Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (18 μέλη και 247 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.683
Πόντοι
49.090

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.683
Πόντοι
49.090
Παλαιοι και καινουριοι, εδω ενημερωση.

Σπαμ και οτι μαλακια σας κατεβει εδω

εχει λιγες σελιδες τωρα που γραφετε μονο πιπες οι περισσοτεροι :coffee:
πρώτη φορά ξανασυμβαινει...
ενώ έχουμε πει πολλές φορές ότι τα άσχετα μπορούν να τα γράφουμε εδώ
δεν αλλάζει τίποτα...
ενώ μπορούν να στείλουν και πμ.

3AA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Πρώτη εμπειρία και γενικά με γυναίκα που να πάω αύριο (πρωινή) για να περάσω καλά

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
Η Φωτεινή το πολύ ένα μήνα να λείπει
Την έχω πάρει αρκετές φορές φέτος. Όσο για την εμφάνιση δεν την θεωρώ την καλύτερη με τίποτα.
Την καλύτερη στο δεκάρικο ίσως. Βέβαια ο καθένας με τα γούστα του.

Ο διάλογος ήταν για το μπουρδέλο επί της Διδυμου 27 και όχι για τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου, τα οποία είναι κατάλληλα μόνο για τους σκουρόχρωμους της Αφρικής και της Ασίας.

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
Αν τις σεβαστείς, θα σε σεβαστούν! Όλες!

Εκτός από τις Λατινες που μας θεωρούν Γκρινγκος...

Τις Λατίνες τις φέρανε στην Ελλάδα για να ικανοποιήσουν τους Αφροασιάτες και όχι τους Έλληνες!

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
785
Πόντοι
360
Διάβασα για μεγάλους βυζους, αυτό με ενδιαφέρει
Εγώ πρώτη φορά μαζί της πέρασα πριν καμιά εβδομάδα μετά από κριτικές που διάβασα για την ίδια. Όταν πέταξε έξω αυτά τα βυζια έμεινα με το στόμα ανοικτό. Για εμένα τα καλύτερά και τα πιο καλοσχηματισμενα από όσες έχω πάρει στους οίκους σαν 22 χρονο τομαρι της κοινωνίας που είμαι. Και είχα σχετική άνεση χρόνου. Από εκεί και πέρα είναι πως θα σε πάρει και η ταναπου σαν ατομο υποθέτω.

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.684
Πόντοι
3.666
Πέρασμα με Ειρήνη Φώκαιας 13 όντως αυτή από το Αλκαμένους 113 και όντως με λίγα κιλά παραπάνω όντας νέα μαμά όπως μου είπε, μόλις 2 μηνών το βρέφος και βουρ στην δουλειά.... Στο δωμάτιο το τιμά το 20ρικο όπως παλιά αλλά ξεχάστε την λάμψη της πιτσιρίκας. Μαζί της η Εύα που δούλευε πριν με την Άννα στο ίδιο μαγαζί
Περιμένουμε σπέσιαλ καλωσόρισμα απο @DmtrsxXx με σπέσιαλ ρουφηγμα μουνιου και φουλ ρομαντικα νιαουρισματα απ την Ειρηνουσκα , περιμένουμε πως και πως να παει να την καλωσορίσει ο Μητσος , και περιμένουμε και ηχητικό ή εστω μια φουλ καυλωτικη κριτικη απ την πενα του Μήτσου

angeleyes1983

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
61
Πόντοι
0
ποιο κατα τη γνωμη σας αξιζει απο φυλης κ ποιο απο ιασωνος ή κολωνου?
θελω να επισκεφτω κ τις 2 περιοχες

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.511
Πόντοι
26.386
Ρε παιδιά μία βοήθεια. Ψάχνω μια με τεράστια κωλαρα. Πήγαινα στην Άντζελα τη Βουλγαρα στο Ιάσονος 37Α αλλά έφυγε οριστικά στο εξωτερικό. Τέτοια κωλαρα ψάχνω καί ακόμα μεγαλύτερη. Βίτσια είναι αυτά. Μη μου πείτε για τη Κωνσταντίνα δεν μου αρέσει γενικά. Καί μία πληροφορία αν στο Μ.Αλεξανδρου 23 γύρισε η Πατρίτσια η Ρουμάνα έχει τροφαντη κωλαρα όχι βέβαια τεράστια που ψάχνω εγώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τεραστια κωλαρα πολυ κοντα στα κυβικα της Αντζελας της Βουλγαρας εχει η Κολομβιανη Κατρύν που τωρα τελευταια ειναι στο Περδικας 1 οροφος μεταμεσονυχτια βαρδια

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.511
Πόντοι
26.386
επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:30

Ιασωνος 1α η Ελληνιδα Γκιλφ Τζεννη

Κολωνου 32 οροφος, 32 υπογειο, και 30 οροφος ολα στο 20ρικο...δεν εκατσα καν να δω τις κοπελες

Κολωνου 45 πρωτη πορτα αριστερα η ξανθια Ουκρανεζα μιλφ Χριστινα

Κολωνου 45 τερμα ευθεια μεσα η Κολομβιανη Ιζαμπελλα

Τελικα κατεληξα στο περδικας 1 οροφος οπου ειχε τρεις κοπελες

Την Κολοβιανη Κατρύν (θωρηκτο) με την οποια περασα δωματιο ξανα μετα απο κανα διμηνο

Την επισης Κολομβιανη Λόρυ

και μια καινουργια την Νατάσσα την οποια δεν ειδα καθως ηταν δωματιο ... μου αναψε ομως την περιεργεια να την δω καποια στιγμη...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Κολομβιανη Κατρύν που τωρα τελευταια ειναι στο Περδικας 1 οροφος μεταμεσονυχτια βαρδια
Εισαι σιγουρος?Εγω τη βρισκω στο Ι44 καφε πλακακια με μια απ τις αγαπημενες μου τσαδες,αυτη με τα γυαλια.Στη κριτικη με Μισελ νυχτα ειχα παει εκει περα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Κολωνου 32 οροφος, 32 υπογειο, και 30 οροφος ολα στο 20ρικο...δεν εκατσα καν να δω τις κοπελες
Θυμασαι ονοματα?Κ με Βικυ αυτο εκαναν εκει οπως κ στο 27 το χουν στα 20 στη δευτεροτριτη βαρδια.Τοσο αργα κ 20 σε τοσα μαζι εντυπωση μου κανει.Ειμουν κοντα,περασα απο Βικτωρια κ δε πηγα μεταξι,σχεδιαζα κολωνου κιολας κ δε πηγα.
Την επισης Κολομβιανη Λόρυ
Η οποια ξαναφτιαξε,αδυνατισε κ εγινε οπως τη γνωρισα
και μια καινουργια την Νατάσσα
Δεν ειναι καινουρια,η πρωην Ναταλι η λατινα ειναι του ιδιου οικου που θελει καθαριοτητα/καθαριοτητες

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.511
Πόντοι
26.386
Εισαι σιγουρος?Εγω τη βρισκω στο Ι44 καφε πλακακια με μια απ τις αγαπημενες μου τσαδες,αυτη με τα γυαλια.Στη κριτικη με Μισελ νυχτα ειχα παει εκει περα.
Και στο Ι44 την εχω πετυχει...την πανε απο οικο σε οικο οπως και ολες τις Λατινες...χθες παντων και αποψε μετα τις 00:30 την πετυχα στο Περδικας 1 οροφος

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.511
Πόντοι
26.386
Θυμασαι ονοματα?Κ με Βικυ αυτο εκαναν εκει οπως κ στο 27 το χουν στα 20 στη δευτεροτριτη βαρδια.Τοσο αργα κ 20 σε τοσα μαζι εντυπωση μου κανει.Ειμουν κοντα,περασα απο Βικτωρια κ δε πηγα μεταξι,σχεδιαζα κολωνου κιολας κ δε πηγα.

Η οποια ξαναφτιαξε,αδυνατισε κ εγινε οπως τη γνωρισα

Δεν ειναι καινουρια,η πρωην Ναταλι η λατινα ειναι του ιδιου οικου που θελει καθαριοτητα/καθαριοτητες
Κοιτα σιγουρα στο Κ32 οροφος ηταν η Ριτα ...αρκετα ομορφη αλλα και παλι 20ρικο δεν δινω στο Μεταξουργειο...αν ειναι ετσι παω και Φυλης

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Και στο Ι44 την εχω πετυχει...την πανε απο οικο σε οικο οπως και ολες τις Λατινες...χθες παντων και αποψε μετα τις 00:30 την πετυχα στο Περδικας 1 οροφος
Οκ.Η αληθεια ειναι οτι αγριοδειχνει αλλα στη πραγματικοτητα ειναι πολυ καλη κ πολυ χαμογελαστη,μαλιστα προσφατα με εσωσε μεσα στον οικο,απλα ειναι επιβλητικη παρουσια σαν εμφανιση οταν δε χαμογελαει.Επισης εχω ακουσει να δινει πονο στο δωματιο στο περδικκα 3 δεξια.Βγηκε κ παιδι κ μου λεγε για αυτη να περασω κτλ,αλυσιδα ειναι αυτα κ με χουν βοηθησει ολες οι τσαδες τους

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Κοιτα σιγουρα στο Κ32 οροφος ηταν η Ριτα ...αρκετα ομορφη αλλα και παλι 20ρικο δεν δινω στο Μεταξουργειο...αν ειναι ετσι παω και Φυλης
Οκ η Ριτα ειναι γνωστο στα 20.Τα αλλα ομως?Να δεις που ξαναπηγε η Βικυ η φερανε νεα φουρνια μικρες γτ ετσι εγινε κ τοτε αλλα ηταν μονο 1 στα 20 τη νυχτα,γι αυτο εντυπωσιαστηκα τωρα.Επρεπε να παω,εχω δει εκει μια ψιλονταντανε στον οροφο διπλα στης Ριτας,μικρη ητανε.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
ποιο κατα τη γνωμη σας αξιζει απο φυλης κ ποιο απο ιασωνος ή κολωνου?
θελω να επισκεφτω κ τις 2 περιοχες
Παμε μαζι αυριο η μεθαυριο να στα δειξω,ειναι καλες μερες,το ψηνω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom