paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.364
- Πόντοι
- 10.656
Έχω γράψει τις μέρες σε παλιότερα μηνύματα μου,μπορείς να ανατρέξεις σε αυτά.Ξέρεις ποιες μέρες?μην κατέβω τσάμπα και δεν την βρω
πρώτη φορά ξανασυμβαινει...Παλαιοι και καινουριοι, εδω ενημερωση.
Σπαμ και οτι μαλακια σας κατεβει εδω
εχει λιγες σελιδες τωρα που γραφετε μονο πιπες οι περισσοτεροι![]()
Φίλε δεν είμαι γνώστης της τεχνολογίας, πού μπορώ να τα βρω?Έχω γράψει τις μέρες σε παλιότερα μηνύματα μου,μπορείς να ανατρέξεις σε αυτά.
Η Φωτεινή το πολύ ένα μήνα να λείπει
Την έχω πάρει αρκετές φορές φέτος. Όσο για την εμφάνιση δεν την θεωρώ την καλύτερη με τίποτα.
Την καλύτερη στο δεκάρικο ίσως. Βέβαια ο καθένας με τα γούστα του.
Αν τις σεβαστείς, θα σε σεβαστούν! Όλες!
Εκτός από τις Λατινες που μας θεωρούν Γκρινγκος...
Εγώ πρώτη φορά μαζί της πέρασα πριν καμιά εβδομάδα μετά από κριτικές που διάβασα για την ίδια. Όταν πέταξε έξω αυτά τα βυζια έμεινα με το στόμα ανοικτό. Για εμένα τα καλύτερά και τα πιο καλοσχηματισμενα από όσες έχω πάρει στους οίκους σαν 22 χρονο τομαρι της κοινωνίας που είμαι. Και είχα σχετική άνεση χρόνου. Από εκεί και πέρα είναι πως θα σε πάρει και η ταναπου σαν ατομο υποθέτω.Διάβασα για μεγάλους βυζους, αυτό με ενδιαφέρει
Περιμένουμε σπέσιαλ καλωσόρισμα απο @DmtrsxXx με σπέσιαλ ρουφηγμα μουνιου και φουλ ρομαντικα νιαουρισματα απ την Ειρηνουσκα , περιμένουμε πως και πως να παει να την καλωσορίσει ο Μητσος , και περιμένουμε και ηχητικό ή εστω μια φουλ καυλωτικη κριτικη απ την πενα του ΜήτσουΠέρασμα με Ειρήνη Φώκαιας 13 όντως αυτή από το Αλκαμένους 113 και όντως με λίγα κιλά παραπάνω όντας νέα μαμά όπως μου είπε, μόλις 2 μηνών το βρέφος και βουρ στην δουλειά.... Στο δωμάτιο το τιμά το 20ρικο όπως παλιά αλλά ξεχάστε την λάμψη της πιτσιρίκας. Μαζί της η Εύα που δούλευε πριν με την Άννα στο ίδιο μαγαζί
Τεραστια κωλαρα πολυ κοντα στα κυβικα της Αντζελας της Βουλγαρας εχει η Κολομβιανη Κατρύν που τωρα τελευταια ειναι στο Περδικας 1 οροφος μεταμεσονυχτια βαρδιαΡε παιδιά μία βοήθεια. Ψάχνω μια με τεράστια κωλαρα. Πήγαινα στην Άντζελα τη Βουλγαρα στο Ιάσονος 37Α αλλά έφυγε οριστικά στο εξωτερικό. Τέτοια κωλαρα ψάχνω καί ακόμα μεγαλύτερη. Βίτσια είναι αυτά. Μη μου πείτε για τη Κωνσταντίνα δεν μου αρέσει γενικά. Καί μία πληροφορία αν στο Μ.Αλεξανδρου 23 γύρισε η Πατρίτσια η Ρουμάνα έχει τροφαντη κωλαρα όχι βέβαια τεράστια που ψάχνω εγώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εισαι σιγουρος?Εγω τη βρισκω στο Ι44 καφε πλακακια με μια απ τις αγαπημενες μου τσαδες,αυτη με τα γυαλια.Στη κριτικη με Μισελ νυχτα ειχα παει εκει περα.Κολομβιανη Κατρύν που τωρα τελευταια ειναι στο Περδικας 1 οροφος μεταμεσονυχτια βαρδια
Θυμασαι ονοματα?Κ με Βικυ αυτο εκαναν εκει οπως κ στο 27 το χουν στα 20 στη δευτεροτριτη βαρδια.Τοσο αργα κ 20 σε τοσα μαζι εντυπωση μου κανει.Ειμουν κοντα,περασα απο Βικτωρια κ δε πηγα μεταξι,σχεδιαζα κολωνου κιολας κ δε πηγα.Κολωνου 32 οροφος, 32 υπογειο, και 30 οροφος ολα στο 20ρικο...δεν εκατσα καν να δω τις κοπελες
Η οποια ξαναφτιαξε,αδυνατισε κ εγινε οπως τη γνωρισαΤην επισης Κολομβιανη Λόρυ
Δεν ειναι καινουρια,η πρωην Ναταλι η λατινα ειναι του ιδιου οικου που θελει καθαριοτητα/καθαριοτητεςκαι μια καινουργια την Νατάσσα
Και στο Ι44 την εχω πετυχει...την πανε απο οικο σε οικο οπως και ολες τις Λατινες...χθες παντων και αποψε μετα τις 00:30 την πετυχα στο Περδικας 1 οροφοςΕισαι σιγουρος?Εγω τη βρισκω στο Ι44 καφε πλακακια με μια απ τις αγαπημενες μου τσαδες,αυτη με τα γυαλια.Στη κριτικη με Μισελ νυχτα ειχα παει εκει περα.
Κοιτα σιγουρα στο Κ32 οροφος ηταν η Ριτα ...αρκετα ομορφη αλλα και παλι 20ρικο δεν δινω στο Μεταξουργειο...αν ειναι ετσι παω και ΦυληςΘυμασαι ονοματα?Κ με Βικυ αυτο εκαναν εκει οπως κ στο 27 το χουν στα 20 στη δευτεροτριτη βαρδια.Τοσο αργα κ 20 σε τοσα μαζι εντυπωση μου κανει.Ειμουν κοντα,περασα απο Βικτωρια κ δε πηγα μεταξι,σχεδιαζα κολωνου κιολας κ δε πηγα.
Η οποια ξαναφτιαξε,αδυνατισε κ εγινε οπως τη γνωρισα
Δεν ειναι καινουρια,η πρωην Ναταλι η λατινα ειναι του ιδιου οικου που θελει καθαριοτητα/καθαριοτητες
Οκ.Η αληθεια ειναι οτι αγριοδειχνει αλλα στη πραγματικοτητα ειναι πολυ καλη κ πολυ χαμογελαστη,μαλιστα προσφατα με εσωσε μεσα στον οικο,απλα ειναι επιβλητικη παρουσια σαν εμφανιση οταν δε χαμογελαει.Επισης εχω ακουσει να δινει πονο στο δωματιο στο περδικκα 3 δεξια.Βγηκε κ παιδι κ μου λεγε για αυτη να περασω κτλ,αλυσιδα ειναι αυτα κ με χουν βοηθησει ολες οι τσαδες τουςΚαι στο Ι44 την εχω πετυχει...την πανε απο οικο σε οικο οπως και ολες τις Λατινες...χθες παντων και αποψε μετα τις 00:30 την πετυχα στο Περδικας 1 οροφος
Οκ η Ριτα ειναι γνωστο στα 20.Τα αλλα ομως?Να δεις που ξαναπηγε η Βικυ η φερανε νεα φουρνια μικρες γτ ετσι εγινε κ τοτε αλλα ηταν μονο 1 στα 20 τη νυχτα,γι αυτο εντυπωσιαστηκα τωρα.Επρεπε να παω,εχω δει εκει μια ψιλονταντανε στον οροφο διπλα στης Ριτας,μικρη ητανε.Κοιτα σιγουρα στο Κ32 οροφος ηταν η Ριτα ...αρκετα ομορφη αλλα και παλι 20ρικο δεν δινω στο Μεταξουργειο...αν ειναι ετσι παω και Φυλης
Παμε μαζι αυριο η μεθαυριο να στα δειξω,ειναι καλες μερες,το ψηνωποιο κατα τη γνωμη σας αξιζει απο φυλης κ ποιο απο ιασωνος ή κολωνου?
θελω να επισκεφτω κ τις 2 περιοχες