Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (22 μέλη και 235 επισκέπτες)

abelo7979

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Φεβ 2015
Κριτικές
100
Like
3.337
Πόντοι
11.550
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να ενημερώσει ποιες Λατίνες έχουν αυτή τη στιγμή τις μεγαλύτερες τερατοκωλάρες μετάξι και πέριξ (2η βάρδια), θα κατέβω αύριο από Εκάλη αλλά επειδή το range καίει πολύ δεν θέλω να φύγω άπραγος :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
296.185
Πόντοι
47.170
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Ιάσωνος 1α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ντασα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β αριστερά Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.

Ιάσωνος 1γ Τανια, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20α Βαλέρια (κάθε φορά κ βάζει κιλά)απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20β Ισαβέλλα λατίνα, μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20γ η λατίνα Μάντι, απλό πρόγραμμα .

Ιάσωνος 19α Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιασωνος 19β Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
296.185
Πόντοι
47.170
Λεωνιδου 28
20251018_192314.jpg

όροφος κλειστό.

ισόγειο Βαλεντινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζάκι και Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, η μαυρούλα η Νεσσι θα λείπει για κάνα μήνα ακόμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
296.185
Πόντοι
47.170
Μικροmall live επιγραμματικα

32 όροφος αριστερά κλειστό.

32 όροφος δεξιά Μαργαρίτα, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ, πώς κατάφερε σε τόσους λίγους μήνες και χάλασε το σωματακι της αυτή η κοπελίτσα, κρίμα.

32 διάδρομος δεξιά Μαρίνα και Μαrια, αμφότερες απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

32 διάδρομος ευθεία Ιζαμπελα λατίνα απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ .

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.809
Πόντοι
201
Σωστός, η δύναμη όμως υποτίθεται είναι στον καταναλωτή!Ώρα για ένα καυλοΙΝΚΑ!

Ο εκάστοτε πρωθυπουργός αποφασίζει και δίνει άδεια ποιές χώρες μπορούν να στείλουν ωραίες γυναίκες για σχετική εργασία στην Ελλάδα.

Ας προσέχατε όταν ψηφίζατε το χρυσό παιδί για πρωθυπουργό!

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.427
Πόντοι
28.636
Ενημέρωση 18/10/2025

Φωκαίας 17 επάνω.
Μαρίνα ροφός σε ελεύθερο στοματικό.
Σήμερα με μαύρη ολόσωμη φόρμα!!!
Σιγά το νέο θα πείτε...
Δοκίμασα πάλι με μοναδικό σκοπό να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν υπάρχει Ψαρίλα και να ενημερώσω.
Σαν το τρουφόσκυλο λοιπόν μετά την πράξη αφαίρεσα το προφυλακτικό και το μύρισα από όλες τις πλευρές. Μυρωδιά καμία και τέλος!!! Certified

Μοιάζει πολύ με αυτήν που θα έλεγε και ο Λαδάκης και μας ήρθε πρόσφατα!!!

1000016913.png

1000016914.png

Ρε τι γαμάμε με είκοσι Γιούρα!!!

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
8.030
Πόντοι
1.336

18/10/25

λίγο μετά τις 20:00. Ταπεινή βόλτα με φίλο μη μέλος στο σάη

Φωκαίας
Φιλιππίδου
  • 11β: Εύα και μια λατίνα με καμπύλες. Ίσως την είπε Φερνάντα
Αγκύρας
  • 12α: Βίκυ,΄Ηρα
Η Βίκυ κάτι είχε πάρει και μιλούσε και συμπεριφερόταν περίεργα σαν τις πρεζούδες στην Ομόνοια. Βγήκε στο σαλόνι μιλώντας στο τηλέφωνο, μου το έδινε και εμένα να μιλήσω και άλλα τέτοια κουλά. Ανταλλάξαμε και 1-2 βρισιές και κωλοδάχτυλα γιατί ήταν επιθετική επειδή δεν ήθελα να περάσω μαζί της

Φυλής
  • 56: Αντρέα, Μερλίνα
  • 66δ: Λούνα, Νίκη
  • 72 κάτω: Έρρικα
  • 65β: Χριστίνα Τσέχα
  • 67: Άννα Μαρία
  • 84α: Ράνια
  • 86α: Έμμα, Άννα
  • 86β: Νέλλη, Καρίνα
  • 71β: Σανέλ, Βερόνικα
  • 109β: Βικτώρια

Σε κάποια φάση πετύχαμε στον δρόμο μια όμορφη ρωσσόφωνη ξανθιά με ανοιχτόχρωμα μάτια γύρω στα 40, κοντή και πολύ λεπτή, να ψάχνει κάποιο συγκεκριμένο μπουρδέλο. Αφού το βρήκε μπήκε μέσα και ακολουθήσαμε και μεις. Ρωτήσαμε την υπηρεσία αν δουλεύει η κοπέλα που μόλις μπήκε και την φώναξε στο σαλόνι να την ρωτήσουμε. Δυστυχώς μας είπε πως δεν κάνει αυτήν τη δουλειά, συγκεκριμένα είναι καθαρίστρια, αλλά μας πρότεινε αν θέλουμε να πάρουμε την πουτάνα και αυτή να μπει μέσα απλά να κοιτάει. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ήταν κακή ιδέα :bigdick:Βγήκαμε και οι 3 έξω και συνεχίσαμε το ψηστήρι :boff:Της προτείναμε να πάμε ξενοδοχείο, της ζήτησαμε αριθμό αλλά εκείνη ήταν αρνητική, όχι 100% όμως, το σκεφτόταν και λίγο. Κρίμα που δεν δέχτηκε, θα περνούσαμε πολύ ωραία και ρομαντικά :rose:

Ο φίλος είχε λοκάρει σε μία συγκεκριμένη αλλά ψηνόταν και για τρίο. Εγώ όχι τόσο μιας και δεν το είχα ξανακάνει αλλά θα δεχόμουν με μία προϋπόθεση: να με κατουρήσει η πουτάνα, κάτι το οποίο δεν είχα ξανακάνει με την συγκεκριμένη. Μπαίνουμε στο μπουρδέλο και την ρωτάω στο σαλόνι

R: -σε είχα ρωτήσει και παλιά, δεν ξέρω αν με θυμάσαι. Μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -μμμμ, εντάξει
R: -μπορείς τώρα ή να έρθουμε σε λίγο;
Π: -όχι, ελάτε τώρα. Εγώ θα πιω λίγο τσάι να μου έρθει :D:

:happy::happy:

Μπήκαμε στο δωμάτιο και μετά από 5 λεπτά ήρθε και η πουτάνα και αρχίσαμε τα χουφτώματα. Δεν άργησα να της πω να ξεκινήσουμε με κατούρημα και ξάπλωσα στο πάτωμα. Μάλιστα μου έδωσε και ένα μαξιλάρι για να είμαι πιο άνετα. Είναι η πρώτη που το κάνει αυτό :smitten:Ήρθε απο πάνω μου και άρχισε να μου δίνει τα κάτουρά της ενώ ταυτόχρονα πίπωνε τον φίλο που ήταν γονατιστός στο κρεβάτι :thumbsup: Θα έλεγα πως αυτό ήταν το highlight της συνεύρεσης. Αφού μου έδωσε μια νόστιμη μικρή ποσότητα, η οποία λειτούργησε σαν ενεργειακό ποτό, περάσαμε στο κρεβάτι

Η πουτάνα στήθηκε στα 4 και άρχισε να γλείφει εμένα τώρα ενώ δεχόταν την πούτσα του φίλου στο μουνί της. Μετριότητατη προς κακή πίπα παρεμπιπτόντως που δεν κατάφερνε να μου τον σηκώσει αλλά προσπάθησα να το σώσω πιέζωντας για DT

Φ: -φτύστου την πούτσα
Π: -χφτου

:D:

Εκεί άρχισα να καυλώνω περισσότερο, μου έβαλε καπότα και της είπα να με καβαλήσει ενώ καθόλη την διάρκεια είχε το πουλί του τύπου στο στόμα της. Μέτριο και το καβάλημα αλλά με καύλωνε το σκηνικό. Μετά από λίγα λεπτά κουράστηκε και μου είπε να την γαμήσω στα 4 :zfuck:Ολιγόλεπτο σεχ με αυξομειώσεις στην ένταση σε αυτήν την στάση έχοντας απασχολημένες την μουνότρυπα και την στοματότρυπά της. Η αίσθηση δεν ήταν ιδανική και έτσι φανταζόμουν να την γαμάω ακάποτα ή και να της τον χώνω στον κώλο μπας και καταφέρω να χύσω. Τελικά έπιασε και άρχισα να χύνω εντός καποτιδίου ενώ έριχνα τις τελευταίες γκαζιές :fuck1:Μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να χύνει και ο συνγαμιστής στο στόμα της :pipa1: οπότε το timing ήταν καλό

R: -πιες τα
Π: -ΜΜμμ ... Δεν τα πίνω εγώ
R: -Κρίμα

...

Π: -να ξανάρθετε

:D:

Τελευταία τροποποίηση:

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.244
Πόντοι
6.856
Τσάρκα στην πιάτσα, Σάββατο απόγευμα, μαζί με ένα νεαρό συνάδελφο, από την Θεσσαλονίκη:

Φυλής 65Β: Χριστίνα, η "Τσέχα". Όμορφη παρουσία, αλλά υπάρχει πάντα ο φόβος, να σε κεράσει φόλα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 67: Άννα-Μαρία. Αρκετά όμορφη, μελαχρινή, με ωραίο σωματάκι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 69Α: Μία ξανθιά milf, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μαζί της ένα Αλβανικό μπάζο, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 71Α: Η Σανέλ, μία αρκετά εμφανίσιμη, ανοιχτόχρωμη Λατίνα, μαζί με μια σκουρόχρωμη πατριώτισσα της. Αμφότερες, σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 71Β: Τρεις πολύ μέτριες Λατίνες. Η μαυριδερή Σοφία και άλλες δύο, τα ονόματα των οποίων δεν τα θυμάμαι. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά όλες έκαναν νορμάλ πρόγραμμα.

Φυλής 86Β: Η Νέλυ, από το Φυλής 109Β, μαζί με μία πατσαβούρα. Πρόγραμμα νορμάλ και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 86Α: Η Άννα, η "Ταϊλανδή". Όμορφη κοπέλα, με ωραίο σώμα, αλλά μεγάλη φόλα. Εξού και το παρατσούκλι, που της έχει αποδοθεί: "Φολό-Άννα". Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μαζί της ήταν και μία περίεργη, ξανθιά, τύπισσα, η οποία δεν έλεγε μία, από εμφάνιση.

Φυλής 84Β: Μόνικα. Εμφανίσιμη, μελαχρινή, Μολδαβή. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Σαλονάρισε, φορώντας ένα μαύρο, κοντό, φόρεμα. Μαζί της δούλευε, ως υπηρεσία, η κυρία Ελευθερία. Ωραία τύπισσα, μηχανόβια, με χιούμορ. Ο συνάδελφος πέρασε με την Μόνικα, λέγοντας μου καλά λόγια. Μου φάνηκε περίεργο, που δεν έχουν γράψει, για αυτή την κοπέλα, οι εταίροι συναγωνιστές.

Φυλής 84Α: Η διάσημη, πλέον, Ράνια. Εμφανίσιμη, ψηλή, ξανθιά, με καλό σώμα. Πρόγραμμα νορμάλ και ελεύθερο στοματικό. Στο σαλόνι υπήρχε μεγάλη αναμονή, καθώς η συγκεκριμένη κοπέλα είναι στην κορυφή, των προτιμήσεων. Ο συνάδελφος πέρασε και με αυτή. Αν και ζορίστηκε, αφού είχε γαμήσει, προηγουμένως, την Μόνικα, η Ράνια κατάφερε να τον στείλει στα ουράνια!

Φυλής 61: Σόλ και Ρενάτα, αν θυμάμαι καλά. Δύο Φολό-Λατίνες, σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Καθώς μας τις παρουσίαζε, η τσατσά, βγήκε ένας συναγωνιστής, από το δωμάτιο και της επιτέθηκε, λεκτικά. Της έλεγε ότι η κοπέλα δεν ήξερε να γαμηθεί και ότι δεν έβγαλε καν τα ρούχα της! Μόλις το ακούσαμε αυτό, πήραμε όλοι τον πούλο, από το τσαρδί. Βγαίνοντας, ευχαριστήσαμε, τον τύπο, για τα λεφτά που μας γλίτωσε.

Φυλής 59: Δύο κοπέλες. Η Μία, μία εμφανίσιμη κοκκινομάλλα από την Κολομβία και μία ψηλή Βραζιλιάνα, με καλό σώμα και τρία στρέμματα κώλο. Νορμάλ πρόγραμμα, δεν θυμάμαι εάν έκαναν ελεύθερο στοματικό. Το σαλόνι ήταν ασφυκτικά γεμάτο και της τσατσάς της έκανε εντύπωση, που είμασταν όλοι ήσυχοι. Εν τω μεταξύ, το ηχείο έπαιζε το "Eye of the Tiger", του συγκροτήματος "Survivor". Θυμήθηκα την σκηνή, με τον Σωτήρη Μουστάκα, από την Ελληνική ταινία "Το Ψώνιο" και με έπιασαν τα γέλια.

Φυλής 74 (αριστερά): Μία μπαμπάτσικη, με τεράστια βυζιά και μία μαυρούλα, με νόστιμο πρόσωπο και ωραίο σωματάκι. Η βυζαρού έκανε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στις βυζάρες της και η αραπίνα νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 72: Έρρικα. Νόστιμο, νεαρό, κορίτσι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 66Δ: Δυο κοπέλες. Μία, που ούτε καν την θυμάμαι και ένα Λατινικό μπάζο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 56: Δύο Φολό-Λατίνες. Η Άντρεα, ψηλή, εμφανίσιμη, με καλό σώμα και μία άλλη, στο ίδιο στυλ και κυβικά. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 105: Αλεξάνδρα. Δεν την είδαμε, καθώς ήταν κλεισμένη για μία ώρα.

Φυλής 109Α: Μία πατσαβούρα, μελαχρινή milf, μισή Τουρκάλα και μισή Ρωσίδα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 109Β: Μαρία, πατσαβούρα milf και Βικτώρια, εμφανίσιμο milfόνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φιλιππίδου 11Α: Ιζαμπέλα. Έκφυλη, Λατίνα, milf. Μέτρια φάτσα, καλό σώμα, με σιλικονάτα βυζιά και ψεύτικο κώλο. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Μαζί της η Ραφαέλα, ένα πιτσιρίκι από την Λατινική Αμερική, με ωραίο σωματάκι και νόστιμο πρόσωπο, με σιδεράκια. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Είχα σκοπό να περάσω με την Ιζαμπέλα, αλλά γινόταν ο κακός χαμός, στο σαλόνι. Υπήρχε μεγάλη αναμονή, ξενέρωσα και έφυγα.

Φιλιππίδου 11Β: Δύο κοπέλες. Μία αγνώστου εθνικότητας και μία Λατίνα. Τσατσά ήταν ο αντιπαθητικός, Κύπριος πούστης, κύριος Άντυς. Τι κακιασμένη λούγκρα είναι αυτή, ρε μάγκες! Κομπλεξικός, μαλάκας και φουλ ειρωνικός! Δεν μας είπε, ούτε τα ονόματα των κοριτσιών, ούτε το πρόγραμμα που πρόσφεραν.

Αγκύρας 12Β: Αντριάννα. Το γνωστό, απολιθωμένο, granny. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Αγκύρας 12Α: Μία πατσαβούρα milf και η Βίκυ, ένα ξανθό μπαμπάτσικο, πρώην Σοβιετικό milf, με κοντό μαλλί. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Αγκύρας 9: Ντάρια και μία πατσαβούρα, με πολύ μεγάλα βυζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Φωκαίας 7: Μία αδιάφορη Φολό-Λατίνα, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 7Α: Στέλλα. Το γνωστό Αλβανικό milf, με τα γυαλιά. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.

Φωκαίας 9: Αλβανίδα milf, μέτριας εμφάνισης, με γυαλιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Φωκαίας 13 (πάνω): Δύο Φολό-Λατίνες. Η Μόνικα και μία άλλη, μικρή, μέτριας εμφάνισης. Μόλις κάθισα, στο σαλόνι, η τσατσά μου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μόνικας και με ενημέρωσε, εάν ήθελα, ότι μπορούσα να τις ρίξω και φάπες. Της απάντησα, ευγενικά, ότι ήθελα να γαμήσω και ότι δεν ήρθα για να πλακώσω κάποιον, στο ξύλο. Της είπα, επίσης, ότι εάν ήθελα να πλακωθώ, με κάποιον, θα πήγαινα στα Εξάρχεια, που ήταν πιο πάνω και θα το έπραττα. Η Μόνικα βγήκε, στο σαλόνι και η τσατσά με έβαλε να τις πιάσω τα κωλομέρια. Εγώ το έκανα, με ευχαρίστηση. Καθώς την πασπάτευα, η τσατσά μου τα εκθείαζε, για το πόσο αφράτα ήταν και τα παρομοίαζε σαν τσουρέκια. Εγώ συμφώνησα, μαζί της και της είπα ότι ήταν τύπου "Στεργίου". Και οι δύο κοπέλες πρόσφεραν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 17Α: Μιχαέλα. Μελαχρινή, μπαμπάτσικη Ρουμάνα, με γυαλιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 17Β: Μαρίνα. Ρωσίδα, μοντελοειδή, με πορνό-φάτσα και ωραίο σώμα. Σαλονάρισε, φορώντας ένα ολόσωμο, κολλητό παντελόνι, που τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Η τσατσά μου έκανε κήρυγμα, όταν την ρώτησα εάν έκανε ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στόμα.

Φωκαίας 19: Λίζα. Εμφανίσιμη, νεαρή κοπέλα, αλλά τελείως κρύα και ντεκαυλέ. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 25Β: Γιασμίν. Νεαρή, καλλίγραμμη, με πιπόφατσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Α: Μία αρκετά εμφανίσιμη, νεαρή, Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Υπηρεσία ήταν ένα καινούργιο φρούτο, σαπάκι, από τα λίγα: Θείτσα, κακάσχημη, ξεδοντιάρα, αγενέστατη και παλαβή.

Αχαρνών 86: Τρεις Φολό-Λατίνες, κάτω του μετρίου, από εμφάνιση. Απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Διδυμου 27: Βικτώρια και Τάνια. Δύο πρώην Σοβιετικά milf, με εμφάνιση κάτω του μετρίου. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Διδύμου 22: Σοφία. Γνωστή από Διδύμου 20 και Ιάσωνος 46. Σαλονάρισε μόνη της, φορώντας ένα νυχτικό. Έχει μπαζέψει και άλλο και μοιάζει με πρεζόνι, στο τελευταίο στάδιο. Πρόγραμμα νορμάλ και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Βέργας 6Α: Κατερίνα. Μπάζο ολκής. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Βέργας 6Β: Λίλιαν. Πατσαβούρα milf. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Βέργας 3: Τέσσερις κοπέλες. Τρεις πατσαβούρες milf και μία νόστιμη, ψηλή, νεαρή. Δεν θυμάμαι το πρόγραμμα τους. Καθώς περιμέναμε, στο σαλόνι, έσκασαν μύτη δύο ασφαλίτες. Έδειξαν στην τσατσά και σε δύο milf την φωτογραφία ενός τύπου και τις ρώτησαν, εάν τον γνώριζαν.

Αφού ολοκληρώθηκε η τσάρκα μας, πήγαμε στα Macdonald, στον Κολωνό, με τον συνάδελφο και φάγαμε junk food. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

ΥΓ: Αυτή την ενημέρωση την αφιερώνω στην κυρία Ελευθερία. Την υπηρεσία του Φυλής 84Β, που δούλευε μαζί με την Μόνικα.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
296.185
Πόντοι
47.170
Φυλής 84Β: Μόνικα. Εμφανίσιμη, μελαχρινή, Μολδαβή. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Σαλονάρισε, φορώντας ένα μαύρο, κοντό, φόρεμα. Μαζί της δούλευε, ως υπηρεσία, η κυρία Ελευθερία. Ωραία τύπισσα, μηχανόβια, με χιούμορ. Ο συνάδελφος πέρασε με την Μόνικα, λέγοντας μου καλά λόγια. Μου φάνηκε περίεργο, που δεν έχουν γράψει, για αυτή την κοπέλα, οι εταίροι συναγωνιστές.
Screenshot_20251019_091338_Chrome.jpg

τι άλλο να γράψουμε για τη Μόνικα το φωτομοντέλο, δουλεύει χρόνια Μεταξουργειο, Μαραθώνος κ Βέργας

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.240
Πόντοι
1.056
Από χωματιανου 11 ποια είναι καλύτερη ή Άννα ή ή Αλισσα;
Αννα = GFE petit καλες υπηρεσιες
Αλισσα = Milf πιο γεματο σωμα με ωραια κωλομερια.. (αν θυμαμαι καλα και λεμε την ιδια) με επισης καλες υπηρεσιες..

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
248
Πόντοι
20
Τσάρκα στην πιάτσα, Σάββατο απόγευμα, μαζί με ένα νεαρό συνάδελφο, από την Θεσσαλονίκη:

Φυλής 65Β: Χριστίνα, η "Τσέχα". Όμορφη παρουσία, αλλά υπάρχει πάντα ο φόβος, να σε κεράσει φόλα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 67: Άννα-Μαρία. Αρκετά όμορφη, μελαχρινή, με ωραίο σωματάκι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 69Α: Μία ξανθιά milf, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μαζί της ένα Αλβανικό μπάζο, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 71Α: Η Σανέλ, μία αρκετά εμφανίσιμη, ανοιχτόχρωμη Λατίνα, μαζί με μια σκουρόχρωμη πατριώτισσα της. Αμφότερες, σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 71Β: Τρεις πολύ μέτριες Λατίνες. Η μαυριδερή Σοφία και άλλες δύο, τα ονόματα των οποίων δεν τα θυμάμαι. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά όλες έκαναν νορμάλ πρόγραμμα.

Φυλής 86Β: Η Νέλυ, από το Φυλής 109Β, μαζί με μία πατσαβούρα. Πρόγραμμα νορμάλ και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 86Α: Η Άννα, η "Ταϊλανδή". Όμορφη κοπέλα, με ωραίο σώμα, αλλά μεγάλη φόλα. Εξού και το παρατσούκλι, που της έχει αποδοθεί: "Φολό-Άννα". Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μαζί της ήταν και μία περίεργη, ξανθιά, τύπισσα, η οποία δεν έλεγε μία, από εμφάνιση.

Φυλής 84Α: Η διάσημη, πλέον, Ράνια. Εμφανίσιμη, ψηλή, ξανθιά, με καλό σώμα. Πρόγραμμα νορμάλ και ελεύθερο στοματικό. Στο σαλόνι υπήρχε μεγάλη αναμονή, καθώς η συγκεκριμένη κοπέλα είναι στην κορυφή, των προτιμήσεων. Ο συνάδελφος πέρασε και με αυτή. Αν και ζορίστηκε, αφού είχε γαμήσει, προηγουμένως, την Μόνικα, η Ράνια κατάφερε να τον στείλει στα ουράνια!

Φυλής 61: Σόλ και Ρενάτα, αν θυμάμαι καλά. Δύο Φολό-Λατίνες, σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Καθώς μας τις παρουσίαζε, η τσατσά, βγήκε ένας συναγωνιστής, από το δωμάτιο και της επιτέθηκε, λεκτικά. Της έλεγε ότι η κοπέλα δεν ήξερε να γαμηθεί και ότι δεν έβγαλε καν τα ρούχα της! Μόλις το ακούσαμε αυτό, πήραμε όλοι τον πούλο, από το τσαρδί. Βγαίνοντας, ευχαριστήσαμε, τον τύπο, για τα λεφτά που μας γλίτωσε.

Φυλής 59: Δύο κοπέλες. Η Μία, μία εμφανίσιμη κοκκινομάλλα από την Κολομβία και μία ψηλή Βραζιλιάνα, με καλό σώμα και τρία στρέμματα κώλο. Νορμάλ πρόγραμμα, δεν θυμάμαι εάν έκαναν ελεύθερο στοματικό. Το σαλόνι ήταν ασφυκτικά γεμάτο και της τσατσάς της έκανε εντύπωση, που είμασταν όλοι ήσυχοι. Εν τω μεταξύ, το ηχείο έπαιζε το "Eye of the Tiger", του συγκροτήματος "Survivor". Θυμήθηκα την σκηνή, με τον Σωτήρη Μουστάκα, από την Ελληνική ταινία "Το Ψώνιο" και με έπιασαν τα γέλια.

Φυλής 74 (αριστερά): Μία μπαμπάτσικη, με τεράστια βυζιά και μία μαυρούλα, με νόστιμο πρόσωπο και ωραίο σωματάκι. Η βυζαρού έκανε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στις βυζάρες της και η αραπίνα νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 72: Έρρικα. Νόστιμο, νεαρό, κορίτσι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 66Δ: Δυο κοπέλες. Μία, που ούτε καν την θυμάμαι και ένα Λατινικό μπάζο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 56: Δύο Φολό-Λατίνες. Η Άντρεα, ψηλή, εμφανίσιμη, με καλό σώμα και μία άλλη, στο ίδιο στυλ και κυβικά. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 105: Αλεξάνδρα. Δεν την είδαμε, καθώς ήταν κλεισμένη για μία ώρα.

Φυλής 109Α: Μία πατσαβούρα, μελαχρινή milf, μισή Τουρκάλα και μισή Ρωσίδα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 109Β: Μαρία, πατσαβούρα milf και Βικτώρια, εμφανίσιμο milfόνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φιλιππίδου 11Α: Ιζαμπέλα. Έκφυλη, Λατίνα, milf. Μέτρια φάτσα, καλό σώμα, με σιλικονάτα βυζιά και ψεύτικο κώλο. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Μαζί της η Ραφαέλα, ένα πιτσιρίκι από την Λατινική Αμερική, με ωραίο σωματάκι και νόστιμο πρόσωπο, με σιδεράκια. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Είχα σκοπό να περάσω με την Ιζαμπέλα, αλλά γινόταν ο κακός χαμός, στο σαλόνι. Υπήρχε μεγάλη αναμονή, ξενέρωσα και έφυγα.

Φιλιππίδου 11Β: Δύο κοπέλες. Μία αγνώστου εθνικότητας και μία Λατίνα. Τσατσά ήταν ο αντιπαθητικός, Κύπριος πούστης, κύριος Άντυς. Τι κακιασμένη λούγκρα είναι αυτή, ρε μάγκες! Κομπλεξικός, μαλάκας και φουλ ειρωνικός! Δεν μας είπε, ούτε τα ονόματα των κοριτσιών, ούτε το πρόγραμμα που πρόσφεραν.

Αγκύρας 12Β: Αντριάννα. Το γνωστό, απολιθωμένο, granny. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Αγκύρας 12Α: Μία πατσαβούρα milf και η Βίκυ, ένα ξανθό μπαμπάτσικο, πρώην Σοβιετικό milf, με κοντό μαλλί. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Αγκύρας 9: Ντάρια και μία πατσαβούρα, με πολύ μεγάλα βυζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Φωκαίας 7: Μία αδιάφορη Φολό-Λατίνα, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 7Α: Στέλλα. Το γνωστό Αλβανικό milf, με τα γυαλιά. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.

Φωκαίας 9: Αλβανίδα milf, μέτριας εμφάνισης, με γυαλιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Φωκαίας 13 (πάνω): Δύο Φολό-Λατίνες. Η Μόνικα και μία άλλη, μικρή, μέτριας εμφάνισης. Μόλις κάθισα, στο σαλόνι, η τσατσά μου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μόνικας και με ενημέρωσε, εάν ήθελα, ότι μπορούσα να τις ρίξω και φάπες. Της απάντησα, ευγενικά, ότι ήθελα να γαμήσω και ότι δεν ήρθα για να πλακώσω κάποιον, στο ξύλο. Της είπα, επίσης, ότι εάν ήθελα να πλακωθώ, με κάποιον, θα πήγαινα στα Εξάρχεια, που ήταν πιο πάνω και θα το έπραττα. Η Μόνικα βγήκε, στο σαλόνι και η τσατσά με έβαλε να τις πιάσω τα κωλομέρια. Εγώ το έκανα, με ευχαρίστηση. Καθώς την πασπάτευα, η τσατσά μου τα εκθείαζε, για το πόσο αφράτα ήταν και τα παρομοίαζε σαν τσουρέκια. Εγώ συμφώνησα, μαζί της και της είπα ότι ήταν τύπου "Στεργίου". Και οι δύο κοπέλες πρόσφεραν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 17Α: Μιχαέλα. Μελαχρινή, μπαμπάτσικη Ρουμάνα, με γυαλιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 17Β: Μαρίνα. Ρωσίδα, μοντελοειδή, με πορνό-φάτσα και ωραίο σώμα. Σαλονάρισε, φορώντας ένα ολόσωμο, κολλητό παντελόνι, που τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Η τσατσά μου έκανε κήρυγμα, όταν την ρώτησα εάν έκανε ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στόμα.

Φωκαίας 19: Λίζα. Εμφανίσιμη, νεαρή κοπέλα, αλλά τελείως κρύα και ντεκαυλέ. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 25Β: Γιασμίν. Νεαρή, καλλίγραμμη, με πιπόφατσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Α: Μία αρκετά εμφανίσιμη, νεαρή, Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Υπηρεσία ήταν ένα καινούργιο φρούτο, σαπάκι, από τα λίγα: Θείτσα, κακάσχημη, ξεδοντιάρα, αγενέστατη και παλαβή.

Αχαρνών 86: Τρεις Φολό-Λατίνες, κάτω του μετρίου, από εμφάνιση. Απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Διδυμου 27: Βικτώρια και Τάνια. Δύο πρώην Σοβιετικά milf, με εμφάνιση κάτω του μετρίου. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Διδύμου 22: Σοφία. Γνωστή από Διδύμου 20 και Ιάσωνος 46. Σαλονάρισε μόνη της, φορώντας ένα νυχτικό. Έχει μπαζέψει και άλλο και μοιάζει με πρεζόνι, στο τελευταίο στάδιο. Πρόγραμμα νορμάλ και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Βέργας 6Α: Κατερίνα. Μπάζο ολκής. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Βέργας 6Β: Λίλιαν. Πατσαβούρα milf. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Βέργας 3: Τέσσερις κοπέλες. Τρεις πατσαβούρες milf και μία νόστιμη, ψηλή, νεαρή. Δεν θυμάμαι το πρόγραμμα τους. Καθώς περιμέναμε, στο σαλόνι, έσκασαν μύτη δύο ασφαλίτες. Έδειξαν στην τσατσά και σε δύο milf την φωτογραφία ενός τύπου και τις ρώτησαν, εάν τον γνώριζαν.

Αφού ολοκληρώθηκε η τσάρκα μας, πήγαμε στα Macdonald, στον Κολωνό, με τον συνάδελφο και φάγαμε junk food. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

ΥΓ: Αυτή την ενημέρωση την αφιερώνω στην κυρία Ελευθερία. Την υπηρεσία του Φυλής 84Β, που δούλευε μαζί με την Μόνικα.
Και θα έρθει σε λίγη ώρα κάποιος έξυπνος να ρωτήσει τα εξής:
α. Καμία Λατίνα παίζει στη φυλής;
β. Υπάρχει καμία με κωλάρα στη Φυλής;
Και άλλα τέτοια πολλά.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
206
Like
54.671
Πόντοι
36.228
Screenshot_20251019_091338_Chrome.jpg

τι άλλο να γράψουμε για τη Μόνικα το φωτομοντέλο, δουλεύει χρόνια Μεταξουργειο, Μαραθώνος κ Βέργας
Νομίζω μύστη μου δεν λέει για τη Μόνικα το φωτομοντέλο. Λογικά, τη Μόνικα τη ψιλή Μολδαβή νταρντάνα από Φιλιππίδου 11 όροφο εννοεί...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom