη που λες στο ισογειο θα εννοεις το 6. Ειναι οντως προμιλφ ξανθο καρε αλλα νομιζω σπαστο? εχει ωραιο κωλαρακι και βγαινει να σαλοναρει με μαυτα εσωρουχα καυλωτικα...

Μονο προσοχη στο Βεργας 2 με την μπλε πορτα... πετυχα τραβελι το σαββατο... ξεγελαει ο φωτισμος ενα μελαχροινο ειναι... θα το καταλαβετε απο τις πλατες του πηγα προς στιγμην να ξεγελαστω...

Οσο για την Εξιηκιου... εχει σχεδον παντα απαραδεκτες χοντρες γκομενες  :-
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
τρομερη ενημερωση προφεσορ,τιμημενος τωρα!
ποια ηταν η κοπελα κολοκυνθους 38 κατω,δε πιστευω να λες την ιωαννα,η φλωρα ειναι κοντη με ωραιο στηθος οχι ευσωμη...
 

Επισκέπτης
professorx: Eύγε!!! Ενημέρωση ποταμός. Να σου απονεμηθούν εύσημα από την κοινότητα και να γίνεται εύφημος μνεία στην προσφορά σου στην αρχική σελίδα του σάιτ.

Boldemort: Ευχαριστώ :)
 

colorcli

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Μηνύματα
30
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Φυλής Τρίτη 9/11 το πρωί

Καλύμνου 48 Η επιστροφή της Βαλέριας. 55άρα έκφυλη γιαγιά με πολύ κοντό ξανθό μαλλί και μαύρο διαφανές κορμάκι.

Δροσοπούλου 98. Μια μιλφ χοντρούλα νοικοκυρά δεν την είχα ξαναδεί, Δεν με έπεισε, καθώς το κορμάκι και τα ψιλοτάκουνα που φορούσε δεν κατόρθωναν να αναδείξουν το σώμα της, και παρότι στο πρόσωπο συμπαθητική δεν απόπνεε τον αέρα της σωστής επαγγελματία. Αγενής τσατσά, δωμάτια άδεια, πέρασαν οι εποχές της Μαργαρίτας που γινόταν ο χαμός από μεσήληκες πελάτες.

Αλκαμένους 113 η ρωσίδα μιλφ Αννα. Δεν συγκινήθηκα.

Φυλής 99. Η χοντρη τσατσα/ος μου παρουσιάζει την Κατερίνα, είναι τραβεστί μου λέει, δεν έχει μουνάκι, ενδιαφέρεσαι; η Κατερίνα είναι ένα κοντό φουσκωτό στρογγυλό τραβεστί με κατάξανθο (πλέον) καρέ κοντό μαλλί. Τρίτη - Κυριακή πρωί. εδοκιμάσθη παλαιότερα και η εμπειρία ήταν τραυματική. Μηδέν συμμετοχή, δεν μπόρεσα να επιτύχω καν διείσδυση. αμεση μεταβολή και έξοδος.

Φυλής 71 ισόγειο. Εντυπωσιακή ρωσιδούλα με κοντό ξανθό μαλλί και πολύ τουρλωτό στογγυλό κώλο με εξαφανισμένο μέσα του το μαύρο στριγκάκι και διαφανείς ψιλοτάκουνες πλατφορμέ παντόφλες. εμπειρία κανείς;

Φυλής 71 πάνω Η Μπάρμπορα. Ρουμανικά βλαχοπόπ, τα δωμάτια γεμάτα. Εμφανίσθηκε από το ένα δωμάτιο στο άλλο, γυμνη με το στριγκ και κοτσίδες. Δεν την πέτυχα ποτέ ντυμένη για να την προτιμήσω.

Φυλής 61 ένα αδιάφορο ξανθό ρωσιδάκι με παντόφλες από τον σκλαβενίτη. Αμεση μεταβολή.

Λιοσίων 79 άνω. Θεόχοντρη μελαχρινή ρωσίδα με φάση τσάτσο να μου λέει θα βουτήξεις στα βυζιά της και θα φχαριστηθείς γαλατάκι. Την έχω ξαναπετύχει και Λιοσίων 76. Αμεση μεταβολή.

Βέργας 6 κάτω. Μια χοντρή ελληνίδα με κορμάκι, ψιλοτάκουνα και τα μακριά κατσαρά μαλλιά πιασμένα προς τα πάνω για να μειώνεται η αναλογία πλάτους/ύψος. Δεκτική αλλά μέτρια προς ψυχρή στο δωμάτιο, όταν εδοκιμάσθη στο Μετάξι Ιάσωνος 20 πάνω πριν από πολλά χρόνια.

Βέργας 6 πάνω, έιχα πια κουρασθεί από το περπάτημα και κατέληξα στην αντζελα. Μιλφ ξανθιά με εξαφανισμένο σαγόνι, προτεταμένη άνω οδοντοστοιχεία, ανοιχτή περιφέρεια, μαυρο φόρεμα ασσύμετρο που επιτρέπει την βαθειά θέα στους μηρούς και γλουτους της, κόκκινες δερμάτινες μιλφ παντόφλες με μέτριο τακούνι που ευτυχώς δεν βγάζει στο κρεβάτι. Δεκτική, υπομονετική, υπάκουη, αλλά ελαφρώς ψυχρή. Δεν ξέρω αν κατανοεί πλήρως τα ελληνικά. Πολύ λείο απαλό λευκό δέρμα, χαλαρή σάρκα, απίστευτη θέα στο πισωκολλητό, έμεινα αρκετή ώρα στο δωμάτιο λόγω κούρασης, δεν δυσανασχέτησε αλλά δεν ανέλαβε και πολλές πρωτοβουλίες.

Μετά από αυτό δεν υπήρχε πλέον καμμιά όρεξη για περαιτέρω αναζητήσεις.

 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.273
Κριτικές
104
Like
2.751
Πόντοι
7.016
Μερσί μεσιέ. Είστε το πρότυπό μου και με τιμούν ιδιαίτερα τα καλά σας λόγια.

Καλύτερα να βρείτε άλλο πρότυπο, γιατί δεν έχουν όλαι την ίδια αισθητική με εσάς.
Κάποιοι π.χ. με θεωρούν πράχτορα του Αντισθένους, Σκοπιανό κάθαρμα, εκμαυλισμένο, αδίστακτο, και άλλα παρόμοια, που δεν είμαι σίγουρος ότι σας αρέσουν.
 

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Μηνύματα
697
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Φυλής Τρίτη 9/11 το πρωί

Καλύμνου 48 Η επιστροφή της Βαλέριας. 55άρα έκφυλη γιαγιά με πολύ κοντό ξανθό μαλλί και μαύρο διαφανές κορμάκι.

Δροσοπούλου 98. Μια μιλφ χοντρούλα νοικοκυρά δεν την είχα ξαναδεί, Δεν με έπεισε, καθώς το κορμάκι και τα ψιλοτάκουνα που φορούσε δεν κατόρθωναν να αναδείξουν το σώμα της, και παρότι στο πρόσωπο συμπαθητική δεν απόπνεε τον αέρα της σωστής επαγγελματία. Αγενής τσατσά, δωμάτια άδεια, πέρασαν οι εποχές της Μαργαρίτας που γινόταν ο χαμός από μεσήληκες πελάτες.

Αλκαμένους 113 η ρωσίδα μιλφ Αννα. Δεν συγκινήθηκα.

Φυλής 99. Η χοντρη τσατσα/ος μου παρουσιάζει την Κατερίνα, είναι τραβεστί μου λέει, δεν έχει μουνάκι, ενδιαφέρεσαι; η Κατερίνα είναι ένα κοντό φουσκωτό στρογγυλό τραβεστί με κατάξανθο (πλέον) καρέ κοντό μαλλί. Τρίτη - Κυριακή πρωί. εδοκιμάσθη παλαιότερα και η εμπειρία ήταν τραυματική. Μηδέν συμμετοχή, δεν μπόρεσα να επιτύχω καν διείσδυση. αμεση μεταβολή και έξοδος.

Φυλής 71 ισόγειο. Εντυπωσιακή ρωσιδούλα με κοντό ξανθό μαλλί και πολύ τουρλωτό στογγυλό κώλο με εξαφανισμένο μέσα του το μαύρο στριγκάκι και διαφανείς ψιλοτάκουνες πλατφορμέ παντόφλες. εμπειρία κανείς;

Φυλής 71 πάνω Η Μπάρμπορα. Ρουμανικά βλαχοπόπ, τα δωμάτια γεμάτα. Εμφανίσθηκε από το ένα δωμάτιο στο άλλο, γυμνη με το στριγκ και κοτσίδες. Δεν την πέτυχα ποτέ ντυμένη για να την προτιμήσω.

Φυλής 61 ένα αδιάφορο ξανθό ρωσιδάκι με παντόφλες από τον σκλαβενίτη. Αμεση μεταβολή.

Λιοσίων 79 άνω. Θεόχοντρη μελαχρινή ρωσίδα με φάση τσάτσο να μου λέει θα βουτήξεις στα βυζιά της και θα φχαριστηθείς γαλατάκι. Την έχω ξαναπετύχει και Λιοσίων 76. Αμεση μεταβολή.

Βέργας 6 κάτω. Μια χοντρή ελληνίδα με κορμάκι, ψιλοτάκουνα και τα μακριά κατσαρά μαλλιά πιασμένα προς τα πάνω για να μειώνεται η αναλογία πλάτους/ύψος. Δεκτική αλλά μέτρια προς ψυχρή στο δωμάτιο, όταν εδοκιμάσθη στο Μετάξι Ιάσωνος 20 πάνω πριν από πολλά χρόνια.

Βέργας 6 πάνω, έιχα πια κουρασθεί από το περπάτημα και κατέληξα στην αντζελα. Μιλφ ξανθιά με εξαφανισμένο σαγόνι, προτεταμένη άνω οδοντοστοιχεία, ανοιχτή περιφέρεια, μαυρο φόρεμα ασσύμετρο που επιτρέπει την βαθειά θέα στους μηρούς και γλουτους της, κόκκινες δερμάτινες μιλφ παντόφλες με μέτριο τακούνι που ευτυχώς δεν βγάζει στο κρεβάτι. Δεκτική, υπομονετική, υπάκουη, αλλά ελαφρώς ψυχρή. Δεν ξέρω αν κατανοεί πλήρως τα ελληνικά. Πολύ λείο απαλό λευκό δέρμα, χαλαρή σάρκα, απίστευτη θέα στο πισωκολλητό, έμεινα αρκετή ώρα στο δωμάτιο λόγω κούρασης, δεν δυσανασχέτησε αλλά δεν ανέλαβε και πολλές πρωτοβουλίες.

Μετά από αυτό δεν υπήρχε πλέον καμμιά όρεξη για περαιτέρω αναζητήσεις.

πασ που πασ απο καλυμνου, περνα κ απ ταλλα 2 σπιτακια να μας πεις τι γινεται :grin:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Ευχαριστώ συνάδελφοι όλους σας για τα καλά λόγια!
Boldemort απο foto σωσία που είχε παραθέσει στο site αξιόλογος συναγωνιστής καθώς και απο τις περιγραφές σας κατάλαβα οτι αυτή που είδα Χωματιανού όροφο
ήταν 100% η Αναστασία.Και ναι είχε λευκό δέρμα.Τώρα στο κάτω μάλλον ήταν η Ελενα καστανή προς το ξανθό ωραία γκόμενα με πιασίματα και τουρλωτό κωλαράκι.
Στο Βέργας ισόγειο μάλλον λέμε την ίδια.Το Βέργας μπλε πόρτα που είναι και το παλιότερο ήταν κλειστό δεν έχω συναντίσει ποτέ travesti εκεί.Καλά κάνεις και ενημερώνεις πάντως να προσέχουμε.
Ηardcora αυτή που είδα είναι γνωστή και την είχα πάρει πολύ παλιά.Είναι μετρίου αναστήματος, καστανόξανθη, έχει σώμα με καμπύλες χωρίς να είναι χονδρή παλιά έκανε καλό τσιμπούκι αλλά απέφυγε τον κώλο.Ήταν απλώς μια καλή εμπειρία.
Jopino τα αστεράκια εμένα προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο με ενδιαφέρει απλώς να ανταλάσσω εμπειρίες και πληροφορίες με αλλούς συναγωνιστές για να επιλέγουμε σωστά και να αποφεύγουμε τις φόλες.
Jockerx εγεινές και εσύ παρακμιακός; Kαλώς ήρθες στο fun club της Αντρέα.
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
Ναι ειχε τραβελακι το Βεργας με την μπλε πορτα τυποι  :2funny: :2funny: :2funny:

Μελαχροινη... γυρω στο 1.70 - 1.75 καποιος θα ξεγελαστει επειδη το μερος εχει
γενικα χαμηλο φωτισμο και ισως την νομισει μουναρα αλλα καλο ειναι οταν βγει απο το
δωματιο να δειτε τις πλατες της....  :2funny: :2funny: :2funny:

Τεσπα αυτα προς το παρον...
 

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Μηνύματα
420
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Φυλής 71 πάνω Η Μπάρμπορα. Ρουμανικά βλαχοπόπ, τα δωμάτια γεμάτα. Εμφανίσθηκε από το ένα δωμάτιο στο άλλο, γυμνη με το στριγκ και κοτσίδες. Δεν την πέτυχα ποτέ ντυμένη για να την προτιμήσω.

Τσέχικα είναι...  :grin:
 

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Μηνύματα
697
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ναι ειχε τραβελακι το Βεργας με την μπλε πορτα τυποι  :2funny: :2funny: :2funny:

Μελαχροινη... γυρω στο 1.70 - 1.75 καποιος θα ξεγελαστει επειδη το μερος εχει
γενικα χαμηλο φωτισμο και ισως την νομισει μουναρα αλλα καλο ειναι οταν βγει απο το
δωματιο να δειτε τις πλατες της....  :2funny: :2funny: :2funny:

Τεσπα αυτα προς το παρον...

δηλ 8ες να μου πεις οτι δεν ενημερωνει η τσα2 πως ειναι τραβεστι?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom