You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σμύρνη μπορείς να κάνεις μια περιγραφή της..τώρα live επιγραμματικα
Φυλής 54α,56 ,66α & 66δ κλειστά.
Φυλής 72 δεξιά 3 κοπέλες,η Αννι η κοντούλα Βουλγάρα και 2 λατίνες η Εμμυ και η Μαρία,όλες σε ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 72 αριστερά κλειστό.
Φυλής 74 δεξιά Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 74 αριστερά κλειστό.
Φυλής 59 κάτω 2 λατίνες Βάνα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ιζαμπελα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 59 όροφος κλειστό
Φυλής 61 Άντζελα η "Κρητικοπουλα ",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό και η βυζαρού λατίνα Σαμι,σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α κλειστό.
Φυλής 65β η μιλφαρα Κάτια,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Χριστίνα η "Τσεχα" ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 84β κλειστό.
Φυλής 86α Μυρα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 86β Καρίνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,αυταρχικό και μασαζακι.
Φυλής 67 Σάρα η λατίνα με την πολύ ωραία κωλαρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Συλβια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.
Φυλής 69β Λανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 & 71α κλειστά.
Χτες δεν είχε έρθει ακόμη κ ο τσατσος είπε για ψηλή Ουκρανή ισχύει;
dimi7064i
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.172
- Πόντοι
- 2.021
Περασα την περασμενη εβδομαδα απο Φ7 με την Ηλεκτρα. Δηλωνει Ελληνιδα απο τον Εβρο. Οσο περιμενα στο δωματιο ειχε ξεκινησει με τον τσατσο μια στιχομυθια περι θρησκειας και πνευματικων πατερων. Ελεγε οτι εχει ματι σημερα και εχει πιει 3 καφεδες, χωρις να μπορει ακομα να ξυπνησει. Τελος παντων περναει στο δωματιο ξεκιναει μια αθλια πιπα ενω παρατηρησα οτι εχει τριχα σε μασχαλη και μουνι. Στο γαμησι μετρια, εδειξε να ποναει και φυσικα δεν πηρε καμια πρωτοβουλια. Εχυσα στα βυζια της παιζοντας τον στο τελος. Αρχισα να ντυνομαι και να πλενω τα χερια μου ενω αυτη ακομα προσπαθουσε να ντυθει. Η πρωτη φορα στην πορνοκαριερα μου που βγαινω πρωτος εγω απο το δωματιο. Μου λεει ο τσατσος η Ηλεκτρα π ειναι? Του λεω προσπαθει να βαλει τα εσωρουχα της και μετα βγηκε και αυτη. Ο,τι χειροτερο ΜΑΚΡΙΑ μαγκες
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Την κόρη του Lord Voldemort γάμησες;Περασα την περασμενη εβδομαδα απο Φ7 με την Ηλεκτρα. Δηλωνει Ελληνιδα απο τον Εβρο. Οσο περιμενα στο δωματιο ειχε ξεκινησει με τον τσατσο μια στιχομυθια περι θρησκειας και πνευματικων πατερων. Ελεγε οτι εχει ματι σημερα και εχει πιει 3 καφεδες, χωρις να μπορει ακομα να ξυπνησει. Τελος παντων περναει στο δωματιο ξεκιναει μια αθλια πιπα ενω παρατηρησα οτι εχει τριχα σε μασχαλη και μουνι. Στο γαμησι μετρια, εδειξε να ποναει και φυσικα δεν πηρε καμια πρωτοβουλια. Εχυσα στα βυζια της παιζοντας τον στο τελος. Αρχισα να ντυνομαι και να πλενω τα χερια μου ενω αυτη ακομα προσπαθουσε να ντυθει. Η πρωτη φορα στην πορνοκαριερα μου που βγαινω πρωτος εγω απο το δωματιο. Μου λεει ο τσατσος η Ηλεκτρα π ειναι? Του λεω προσπαθει να βαλει τα εσωρουχα της και μετα βγηκε και αυτη. Ο,τι χειροτερο ΜΑΚΡΙΑ μαγκες
Πολύ μαυρίλα, όλο αυτό...
Θηριοδαμαστής
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2026
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Χθεσινοβραδυνή τσάρκα μεταξύ 23:00-00:00
Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο: Αλίνα μιλφ σε απλό πρόγραμμα
Βέργας 2Α: Βάσια μιλφ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Βέργας 6 ισογειο και υπόγειο: Κατερίνα και Αναστασία μιλφ και οι 2 σε ελεύθερο στοματικό
Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο: Αλίνα μιλφ σε απλό πρόγραμμα
Βέργας 2Α: Βάσια μιλφ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Βέργας 6 ισογειο και υπόγειο: Κατερίνα και Αναστασία μιλφ και οι 2 σε ελεύθερο στοματικό
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 331.683
- Πόντοι
- 49.090
Έλα ρε συ ..η γνωστή μελαχρινή γυρολόγος μιλφ,χρόνια στο κουρμπέτι,με κανονικό σώμα σχεδόν 2.5αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό, τατουάζ στο δεξί μπράτσο και αριστερά χαμηλά στο στομάχι.Σμύρνη μπορείς να κάνεις μια περιγραφή της..
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Στο Φ69 οροφος πέρσυ...Σμύρνη μπορείς να κάνεις μια περιγραφή της..
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση θέλω τι ώρες δουλεύει η ιρινα από Φωκαίας 27;
Μυστη, μη το κάνεις, να πάς πρώτος, θα χαρακτηριστείς Αγαπούλης...Πρωί δουλεύει αλλα πρέπει να πας 9.30 μπας και μπεις 1ος
Και εσύ, μπορεί να είσαι ένας απλός Γλυφομουνακιας, που ψάχνει για καθαρό μουνι...
Είναι κακός ο κόσμος...
BadHabitGoodHeart
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2022
- Like
- 358
- Πόντοι
- 20
Δοκιμή Καιτούλας Φωκαιας 19 σήμερα το μεσημέρι. Είναι πάντα τόσο ευδιάθετη; Μου έκανε τα πάντα. Είχε κάνει και μπάνιο πριν έρθει στο δωμάτιο, με ένα τέλειο χαμόγελο και τέλεια διάθεση. Έπεσε ξεμούνιασμα με θέα σε καθρέφτη ταβανιού. Απαπα. Να λέμε τα άσχημα εδώ να ειδοποιούμε τους άλλους, αλλά να λέμε και τα καλά XD
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 31.110
- Πόντοι
- 4.936
Υπάρχει καμία βυζαρου τώρα; Η Βάσια από Βέργας 2 δουλεύει τώρα ή μόνο βράδυ;
Kyuss the bull
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2025
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Βράδυ μόνο φίλε ..μετά τις 11Υπάρχει καμία βυζαρου τώρα; Η Βάσια από Βέργας 2 δουλεύει τώρα ή μόνο βράδ
Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.595
- Πόντοι
- 731
Εκλαψα....Μυστη, μη το κάνεις, να πάς πρώτος, θα χαρακτηριστείς Αγαπούλης...
Και εσύ, μπορεί να είσαι ένας απλός Γλυφομουνακιας, που ψάχνει για καθαρό μουνι...
Είναι κακός ο κόσμος...

Συνημμένα
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 31.110
- Πόντοι
- 4.936
Πολύ καλή κατάθεση στην Ισαμπελα από Φιλιππίδου 11 ισόγειο.
Έχει αναφερθεί πολλάκις οπότε θα πάω στο κουτσομπολιστικο για τους αγαπουληδες της.
Είναι 43 χρονών, από Κολομβία, της αρέσει πολύ η γυμναστική, δεν έχει παιδιά, στην Κολομβία είναι νυχου και κομμώτρια και όταν συμπληρώσει 2 χρόνια εδώ θα φύγει. Όλα αυτά μου τα είπε ενώ είχαμε τελειώσει και η τσατσά την φώναζε στο σαλόνι
Έχει αναφερθεί πολλάκις οπότε θα πάω στο κουτσομπολιστικο για τους αγαπουληδες της.
Είναι 43 χρονών, από Κολομβία, της αρέσει πολύ η γυμναστική, δεν έχει παιδιά, στην Κολομβία είναι νυχου και κομμώτρια και όταν συμπληρώσει 2 χρόνια εδώ θα φύγει. Όλα αυτά μου τα είπε ενώ είχαμε τελειώσει και η τσατσά την φώναζε στο σαλόνι
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.704
- Πόντοι
- 216
Μη πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια!!Πολύ καλή κατάθεση στην Ισαμπελα από Φιλιππίδου 11 ισόγειο.
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 31.110
- Πόντοι
- 4.936
Όπως έγραψα, αυτά τα γράφω για τους αγαπουληδες της, όχι τους υπόλοιπους μύστες. Οπότε, μπορείς να καταλάβεις αν τα πιστεύω ή όχι.Μη πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια!!
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.704
- Πόντοι
- 216
Ναι χιουμορ κανω,και μενα στη κατηγορια αγαπουληδων με κατεταξαν επειδη προσπαθω να περασω απο τους πρωτους στα μαγαζια,εγω ενας φτωχος πλην τιμιος γλυφομουνακιας ειμαι....!!Όπως έγραψα, αυτά τα γράφω για τους αγαπουληδες της, όχι τους υπόλοιπους μύστες. Οπότε, μπορείς να καταλάβεις αν τα πιστεύω ή όχι.
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.363
- Πόντοι
- 2.536
28/02/26
17:17Περδίκκα
Μεγάλου Αλεξάνδρου
- 15: κλειστό
- 21
- κάτω: Τζοάννα, Σοφία
- πάνω: Βικτώρια, Κάμυ
- 22α: κλειστό
- 22β: Γιάννα
- 23: 1 Λατίνα
- 25: Μπέλλα
- 28 υπόγειο: Αλιόνα
- 28α: Κατερίνα, Αλεξάνδρα
- 43: Τζέσικα, Ζωή
- 46β: Άννα
- 46: Μιλένα. Προηγουμένως η Πάμελα
- 44β
- αριστερά: Άννα
- μεσαίο: Φωτεινή
- δεξιά: 1 Λατίνα. Προηγουμένως η Βαλεντίνα
- 44 παλιό αριστερά: Άννα, Λουσία, Κάρλα
- 39
- 1: Ντενίζ, Ιωάννα
- 2: 1 Λατίνα
- 3: Μπέλα, Πάολα
- 4: Νταϊάνα
- 5: Ναταλί
- 6: κλειστό
- 37β: κλειστό
- 37α: Σοφία, Μαρκέλλα
- 36: Χριστίνα
- 32
- ισόγειο δεξιά: Αλέξια
- ισόγειο βάθος: 1 Λατίνα. Ιζαμπέλα σε ρόλο τσατσάς γιατί είχε περίοδο. Της είπα ότι δεν έχω θέμα και της πρότεινα επανειλημμένα να μπούμε στο δωμάτιο ακόμα και με έξτρα € αλλά δεν ήθελε
- πάνω: κλειστό
- 30β: Άννα
- 30α: Ζωή, Σόνια
- 27α: Ναταλία
- 20γ: Νικόλ, Αντζελίνα
- 20α: Καρολίνα, Βαλέρια
- 20β: Βαλεντίνα, Μπάρμπαρα
- 19α: Αναστασία
- 1γ: Τάνια
- 1β αριστερά: Κλεοπάτρα
- 1α: Αλεξάνδρα
- 28: Βαλεντίνα
- 11α ισόγειο: Ντάρια
- 11β: κλειστό
- 30α: Ίνα
- 30β
- 1: Άννα
- 2: Μαρία
- 32β: Πόρσε, Μαρία
- 32γ: κλειστό
- 32α: Ρόζα
- 45: κλειστό
- 47
- κάτω: Ζάνα
- πάνω: κλειστό
- 48: Πάολα
- 48α: Ειρήνη
- 73β: Μπέλλα, Άντρεα, Κιμ, Σαρλότα
Δεν πήγα στο στανταράκι για γάλα γιατί δεν απάντησε στο sms ούτε μπήκε στο whatsapp. Αυτή έχασε τα έξτρα €
Ρώτησα και άλλες 2-3 αλλά δεν είχαν
Τα πιο ωραία μουνιά στην περιοχή ήταν η Μπέλλα και η Αλέξια αλλά δεν ήθελα απλό πρόγραμμα, για αυτό πήγα στη Λιοσίων που είναι κοντά. Το Μελισσάκι το έχω πάρει πιο παλιά, οπότε πήρα την εξίσου όμορφη Σαρλότα. Θα την κριτικάρω
Το μπουφάν της Σαρλότας
Άδραξα την ευκαιρία και το μύρισα - έγλειψα
Ρώτησα και άλλες 2-3 αλλά δεν είχανΤα πιο ωραία μουνιά στην περιοχή ήταν η Μπέλλα και η Αλέξια αλλά δεν ήθελα απλό πρόγραμμα, για αυτό πήγα στη Λιοσίων που είναι κοντά. Το Μελισσάκι το έχω πάρει πιο παλιά, οπότε πήρα την εξίσου όμορφη Σαρλότα. Θα την κριτικάρω
Το μπουφάν της Σαρλότας
Άδραξα την ευκαιρία και το μύρισα - έγλειψα

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο