Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 267 άτομα (17 μέλη και 250 επισκέπτες)

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
659
Πόντοι
81
Μεγάλη , μελαχρινή εμφανισιακά ψιλό καλή αλλά ρε συ για να μην παρεξηγηθώ κουτσενε πολύ
Τεσπα , πιτσίλισα την θεία Τανια εκείνη την ημέρα ….
Ερωτηση... αυτο το Διδυμου 27 ποτε ανοιγει??? Εχω περασει απογευματινη βαρδεια και ειναι κλειστο. Να φανταστω μονο πρωι ανοιγει?

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.654
Πόντοι
1.446
Η Ντάρια από ερωτικ πριζον θα γυρίσει ποτέ; Επίσης κάποτε δουλεύε εκεί και η Κατερίνα γυφτορουμανα, έχει εξαφανιστεί από το 2022( κοβιντ καραντίνα 3.2)....

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.081
Πόντοι
371

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.187
Πόντοι
206

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.319
Πόντοι
7.621
αχυστο λαιβ
59 κατω 2 Λατίνες απλό πρόγραμμα παολα νορμαλ σωμα και μια άλλη κοντούλα με γυαλάκια 2,5αρι βυζι και μεγάλο πεταχτό κωλι
59πανω Μπέκυ και αλισια

61 2 λατινες η μία σε στιλ τζουλιας από Φιλιππίδου πιο αδύνατο με δυνατό κωλι και 1,5 αρι βυζι καινή άλλη θα έφευγε γιατί δεν αισθανόταν καλά

66δ Αννα κου

Φ71 πάνω λατίνα με Μανίκι τατου και κωλαρα και κάτω 2 λατινες η μια τσουπωτη και η άλλη με απλό σώμα

Φ54 αουρορα η οποία έχασε ρε πουστη μου κιλά και έχασε και βυζια … ε δλδ αι γαμηδια και εσύ

Φιλιπιδια πάνω Εύα Ρωσίδα και ντανιελα λατινα νταρντανα
Κάτω Ρόξι και Νικόλ λατίνα νορμαλ σωμα

Φωκαίας 13 υπογα ένα υποτονικό λατινακι σε απλό

Φωκαίας 9 μια νταρντανα με κωλαρα δυνατή αλλά όχι τόσο μεγάλα βυζια για τα κυβικά της όπου οσεσ Φορές την έχω δει δεν δείχνει ποτέ τον κωλο της απλά κάθεται και σε κοιτάει σαν ντουβάρι αντί να τον διαφημίσει και μια τσουποτουλα με τατου

Peterkal7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.183
Πόντοι
1.071
αχυστο λαιβ
59 κατω 2 Λατίνες απλό πρόγραμμα παολα νορμαλ σωμα και μια άλλη κοντούλα με γυαλάκια 2,5αρι βυζι και μεγάλο πεταχτό κωλι
59πανω Μπέκυ και αλισια

61 2 λατινες η μία σε στιλ τζουλιας από Φιλιππίδου πιο αδύνατο με δυνατό κωλι και 1,5 αρι βυζι καινή άλλη θα έφευγε γιατί δεν αισθανόταν καλά

66δ Αννα κου

Φ71 πάνω λατίνα με Μανίκι τατου και κωλαρα και κάτω 2 λατινες η μια τσουπωτη και η άλλη με απλό σώμα

Φ54 αουρορα η οποία έχασε ρε πουστη μου κιλά και έχασε και βυζια … ε δλδ αι γαμηδια και εσύ

Φιλιπιδια πάνω Εύα Ρωσίδα και ντανιελα λατινα νταρντανα
Κάτω Ρόξι και Νικόλ λατίνα νορμαλ σωμα

Φωκαίας 13 υπογα ένα υποτονικό λατινακι σε απλό

Φωκαίας 9 μια νταρντανα με κωλαρα δυνατή αλλά όχι τόσο μεγάλα βυζια για τα κυβικά της όπου οσεσ Φορές την έχω δει δεν δείχνει ποτέ τον κωλο της απλά κάθεται και σε κοιτάει σαν ντουβάρι αντί να τον διαφημίσει και μια τσουποτουλα με τατου
Καλημέρα
Συγνώμη η ροξι στο Φιλ κατω δεν είχαν πει οτι έφυγε;;;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.319
Πόντοι
7.621
Καλημέρα
Συγνώμη η ροξι στο Φιλ κατω δεν είχαν πει οτι έφυγε;;;
Για να μην μπερδευομαστε ...μάλλον εννοούνε ότι θα έφυγε η χοντρούλα με τον τεράστιο κωλο . Η ροξι που είδα χθες είχε σκούρο ξανθό σπαστό μαλλί διάφορα τατού στο σώμα και ο τραβελοτσατσος την έλεγε "Έλα ροξιτα ....ροξι μας"

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Καλημέρα Ντουνιά!!!

Μύστες, αν φύγει η Νικόλ, η -Μεταξενια- , σε τρεις μέρες, και μου πει ότι δεν πήγε κανένας άλλος Μύστης να της δώσει το Σπέρμα του να το ΚαταΠιεί....
Δεν ξαναγράφω tips, ανοίγματα προγραμμάτων κ.α.:uzi:

Και η Νικόλ θα αναγκαστεί να παραδεχτεί
ότι είμαι ο Γαμίας της στην Ελλάδα.:glasses:

Ημαρτον...

Δεν γράφετε που δεν γράφετε, γιατί πιθανώς δεν έχετε έντονες εμπειρίες...
Σας λέμε πολύ συγκεκριμένα tips...η τάση παραμένει απλά..."παίζει καμμία μαύρη?".."την πήρα στα 4!" ...Άντε ρε σοβαρά?'

Μπουνταλεισον η Κατάσταση!:sunglasses:

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
659
Πόντοι
81

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.310
Πόντοι
3.656
Πέρασμα αστραπή σε λίγα φωκ κ φυλ..
Φωκ 27β μοντέλο Ιρίνα με 2 δωματια κ 3-4 μεσήλικες να περιμένουν να ασελγησουν στην μοντέλα..
Φωκ 27 πάνω ξανθιά Αλεξάνδρα (με ελεύθερο στοματικό εμπ1) με γυαλιά κ άλλη μια μελαχρινή..
Φυλ 59 πάνω μια αδιάφορη λευκοσαρκη..
Φυλ 59 κάτω Σάμυ βυζάρες κωλάρες αλλά αποστειρωμενο στοματικό κ Ιζαμπέλα άλογο με ελεύθερο στοματικό..
Φυλ 86 πάνω μόδα με ελεύθερο στοματικό, πέρασα με μέτριες εντυπώσεις, τσιμπο απομίμηση θείας Σόνια αλλά δεν το πλησιάζει στο ελάχιστο, στήνεται καλά κ δεν διαμαρτύρεται, το νιμου της χαλαρό λόγω χιλιομέτρων..
Μαστόρο λίγο πεσμένο αλλά με ωραίες ρώγες σταφυλιού..
Αυτά μύστες να γ@ματε κ
να γράφετε τίποτας..
:hi:

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.053
Πόντοι
366
Καλησπερα παιδιά. Προχθές το πρωί είχα πάρει την Βαλέρια στο Ιάσωνος 1Α ή στο 1Β. Απίστευτη διάθεση το σεξ, λες και ήταν γκόμενα μου. Δυστυχώς πήγα σήμερα και η τσατσα μου είπε νευριασμένη ότι φευγει πίσω στην Ουκρανία. Ελπίζω να επιστρέψει.
Τελικά κατέθεσα στο Ιάσωνος 19Α σε μια ζουμπουρλουδικη Ρωσοφωνη με καρέ μαλλί. Δε δυσανασχετησε στο κάρφωμα, αλλά δεν με άφηνε να αγγίζω και πήρε πίπα σε πεσμένη καποτά. Ευγενική παρουσία πάντως

Και αυτή μου είπε ότι φεύγει σε λίγες μέρες. Τι παίζει; Πάντα έτσι είναι στο μεταξι; Πηγαινοέρχονται κοπέλες από Ρωσια-Ουκρανια; Ή ειναι καινουργια κατάσταση.

Kauliarhsg13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2024
Like
211
Πόντοι
20
Εκείνη η Ναόμι ξανά εμφανίστηκε στο Φώκαιας 13 κάτω γιατί πέρασα τις 3 προηγούμενες μέρες και δεν την έτυχα καμιά φορά

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εκείνη η Ναόμι ξανά εμφανίστηκε στο Φώκαιας 13 κάτω γιατί πέρασα τις 3 προηγούμενες μέρες και δεν την έτυχα καμιά φορά
Στα "βήματα" της Τζεσικας Πιπαρές...:pipa1:

"-Ποτε δουλεύεις;"
"- Οπότε γουστάρω..."

Καυλωτικη κατάσταση για εμας μεν,
Κλάμα οι Αγαπουληδες
δε....

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.310
Πόντοι
3.656
Στα "βήματα" της Τζεσικας Πιπαρές...:pipa1:

"-Ποτε δουλεύεις;"
"- Οπότε γουστάρω..."

Καυλωτικη κατάσταση για εμας μεν,
Κλάμα οι Αγαπουληδες
δε....
Τζέσικα πιπαρές εξαφανισιαζολ..

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
33
Like
3.717
Πόντοι
8.345
Πέρασμα αστραπή σε λίγα φωκ κ φυλ..
Φωκ 27β μοντέλο Ιρίνα με 2 δωματια κ 3-4 μεσήλικες να περιμένουν να ασελγησουν στην μοντέλα..
Φωκ 27 πάνω ξανθιά Αλεξάνδρα (με ελεύθερο στοματικό εμπ1) με γυαλιά κ άλλη μια μελαχρινή..
Φυλ 59 πάνω μια αδιάφορη λευκοσαρκη..
Φυλ 59 κάτω Σάμυ βυζάρες κωλάρες αλλά αποστειρωμενο στοματικό κ Ιζαμπέλα άλογο με ελεύθερο στοματικό..
Φυλ 86 πάνω μόδα με ελεύθερο στοματικό, πέρασα με μέτριες εντυπώσεις, τσιμπο απομίμηση θείας Σόνια αλλά δεν το πλησιάζει στο ελάχιστο, στήνεται καλά κ δεν διαμαρτύρεται, το νιμου της χαλαρό λόγω χιλιομέτρων..
Μαστόρο λίγο πεσμένο αλλά με ωραίες ρώγες σταφυλιού..
Αυτά μύστες να γ@ματε κ
να γράφετε τίποτας..
:hi:
Η Αλεξάνδρα ήταν στο Φωκαίας 17β, η μελαχρινή νομίζω Ντάνα

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
33
Like
3.717
Πόντοι
8.345
Η Ιρίνα απο ότι είδα, παρότι γαμιέται στην δουλειά κάθε μέρα βρήκε χρόνο να κάνει σολάριουμ αλλά το μουνάκι δεν πρόλαβε να το περιποιηθεί.

apollon444

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
5.365
Πόντοι
1.056
Καλησπερα στην παρεα , αυτο που σας γραφω δεν ειναι ανεκδοτο εγινε σημερα στις 13.15 Φωκαιας 13 με την περιφημη Σονια ,δεν ειχε τυχη να την δω και να περασω μαζι της ολα αυτα τα χρονια και ολογος οτι συχνα πικνα διαβαζα διαφορες ιδιοτροποιες της σημερα με εφερε ο δρομος για εκεινη μονο και μονο οτι κανει πρωκτικο και ειναι καλη καταπιονα . Εγω σαν κατασκευη δεν ειμαι ουτε λουκανικο Μετσοβου αλλα και ουτε σαλαμι Ουγγαριας και στους 17 ποντους , η κυρια μολις ανοιξετην πορτα και με ειδε μισοκαυλωμενο μου ειπε αυτο δεν μπορει να κανω πρωκτικο γιατι ειναι χοντρο και αμα καυλωσει θα ποναω !!! λεω να βαλεις τζελ μου λεει ουτε τζελ αλλα ουτε και στο μουνι μου ,διοτι αυτα ειναι τα εργαλεια μου ,να σου κανω μια πιπαρα σπεσιαλ αλλα γαμηση ΟΧΙ !!! τελος για να μην φυγω αχυστος της τα εδωσα ολα στο στομα .Ερωτω λοιπον ειναι νεο σηστημα της ??? περιμενω τα σχολεια σας ετσι απο περιεργια ,και πιο πολυ απο τους οπαδους της πισω πορτας ,Ευχαριστω .

Dimk12

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρουμε ποιες δουλεύουν τώρα στο φυλής 71 πάνω κάτω;

Einai sto domatio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
1.051
Πόντοι
201
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom