Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 28
- Like
- 13.741
- Πόντοι
- 17.045
Πότε δούλευε στο 166 η Μαριάννα ως τσατσά;Ωωω ναι σωστός η Αλεξία...αααλλο άλογο από εκεί....
Πότε δούλευε στο 166 η Μαριάννα ως τσατσά;Ωωω ναι σωστός η Αλεξία...αααλλο άλογο από εκεί....
Για την Εμμα λεει ο συναδελφος?...στο 84 όροφο ήταν μια με τεράστια βυζιά..
27 ετών είπε ήταν μελαχρινή νταρντανοχοντρη με κοτσιδα και φυσικά τεράστια βυζιά στα οποία τόνισε και αυτή και η τσατσα ότι τελειώνεις πάνω τους. Οσοι γουστάρετε τεράστια φυσικά βυζιά ας ρίξετε μια ματιά. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω!Για την Εμμα λεει ο συναδελφος?
Κι εγω εχω περασει 3 φορες απόγευμα και το βλεπω κλειστο. Μαλλον η Αλιοναρα πηρε συνταξη. Αν και ειχε παχύνει πολυ, ηθελα για 2-3 φορες να μου κανει την τσιμπουκαρα της που εκανε με μαεστρια. Θυμάμαι τελευταία φορα μεχρι και τα δαχτυλα των ποδιων μου ειχε γλύψει. Βυζαρες φουλ χουφτωμα και απίστευτη πιπα. Πηγαινα για πιπα οταν βαριόμουν να γαμησω. Να την εχω γαμησει 3-4 φορες.Μάλλον δεν...
Είναι σίγουρα δύο εβδομάδες κλειστό το 18α.
Αυτά που κάνει τώρα η Αλιονα σε σύγκριση με αυτά που έκανε το 2010 που την γνώρισα εγώ δεν είναι τίποτα...Κι εγω εχω περασει 3 φορες απόγευμα και το βλεπω κλειστο. Μαλλον η Αλιοναρα πηρε συνταξη. Αν και ειχε παχύνει πολυ, ηθελα για 2-3 φορες να μου κανει την τσιμπουκαρα της που εκανε με μαεστρια. Θυμάμαι τελευταία φορα μεχρι και τα δαχτυλα των ποδιων μου ειχε γλύψει. Βυζαρες φουλ χουφτωμα και απίστευτη πιπα. Πηγαινα για πιπα οταν βαριόμουν να γαμησω. Να την εχω γαμησει 3-4 φορες.
Πότε δούλευε στο 166 η Μαριάννα ως τσατσά;
Δεν είναι σταθερά εκεί....αλλά τη βλέπω αρκετές φορές συνήθως απογεύματα.
Εντάξει, προσωπικά η Μαριάννα δε μου ήταν κι απ' τις αξέχαστες που είχα πάρει στη Βέργας αλλά ο καθένας μας έχει και διαφορετική εμπειρία, ούτε απ' τις πιο όμορφες αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά... Σαν τσατσά στη Βέργας ομολογώ ότι δεν την είχα πετύχειΥποθέτω...διότι η Μαριάννα ήταν όντως πολύ όμορφη γυναίκα...και δούλευε σα τσατσά εκεί πέρα τα τελευταία χρόνια...
Επιβεβαιώνω, στις 20:45 που πέρασα το Φωκαίας 17Β (όροφος) ήταν όντως κλειστόΚαλησπέρα σας την ώρα που κατηφόριζα της Φώκαιας και αφού είχα μπει σε κάποια σπιτάκια πήγαινα καρφί να περάσω στην Μαρίνα στο 17β την ώρα που φτάνω λοιπόν απέξω περνάει περιπολικό με δύο νέους μπάτσους σταματάει παρκάρει ακριβώς απέξω και ανεβαίνουν στον όροφο, μετά από λίγο κατέβηκαν και εν συνεχεία ξαναανεβηκαν πάνω και μετά έφυγαν κατευθείαν χωρίς να πάνε σε άλλο μαγαζί. Το αποτέλεσμα ήταν το 17β να κλείσει. Αυτά ούτε στις ταινίες δεν γίνονται την τύχη μου μέσα σήμερα.. Φ84 ήταν η Ράνια στο 65 ισ η Μπέκυ στο 84 όροφο ήταν μια με τεράστια βυζιά, στον δρόμο 5:40 είδα και την θεία Σόνια που μάλλον σχόλασε από το 13. Κατάθεση στο Φώκαιας 27γ κ Αχαρνών όροφο στην Μιλφ Μιρα! Μαζί της Λατίνα με τατού ονόματι Βαλεντίνα σε απλό πρόγραμμα.
Για την Αθηνά λέτε που αναφέρθηκε ξανά εδώ τις προηγούμενες μέρες, αυτή ήταν σήμερα το απόγευμα στο Φυλής 84 πάνω, πέρασα κι εγώ και την είδα κι έπαθα πλάκα... Εν τω μεταξύ κοπέλες σαν αυτή συνήθως δουλεύουν πρωί, ειλικρινά δεν ξέρω γιατί είναι στην απογευματινή βάρδια27 ετών είπε ήταν μελαχρινή νταρντανοχοντρη με κοτσιδα και φυσικά τεράστια βυζιά στα οποία τόνισε και αυτή και η τσατσα ότι τελειώνεις πάνω τους. Οσοι γουστάρετε τεράστια φυσικά βυζιά ας ρίξετε μια ματιά. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω!
Πάντως σήμερα πέρασα από Κωνσταντινουπόλεως για να τη δω από κοντά επειδή αναφέρθηκε ότι μπορεί να είναι η Μαριάννα, δεν τρελάθηκα κιόλας γενικά με την πάρτη της, ήταν αρκετά σοβαρή για να μην πω βλοσυρή και ξενέρωσα, άσε που δε φορούσε και κανένα ρούχο που να με κάνει να τη δω αλλιώςΠου τη θυμήθηκες τη Μαριάννα...
Τι βυζάρες...
Δυσαναπλήρωτη απώλεια.
Ωστόσο στο 166 πρόκειται για την Αλέξια που εκδίδονταν στο ίδιο μπουρδέλο και όχι για τη Μαριάννα
5μιση κάπου έγινε το ντου και έκλεισε η ειρωνεία είναι ότι ήμουν ακριβώς απέξω για στοχευμένη κατάθεση στην Μαρίνα και με πρόλαβαν οι τσεοιΕπιβεβαιώνω, στις 20:45 που πέρασα το Φωκαίας 17Β (όροφος) ήταν όντως κλειστό
Πες και εσυ να περιμενουν λιγάκι άντρες ηταν θα καταλαβαιναν5μιση κάπου έγινε το ντου και έκλεισε η ειρωνεία είναι ότι ήμουν ακριβώς απέξω για στοχευμένη κατάθεση στην Μαρίνα και με πρόλαβαν οι τσεοι

ΣωστόςΩστόσο στο 166 πρόκειται για την Αλέξια που εκδίδονταν στο ίδιο μπουρδέλο και όχι για τη Μαριάννα
Λογικά την ΕλένηΓια την Εμμα λεει ο συναδελφος?
Όχι για μια Αθηνά τώρα είναι εκεί εδώ και 1 - 2 εβδομάδεςΓια την Εμμα λεει ο συναδελφος?
Τι ώρες δουλεύει?Μιλφ από Ουκρανία με ελεύθερο τελειωτικό εμφάνιση μέτρια και πολύ ευδιάθετη,πριν πάει εκεί ήταν και στην φυλής. Για εμένα αξίζει δοκιμή να κάνεις κάποια στιγμή
Για το 84β λές?εγώ όσες φορές τσαρκαρα έχω πετύχει να δουλεύει πρωί την Ελένη που δούλευε πιο παλιά Φωκαίας 27Β κάτω.Όχι για μια Αθηνά τώρα είναι εκεί εδώ και 1 - 2 εβδομάδες