Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (15 μέλη και 196 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.483
Πόντοι
47.170
σφηνάκι live επιγραμματικα

Παρασιου 36 κλειστά.

Περγάμου 27 Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αλκαμένους 113 Μάγια και Μαριάννα, για αμφότερες ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Όλγα και Λανα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 109α δέν άνοιξαν....ίσως γιατί όταν χτύπησα το κουδούνι ανέβηκαν άλλοι δύο.

boukalias1968

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Κριτικές
5
Like
401
Πόντοι
300

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
716
Πόντοι
81
Τη Καρολίνα πριν 6-7 χρόνια ήταν ακόμα πιο καύλα....έμπαινα πάντα την έστεινα στα 4 με σπασμένη τη μέση της και τη σπατουλάριζα αχόρταγα.....εκεί μια φορά που της έκανα πινέλο με το πυρακτωμενο μου πουλί... σπρώχνω ακάποτα στη μουνάρα της..γυρνάει λάγνα..τι κάνεις μου λέει είσαι τρελός???....και καπάκι...αχχχχχ ναι μη σταματάς τώρα..καμιά δεκαριά πουτσιές και έχυσα αφού βγήκα με λίγο πουτσοκέφαλο μέσα στη κωλοτρυπά της...καριόλη μου λέει μη το ξανακάνεις..μου έδωσε ένα γλωσσοφιλο και έφυγε....ωραίες στιγμές.
Εγω απο 2018 μεχρι και και 2024 πηγαινε ολο καρολινα, παντα καθαρος, ξυρισμενος, γυμνασμενος, οσες φορες και αν τις ειπα να κανουμε κατι παραπανω με το αναλογο ποσο, ποτε δεν δεχτηκε. Την γαμαγα σιγουρα 5-6 φορες το μηνα. Τωρα πλεον τη βαρεθηκα.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.080
Πόντοι
28.636
Εγω απο 2018 μεχρι και και 2024 πηγαινε ολο καρολινα, παντα καθαρος, ξυρισμενος, γυμνασμενος, οσες φορες και αν τις ειπα να κανουμε κατι παραπανω με το αναλογο ποσο, ποτε δεν δεχτηκε. Την γαμαγα σιγουρα 5-6 φορες το μηνα. Τωρα πλεον τη βαρεθηκα.
Και σου είπε κάποιος ότι οι κοπέλες τα κάνουν όλα Μόνο με λεφτά ή τα κάνουν Όλα μόνο σε ωραίους και γυμνασμένους???
Είμαι Κοντός, Χοντρός και Άσχημος. Γέρος έτοιμος για τον άλλο κόσμο...
Επιβεβαιώνω πλήρως τον @κλεοβουλος σε αυτά που λέει.

OMpaglamas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
70
Πόντοι
0
Πέρασμα χτες το απόγευμα από Φυλής και Φωκαίας . Ξεκινάμε με τα καλά πρώτη στάση Φωκαίας 17Α στην γνωστή Μιχαέλα που για εμένα είναι ότι καλύτερο την έχω πάρει και ποιο παλιά . Στο τσιμπούκι δεν παίζεται μέχρι deepthroat μου έκανε και ως συνήθως το εργαλείο αντέχει και στα 4 . Δεύτερη και τελευταία στάση Σάρα Φιλιππίδου 11Α . Τι το ήθελα ; Ήταν η Σάρα ενώ πήγαινα στοχευμένα για Ιζαμπέλα ή την πιτσιρίκα Τζένης μου λέει η ΤΣΑ2 ότι σταμάτησε . Δεν είχα πάει με Σάρα λέω ας πάω εκ Ισπανίας όπως δηλώνει αν θέλω το πιστεύω . Η κοπέλα δεν κάνει έκανε κάτι ήχους λες και είσαι σε τσόντα στο τσιμπούκι λες και έκανε αγγαρεία . 2 στάσεις παίχτηκαν . Είχα ξενερώσει τόσο πολύ με την συμπεριφορά της τύπου άντε χύσε να τελειώνουμε που ξενέρωσα εντελώς έχυσα με το ζόρι . Περιττό να πω ότι η τσα2 ανακοίνωσε ότι κάνει και πρωκτικό αλλά όταν την ρώτησα να της τον βάλω κωλο μου λέει δεν κάνω . Η κοπέλα είναι μεγάλη απατεώνισσα . Αν ξαναπάω θα πάω στοχευμένα για Ιζαμπέλα αν δω Σάρα δεν ξανά περνάω μαζί της με τίποτα .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.483
Πόντοι
47.170
σφηνάκι live επιγραμματικα

Διδυμου 27 Βικτώρια και Τανια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 22 & 20 κλειστά.

Διδυμου 18 ισόγειο Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, σχολαει σε λίγο.

Διδύμου 18 υπόγειο, 16 & 8αρια κλειστά.

Βερονικα και Ελένη σχολασαν κ κατέβαιναν τη Διδυμου.
20251009_154833.jpg

flokixv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
3
Like
162
Πόντοι
280
Καλησπέρα σε όλους τους γαμιαδες του site..!

Χρόνια μέλος αλλά όχι ενεργό (πρόσφατα χωρισμένος μετά από 15 χρόνια) και είπα να γράψω για τη χθεσινή εμπειρία μου με τη γνωστή μιλφαρα Σόνια που τώρα δουλεύει Φωκαίας 13. Όντως, πολύ όμορφη αλλά μέσα είναι για γερά νεύρα!!! Είχα διαβάσει κριτικές αλλά δεν το περίμενα έτσι, λίγο η εμφάνιση, λίγο οι καβλες με οδήγησαν να κάψω 20€..

Είχα και κάποιες άλλες αντίστοιχες εμπειρίες με "βαριά" ονόματα των σπιτιών, όπως επίσης και καλές εμπειρίες, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που επιλέγω τώρα να είμαι πιο ενεργός, καθώς ανήκω στην κοινότητα πολλά χρόνια αλλά είχα φάει μπόυλινγκ πριν χρόνια, όταν κατέθεσα πρώτη φορά μια εμπειρία μου...

Να είστε όλοι πολυ καλά και να γαμάτε πολύ καλύτερα!!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
5.219
Πόντοι
6.555
Καλησπέρα σε όλους τους γαμιαδες του site..!

Χρόνια μέλος αλλά όχι ενεργό (πρόσφατα χωρισμένος μετά από 15 χρόνια) και είπα να γράψω για τη χθεσινή εμπειρία μου με τη γνωστή μιλφαρα Σόνια που τώρα δουλεύει Φωκαίας 13. Όντως, πολύ όμορφη αλλά μέσα είναι για γερά νεύρα!!! Είχα διαβάσει κριτικές αλλά δεν το περίμενα έτσι, λίγο η εμφάνιση, λίγο οι καβλες με οδήγησαν να κάψω 20€..

Είχα και κάποιες άλλες αντίστοιχες εμπειρίες με "βαριά" ονόματα των σπιτιών, όπως επίσης και καλές εμπειρίες, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που επιλέγω τώρα να είμαι πιο ενεργός, καθώς ανήκω στην κοινότητα πολλά χρόνια αλλά είχα φάει μπόυλινγκ πριν χρόνια, όταν κατέθεσα πρώτη φορά μια εμπειρία μου...

Να είστε όλοι πολυ καλά και να γαμάτε πολύ καλύτερα!!
μηπως αδελφε εκανες το μεγιστο λαθος να την ακουμπησεις στο κεφαλι?

flokixv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
3
Like
162
Πόντοι
280
μηπως αδελφε εκανες το μεγιστο λαθος να την ακουμπησεις στο κεφαλι?
Το λάθος αδερφέ είναι ότι βγάζω λευκά γένια και με περνάνε όλες για 60 όταν στην πραγματικότητα είμαι 44..

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
206
Πόντοι
21
Και σου είπε κάποιος ότι οι κοπέλες τα κάνουν όλα Μόνο με λεφτά ή τα κάνουν Όλα μόνο σε ωραίους και γυμνασμένους???
Είμαι Κοντός, Χοντρός και Άσχημος. Γέρος έτοιμος για τον άλλο κόσμο...
Επιβεβαιώνω πλήρως τον @κλεοβουλος σε αυτά που λέει.
Γούστα είναι αυτά είναι το πώς σέ βλέπει ή κάθε μία πιστεύω όπως τής διαλέγουμε εμείς έτσι διαλέγουν κ αυτές με ποιόν θα κάνουν κάτι παραπάνω κ μετά παίζουν κ αυτές που κάνουν τά πάντα για τά έξτραδακια.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
203
Like
53.391
Πόντοι
36.228

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
887
Πόντοι
81
Σ.Ο.Σ ενας φιλος μου (οχι εγω το ορκιζομαι) εδωσε πιπα στην τσατσα αλικη απο φιλιππιδου και οταν του ειπα οτι ειναι τραβελι εχασε την γη κατω απτα ποδια του, με ρωτησε αν ειμαι σιγουρος του ειπα δεν ειμαι αλλα ετσι μου φαινεται και ετσι λενε στο σαιτ, υπαρχει περιπτωση να κανουμε λαθος και να πηραμε στον λαιμο μας το παλικαρι;
το οτι κανει μονο πιπα και δεν γαμιεται κατι δειχνει, την εχει γαμησει κανεις; Τωρα θα μου πεις υπαρχουν εγχειρισμενα αλλα δεν ξερω απο αυτα εχει ξεφυγει η φαση

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.785
Πόντοι
8.445
Καρολίνα από Φιλιππίδου άρρωστο τσιμπούκι και με το κατάλληλο ποσό τα κάνει όλα
Ρε μάγκες αυτή η κοπέλα 10 χρονια γανιεται ασταμάτητα ποσο καυλα βγάζει ακόμα αξία

Για πες μας τι κάνει και ποιο είναι το κατάλληλο ποσό?

photographos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Για πες μας τι κάνει και ποιο είναι το κατάλληλο ποσό?
Δεν είμαι εδώ ούτε για προμο ούτε για να πω τι κάνω εγώ
Θεωρώ επειδή την επισκέπτομαι συχνά πυκνά χρόνια ότι δεν κάνει τα ίδια σε όλους ίσως είναι η οικειότητα η δεν ξέρω και εγώ πως αλλιώς το κρίνει

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
203
Like
53.391
Πόντοι
36.228
Σ.Ο.Σ ενας φιλος μου (οχι εγω το ορκιζομαι) εδωσε πιπα στην τσατσα αλικη απο φιλιππιδου και οταν του ειπα οτι ειναι τραβελι εχασε την γη κατω απτα ποδια του, με ρωτησε αν ειμαι σιγουρος του ειπα δεν ειμαι αλλα ετσι μου φαινεται και ετσι λενε στο σαιτ, υπαρχει περιπτωση να κανουμε λαθος και να πηραμε στον λαιμο μας το παλικαρι;
το οτι κανει μονο πιπα και δεν γαμιεται κατι δειχνει, την εχει γαμησει κανεις; Τωρα θα μου πεις υπαρχουν εγχειρισμενα αλλα δεν ξερω απο αυτα εχει ξεφυγει η φαση
Δεν είναι τρανς η Αλίκη ρε συ...
Για πλάκα έκανε τόσα χρόνια πιάτσα στη Συγγρού κ δούλευε σε τραβελομάγαζα.
Κανονική γυναίκα είναι...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.930
Πόντοι
4.510
Έχει κ πουλάκι κανονικά

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
106
Πόντοι
0
Δεν είμαι εδώ ούτε για προμο ούτε για να πω τι κάνω εγώ
Θεωρώ επειδή την επισκέπτομαι συχνά πυκνά χρόνια ότι δεν κάνει τα ίδια σε όλους ίσως είναι η οικειότητα η δεν ξέρω και εγώ πως αλλιώς το κρίνει
Καλησπέρα τι ώρες την βρίσκομαι την Καρολίνα ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom