Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (19 μέλη και 199 επισκέπτες)

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
549
Πόντοι
81
Καλά βρε τύπε, είδες μια ωραία να μπαίνει σε οίκο κ δεν πήγες επί τόπου αλλά την επόμενη???
cEtk2VV.gif
Συγνώμη που έπρεπε να φύγω εεε ...καλα ούτως ή άλλως δεν δουλεύει εκεί Μ είπε η αντιπαθητική τσατσά αλλά τι δουλειά έχει εκεί δεν μπορεί κάπου θα παίζει μπάλα !!!

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:30

Στο Κ45 (1) ειχε 2 κοπελες...την Ουκρανεζα Αλινα η οποια επεστρεψε και την Ντανιελα απο Βενεζουελα....περασα με την Λατινα, ανεβαινει κριτικη

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Morty Love Jessica ειχες γραψει οτι ψαχνεις λατινα με σιδερακια στα δοντια...Ε λοιπον αυτη η Ντανιελα που πηγα στο Κ45(1) κατα τις 23:30 εχει και αυτσιδερακια

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
124
Πόντοι
0
Χθες αργά το βράδυ πήγα Μεταξουργείο που σπανίος πατάω το πόδι μου εκεί, αλλά τελευταία τα οικονομικά μου πάνε κατά διαόλου και είπα να αρκεστώ σε κάτι παρακμιακό. Αρκετή κίνηση από Μπάκλα και Πάκμαν όπως πάντα. Μπήκα Κολωνού 48 και βρήκα εκεί την Νικόλ και την Σοφία. Επέλεξα την Σοφία που την έχω ξαναπάρει στο παρελθόν. Είναι μικρούλα με στρογγυλό κώλο, κοντή με μικρά βυζιά και παραπανισια κιλά που κάθονται ωραία πάνω της αλλά πολύ χαλαρότητα στο σώμα. Πίπα γρήγορη με καλή διάρκεια. Με το ζόρι την έπεισα να έρθει από πάνω γιατί δεν της αρέσει αυτή η στάση λέει. Μετά στα τέσσερα όπου την κάρφωνα με δύναμη και ταχύτητα αλλά δεν χαμπαριάζει το σκαρί της από τουρμπίσματα. Σε αυτή την στάση έβγαζε κάποιες τυπικές κραυγούλες και ήρθε το τέλος γρήγορα. Ένα τυπικό ξελάφρωμα με λίγα λόγια...

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.783
Πόντοι
456
Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς βέργας 6 κάτω ποια φωτεινή είναι αυτή που δούλευε πριν κ πως είναι εμφανισιακά???γτ πήρα τηλ το μαγαζί κ μ πε δουλεύει φωτεινή κ απόγευμα Βικτώρια η βυζαρου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς βέργας 6 κάτω ποια φωτεινή είναι αυτή που δούλευε πριν κ πως είναι εμφανισιακά???γτ πήρα τηλ το μαγαζί κ μ πε δουλεύει φωτεινή κ απόγευμα Βικτώρια η βυζαρου
αυτή πού δουλεύει εκεί και στο πάνω χρόνια κ ενίοτε κάνει κ την υπηρεσία, παλιότερα δούλευε στο rip Λ.Ιωνιας 12 ,για περιγραφή ψάξε παλιές ενημερώσεις μου, χρόνια τώρα δεν έχει αλλάξει καθόλου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
τώρα live επιγραμματικα

Μαραθωνος 59 αριστερά Στεφανι η μελαχρινή λατίνα με τα πιασίματα κ τα πολλά τατουάζ, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.

Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο Βιολέτα λατίνα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Καρίνα λατίνα μερικές φορές την παρουσιάζουν κ ως Κορίνα, η ίδια είναι, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.

Μαραθωνος 59α Βαλερία λατίνα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Παιανιεων 24 Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Λίλυ, απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Άννα και Αναστασία, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Νικολέτα , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Ιωαννίνων 3 όροφος Αλεξάνδρα η γυρολόγος κοντή μιπφ ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Άννα, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
συνέχεια live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό.

Χωματιανου 11β Αλινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β Εμμι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Καντι λατίνα, σε απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73α 2 λατίνες, Καταλινα και Λολίτα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 & 18α

Εξηκιου 18γ Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Τίνα, με ελεύθερο στοματικό.

Βεργας 3 δεξιά Τζένη , σε απλό πρόγραμμα.

Βεργας 6α Φωτεινή, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 6β Κατερίνα, απλό πρόγραμμα και Κορίνα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό μασαζάκι, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Βεργας 7 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό παντού .

Βεργας 7 υπόγειο Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 11α Μιράντα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 11 όροφος & 13αρια κλειστά.

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
124
Πόντοι
0
Ρε μάγκες αφού χάσαμε την κάνα από Βέργας 7 γτ παντρεύτηκε λένε ,χάσαμε κ το είρινακι που δεν ξέρω πού πήγε ,κατέβηκα μια βόλτα στη Βέργας προχτές δεύτερη βάρδια κ όπως μπήκα στο αμάξι αφου δεν βρήκα κάτι αξιόλογο είδα ένα μουνακι αδύνατο ξανθό να μπαίνει στο Βέργας 3 ...λέω θα πάω αύριο μπας κ το βρω .
Πάω λοιπόν σήμερα βγαίνουν δύο χοντρές κ μου λέει έχω άλλη μια στ δωμάτιο ,λέω αυτή θα ναι κ όπως περιμένω την βλέπω να κατεβαίνει από τον πάνω όροφο κρατώντας κάτι σκουπίδια ...ρωτάω την τσατσά κ μου λέει δεν δουλεύει αυτή η κοπέλα ,βγαίνω την ψάχνω τίποτα ....ξέρει κανείς να μου πει ποια είναι ?
Καταλαβαίνω τον καημό σου φίλε μου! Η Λάνα μεγάλη απώλεια για ειδικούς λόγους...αλλά ενίοτε σταματούσε για μεγάλα διαστήματα και επέστρεφε...Ας ελπίσουμε να επιστρέψει το καυλάκι! Στον πάνω όροφο του Βέργας 3 διαμένουν κοπέλες, το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά δεν ξέρω αν είναι της δουλειάς...

• Like
Αντιδράσεις: BOSCO

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Φιλιππίδου 11α Βαλερία και Μαρία λατίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππίδου 11β Κορίνα και Καρολίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.170
Πόντοι
35.948

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο Σαμι ,μελαχρινή λατίνα με υπερκωλαρα και 2.5αρι, με ελεύθερο στοματικό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Καρίνα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό.

Φωκαιας 13 ισόγειο Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα(η μελαχρινή)με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17β Ρίτα και Αλεξάνδρα (η ξανθιά με τα γυαλάκια),αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 Καίτη το ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με το τατουάζστην αριστερή ωμοπλάτη, το πρόγραμμα που ανακοινώνεται είναι απλό πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,μέσα τα πήρε στόμα, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Φωκαιας 25α 2 λατίνες, Βανέσα, σε απλό πρόγραμμα και Ντουλτσε με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και με συν 10 και πρωκτικο.

Φωκαιας 25β Μόνικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Στεφανι λατίνα, σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.

Φωκαίας 27Β πάνω Βαλεντινα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Μαγνησίας 11 κλειστό.

Καλύμνου 48β δεν άνοιξαν είχε μήνυμα στη πόρτα:
20250925_130637.jpg

Καλύμνου 48α Όλγα, απλό πρόγραμμα.

Μαγνησίας 1 Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.783
Πόντοι
456
αυτή πού δουλεύει εκεί και στο πάνω χρόνια κ ενίοτε κάνει κ την υπηρεσία, παλιότερα δούλευε στο rip Λ.Ιωνιας 12 ,για περιγραφή ψάξε παλιές ενημερώσεις μου, χρόνια τώρα δεν έχει αλλάξει καθόλου.
Από κει καλύτερη η Κατερίνα η η Κορίνα?? Κορίνα έχεις πάρει?γτ Κατερίνα έχω δει κριτική σου

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
Από κει καλύτερη η Κατερίνα η η Κορίνα?? Κορίνα έχεις πάρει?γτ Κατερίνα έχω δει κριτική σου
Αδερφέ πρίν λίγες μέρες πήρα την Μίρα σε στούντιο!!!!
Απίστευτο Κλαρίνο!!!:pipa1::pipa1:

(για την Κορίνα έχει γράψει κριτική ο πρόεδρος)

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.783
Πόντοι
456
Αδερφέ πρίν λίγες μέρες πήρα την Μίρα σε στούντιο!!!!
Απίστευτο Κλαρίνο!!!:pipa1::pipa1:

(για την Κορίνα έχει γράψει κριτική ο πρόεδρος)
Κοροϊδεύεις κ καλά τώρα είσαι ο έξυπνος εσύ στα αρχιδια μου σε γράφω

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
συνάντηση στο γνωστό φούρνο με τον @Pa Luki Luk ίσα ίσα για να πιούμε ενα εσπρεσακι κσι να κάνουμε μια videoκληση στον @DmtrsxXx που είναι καιρό στο Ντουμπάι και έχει πάθει στέρηση ,μια εσάνς και από Μεταξουργειο

Ιάσωνος 43 Ιωάννα απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, κωλαράκι στα 15 ευρώ και Ελένη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 44β όροφος αριστερά Καρεν μελαχρινή χοντρή λατίνα με γυαλιά και τεράστιο κώλο, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφος Σοφία με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 44β ισόγειο δεξιά Μάγια, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο Λίλυ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31 διάδρομος δεξιά ή Γκαμπριέλα πάλι εδώ, απλό πρόγραμμα, για κάποιον που ρώταγε για τη Ρέα σύμφωνα με τον τσάτσο κάνει κάποια θεραπεία στα πόδια της.

Ιάσωνος 31 ευθεία υπόγειο Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom