Την πήρα προχθές, όμορφη για τα γούστα μου με βυζάρες... που δεν έβγαζε καν το σουτιέν, με αυστηρότητα κιόλας, με τίποτα, τι σε πήρα τότε μωρή...
Την έβαλα στα 4 μόνο, σε μέτριο αλλά σταθερό ρυθμό και από το πέρα-δώθε βγήκαν τα βυζιά απ'έξω με το ζόρι και βαράγανε μεταξύ τους κυματιστά-κυματιστά ενώ παρά την φόλα εγώ καύλωνα με την θέα στο καθρέφτη, άντεξα για 7-8' λεπτά max.
Κλασική περίπτωση φοΛατίνας αλλά είναι ομορφούλα.
Ντιάνα, Ουκρανή, χοντρή που της λείπει ένα μικρό μέρος από το στήθος λογικά κάποια επέμβαση, κάνει όμως Ελ.Στομ. τελειωτικό και τον τρώει αδιαμαρτύρητα, αν τα καταφέρνεις με τον όγκο της είναι φιλότιμη.
Μία φορά που είχε καλή διάθεση πριν κάνα χρόνο ενώ την είχα στα 4 και χάιδευα ταυτόχρονα τον κώλο της με λίγο τζέλ που είχε μείνει στα δάχτυλα από την καπότα, "καταλάθος" τον είχα βάλει και στον κώλο της για 30"-1' μέχρι που έχυσα από τον ενθουσιασμό μου που δεν τσίνισε, δεν με ξανάφησε όμως από τότε, με έξτρα σίγουρα θα τον παίρνει.
Το ίδιο κόλπο έχω δοκιμάσει πολλαπλές φορές, έχει πιάσει μόνο σε άλλη μία (Λατίνα) που μετά απαιτούσε έξτρα 10ρικο όμως