Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.623
- Πόντοι
- 7.215
Το έχουμε γράψει πολλάκις, στην πρωινή βάρδια του Βέργας 7 πάνω την ΚωνσταντίναΚαλησπέρα! Ξέρει κανείς που θα βρω κάποια εύσωμη αρκετά;;;
Το έχουμε γράψει πολλάκις, στην πρωινή βάρδια του Βέργας 7 πάνω την ΚωνσταντίναΚαλησπέρα! Ξέρει κανείς που θα βρω κάποια εύσωμη αρκετά;;;
Πάιζει να λέει τη Μαριάννα..μια ξανθιά με μπλε μάτια... παλαιά πόρνη των Αθηνών που μεγαλούργησε Αλκαμένους Περγάμου αλλά και Βέργας...
Σωστός
Η ξανθιά ψηλή τσατσά στο Κωνσταντινουπόλεως 166α ντίσκο, είναι η πρώην εργαζόμενη Αλέξια. Δούλεψε εκεί προς δεκαετίας, μέχρι περίπου το 2018. Παλιότερα είχε προϋπηρεσία κ σε μασατζίδικα...
Αφού καταγαμήσαμε όλες τις εκδιδόμενες, τώρα ψαχνόμαστε για εισβολή στις τσατσάδες.Ρε παιδιά μήπως ήταν εκτάκτως άλλη τη μέρα που πήγα εγώ; Ξανθιά ήταν η τσατσά που πέτυχα αλλά ψηλή δεν τη λες με τίποτα, εκτός αν ήταν ψηλή στα νιάτα της και "έμπασε" τώρα στα γεράματα
Αφού καταγαμήσαμε όλες τις εκδιδόμενες, τώρα ψαχνόμαστε για εισβολή στις τσατσάδες.
Μετά θα πάρουν σειρά οι ιδιοκτήτες των μπουρδέλων.
Φίλε εγώ πάντα πρώτη βάρδια πετυχαίνω την ΑνναΠοιος ξέρει πότε δουλεύει η Άννα στο Φωκαίας 19; Περνάω πάντα στην πρώτη και στη δεύτερη βάρδια αλλά δεν μπορώ να τη βρω.
Έβαλε την ουρά στα σκέλια, ζήτησε συγγνώμη κ ξαναγύρισε πίσω στο μαντρί.Μίρα με τελειωτικό στο στόμα. Τελικά δεν σταμάτησε από τον όροφο.
Σίγουρα έως 5 το απόγευμα. Κάποιες φορές συνεχίζει και δεύτερη βάρδια, αναλόγως τα κέφιαΗ Πάολα στο Κολωνού 48 τι ώρες είναι ξέρουμε;
Σε ποια κοπέλα ανακοινώνει κώλο η τσατσά στο Φιλιππίδου 11α? Εγώ δεν την έχω πετύχει να το λέει για καμιά...Είμαι ανάμεσα να πάω να βρω ή Μιχαελα ή Ντάρια. Φιλλιπίδου 11Α που ξαναπήγα το προηγούμενο ΣΚ δεν πέτυχα Ιζαμπέλα είχε δωμάτιο . Και έχουν μια Λατίνα από Βενεζουέλα πιτσιρίκα που πάλι τα ίδια είχαμε η τσατσα να ανακοινώνει κωλο και να μην δίνει στο δωμάτιο . Δεν ξαναπατάω εκεί πάλι .
Την άλλη την Σάρα πως την λένε και μια μικρή δεν θυμάμαι όνομα στην απογευματινή βάρδια ούτε χαστούκια δεν άφηνε . Θυμάμαι ότι είχε μαύρο μαλλί και σιδεράκια στα δόντια ούτε καλά ελληνικά μιλάει ούτε αγγλικά .Σε ποια κοπέλα ανακοινώνει κώλο η τσατσά στο Φιλιππίδου 11α? Εγώ δεν την έχω πετύχει να το λέει για καμιά...
Μάλλον την Ραφαέλα εννοείς, αλλά δεν ανακοινώνεται κώλος στο πρόγραμμα. Τουλάχιστον τις φορές που πέρασα εγώ...Την άλλη την Σάρα πως την λένε και μια μικρή δεν θυμάμαι όνομα στην απογευματινή βάρδια ούτε χαστούκια δεν άφηνε . Θυμάμαι ότι είχε μαύρο μαλλί και σιδεράκια στα δόντια ούτε καλά ελληνικά μιλάει ούτε αγγλικά .
Καλησπέρα συναγωνιστή,πριν 2 βδομάδες (Κυριακή)ειχα επισκεφτεί την Όλγα,με ενημερωσε οτι θα σταματούσε απο τον οίκο και ότι θα ξεκινούσε σε κάποιο μασατζίδικο,απλα επειδή δεν ήξερε σε ποιό,μου είπε να πήγαινα την επομενη Κυριακή να μου πει σίγουρα.Το μεσημέρι
Αλκα113
Μια κοντόχοντρη ξανθή μιλφογκιλφ, με φακίδες στο στέρνο. Παρά τα κιλά της, δεν είχε ανάλογα βυζιά, και δεν έλεγε το όνομά της
Φ109 άνω
Χριστίνα, συμπαθητική, τυπική μιλφ, καλοστεκούμενη, ευγενική, καλή για κανα-δυο φορές.
Φ109 κάτω
Λάνα, μελαχρινή Μολδαβή, μέτριας εμφάνισης, ικανοποιητικής απόδοσης για μια φορά.
Η Όλγα αποσύρθηκε οριστικά από το επάγγελμα![]()
Δεν ανακοινώνεται ούτε καν ελεύθερο στοματικό..Μάλλον την Ραφαέλα εννοείς, αλλά δεν ανακοινώνεται κώλος στο πρόγραμμα. Τουλάχιστον τις φορές που πέρασα εγώ...