Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 177 άτομα (24 μέλη και 153 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.788
Πόντοι
3.446
Περασμα σήμερα ακριβώς στις 17:00 από φυλής κ πέριξ μετά από καιρό. Πολλα κλειστά εκεινη την ωρα.Οι λατινες μου περνάν απαρατήρητες κ δεν θυμάμαι ονόματα Ενημέρωση σε αυτα που βρήκα ανοιχτά.

Φ66Δ Νίκη χοντρη ρωσιδα

Φ54 κατω 2 λατινες

Φ54 πάνω Εμμυ/Εμιλυ βυζαρού Μολδαβη φόλα

Φυλ 72αρία κλειστά

Φ74αρια στο ενα κοπελα στο στο δωμάτιο.

Φ84Α Ρανια

Φ84Β αν δεν κανω λάθος τον οικο Άννα ται

Φ65Α Χριστίνα Τσέχα δωμάτιο

Φ65Β Μπέτι χοντρή μαύρη. Η Κορινα Ρουμανία διακοπές

Φ67 Ανναμαρια νεα παρουσία?? Κριτικές?

Φ69Β Βικυ Ρωσίδα έχει χάσει λίγο βάρος αλλά έχει δρόμο ακόμα

Φ69Α closed

Φ71 2 λατινες χοντρουλες κ εδώ

Φ61Α κλειστό

Φ86Α Εμιλυ δωμάτιο

Φιλλιπιδου πάνω Νάταλι μιλφαρα κ Καρολίνα

Φιλ Μία λατινα χοντρουλα

Φωκ17Α Ξένια κ το άλλο κλειστό

Φωκ 25Α closed

Φωκ 25 Β Mονικα Ρουμανα γεματουλα

Φωκ 27 ανοικτό μονο το πάνω με μια λατίνα γεματουλα

Φωκ9 κ 7 closed

Φωκ 13αρια στο ένα Σολ λατινα κ στο άλλο κλειστη πόρτα

Φωκ 19 Άννα μικρή Ρωσίδα

Χωματιανου στο κάτω Άννα μικρή Μολδαβη κ στο πάνω Αλισα

Βεργας 7 Τίνα- το σαμπινοσπιτο closed

Bεργας 3 ειχε 3 κοπελες 2 λατινες κ μια χοντρή σούμο παλαιστής. Η μία λατινα μικρή πετίτ ανήλικο τι φάση???

Βέργας 6αρια στο ένα Βικτώρια κ στο άλλο Μόνικα αν δεν κανω λάθος.

Βεργας 2 κλειστό

Λιοσίων 73 άρια Στο ένα 2 λατινες κ Εμμυ ρωσιδα
Στο άλλο 2 λατίνες κ Μπελλα Ρωσίδα. Νέα? Κριτικές?

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336

Ponokefalos 13

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ δυνατο κωλι τυπε... γαμησες ακαποτα καλη τρυπα....
Αμα θες σου δινω τηλεφωνο Ειρηνης Διδυμου 22 να πας σπιτι της να κανετε ολοκληρωτικό πριβε ερωτα και μου λες για το κοριτσι της φωτο με την ακαποτη τελειωτικη εκτονωση !!!!! :hi::hi::hi:
Δίνεις το τηλ της ειρήνης;

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
898
Πόντοι
81
Η Μαρία η μπραζίλ συνεχίζει κανονικά Διδ 22 ?

Έχει περάσει κανείς να μας πει;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω μελαχρινή λατίνα Βαλέρια κ όταν γύρισα την είπαν Βιολέτα, μιλφ, με ίσια μαύρα μακριά μαλλιά, φέρνει σε Ινδιάνα, μέσο ύψος, διάσπαρτα τατουάζ στο σώμα, κώλος πέτρα γυμνασμένος κ μικρό βυζί 1-1.5. Νορμάλ πρόγραμμα

Εδώ έγινε η κατάθεση στη ΒιολετοΒαλέρια :knockinb::knockinb:

Με καύλωσε άσχημα:bigdick: το καριολάκι και τη πήρα πολύ δυνατά κ τρανταχτά...

Συνέχεια στη κριτική...
Ναι μύστη μου μοιάζουν, αλλά είναι διαφορετικές.
Στην αρχή την είπαν Βαλέρια κ όταν γύρισα ξανά Βιολέτα, ότι ναναι...
Δεν θυμάμαι καλά μήπως είναι η λατίνα Βιολέτα, που είχε ξαναδουλέψει εδώ την άνοιξη.
Η βιολέτα είναι που μοιάζει με ινδιάνα! και ναι είναι αυτη, καλά θυμάσαι!
Βιολέτα ναι ,μια ωραία κοπελίτσα
πάντως μάς μπέρδεψες....μία Βαλέρια μία Βαλεντίνα μία Βιολέτα....χαχαχαχα
Αν είναι η Βιολέτα που ήταν εκεί την άνοιξη/Πάσχα είχα περάσει πολύ ωραία τις 2-3 φορές που την πρόλαβα πριν φύγει, αλλά, δεν την λες και MILF, νομίζω, πάντως ταιριάζει η περιγραφή σου και στην εμφάνιση και στον χαρακτήρα.

Τελευταία, αυτά τα μαγαζιά δεν τραβάνε καθόλου. Μόνο η Έμμυ είναι καλή...
Συμφωνώ, αν και την Λαρίσα την είχα πάρει πάνω από 15 φορές και μου έκανε και τα χατίρια σε λογικά πλαίσια πάντα και συνήθως καθόμουν πάνω από 10'χωρίς ενόχληση.
Γενικά, είναι υπό διάλυση όλα τα δωμάτια με μηδενικές προσπάθειες επιδιόρθωσης, οι τσατσάδες πλην μίας ΔΕΝ καθαρίζουν ποτέ και δεν αλλάζουν σεντόνια όσο λερωμένα και να είναι, πρόγραμμα άλλα λένε άλλα κάνουν τα κορίτσια, στο 73Α η πόρτα του δωματίου στο σαλόνι δεν κλείνει, στο 73Β, εκτός των κρεβατιών που είναι στο πάτωμα που δεν βολεύει καθόλου, ΠΑΝΤΑ βρωμάει υπερβολικά μουνίλα/κατουρίλα , φταίνε τα σιφώνια φταίει ο εξαερισμός, δεν ξέρω ...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Πέρασα από Φωκαίας 19 και ήταν η Αννα και η κατια! Η κατια όπως ανακάλυψα μετά ήταν η Κατια από πιπινου! Κοντουλα ελάχιστα ζουμπουρλουδικη ωραία φατσούλα με ωραία μάτια και μαλλιά! Βυζι σχεδόν ανύπαρκτο ελάχιστη κοιλιτσα και πολύ ωραίο σφιχτό κωλαρακι! Μέσα ακαπελα πιπα με ήχους dt ! Ωστόσο με χάλασε ότι είχε είτε πολλή κρέμα είτε εγώ δν ήμουν στα φορτε μου και δεν τελείωνα με τίποτα! Αλλάξαμε 4 στάσεις όπου δεν δυαανεχετησε πολύ γενικά! Πολύ καλή συμμετοχή με φωνούλες! Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Πολύ ευγενική επίσης και η τσατσα δεν ενόχλησε !

wolf1

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
45
Like
1.426
Πόντοι
1.070
Στο Μεγ. Αλεξάνδρου 28 Α (DIRECT ΣΑΛΟΝΙ) σήμερα το πρωί ήταν μια αρκετά λεπτή με μέτριο πρόσωπο κ ελεύθερο κλαρινε΄το. Η Τσατσά (και αυτή φρέσκια) είπε καινούρια κοπέλα. Κα΄τι στην αύρα της με απομάκρυνε από την δοκιμή
Ιάσωνος 43 . Άνοιξε με την Ελληνίδα Ζωή. Μεταμίφλ με καρναβαλέ δυστυχώς βάψιμο . Αν την ξαναπετύχω και δεν έχει κραγιόν σαν τον Κιθ Λέτζερ ΊΣΩΣ την πρεσάρω να ρίξω κάνα κωλοσκάμπιλο.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα στάση αστραπή :uzi::uzi:

Φυλής 109β Μαρία καστανή μιλφ με μπυροκοιλιά. Ελεύθερη φλογέρα. Η Λάνα δεν ήταν σήμερα :headbang:

Αγκύρας 12 Ντάρια με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Αγκύρας 9 Ήρα ξανθιά μιλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο κ Αθήνα χοντρή μελαχρινή μιλφ δεν είπαν πρόγραμμα :jerking:

Φωκαίας 17 όροφος Ρίτα η ξανθιά μιλφ με ελεύθερη φλογέρα κ η ξανθιά Αλεξάνδρα με νορμάλ πρόγραμμα.

Πήρα για άλλη μια φορά την Αλεξάνδρα κ έγινε της Κορέας μέσα:zfuck::zfuck:

Σταθερά καλή!

Άνοιγμα παραθύρου κ φωτογράφιση της Φωκαίας απ' το μπαλκόνι του Φωκαίας 17 όροφος :headbang2:
IMG_20250918_153105.jpg

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.431
Πόντοι
10.906
Πριν από λίγο:
Φυλής 86 Β μια αδιάφορη μιλφ, όνομα δεν άκουσα.
Φυλής και Φωκαίας "υποβρύχιο" μια νεαρή με πιασίματα που σαλονάρισε τσίτσιδη.
Φωκαίας και Φυλής η Κατερίνα με τα γυαλιά, φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 η νεαρή ξανθιά Κατερίνα σε απλό.
Φωκαίας 27 σκαλάκια η Ναταλία που πήρα, σε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948

tsitsi13

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.Γνωριζει κάποιος αν έχει σταματήσει η αννα από Ιωαννίνων 3 όροφος πρωινή βάρδια έχω περάσει αρκετές φορές τους τελευταίους τρεις μήνες και δεν είναι.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.337
Πόντοι
19.236
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο...

Ειχα γραψει προχτες οτι ειχε ερθει καινουργια Λατινα με γυαλακια στο Ιασωνος 35 οροφος....Λαθος...πρωτον ειναι Το Ιασωνος 37 οροφος και δευτερον σημερα που την ξαναειδα την θυμηθηκα....ειναι η Αλισα απο Βενεζουελα που πριν καν τριμηνο δουλευε στο Κ45 (2) και ειχε φολιασει τον Μητσο Μπαμπολα...τοτε δεν φορουσε γυαλια...

Κατεληξα στο Ιασωνος 1 β οροφος αριστερη πορτα οπου πετυχα την Μολδαβεζα Αρινα η οποια μεχρι προσφατα επαιρνε 15 ευρω οταν ηταν ΜΑ 22 οροφος και ΜΑ 23 ισογειο,,,τωρα ειναι παλι στα 10...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948
Ειχα γραψει προχτες οτι ειχε ερθει καινουργια Λατινα με γυαλακια στο Ιασωνος 35 οροφος....Λαθος...πρωτον ειναι Το Ιασωνος 37 οροφος και δευτερον σημερα που την ξαναειδα την θυμηθηκα....ειναι η Αλισα απο Βενεζουελα που πριν καν τριμηνο δουλευε στο Κ45 (2) και ειχε φολιασει τον Μητσο Μπαμπολα...τοτε δεν φορουσε γυαλια...
Η φολοαΑλίσα μύστη μου πέρασε πρόσφατα κ από το Φωκαίας 13 ισόγειο στη 2η βάρδια. Προφανώς δεν τράβηξε στο 20ρικο να μοιράζει φόλες κ επέστρεψε στο 10ρικο...

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
857
Πόντοι
81
Καλησπέρα αλάνια! Έχει ακούσει μήπως κανείς για την Αντριάνα από χωματιανού που σταμάτησε γύρω στον Φεβρουάριο τίποτα αν δουλεύει κάπου αλλού η κάτι; (Αντριάνα Λείπεις)
+1

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.585
Πόντοι
20.705
Στοχευμένες επισκέψεις:
Φωκαίας 19 η Καίτη, γλυκούλα, ξανθούλα φουλ επικοινωνιακή με προυπηρεσία στο Πιπίνου 118, ελεύθερο στοματικό
Φωκαίας 17 πάνω η τρελλιάρα Ρίτα με την Αλεξάνδρα, χωρίς γυαλιά σήμερα

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
46
Like
1.889
Πόντοι
4.655
Καλησπέρα συναγωνιστές.Γνωριζει κάποιος αν έχει σταματήσει η αννα από Ιωαννίνων 3 όροφος πρωινή βάρδια έχω περάσει αρκετές φορές τους τελευταίους τρεις μήνες και δεν είναι.
Από ότι έχω αντιληφθεί, εργάζεται πλέον μόνο στο Κωνσταντινουπόλεως 166A ισόγειο.

• Like
Αντιδράσεις: iron45

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948
Καλησπέρα συναγωνιστή και καλό σαββατοκύριακο να έχεις. Μήπως μπορείς να μας πεις πως την λένε την κοπέλα και σε ποιο σπιτάκι την πήρες στο Μεταξουργείο?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Σουλτάνα από Κολοκυνθούς 38 ισόγειο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom