Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (30 μέλη και 228 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.877
Πόντοι
28.636
Η Κατρακύλα του Μεταξουργείου στην 1η βάρδια πάει εκθετικά. Ενημέρωση για εχθές 15/9/2025
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, όντως πολύ καλή.
Δεν σημαίνει βέβαια ότι συμφωνούμε σε όλα όσα γράφεις.

Στην ενημέρωση τώρα.

Χθές βράδυ 23.00

Φυλής 105 αριστερά.
Ο γνωστός ελαφρύς υπηρέτης παρουσίασε την Αλεξάνδρα Λατίνα νταρντάνα σε απλό πρόγραμμα...:confused:
Πέρασα και κατάλαβα τι μαλακία έκανα που δεν είχα δοκιμάσει τόσο καιρό...:jerking:
Η συνέχεια στην κριτική που Δεν θα γράψω. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Νωρίτερα...

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά.
Λίλυ χωρίς πρόγραμμα...
Ρωσόφωνη milf και πολύ μέτρια παρουσία.
Η τσατσά την παρουσίασε ως super model ξανά...:think:
Ευχαριστούμε θα σας ειδοποιήσουμε...

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά.
Άννα η έκφυλη πενηντάρα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα 69 , νομίζω και αυταρχικά από κάποιες κουβέντες που άκουσα στο σαλόνι...
Είχα να την πάρω από τότε που εργαζόταν Αλκαμένους.
Πολύ καλή πίπα και τελείωμα πολύ βαθιά στο στόμα!!!

Λιοσίων 73Α.
Πήρα Μελίσα σε ελεύθερο στοματικό και 69.
Ρωσόφωνη μοντέλα γλυκού χαρακτήρα.
Και εδώ η συνέχεια στην κριτική που πάλι Δεν θα γράψω....:rockon:

Στις 22.00 η Διάσημη πλέον Χουλιάνα πήγαινε με το καινούριο μαλλί για δουλειά και ένας Πακιστανός επενδυτής στο Εξηκίου αριστερά για να τον δουλέψουν... :zfuck:

Joachim Peiper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
392
Πόντοι
300
Στον πολεμο , οι θαρραλέοι μαχητες που βγαινουν μπροστα για την Πατριδα τους δοξαζονται απο τον απλο λαο, που στο προσωπο τους βλεπουν το αρχετυπο του Ηρωα

Ετσι και γω λαβώθηκα με γονορροια απο τον ενδοξο δρομο της Φυλλης (λογικα , γαμησα και γκομενακια απο τη δουλεια αλλα δεν μου ειπαν κατι) και θα κανω αποχη απο το σπορ , σημερα ραντεβου με αφροδισιολογο για την ένεση σωτήρα

Δεν ξερω απο ποιο σπιτακι , κυριολεξτιξα τελευταία εβδομάδα το γαμησα πηγαινα παντου και φαντα δεν εχει μαζι μου

Εται Λοιπον πρωτο παράσημο στα 24 μου!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Στον πολεμο , οι θαρραλέοι μαχητες που βγαινουν μπροστα για την Πατριδα τους δοξαζονται απο τον απλο λαο, που στο προσωπο τους βλεπουν το αρχετυπο του Ηρωα

Ετσι και γω λαβώθηκα με γονορροια απο τον ενδοξο δρομο της Φυλλης (λογικα , γαμησα και γκομενακια απο τη δουλεια αλλα δεν μου ειπαν κατι) και θα κανω αποχη απο το σπορ , σημερα ραντεβου με αφροδισιολογο για την ένεση σωτήρα

Δεν ξερω απο ποιο σπιτακι , κυριολεξτιξα τελευταία εβδομάδα το γαμησα πηγαινα παντου και φαντα δεν εχει μαζι μου

ωραίο Άβαταρ, καλή ανάρρωση, αν και μικρός ηλικιακά όπως δηλώνεις,κράτησε τις απολαύσεις μακριά από την καθαρότητα του αίματος/απογόνων.

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
1.060
Πόντοι
361
Ωραίος ρε που ενημέρωσες εδώ τους συναγωνιστές να μην παμε για λιγο καιρό και εμείς να είναι σειβ μετά ,.
αλλα όντως ωραίος και περαστικά αδερφέ

Joachim Peiper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
392
Πόντοι
300
Ωραίος ρε που ενημέρωσες εδώ τους συναγωνιστές να μην παμε για λιγο καιρό και εμείς να είναι σειβ μετά ,.
αλλα όντως ωραίος και περαστικά αδερφέ
Αδερφε ειλικρινά δεν ξερω ποια μπορει να ηταν ανετα βρεθηκα με 40-50 ιεροδουλες και κανονικες μεσα σε 7-15 μερες. Αν ηξερα θα σας ελεγα μαγκες δεν παιζουμε με αυτα

Πηγα σε γιατρο εγραψε αντιβίωση και ολα καλα πιστεύω

Ευχαριστώ!

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
319
Like
5.263
Πόντοι
16.491
Τι αρπαξες μικρε?Αστο τωρα το ειδα οκ δεν θα γινει κατι τρομερο θα καθαρισεις με τις αντιβιωσεις.Αυτα εχουν οι αγωνες...

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
5.190
Πόντοι
6.555
Αδερφε ειλικρινά δεν ξερω ποια μπορει να ηταν ανετα βρεθηκα με 40-50 ιεροδουλες και κανονικες μεσα σε 7-15 μερες. Αν ηξερα θα σας ελεγα μαγκες δεν παιζουμε με αυτα

Ευχαριστώ!
με τις 40-50 ιεροδουλες να υποθεσουμε οτι το τσιμπησες απο ελευθερο στοματικο...το ιδιο ισχυει και για τις κανονικες ή εισαι τιποτα εφεδρος ακαποτος καταδρομεας?

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326

Ευχαριστώ!

Μπας και σε 7-15 μέρες βάρεσες 40-50 μαλακίες και τα μπέρδεψες;
Και αντί για γονόρροια έπαθες τενοντίτιδα;

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
1.060
Πόντοι
361
Έχουμε καμία ενημέρωση απο το μέτωπο?

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095

Ευχαριστώ!
Καταρχήν περαστικά και καλό είναι μόλις τελειώσεις με το καλό, όλη αυτή η περιπέτεια να σου γίνει μάθημα.
Βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί από οπουδήποτε πόσο μάλλον από ακα σε σεξεργάτριες.
Τώρα μήπως τα φούσκωσες λίγο? 50/15 βγαίνει 3-4 την μέρα και 40/7 έχουμε 5/6 την μέρα όλες διαφορετικές :think:

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Αμεσως πεσατε να το φατε το παιδι οι αγνωστοι-γνωστοι.Επειδη ειπε οτι βρεθηκε με 50 πουτανες στο ιδιο μερος κατα τη διαρκεια της βολτας του και κολλησε χυσιες στα μποτακια του απο το πατωμα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Καταρχήν περαστικά και καλό είναι μόλις τελειώσεις με το καλό, όλη αυτή η περιπέτεια να σου γίνει μάθημα.
Βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί από οπουδήποτε πόσο μάλλον από ακα σε σεξεργάτριες.
Τώρα μήπως τα φούσκωσες λίγο? 50/15 βγαίνει 3-4 την μέρα και 40/7 έχουμε 5/6 την μέρα όλες διαφορετικές :think:
όχι παιδί στον καιρό του είναι, κούμπωσε δύο χάπια, του δώσε λεφτά ο Όσιος Εξτραδακιας @Gxamos , και κανε κόντρες τον Σπαλιαρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.430
Πόντοι
35.948
Κατά τις 22:00 μετά από επαγγελματικό δείπνο:tired: στάση αστραπή στη Βέργας:uzi::uzi:

Βέργας 6 ισόγειο βγήκε η ατσούμπαλη μιλφ Κορίνα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.
Σε ερώτηση αν έχουν άλλη κοπέλα, βγήκε σε λίγο η όμορφη ξανθιά χοντρούλα Λίλια από Διδύμου 8β παλιότερα. Με νορμάλ πρόγραμμα.
Ρώτησα για παρτουζίτσα κ κοιτούσαν σας χαζές:jerking: κ μου είπαν 40€.
Είπα για 30€ κ πήγα να φύγω...
Μου είπαν έλα κ έκανα αναστροφή:headbang2:

Εδώ έγινε καλτ παρτουζοκατάθεση:zfuck::zfuck:

Ωραίο κ δυνατό γαμήσι στη ξανθιά χοντρούλα Λίλια κ σπέσιαλ ψέκασμα στις αμυγδαλές της Κορίνας:pipa1:

Φορτωμένος απ' τα κρασιά, ψέκασα κ χαλάρωσα...

Συνέχεια στη κριτική...

Street art
10 DSC_0434.JPG

Joachim Peiper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
392
Πόντοι
300
με τις 40-50 ιεροδουλες να υποθεσουμε οτι το τσιμπησες απο ελευθερο στοματικο...το ιδιο ισχυει και για τις κανονικες ή εισαι τιποτα εφεδρος ακαποτος καταδρομεας?
Τις κανονικες εξαρτάται την αποψη τους για τη φαντα

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Κατά τις 22:00 μετά από επαγγελματικό δείπνο:tired: στάση αστραπή στη Βέργας:uzi::uzi:

Βέργας 6 ισόγειο βγήκε η ατσούμπαλη μιλφ Κορίνα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.
Σε ερώτηση αν έχουν άλλη κοπέλα, βγήκε σε λίγο η όμορφη ξανθιά χοντρούλα Λίλια από Διδύμου 8β παλιότερα. Με νορμάλ πρόγραμμα.
Ρώτησα για παρτουζίτσα κ κοιτούσαν σας χαζές:jerking: κ μου είπαν 40€.
Είπα για 30€ κ πήγα να φύγω...
Μου είπαν έλα κ έκανα αναστροφή:headbang2:

Εδώ έγινε καλτ παρτουζοκατάθεση:zfuck::zfuck:

Ωραίο κ δυνατό γαμήσι στη ξανθιά χοντρούλα Λίλια κ σπέσιαλ ψέκασμα στις αμυγδαλές της Κορίνας:pipa1:

Φορτωμένος απ' τα κρασιά, ψέκασα κ χαλάρωσα...

Συνέχεια στη κριτική...

Street art
10 DSC_0434.JPG
Ειναι underrated οι χοντρουλες γενικα και βγαζεις γουστα και ειναι και γλυκουλες σαν αρκουδακια για ζουληγμα .Ειδες αν ηταν ανοιχτο το 6A? Ηθελα να παω Βικτωρια αλλα δεν την ειχε στην ενημερωση "παραδιπλα" κι ας την ειχαν στο προγραμμα τους...Πιο light αυτη που πηρες εσυ??

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.430
Πόντοι
35.948
Ειναι underrated οι χοντρουλες γενικα και βγαζεις γουστα και ειναι και γλυκουλες σαν αρκουδακια για ζουληγμα .Ειδες αν ηταν ανοιχτο το 6A? Ηθελα να παω Βικτωρια αλλα δεν την ειχε στην ενημερωση "παραδιπλα" κι ας την ειχαν στο προγραμμα τους...Πιο light αυτη που πηρες εσυ??
Ανοιχτό (νομίζω) ήταν, αλλά δεν μπήκα...
Η Βικτώρια μου είχε φανεί μέτρια, όταν την είχα πάρει στις αρχές της.
Δεν ξέρω τώρα αν έστρωσε με το καιρό...

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Ανοιχτό (νομίζω) ήταν, αλλά δεν μπήκα...
Η Βικτώρια μου είχε φανεί μέτρια, όταν την είχα πάρει στις αρχές της.
Δεν ξέρω τώρα αν έστρωσε με το καιρό...
Δεν ειναι οτι εκανε τιποτα τρελο προγραμμα και σε μενα ,σιγουρα δε με αντιπαθησε και ηταν γλυκια μαζι μου αλλα δεν ξερω κατι με καβλωνει σε κοριτσια αυτου του στυλ και χυνω στα μπαμ ενω συνηθως εχω το αντιθετο θεμα τρεχω να προλαβω μη μεινω αχυστος.Ειμαι χοντρακιας και μαλιστα θα δοκιμασω τη δικια σου,θενξ για το ινφο.

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Η μανταμ εχει καταλαβει πως εχει πιασει το hype της ζωης της και οτι μια φορα συμβαινουν αυτα,οποτε 50 δωματια σερι και ας μεινει στον τοπο..Κριμα

Η μανταμ εχει καταλαβει πως εχει πιασει το hype της ζωης της και οτι μια φορα συμβαινουν αυτα,οποτε 50 δωματια σερι και ας μεινει στον τοπο..Κριμα.
Στην αρχή πριν γίνει διάσημη ήταν καλή τώρα δεν αξιζει!!

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Στην αρχή πριν γίνει διάσημη ήταν καλή τώρα δεν αξιζει!!
Εγινε διασημη γιατι ειναι ομορφη, εκφυλη με πετυχημενες πλαστικες,δινει κωλο,ξερει να ικανοποιει τον αντρα α και πουλαει πολυ φτηνα τον εαυτο της.Θελω να πω θα μπορουσε να ναι σε στουντιο και να ναι περιζητητη και να εκτιθεται σε πιο ανθρωπινες συνθηκες για την ιδια αλλα και αποδιδει καλυτερα στους πελατες της.Τωρα τους τελειωνει σε 5-6 λεπτα την μισογαμαει ο καθε τελειωμενος αλλα εγω κι εσυ που ειμαστε νορμαλ ατομα καθαροι μπροστα ετον οχλο των ορκ δε θα χουμε διαφορετικη αντιμετωπιση.Κριμα γιατι ουτε φολα ουτε κακο παιδι μου φανηκε,η ζεστη αγκαλια και τα φιλακια μετα την ηττα που φαγα ηταν η μονη αληθινη στιγμη μεταξυ μας. Ποιος ξερει τι αναγκη εχει και φθειρει ετσι τον εαυτο της,τουλαχιστον ευχομαι να ειναι δικη της επιλογη.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: oKsa
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom