Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.595
- Πόντοι
- 731
Αφηστε το παιδι ρε Αλητες!!!!!!πατε να το μαγαρισετε....!!!!!!
υσ.βγαινοντας απο εκει......![]()

Αφηστε το παιδι ρε Αλητες!!!!!!πατε να το μαγαρισετε....!!!!!!
υσ.βγαινοντας απο εκει......![]()

Απο εμφανιση?Και Σαμάνθα (ίσως μπερδεύω το όνομα) νεαρή κοπέλα φαίνεται καινούργια
...πιπινου 54,φυλης 99,αγκυρας 1Πρώτη εμπειρία και γενικά με γυναίκα που να πάω αύριο (πρωινή) για να περάσω καλά
Κοντουλα με ωραίο κωλαρακι και σχετικά μικρό στήθος. Σαν 20 χρόνο μουνακι μοιάζειΑπο εμφανιση?
Καλος δεικτης για την πραγματικη αξια του νομισματος ! Δηλαδη, αν υπολογιζω σωστα, το νομισμα ,μεταξυ 1981 κ 2001, εχασε δεκα φορες την αξια που ειχε στα 1981. Την οποια ξαναεχασε επι 2, δηλαδη 20 φορες απο το 1981, με την εισαγωγη του ευρω. Δεν ξερω αν ο υπολογισμος μου ειναι σωστος ...H ταρίφα στα μπουρδέλα της Φυλής και πέριξ ήταν:
ΕΤΟΣ ΔΡΑΧΜΕΣ
1981 500
1986 1000
1991 2000
1996 3000
2001 5000
Γιατί είναι φόλα ή Εύα τί παίχτηκε;Εχθες απογευμα πληθος συναγωνιστωμ μπαινοβγαινε για να δει την Ειρηνη λεχονα στο Φωκαιας 13.Στο επανω παντως που περασα ειχε την μουνιτσα Ευα η οποια ειναι ξερολουκουμο αλλα τελειως φολα και κατω 4 λατινες που ολες μαζι ευκολα καταλαμβαναν 2 κυβικα μετρα χωρου στο υπογειο αν τις εβαζες ολες μαζι.Η δε τελευταια που μας εκανε τιμη να σαλοναρειονοματει Μισελ ηταν για κλωτσιες με το Πατρικ το εξαταπο..
Ρε μξπως ειναι μουφα η επιστροφη της νεαρης λεχονας Ειρηνης για εμπορικους λογους???
... και 1971 δραχμές 40 !!! Αυτές ήταν τιμές μύστεςH ταρίφα στα μπουρδέλα της Φυλής και πέριξ ήταν:
ΕΤΟΣ ΔΡΑΧΜΕΣ
1981 500
1986 1000
1991 2000
1996 3000
2001 5000

Αδυνατη δηλαδη.Σωστα?Κοντουλα με ωραίο κωλαρακι και σχετικά μικρό στήθος. Σαν 20 χρόνο μουνακι μοιάζει
Χθες η λεχωνα ηταν πρωτη βαρδια απο οτι ειπωθηκεΕχθες απογευμα πληθος συναγωνιστωμ μπαινοβγαινε για να δει την Ειρηνη λεχονα στο Φωκαιας 13.Στο επανω παντως που περασα ειχε την μουνιτσα Ευα η οποια ειναι ξερολουκουμο αλλα τελειως φολα και κατω 4 λατινες που ολες μαζι ευκολα καταλαμβαναν 2 κυβικα μετρα χωρου στο υπογειο αν τις εβαζες ολες μαζι.Η δε τελευταια που μας εκανε τιμη να σαλοναρειονοματει Μισελ ηταν για κλωτσιες με το Πατρικ το εξαταπο..
Ρε μξπως ειναι μουφα η επιστροφη της νεαρης λεχονας Ειρηνης για εμπορικους λογους???
Το περίεργο είναι πώς έχει μείνει σταθερά στα 20 ευρώ εδώ και 25 χρόνια ειδικά με τόσο πληθωρισμό μετά την πανδημία.Καλος δεικτης για την πραγματικη αξια του νομισματος ! Δηλαδη, αν υπολογιζω σωστα, το νομισμα ,μεταξυ 1981 κ 2001, εχασε δεκα φορες την αξια που ειχε στα 1981. Την οποια ξαναεχασε επι 2, δηλαδη 20 φορες απο το 1981, με την εισαγωγη του ευρω. Δεν ξερω αν ο υπολογισμος μου ειναι σωστος ...
Χθες η λεχωνα ηταν πρωτη βαρδια απο οτι ειπωθηκε
Ελπίζω τουλάχιστον να έχει αποχωριστεί το σήμα κατατεθέν ροζ δικτυωτό …Εχθες απογευμα πληθος συναγωνιστωμ μπαινοβγαινε για να δει την Ειρηνη λεχονα στο Φωκαιας 13.
Καλό μουνάκι, καλές υπηρεσίες και καλή κοπέλα το μιλφογκιλφάκι μας.Αληθεύει ότι η πολυ αγαπημένη μου σκινι κοκαλοσουπα Νάταλι από το Μεταξουργείο σταμάτησε? Πήγα εχθές και είδα κλειστό τον οίκο και είμαι να σκάσω!
Μαλακίες. Αφού έχει και εγγόνη εδώ. Μεγαλώνει, κουράζεται, λογικό είναι να σταματήσει κάποια στιγμή. Δεν της φαίνεται, αλλά πρέπει να είναι 65αρα πατημένη. Ορισμός της γκιλφ δηλαδή.Έλεγε το τελευταίο διάστημα ότι ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα της.. ξέρω γω τι να σου πω
Νομίζω λέει για τη Ναταλιτσα στο Ιάσωνος 27 και όχι στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 ,ας μας κάνει μια διευκρίνηση.Καλό μουνάκι, καλές υπηρεσίες και καλή κοπέλα το μιλφογκιλφάκι μας.
Κατευθείαν στα σκληρά πήγεςΣε 5 φτάνω συναγωνιστές. Δεν έχω πολύ εμπειρία οπότε μην περιμένετε μεγάλη ανάλυση. Σκέφτομαι να χτυπήσω Κορίνα Φ 84α

Τα λες πολυ σωστά φιλε μουΤι θα γίνει επιτέλους με τις φιλολαϊκές του Φιλλιπίδου ειδικά στο πάνω δεν γίνεται άλλο . Παλιά τα θεωρούσα τα 2 καλύτερα και πλέον δεν θέλω να μπαίνω καν στον κόπο να ανέβω τις σκάλες … φέρτε πίσω τα παλιά κορίτσια ή κλείστε το το μαγαζάκι