Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Ο Κήπος με τα Τέρατα!!!Πέρασα πριν από λίγο στη φυλής η κατάσταση είναι τραγική παρουσίας μέτριες
Ο Κήπος με τα Τέρατα!!!Πέρασα πριν από λίγο στη φυλής η κατάσταση είναι τραγική παρουσίας μέτριες
εγω την Ντιανα (φωκαιας 25 κατω)την πηρα πριν κατι μερες,2η φορα αυτη μετα απο πολλους μηνες μετα,στο σαλονι 8α πεις τι ωραιο μουνι ειναι αυτο κ 8α περασεις,αλλα μεσα χαλια (για μενα)πιπα χαλια,αεροπιπα κ εβαζε το 1/3 μεσα,μετα απο πανω π δεν εγινε δουλεια,που να μπει το παπαρι σε αυτο το μουνακι,μετα στα τεσσερα,χαλια στησιμο,για να μην τον φαει,κ τελος σε κανονικη σταση οπου εκει μ ηρ8ε η βρομερη ανασα της κ σε συνδυασμο να μην μπορεσω να γαμησω λογω οτι εμπαινα με το 1/3,την εδιωξα κ πηγα σε στανταρακι,στα + οτι ειναι νεα ,ομορφη ,εχει απ τα ωραιοτερα μουνακια κ πολυ στενη,στα - αρκετα αδυνατη κ δεν ειναι για πολλα,για δοκιμη μονο κ μονο για την εμφανιση αξιζει κ μπορει να περασετε καλυτερα απ μενα,αυτα
Ε το ρουμανακι εγώ είχα ανεβάσει κριτική πριν λίγες μέρες και είχα πει ότι είναι καλήΕγω την γραπωσα απο τη λεκανη της με τα δυνατα μου χέρια και της τον εχωσα βαθιά.
Παίζει τώρα αυτή ή μόνο βράδυ;Εγω την γραπωσα απο τη λεκανη της με τα δυνατα μου χέρια και της τον εχωσα βαθιά.
Βράδυ μόνο από τις 11:30 και μετά μπορεί και 12Παίζει τώρα αυτή ή μόνο βράδυ;
3η βάρδια απλά κάποιες φορές κάθεται μέχρι τις 1130-1200 που αλλάζει ξανα η βάρδια στον οίκο.Παίζει τώρα αυτή ή μόνο βράδυ;
Πραγματικά, αναρωτιέμαι για τα καρέ από το βίντεο?Εγω την γραπωσα απο τη λεκανη της με τα δυνατα μου χέρια και της τον εχωσα βαθιά.
Γιατί ρε τύπε να τον κάνουν block?ούτε έβρισε ούτε πρόσβαλε ούτε έριξε λάσπη,μια ερώτηση έκανε .Μην μιλάς πολύ φίλε θα σε κάνουν block …
στησιμο στα τεσσερα κανει τουλαχιστον καλο η κλεβει; απο κωλαρακι ειναι σφιχτη;Λιοσίων 73α πέρασα με μια Σοφία...καλή εμφάνιση σχετικά αλλά φολα .. βαριέται...αποστειρωμενη..δεν αφήνει γλυψιμο ούτε να την χαϊδεύεις
Η Αλεξάνδρα είναι η κλασική ξανθιά, που δουλεύει εκεί πάντα στα 28αρια με την κοιλιά;συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Γκαμπριέλα,απλό πρόγραμμα.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο κλειστο.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα, απλό πρόγραμμα.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Μικαελα λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Λουτσιανα λατίνα ,σε απλό πρόγραμμα.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 Λορι? σε απλό πρόγραμμα.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 κλειστά.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α Άλεξανδρα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Κατερίνα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α )κλειστό.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ντιαννα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 κλειστό.
Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφος Γκαμπριέλα λατίνα,σε ελεύθερο στοματικό.
Περδικκα 3α (πού έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) κλειστό.
Περδικκα 3β Άννα λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.
ΝαιΗ Αλεξάνδρα είναι η κλασική ξανθιά, που δουλεύει εκεί πάντα στα 28αρια με την κοιλιά;
ειρήνη υμίν![]()
Καλησπερα κ απο μενα. θα συμφωνησω με τον φιλο....πιπα κατευθειαν χωρις προκαταρκτικα, κομπρεσερ για να τελειωσω γρηγορα [ κ πετυχε το ακριβως αντιθετο]...με τα πολλα στησιμο ιεραποστολικο οπου ανεβηκε με την πλατη σχεδον στο μαξιλαρι για να μην διευκολυνει την εισοδο....σταματημα απο μενα πιπα για τελειωμα κ αντε γεια....ναι μεν ωραια σκιννυ κλπ αλλα πεταμα τα λεφτα....εγω την Ντιανα (φωκαιας 25 κατω)την πηρα πριν κατι μερες,2η φορα αυτη μετα απο πολλους μηνες μετα,στο σαλονι 8α πεις τι ωραιο μουνι ειναι αυτο κ 8α περασεις,αλλα μεσα χαλια (για μενα)πιπα χαλια,αεροπιπα κ εβαζε το 1/3 μεσα,μετα απο πανω π δεν εγινε δουλεια,που να μπει το παπαρι σε αυτο το μουνακι,μετα στα τεσσερα,χαλια στησιμο,για να μην τον φαει,κ τελος σε κανονικη σταση οπου εκει μ ηρ8ε η βρομερη ανασα της κ σε συνδυασμο να μην μπορεσω να γαμησω λογω οτι εμπαινα με το 1/3,την εδιωξα κ πηγα σε στανταρακι,στα + οτι ειναι νεα ,ομορφη ,εχει απ τα ωραιοτερα μουνακια κ πολυ στενη,στα - αρκετα αδυνατη κ δεν ειναι για πολλα,για δοκιμη μονο κ μονο για την εμφανιση αξιζει κ μπορει να περασετε καλυτερα απ μενα,αυτα
Πραγματικά, αναρωτιέμαι για τα καρέ από το βίντεο?
Οκ, πλήρωσες, το τράβηξες...
Μετά σου είπε οκ, ανέβασε τα?
Τι γίνεται εδώ ρε Μύστες;
Ας το ξεδιαλύνει κάποιος.
@antisthenis ακούει;

Marie Claire θα γίνει το σαητ.