Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (22 μέλη και 159 επισκέπτες)

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
201
Αν το έβλεπες σε τσόντα όμως αλήτη θα γούσταρες, είναι που θα φας κι εσύ μετά απ' τα χυμένα, αυτό σε χαλάει :buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε "Λατίνα" από τη Βουλγαρία, μην του χαλάς το όνειρο :P
Φουλ ρε οπως και πολλα αλλα ακομα χειροτερα,το θεμα ειναι καθαρα εγκεφαλικο για μενα και η καυλα απο την ξενερα απεχει ελαχιστα.

Αλλο ειναι να βαλεις τη γυναικα σου να γαμιεται μπροστα σου για να ηδονιστεις και αλλο να μαθεις πως σε κερατωνει,ετσι ακριβως ειναι και δω.Ας πουμε ο μεγας @Gxamos πληρωνει αδρα να χυνουν αλλοι τυποι κοπελες και να γαμαει μεσ τα χυσια τους ,και καλα κανει μαγκας ειναι που καταφερνει και ικανοποιει τις επιθυμιες του.Αμα ερχοταν η αλλη χυμενη ομως χωρις να ρωτησει επειδη απλα ειναι βρωμιαρα δε νομιζω πως θα βγαζε καποια καυλα.

Αμα δε νιωθω πως ειναι επιλογη μου κατι και μου επιβαλεται,χανει την οποια ηδονη του για μενα.

Akatamaxystos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
104
Πόντοι
0
Βασικά χάλια είναι, εντελώς έπιπλο και μη μου άπτου, μόνο η εμφάνισή της αξίζει κι ότι δίνει κώλο αλλά τί να το κάνεις
Μια χαρά είναι κλειδώνει και πόρτα όταν είναι μόνη της σε πάει δωμάτιο έρχεται ήρεμα τα λέτε στον παίζει γαμιεται όμορφα άμα την σέβεσαι και είσαι ειδικά καθαρός κάνεις ωραίο γαμησι και σου λέει μόνη της " θέλει κωλο το μωράκι μου? " Γυναικάρα είναι που να την βλέπατε πριν καμία 10αρια χρονια πως ήταν πιο σφιχτή δεμένη άλογο Βουλγάρα καύλα, λογικό να έχει νεύρα καμία φορά αφού πάνε τόσα βλαμμένα όλο τουπε τι να κάνει δεν μπορεί να δουλέψει άνετα έτσι..

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
233
Πόντοι
20
Καλημέρα προχθές πήγα Κολωνού στα 32αρια τέρμα αριστερά ισόγειο απόγευμα ήταν δύο κοπέλες πήρα την Λάουρα ξανθιά λίγο πετιτ καλύτερα να τον έπαιζα και να εδινα το 10ρικο σε κανένα άστεγο τέρμα ξενερα η κοπέλα.

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
201
Μια χαρά είναι κλειδώνει και πόρτα όταν είναι μόνη της σε πάει δωμάτιο έρχεται ήρεμα τα λέτε στον παίζει γαμιεται όμορφα άμα την σέβεσαι και είσαι ειδικά καθαρός κάνεις ωραίο γαμησι και σου λέει μόνη της " θέλει κωλο το μωράκι μου? " Γυναικάρα είναι που να την βλέπατε πριν καμία 10αρια χρονια πως ήταν πιο σφιχτή δεμένη άλογο Βουλγάρα καύλα, λογικό να έχει νεύρα καμία φορά αφού πάνε τόσα βλαμμένα όλο τουπε τι να κάνει δεν μπορεί να δουλέψει άνετα έτσι..
Το μονο που καταλαβα ειναι πως με τετοιο κωλοχαρακτηρα και κλειδωμα πορτας καποιος θα σε βλεπει live οσο γαμας.Οποτε γυρνα 360° ενω χαμογελας να σε πιασει το πλανο και αστα φιλοσοφικα.

Akatamaxystos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
104
Πόντοι
0
Το μονο που καταλαβα ειναι πως με τετοιο κωλοχαρακτηρα και κλειδωμα πορτας καποιος θα σε βλεπει live οσο γαμας.Οποτε γυρνα 360° ενω χαμογελας να σε πιασει το πλανο και αστα φιλοσοφικα.
Τι εννοείς? Κλείνει την πόρτα γιατί δεν έχει υπηρεσία κάνει μόνη της την υπηρεσία κωλοχαρακτηρα ίσως να έχει για κάποιους λογικό 15 χρόνια δίνει κώλο δεν θα έχει γίνει και ο χαρακτήρας κώλος μπορεί, για τα άλλα που λες πολύ φαντασία έχεις

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
23.452
Πόντοι
4.921
Εγώ ρε παιδιά να σας πω την αλήθεια έχω απογοητευτεί με τους Έλληνες.
Πόσες φορές έχω πληρώσει την κοπέλα και φυλής και μεταξουργείο να πάει να κάνει δωρεάν σεξ για 10 λεπτά (πληρωμένα από μένα)με δύο ή τρεις συναγωνιστές με νορμάλ πρόγραμμα εννοώντας όλα με προφυλακτικό και τελείωμα πάνω στον κώλο ή πάνω στην κωλοτρυπίδα της... Κανένας δεν το έκανε!!!! Τους παρακαλούσε η κοπέλα. Κάποιοι έφευγα, και κάποιοι το έκαναν δωρεάν αλλά τελείωναν μέσα στην καπότα!!
Μόλις η κοπέλα το έλεγε σε πακιστανούς έτρεχαν όλοι να το κάνουν.
Φαντάζομαι να τελειώσει κάποιος πάνω στον κώλο της κοπέλας είναι κάτι φυσιολογικό δεν είναι κάτι extreme δεν πρόκειται να κολλήσει κάτι.
Γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε τέτοια κολλήματα??

Την περασμένη εβδομάδα συγκεκριμένα στην φυλής περίμενα μέσα στο δωμάτιο 45 λεπτά μέχρι να χύσουν την κοπέλα!!
12 άτομα συνολικά μπήκαν νεαρής ηλικίας έως 25χρ.
Η κοπέλα να τους λέει δωρεάν σεξ, σεξ με προφυλακτικό, τελειωτικό πάνω στον κώλο μου.
Όλοι γελούσαν και μετά έφευγαν!

Στην τελευταία τριάδα που μπήκε μέσα στον οίκο... βγαίνω από το δωμάτιο και τους λέω: παιδιά κερνάω και τους τρεις μπείτε μέσα να τη γαμήσετε να τελειώνουμε θέλω να πάω να κοιμηθώ!! :2funny:

ΥΓ. Μου στέλνετε κάποιοι μηνύματα και μου λέτε να σας στέλνω μήνυμα όταν πηγαίνω.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί πάω σε άσχετες φάσεις και δεν είναι ποτέ προγραμματισμένο.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.379
Πόντοι
26.435
Πόσες φορές έχω πληρώσει την κοπέλα και φυλής και μεταξουργείο να πάει να κάνει δωρεάν σεξ για 10 λεπτά (πληρωμένα από μένα)με δύο ή τρεις συναγωνιστές με νορμάλ πρόγραμμα εννοώντας όλα με προφυλακτικό και τελείωμα πάνω στον κώλο ή πάνω στην κωλοτρυπίδα της... Κανένας δεν το έκανε!!!! Τους παρακαλούσε η κοπέλα. Κάποιοι έφευγα, και κάποιοι το έκαναν δωρεάν αλλά τελείωναν μέσα στην καπότα!!
Φαντάζομαι να τελειώσει κάποιος πάνω στον κώλο της κοπέλας είναι κάτι φυσιολογικό δεν είναι κάτι extreme δεν πρόκειται να κολλήσει κάτι.

Την περασμένη εβδομάδα συγκεκριμένα στην φυλής περίμενα μέσα στο δωμάτιο 45 λεπτά μέχρι να χύσουν την κοπέλα!!
Η κοπέλα να τους λέει δωρεάν σεξ, σεξ με προφυλακτικό, τελειωτικό πάνω στον κώλο μου.

Στην τελευταία τριάδα που μπήκε μέσα στον οίκο... βγαίνω από το δωμάτιο και τους λέω: παιδιά κερνάω και τους τρεις μπείτε μέσα να τη γαμήσετε να τελειώνουμε θέλω να πάω να κοιμηθώ!! :2funny:

ΥΓ. Μου στέλνετε κάποιοι μηνύματα και μου λέτε να σας στέλνω μήνυμα όταν πηγαίνω.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί πάω σε άσχετες φάσεις και δεν είναι ποτέ προγραμματισμένο.
άντε και είναι έτσι...
1) ο Έλληνας έχει και κάτι να χάσει. Συνήθως έχει κάποια σχέση, δουλειά, οικογένεια ή στην τελική ονειρεύεται να κάνει κάτι που αξίζει. Σε κάποια πράγματα είναι διστακτικός ίσως λίγο ρομαντικός.
2) το κάθε πακόσκυλο, που ναι τελειωμένο, που πίσω στην πατρίδα του ψοφούν για νερό και φαι, που γαμιουνται κρυφά μεταξύ τους, που στις γυναίκες φαίρονται εμετικά, μέχρι που τις κρέμανε και τις λιθοβολούν όταν πατάνε/μολύνουν βασικά την Ευρώπη, είναι λογικό να τους τρέχουν τα σάλια και να ξεφτιλίζονται για μια τυρόπιτα ή και πιο κάτω.
3) καλά όσο δε για τις πουτάνες 9/10 είναι να τις κλαίς.
ΚΑΙ σήμερα σε σύντομη βόλτα...μικρή κίνηση σε Φυλής, Μετάξι πλέον για μένα δουλεύει 8/10 με ξένους είχε κόσμο...υπόκοσμο.
Επίσης παρακαλώ κάποιος αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα να μου δείξει πως πχ από το "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" να παραθέσω/απαντήσω πχ στο "σχολιασμός ημερήσιων ενημερωσεων" για την πλήρη αποφυγή σπαμ

Τελευταία τροποποίηση:

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.344
Πόντοι
3.656

Τυπε να ειδοποί@ς..
Ειδοποί@ κ θα μαζευτούν μύστες..
:confused::confused::confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.993
Πόντοι
10.656
edit: Νομιζα οτι εγραφα στον σχολιασμο και οχι στην ενημερωση. Δεν πειραζει ομως, ας το αφησω εδω να το μαθουν και οσοι απο τους υπολοιπους δεν το ηξεραν, για να μειωθει το πιθανο σπαμ :tooth::hi:

Επίσης παρακαλώ κάποιος αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα να μου δείξει πως πχ από το "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" να παραθέσω/απαντήσω πχ στο "σχολιασμός ημερήσιων ενημερωσεων" για την πλήρη αποφυγή σπαμ
σε καθε ποστ κατω δεξια εχει τρεις επιλογες, "like" "+παραθεση" "απαντηση".
Αν πατησεις το παραθεση, αποθηκευεται και μπορεις να την επαναφερεις σε οποιο θρεντ θες εσυ (ακομα και πμ), πατωντας "εισαγωγη παραθεσεων" κατω αριστερα στο σημειο που γραφεις το καινουριο μηνυμα. Αν εισαι σε pc ειναι αυτα (φανταζομαι και στο κινητο δεν διαφερουν)

1760709610884.png

στο ποστ που θες να παραθεσεις κατω δεξια

1760709629129.png

στο μερος οπου ξεκινας να γραφεις το καινουριο σου μηνυμα κατω αριστερα (αρκει να εχεις πατησει παραθεση πριν). Μετα την "εισαγωγη" πατας "χρηση παραθεσεων" οταν στις εμφανισει. Μπορεις να το κανεις σε πολλα μηνυματα ταυτοχρονα.

Τελευταία τροποποίηση:

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
201
Στο κινητο κρατας πατημενη οθονη στη λεξη που θες και πας περα δωθε τις παρενθεσεις οπως διαλεγεις κειμενο για να κανεις copy/paste και χει επιλογες παραθεσης & απαντησης στο αποσπασμα που διαλεγεις χωρις να σουρνεται ολο το ποστ.
(φανταζομαι και στο κινητο δεν διαφερουν)

• Like
Αντιδράσεις: Gxamos

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.528
Πόντοι
446
Κατάθεση στην Καίτη στο Φωκ 19.
Ακολουθεί κριτική. Μαζι της η στρουμπουλή Αννα που δεν σταυρωνε πελάτη.
Παππούς αγαπούλης έφαγε πόρτα απο Καίτη για μισάωρο πρόγραμμα.
Ρε παιδιά γιατί ΔΕΝ γαμάτε την Αννούλα? την ίδια δε λεμε την πιτσιρίκα? εχω καιρό να έρθω Αθήνα αλλά αν λεμε την ιδια τη μελαχροινή τη Ρουμάνα με το βελούδινο δερμα και τα πεταχτά στητά βυζάκια, μιλαμε για παρα πολυ καλο και δεκτικό μουνάκι!

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.400
Πόντοι
28.636
Ρε παιδιά γιατί ΔΕΝ γαμάτε την Αννούλα? την ίδια δε λεμε την πιτσιρίκα? εχω καιρό να έρθω Αθήνα αλλά αν λεμε την ιδια τη μελαχροινή τη Ρουμάνα με το βελούδινο δερμα και τα πεταχτά στητά βυζάκια, μιλαμε για παρα πολυ καλο και δεκτικό μουνάκι!
Την ξέσκισα σήμερα σε μεγάλο πρόγραμμα...:zfuck:
Η Καιτούλα ήταν απούσα...
Στο διπλανό δωμάτιο ήταν μαστόρια και κάτι έφτιαχναν :confused:

Ανεβαίνει Κριτική!!!

Τελευταία τροποποίηση:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.528
Πόντοι
446
Την ξέσκισα σήμερα σε μεγάλο πρόγραμμα...:zfuck:
Η Καιτούλα ήταν απούσα...
Στο διπλανό δωμάτιο ήταν κάτι μαστόρια και κάτι έφτιαχναν :confused:

Ανεβαίνει Κριτική!!!
Για πολυ πουτσα η μικρούλα........ευγε

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.379
Πόντοι
26.435
υπογράφω και γω ότι η Αννούλα είναι καλό και όμορφο πουτανακι κάνει καλό σεξ, αλλά πόσο να την γαμησουμε πια? Προσωπικά δύο φορές την έχω πάρει, από προσωπική μου εμπάθεια στις Ρουμανομολδαβες δεν ανεβάζω κριτικές, αλλά ναι η Αννούλα τα χει τα λεφτά της για 1-2 φορές το λέω και εγώ.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.528
Πόντοι
446
υπογράφω και γω ότι η Αννούλα είναι καλό και όμορφο πουτανακι κάνει καλό σεξ, αλλά πόσο να την γαμησουμε πια? Προσωπικά δύο φορές την έχω πάρει, από προσωπική μου εμπάθεια στις Ρουμανομολδαβες δεν ανεβάζω κριτικές, αλλά ναι η Αννούλα τα χει τα λεφτά της για 1-2 φορές το λέω και εγώ.
ειχα περάσει τον Αυγουστο να την γαμήσω και τα παπουδια καναν ΟΥΡΑ για να μπηξουν τις γέρικες ψωλές τους στο τρυφερό μουνάκι τηςςςςς

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.379
Πόντοι
26.435
ειχα περάσει τον Αυγουστο να την γαμήσω και τα παπουδια καναν ΟΥΡΑ για να μπηξουν τις γέρικες ψωλές τους στο τρυφερό μουνάκι τηςςςςς
είναι καλή, μέσα αντέχει σε ψηλές στροφές, τη γαμουσα ιεραποστολικά με τα πόδια τέντα ανοιχτά, της έφτανα μήτρα, με κοιτούσε κατάματα και δάγκωνε τα χείλη της και μου εσφιγγε τα μπράτσα, καλά ήταν, να ναι καλά το κορίτσι.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.528
Πόντοι
446
είναι καλή, μέσα αντέχει σε ψηλές στροφές, τη γαμουσα ιεραποστολικά με τα πόδια τέντα ανοιχτά, της έφτανα μήτρα, με κοιτούσε κατάματα και δάγκωνε τα χείλη της και μου εσφιγγε τα μπράτσα, καλά ήταν, να ναι καλά το κορίτσι.
σωστός αν και μινιον σχετικό, αλλα με ικανοποιητικά πιασήματα, αντέχει δυνατόκαρφωμα σε όλες τις στάσεις! Από Καιτούλα δεν έχω ακόμα εμπειρία, αλλα θα καρφωθει με την πρώτη ευκαιρία....

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
23.452
Πόντοι
4.921
Προσοχή με αυτόν τον ηλιθιο , βιντεοσκοπεί κρυφά χωρίς να το ξέρει πουτανα και πελάτης! Και τα ανεβάζει! Δεν θέλει τζάμπα να κεράσει γαμησει! Θα κάψει κανένα παντρεμένο ο ηλίθιος.
Τι λες βρε βλάκα καθυστερημένε!!
Έχεις δει να ανεβάζω με άλλους μαζί φωτογραφίες??
Επίσης έχω πάρει την άδεια τον κοριτσιών και τα κάνω αυτά.

Μάλλον φανερώθηκες !!
Γιατί μου είπαν όλες οι κορασίδες ότι πάει κάποιος από δω με τις φωτογραφίες στο χέρι και τις δείχνει μήπως και ευνοηθεί.
Αλλά τελικά είσαι μεγάλο σούργελο!
Αν νομίζεις ότι θα γαμήσεις τσάμπα!!

doni doni

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2025
Like
386
Πόντοι
20
Έχει περάσει κανείς με Άννα από Φιλιππίδου 11β; ξανθιά ρωσιδουλα πολύ αδύνατη βράδυ την πετυχαίνω

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
206
Like
54.621
Πόντοι
36.228
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Αχιλλέως κ Μαραθώνος Ιζαμπέλα με τη κωλάρα επιστροφή. Επιλεκτικά ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Τίνα τατουαζάτη με ελεύθερη φλογέρα, στο δωμάτιο

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Βιολέτα, τελευταία μέρα είπανε...

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Στέφανι λατίνα με πιασίματα κ διάσπαρτα τατουάζ κ Μαρία ξανθιά μιλφάρα, από Γεωργία, μέσο ύψος, έκφυλο πρόσωπο, 2άρια πεσμένα βυζιά. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Κατάθεση στη μιλφ Μαρία:zfuck::zfuck:
Ευδιάθετο μιλφάκι, καλή φλογέρα, έφαγε κ δυνατό πιστόνιασμα...
Καλές εντυπώσεις, με κάποιους αστερίσκους!

Συνέχεια στη κριτική...

Χαλί Χριστουγεννιάτικο στο δωμάτιο :headbang2:
IMG_20251017_213056.jpg

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο την ξέρω λένε τη κοπέλα κ δεν βγήκε:jerking: Μάλλον η Λίλυ

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο θείες Άννα κ Νάνσυ. Με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ οι δύο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom