Ναι απόλυτα σωστή η συμβουλή σου.Οι πληροφορίες μου που τις θεωρώ πολύ έγκυρες, μίλησαν για χρήσεις - καταχρήσεις και πιθανές ασθένειες.
Καλό είναι όποιος μπορεί να αποφύγει μπελάδες...
Σε ποια αναφέρεσαι; Εκεί το έχασα...
Ναι απόλυτα σωστή η συμβουλή σου.Οι πληροφορίες μου που τις θεωρώ πολύ έγκυρες, μίλησαν για χρήσεις - καταχρήσεις και πιθανές ασθένειες.
Καλό είναι όποιος μπορεί να αποφύγει μπελάδες...
Να αφησω κ γω μια φορα ενα μοναδικο πορτρετο απο Ιασ37 καθως για καποιο λογο μου θυμιζει ισως την Μελινα Μερκουρη στα νιατα της..
(Μονο εγω βλεπω την ομοιοτητα)?
![]()
Να ανακοινώνουν δεν μου έχει τύχει αλλά σχεδόν όλες το κάνουν όταν το ζητήσεις στο δωμάτιο. Αλλιώς το ρωτάς στο σαλόνι να είσαι σίγουροςΜε κατάθεση σε Λίζα Φωκαιάς 19,φτάσαμε τον αριθμο των 250 γαμησιών με ιερόδουλες,εντάξει θα φανεί μικρός ο αριθμος σε αρκετούς του σαίτ...έχουμε ακόμη δρόμο..Φιλος ,μιας και δεν είναι μέλος του σαίτ ,με ρωτούσε αν υπάρχουν κοπέλες στο 20ρικο που να ανακοινώνουν footjob,... ή πουνα το κάνουν συχνά στο δωμάτιο...Του είπα πως μία φορά μου έχει τύχει μόνο με μια λατίνα στο Φυλής 72...Ξέρουμε κάτι? @Reuzel πιστεύω θα έχεις την απάντηση.
Πως γινεται καθε φορα τελευταια να χεις περασει διαδοχικα με τις 4-5 που χω προτεραιοτητα,θα γλυφω εκει που εφτυσες κυριολεκτικαΜε κατάθεση σε Λίζα Φωκαιάς 19,φτάσαμε τον αριθμο των 250 γαμησιών με ιερόδουλες,εντάξει θα φανεί μικρός ο αριθμος σε αρκετούς του σαίτ...έχουμε ακόμη δρόμο..Φιλος ,μιας και δεν είναι μέλος του σαίτ ,με ρωτούσε αν υπάρχουν κοπέλες στο 20ρικο που να ανακοινώνουν footjob,... ή πουνα το κάνουν συχνά στο δωμάτιο...Του είπα πως μία φορά μου έχει τύχει μόνο με μια λατίνα στο Φυλής 72...Ξέρουμε κάτι? @Reuzel πιστεύω θα έχεις την απάντηση.
Είναι στανταράκια τι να κάνουμε χαχαχχαΠως γινεται καθε φορα τελευταια να χεις περασει διαδοχικα με τις 4-5 που χω προτεραιοτητα,θα γλυφω εκει που εφτυσες κυριολεκτικα![]()
Ανοίγω παρένθεση:Καλησπέρα στους συμφορουμίτες ... ! Η μέρα ξεκίνησε με σβούρα στο Μετάξι το μεσημεράκι κατά τις 13:30 ... μπήκα Μ.Α. 28 όπου είχαν την Αλίνα ... ρωσόφωνη milf με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στήθος (όπως συνηθίζεται στο συγκεκριμένο οίκο) η εμφάνιση δεν ήταν του γούστου μου και αποχώρησα ! Μπήκα στο Μ.Α. 28 υπόγειο όπου είχε ένα γνωστό καραγκίλφ με πολύ σπασμένο πρόσωπο, της οποίας το όνομα μου διαφεύγει , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στήθος και "69" ανακοίνωσε η τσα² ... αποχώρησα και κατευθύνθηκα στο Ι 31 δεξιά όπου είχε την Γκαμπριέλα ... προμίλφ Αλβανάκι με ωραίο σωματάκι και κρεμαστά, αλλά συμπαθητικά 2άρια βυζάκια με απλό πρόγραμμα ... δυστυχώς της λείπουν κάμποσα δοντάκια στο αριστερό πλάι της άνω γνάθου! Παρά την ελλειπή οδοντοστοιχία πέρασα για πολλοστή φορά με την κορασίδα η οποία είναι υπομονετική και αρκετά δεκτική χωρίς γκρίνιες ... έχει ίσως μία μικρή δόση ωραιοπάθειας αλλά δεν το αξιολογώ ... στο δωμάτιο δεν έγινε τίποτα άξιο περιγραφής ... ένα χαλαρό ξεμπούκωμα το οποίο όμως δεν φάνηκε αρκετό, οπότε κατευθύνθηκα αμέσως προς Αλκιβιάδου 16Γ που φιλοξενείτε η μιλφάρα Ειρήνη όπως με είχε ενημερώσει ο κορυφαίος @n.smirni76 νωρίτερα σήμερα! Φτάνοντας εκεί διαπίστωσα ότι δεν έπαιζε η Ειρήνη, αλλά μία Μαρίνα τουμπανοχοντρούλα ξανθιά καθόλου του γούστου μου ... τη ρώτησα αν είναι μόνη , απάντησε ναι, οπότε μεταβολή και βουρ για κάτι χιλιοφορεμένο αλλά σίγουρο στο Βέργας 6 υπόγα, με λίγα λόγια στην Μπάρμπορα , την οποία για κάποιο λόγο η τσα τη συστήνει ως Μπάρμπαρα πλέον αλλά και ποιος χέστηκε στο κάτω κάτω ... το πρόγραμμα γνωστό όπως συνήθως ... !!! Ήταν αρκετά κεφάτη, έφαγε και τις ξυλιές τις, πάντα με προέγκριση δική της και όπως και όσο το ζητάει η ίδια... σας επισυνάπτω και μία φώτο από την ψυχεδελική ντισκομπάλα στο δωματιάκι ... !!! Καλή συνέχεια παίδες!