Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 315 άτομα (29 μέλη και 286 επισκέπτες)

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81
Για την Εμμα λεει ο συναδελφος?
27 ετών είπε ήταν μελαχρινή νταρντανοχοντρη με κοτσιδα και φυσικά τεράστια βυζιά στα οποία τόνισε και αυτή και η τσατσα ότι τελειώνεις πάνω τους. Οσοι γουστάρετε τεράστια φυσικά βυζιά ας ρίξετε μια ματιά. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω!

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
659
Πόντοι
81
Μάλλον δεν...
Είναι σίγουρα δύο εβδομάδες κλειστό το 18α.
Κι εγω εχω περασει 3 φορες απόγευμα και το βλεπω κλειστο. Μαλλον η Αλιοναρα πηρε συνταξη. Αν και ειχε παχύνει πολυ, ηθελα για 2-3 φορες να μου κανει την τσιμπουκαρα της που εκανε με μαεστρια. Θυμάμαι τελευταία φορα μεχρι και τα δαχτυλα των ποδιων μου ειχε γλύψει. Βυζαρες φουλ χουφτωμα και απίστευτη πιπα. Πηγαινα για πιπα οταν βαριόμουν να γαμησω. Να την εχω γαμησει 3-4 φορες.

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.477
Πόντοι
2.536
Κι εγω εχω περασει 3 φορες απόγευμα και το βλεπω κλειστο. Μαλλον η Αλιοναρα πηρε συνταξη. Αν και ειχε παχύνει πολυ, ηθελα για 2-3 φορες να μου κανει την τσιμπουκαρα της που εκανε με μαεστρια. Θυμάμαι τελευταία φορα μεχρι και τα δαχτυλα των ποδιων μου ειχε γλύψει. Βυζαρες φουλ χουφτωμα και απίστευτη πιπα. Πηγαινα για πιπα οταν βαριόμουν να γαμησω. Να την εχω γαμησει 3-4 φορες.
Αυτά που κάνει τώρα η Αλιονα σε σύγκριση με αυτά που έκανε το 2010 που την γνώρισα εγώ δεν είναι τίποτα...
Αχχχ !!! Περασμένα μεγαλεια...
Θα επιστρέψει πάλι αυτή, ξέρω πως συνήθως λείπει όταν έχει δουλειές η τσατσά της, δεν θέλει να δουλεύει με άλλη.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.878
Πόντοι
201

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
Υποθέτω...διότι η Μαριάννα ήταν όντως πολύ όμορφη γυναίκα...και δούλευε σα τσατσά εκεί πέρα τα τελευταία χρόνια...
Εντάξει, προσωπικά η Μαριάννα δε μου ήταν κι απ' τις αξέχαστες που είχα πάρει στη Βέργας αλλά ο καθένας μας έχει και διαφορετική εμπειρία, ούτε απ' τις πιο όμορφες αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά... Σαν τσατσά στη Βέργας ομολογώ ότι δεν την είχα πετύχει

Τελευταία τροποποίηση:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
Καλησπέρα σας την ώρα που κατηφόριζα της Φώκαιας και αφού είχα μπει σε κάποια σπιτάκια πήγαινα καρφί να περάσω στην Μαρίνα στο 17β την ώρα που φτάνω λοιπόν απέξω περνάει περιπολικό με δύο νέους μπάτσους σταματάει παρκάρει ακριβώς απέξω και ανεβαίνουν στον όροφο, μετά από λίγο κατέβηκαν και εν συνεχεία ξαναανεβηκαν πάνω και μετά έφυγαν κατευθείαν χωρίς να πάνε σε άλλο μαγαζί. Το αποτέλεσμα ήταν το 17β να κλείσει. Αυτά ούτε στις ταινίες δεν γίνονται την τύχη μου μέσα σήμερα.. Φ84 ήταν η Ράνια στο 65 ισ η Μπέκυ στο 84 όροφο ήταν μια με τεράστια βυζιά, στον δρόμο 5:40 είδα και την θεία Σόνια που μάλλον σχόλασε από το 13. Κατάθεση στο Φώκαιας 27γ κ Αχαρνών όροφο στην Μιλφ Μιρα! Μαζί της Λατίνα με τατού ονόματι Βαλεντίνα σε απλό πρόγραμμα.
Επιβεβαιώνω, στις 20:45 που πέρασα το Φωκαίας 17Β (όροφος) ήταν όντως κλειστό

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
27 ετών είπε ήταν μελαχρινή νταρντανοχοντρη με κοτσιδα και φυσικά τεράστια βυζιά στα οποία τόνισε και αυτή και η τσατσα ότι τελειώνεις πάνω τους. Οσοι γουστάρετε τεράστια φυσικά βυζιά ας ρίξετε μια ματιά. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω!
Για την Αθηνά λέτε που αναφέρθηκε ξανά εδώ τις προηγούμενες μέρες, αυτή ήταν σήμερα το απόγευμα στο Φυλής 84 πάνω, πέρασα κι εγώ και την είδα κι έπαθα πλάκα... Εν τω μεταξύ κοπέλες σαν αυτή συνήθως δουλεύουν πρωί, ειλικρινά δεν ξέρω γιατί είναι στην απογευματινή βάρδια

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
Που τη θυμήθηκες τη Μαριάννα...
Τι βυζάρες...
Δυσαναπλήρωτη απώλεια.
Ωστόσο στο 166 πρόκειται για την Αλέξια που εκδίδονταν στο ίδιο μπουρδέλο και όχι για τη Μαριάννα
Πάντως σήμερα πέρασα από Κωνσταντινουπόλεως για να τη δω από κοντά επειδή αναφέρθηκε ότι μπορεί να είναι η Μαριάννα, δεν τρελάθηκα κιόλας γενικά με την πάρτη της, ήταν αρκετά σοβαρή για να μην πω βλοσυρή και ξενέρωσα, άσε που δε φορούσε και κανένα ρούχο που να με κάνει να τη δω αλλιώς

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81
Επιβεβαιώνω, στις 20:45 που πέρασα το Φωκαίας 17Β (όροφος) ήταν όντως κλειστό
5μιση κάπου έγινε το ντου και έκλεισε η ειρωνεία είναι ότι ήμουν ακριβώς απέξω για στοχευμένη κατάθεση στην Μαρίνα και με πρόλαβαν οι τσεοι

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.026
Πόντοι
6.120
5μιση κάπου έγινε το ντου και έκλεισε η ειρωνεία είναι ότι ήμουν ακριβώς απέξω για στοχευμένη κατάθεση στην Μαρίνα και με πρόλαβαν οι τσεοι
Πες και εσυ να περιμενουν λιγάκι άντρες ηταν θα καταλαβαιναν :2funny::2funny:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Ωστόσο στο 166 πρόκειται για την Αλέξια που εκδίδονταν στο ίδιο μπουρδέλο και όχι για τη Μαριάννα
Σωστός:thumbsup:
Η ξανθιά ψηλή τσατσά στο Κωνσταντινουπόλεως 166α ντίσκο, είναι η πρώην εργαζόμενη Αλέξια. Δούλεψε εκεί προς δεκαετίας, μέχρι περίπου το 2018. Παλιότερα είχε προϋπηρεσία κ σε μασατζίδικα...

Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
572
Πόντοι
80
Μιλφ από Ουκρανία με ελεύθερο τελειωτικό εμφάνιση μέτρια και πολύ ευδιάθετη,πριν πάει εκεί ήταν και στην φυλής. Για εμένα αξίζει δοκιμή να κάνεις κάποια στιγμή
Τι ώρες δουλεύει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.689
Πόντοι
49.090
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom