Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (19 μέλη και 159 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
206
Like
54.616
Πόντοι
36.228
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιάνα ξανθιά κατσαρομάλλα χοντρή μιλφ με ελεύθερη φλογέρα. Ειρήνη νεαρή καστανόξανθη, αρκετά χοντρή, κωλάρα φουλ της κυτταρίτιδας. Ελεύθερη φλογέρα είπαν

Έργο τέχνης στον έξω προθάλαμο
IMG_20251017_213951.jpg

Ιωαννίνων 3 όροφος Νατάσα ξανθιά μιλφ+ , με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Ιωαννίνων 5 Ίριδα κ Άννα στο δωμάτιο

Κωνσταντινουπόλεως 116 υπόγειο τώρα που πέρασα κλειστό

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.393
Πόντοι
28.636
ειχα περάσει τον Αυγουστο να την γαμήσω και τα παπουδια καναν ΟΥΡΑ για να μπηξουν τις γέρικες ψωλές τους στο τρυφερό μουνάκι τηςςςςς
Σήμερα πάντως είχε απόλυτη ησυχία.
Μηδέν αναμονή, μηδέν κόσμος στο σαλόνι.

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
102
Πόντοι
0
Φωκαιας 13 δεξιά που ανεβαίνεις σκαλιά, μια μικρή νοτιοαμερικανα, Βαλέρια νομίζω, πως γίνεται να μπαίνει για σεξ και να μην βγάζει το σουτιέν? Πως γίνεται να της ζητάω να βγάλει το σουτιέν δυο φορές και να λέει όχι. Πως γίνεται? Δε μπορώ να καταλάβω. Της έχουν πει τι δουλειά κάνει? Όποιος έχει θεωρία για να εξηγηθεί το φαινόμενο ας μοιράσει άποψη.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
206
Like
54.616
Πόντοι
36.228
Ένα κεράσάκι από Μεταξουργείο :kissass::kissass:

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από την Ιάσονος μετά τη βροχή:headbaning2:

Ιάσονος 20α Βαλέρια σεξάκι κ μασαζάκι

Ιάσονος 20β Ιζαμπέλα λατίνα με κάστανο καρέ, λίγο ζούγκλα στο πρόσωπο, ωραίο κωλί κ 1.5άρι βυζί με μεγάλη ρόγα. Απλό πρόγραμμα

Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση στην Ιζαμπέλα :fuck2::fuck2:

Κάνει καλή φλογέρα κ δέχεται δυνατό σφυροκόπημα στα όρθια...

Δεν είναι κακιά για 10ρικο!

Συνέχεια στη κριτική...

Έργο τέχνης στο σαλόνι :cool2:
IMG_20251017_220901.jpg

Ιάσονος 20γ Ντούλτσε καστανή λατίνα, με 2άρια βυζιά μάλλον νάυλον, ωραίο κωλί, φάτσα λίγο στυλ καθαρίστριας.

Ιάσονος 19α κάτω Ντιάνα μπουλντόζα πέτρες μπάζα καθαρίζω:headbang2:Βγήκε με χνουδωτή παντόφλα. Ελεύθερη φλογέρα

Ιάσονος 19β πάνω Αναστασία η μελαχρινή γεματούλα μιλφ, με ελεύθερη φλογέρα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
206
Like
54.616
Πόντοι
36.228
Ένα βραδινό γλυκάκι :lheel::lheel:

Φωκαίας 27α 2 λατίνες. Ιζαμπέλα με πιασίματα κ νορμάλ. Λούνα κοντή με αφέλειες κ ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 27Β σκαλάκια κλειστό

Φωκαίας 27γ 3 λατίνες. Βαλεντίνα, Χουλιάνα μελαχρινή κ Στέφανι. Νορμάλ κ οι τρείς

Μόνο εδώ καπότες με πιστοποίηση κ βραβεία:headbaning2:
IMG_20251017_153105.jpg

Φωκαίας 25 ισόγειο Γιασμίν μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 25 όροφος κλειστό

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
102
Like
21.706
Πόντοι
19.386
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:45

Κ45(1) το υπερτουμπανο απο Βενεζουελα η Ντανιελα...Τσατσα η Αλεξανδρα που καποτε δουλευε στο Ιασωνος 2α

Κ45(3) η επισης τουμπανο Κολομβιανη η Ιζαμπελλα

Στο Ιασωνος 20α ισογειο με τσατσα την Δαναη ηταν η καινουργια Λατινα η Ιζαμπελλα την οποια τιμησε σημερα ο Dmtrsxx....ομορφη κοπελα μελαχρινη με μαυρισμενη επιδερμιδα σχετικα ψηλη με νορμαλ σωματακι...ειχε φουλ δωματια και αναμονες οποτε το ανεβαλα για την ωρα....

Στο Ιασωνος 36 ισογειο ηταν η μουτρωμενη μελαχρινη στρουμπουλη ρωσιδα η Κατια....Καιρος να παει σπιτι της και αυτη...

Τελικα δοκιμαστικε η Κολομβιανη Αλάνα στο Ιάσονος 39(2) υπογειο με σχετικα καλες εντυπωσεις....επισης δεν ηταν η γνωστη βλαμμενη ξανθια χοντρη τσατσα (πρεπει να πηγε στο ΜΑ 15 ισογειο) στη θεση της ηταν μια ηρεμη αδυνατη μικροκαμμωμενη επισης ξανθια...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.754
Πόντοι
6.615
Φωκαιας 13 δεξιά που ανεβαίνεις σκαλιά, μια μικρή νοτιοαμερικανα, Βαλέρια νομίζω, πως γίνεται να μπαίνει για σεξ και να μην βγάζει το σουτιέν? Πως γίνεται να της ζητάω να βγάλει το σουτιέν δυο φορές και να λέει όχι. Πως γίνεται? Δε μπορώ να καταλάβω. Της έχουν πει τι δουλειά κάνει? Όποιος έχει θεωρία για να εξηγηθεί το φαινόμενο ας μοιράσει άποψη.
Αν είχες διαβάσει προσεκτικά τις κριτικές γι' αυτή θα το ήξερες, γι' αυτό το έχουμε το site :upsidedown:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.825
Πόντοι
15.845
Μεταμεσονύχτια κατάθεση στο Μολδαβάκι πιπίνι Γιάννα στο Μαραθώνος 59 μεσαίο. :smitten::smitten:
Ήτανε άρρωστο μωρε το μικρουλι μου ειχε πυρετό την πονούσε ο λαιμός της και τα κόκκαλα της. :(
Την πηρα για μισή ώρα και την εγλειψα απο πανω μεχρι κάτω.
Μου έδωσε χωρίς εξτραδακι φουλ αντισώματα που θα μου χρειαστούν για το χειμώνα. :hi::hi:
Τύπε, άλλαξε το "είμαι ο Μπραντ Πιτ" σε "είμαι ο Τομ Κρουζ", που κάνει αεροπλανικά και επικίνδυνα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
54
Like
19.689
Πόντοι
10.906
Μπήκα σε τρία και πέτυχα δύο μεταγραφές από Μεταξουργείο (δεν πρόσεξα αν έχει ξαναγραφτεί).: Φυλής 86 κάτω η Βικτώρια, μελαχρινή με ελεύθερο στοματικό και "69" και Ελένη με εντελώς απλό πρόγραμμα,που είναι η Μάγια από Ιάσονος 44 νέο δεξιά.
Αγκύρας 9 η Ήρα και η Αλεξάνδρα, μιλφογκίλφ κι οι δύο με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αγκύρας 12 η υπέρβαρη Βίκυ με τα ανοιχτόχρωμα μάτια από Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 και 28, και η Μερσίνη που πήρα, με αδύνατα πόδια και γεροντόπαχα της ηλικίας, κι οι δύο ομοίως με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό, έμεινα ευχαριστημένος γιατί είναι καυλιάρα και επικοινωνιακή.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.393
Πόντοι
28.636

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
206
Like
54.616
Πόντοι
36.228
Αγκύρας 12 η υπέρβαρη Βίκυ με τα ανοιχτόχρωμα μάτια από Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 και 28
Κι εγώ όταν την είδα στο Αγκύρας 9 απόρησα. Η Βίκυ είχε αναδουλειά στη Μεγάλου Αλεξάνδρου στο 10ρικο, τώρα στο 20ρικο τι προσδοκίες να έχει...

Ath punisher

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στους αγωνιστες. Ξερουμε η αννα η ταυλανδεζα απο φυλης δεν θυμαμαι αριθμο αν ειναι αυτες τις μερες απογευμα;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.379
Πόντοι
26.435
Κι εγώ όταν την είδα στο Αγκύρας 9 απόρησα. Η Βίκυ είχε αναδουλειά στη Μεγάλου Αλεξάνδρου στο 10ρικο, τώρα στο 20ρικο τι προσδοκίες να έχει...
θα σας πω εγώ...Το Μετάξι έχει αποφασίσει ότι το ψωμί του το βγάζει με ξένους, οι Έλληνες είναι guest. Οι μαυριδεροί αρέσκονται πολύ σε Λατίνες. Οι Λατίνες αφθονούν, το πρόγραμμα απλό απλούστατο, οι αλιμαχμούτηδες δεν χαλιονται απ' αυτό. Επίσης υπάρχει αρκετή ανανέωση και ποικιλία στις Λατίνες που θεωρητικά πάντα κάθε τρεις μήνες μπορούν να φέρουν άλλες λόγω λήξης βίζας. Ο κάθε Πάκης νοιώθει Δον Ζουάν που γαμεί κάθε λίγο και λιγάκι άλλες. Όλο αυτό ωθεί τις παλιές καραβάνες σαν τη Βίκυ να τραβιουνται σε άλλες γειτονιές που σου λέει...κάποιοι θα με ακολουθήσουν, έχω καλύτερο πρόγραμμα από τις περισσότερες, σε τροχιά σύνταξης είμαι και 30 ευρώ τη μέρα να βγάζω...καλά είναι! Το Μετάξι πλέον είναι: Λατίνες+Ορκ = Λεφτά for ever! Όσοι Έλληνες πάτε Μετάξι πηγαίνετε στοχευμένα σε στανταράκια σας, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο δοκιμάζετε είναι ΤΖΟΓΟΣ και φόλα! Αν θέλετε να δώσετε λεφτά στο Μετάξι δώστε τα στο ΠΡΟΠΟ που έχει εκεί. Είναι ένα από τα πλυντήρια που έχει το μαφιαστάν, είναι όμορφος χώρος, προσεγμένος και παίζει να κερδίσετε και τίποτα.

doni doni

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2025
Like
386
Πόντοι
20
θα σας πω εγώ...Το Μετάξι έχει αποφασίσει ότι το ψωμί του το βγάζει με ξένους, οι Έλληνες είναι guest. Οι μαυριδεροί αρέσκονται πολύ σε Λατίνες. Οι Λατίνες αφθονούν, το πρόγραμμα απλό απλούστατο, οι αλιμαχμούτηδες δεν χαλιονται απ' αυτό. Επίσης υπάρχει αρκετή ανανέωση και ποικιλία στις Λατίνες που θεωρητικά πάντα κάθε τρεις μήνες μπορούν να φέρουν άλλες λόγω λήξης βίζας. Ο κάθε Πάκης νοιώθει Δον Ζουάν που γαμεί κάθε λίγο και λιγάκι άλλες. Όλο αυτό ωθεί τις παλιές καραβάνες σαν τη Βίκυ να τραβιουνται σε άλλες γειτονιές που σου λέει...κάποιοι θα με ακολουθήσουν, έχω καλύτερο πρόγραμμα από τις περισσότερες, σε τροχιά σύνταξης είμαι και 30 ευρώ τη μέρα να βγάζω...καλά είναι! Το Μετάξι πλέον είναι: Λατίνες+Ορκ = Λεφτά for ever! Όσοι Έλληνες πάτε Μετάξι πηγαίνετε στοχευμένα σε στανταράκια σας, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο δοκιμάζετε είναι ΤΖΟΓΟΣ και φόλα! Αν θέλετε να δώσετε λεφτά στο Μετάξι δώστε τα στο ΠΡΟΠΟ που έχει εκεί. Είναι ένα από τα πλυντήρια που έχει το μαφιαστάν, είναι όμορφος χώρος, προσεγμένος και παίζει να κερδίσετε και τίποτα.
Απορώ πως πάτε ακόμα στο μετάξι έχει 3 χρόνια ειδικά που έχει πεθάνει τέλειος μόνο πακι και σάπιες γκόμενες .. θυμάμαι πριν 3 χρόνια έχω ακούσει και να μπαίνει πάλι σε μαγαζί μεταξι και η τσατσα είπε only Greek

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom