Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 195 άτομα (21 μέλη και 174 επισκέπτες)

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
474
Πόντοι
20
Τρία ΜΟΝΟ χρόνια? Ρώτα Νικολούλη Τύπε, εδώ μάλλον δεν ξερουμε

Ούτε μπατσος είμαι, ούτε από επαρχεια είμαι αλάνι μου, Αθηναίος είμαι, και ήμουν εκτός για προσωπικούς λόγους, όχι επαγγελματικους, τίποτα από αυτά που έγραψες. Δεν κατάλαβαινω το κείμενο αυτό που προστέθηκε από κάτω. Στα δια ταύτα, Τελευταία φορά την πήρα φέτος τον Φεβρουάριο και οι τσατσάδες μου λένε μαλακιες. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει πάνω σε αυτό το θέμα από το να γράφει αλλά αντί άλλων...

Xrhstoskal69

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια! Έχει ακούσει μήπως κανείς για την Αντριάνα από χωματιανού που σταμάτησε γύρω στον Φεβρουάριο τίποτα αν δουλεύει κάπου αλλού η κάτι; (Αντριάνα Λείπεις)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
Μίνι τουρ σήμερα Δευτέρα, πρωινή βάρδια, σε αναζήτηση ολιγόλεπτης γυναικείας συντροφιάς.
Στο Στ. Λαρίσης πήγα να δοκιμάσω την τύχη μου στο Λ73Α. Αντί για τα δυο κορίτσια που είχαν βάρδια στα χαρτιά, βρήκα λουκέτο.
Συνέχισα προς Πλ. Βικτωρίας. Πήγα στοχευμένα στο Αγκύρας 12. Μερσίνη και Ρόσα στο καθήκον. Δεν υπήρχε λόγος να μη γνωρίσω και τις δυο.
Και δεν το μετάνιωσα. Τα κορίτσια με ίσιωσαν για τα καλά, μετά το φόλιασμα της Παρασκευής σε στούντιο.
Θα ανεβάσω κριτική ελπίζω σύντομα.

ArKaDaTa21

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Ξέρετε τι ώρα είναι η αλλαγή βάρδιας στην Φιλιππίδου(Φυλής); (Για να πετύχω την Ιζαμπέλα)...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.232
Πόντοι
32.758
Μίνι τουρ σήμερα Δευτέρα, πρωινή βάρδια, σε αναζήτηση ολιγόλεπτης γυναικείας συντροφιάς.
Στο Στ. Λαρίσης πήγα να δοκιμάσω την τύχη μου στο Λ73Α. Αντί για τα δυο κορίτσια που είχαν βάρδια στα χαρτιά, βρήκα λουκέτο.
Συνέχισα προς Πλ. Βικτωρίας. Πήγα στοχευμένα στο Αγκύρας 12. Μερσίνη και Ρόσα στο καθήκον. Δεν υπήρχε λόγος να μη γνωρίσω και τις δυο.
Και δεν το μετάνιωσα. Τα κορίτσια με ίσιωσαν για τα καλά, μετά το φόλιασμα της Παρασκευής σε στούντιο.
Θα ανεβάσω κριτική ελπίζω σύντομα.
Παρτουζιτσα;;; Καλό μου ακούγεται

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Ξέρετε τι ώρα είναι η αλλαγή βάρδιας στην Φιλιππίδου(Φυλής); (Για να πετύχω την Ιζαμπέλα)...
Το προηγουμενο σαββατο, που εκανα το λαθος και περασα,η υπηρεσια μου ειχε πει μεχρι 12.Τωρα το τι ισχυει δεν εχω ιδεα η αλλη ηδη απο τις 8-9 ηταν πτωμα.

ArKaDaTa21

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Το προηγουμενο σαββατο, που εκανα το λαθος και περασα,η υπηρεσια μου ειχε πει μεχρι 12.Τωρα το τι ισχυει δεν εχω ιδεα η αλλη ηδη απο τις 8-9 ηταν πτωμα.
Το ξέρω πρέπει να έχει εκεί 3ις βάρδιες γιατί είναι 24ωρο. Επίσης ήταν κι το απόγευμα κι το βράδυ προς ξημερώματα η Ιζαμπέλα αλλά είχε κόσμο κι έφυγα ....

Cervantes

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
216
Like
5.661
Πόντοι
21.655
Επίσκεψη στο Ιάσωνος 37 για την Βανέσσα. Έχουμε και λέμε:
α) Η κοπέλα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά. Αν την έβλεπε κανείς στον δρόμο ή σε τσάρκα δεν θα έδινε σημασία.(Έχει γραφτεί αυτό).
β) Η κοπέλα κάνει απλό πρόγραμμα.(Έχει γραφτεί αυτό).
γ) Τα δωμάτια ήταν γεμάτα.
Μέχρι εδώ τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί. Όταν όμως βγήκε η τσατσά να παρουσιάσει την κοπέλα είπε ότι είναι πιασμένη για τα επόμενα 20 λεπτά. Σαν να έλεγε "Μάγκες κάτω τα χέρια σας".
Ρε παιδιά όλη η φασαρία έχει γίνει για μια κοπέλα που εμφάνιση είναι 6/10 maximum, υπηρεσίες 6/10 maximum(με βάση όσα έχουν γραφτεί). Και είναι κλεισμένη για τα επόμενα 20 λεπτά. Ε πως να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα και πως να μην πάρουν τα μυαλά της υπηρεσίας αέρα? Και πως να μην επεκταθεί το φαίνομενο?
Αν πούλαγες ένα προιον μέτριο και έβλεπες ότι ξεπουλάει θα κατέβαζες την τιμή?
Τα γράφω αυτά γιατί πολλοί διαμαρτύρονται εδώ και δικαίως ότι έχει πέσει η ποιότητα στα μαγαζιά. Πως να μην πέσει όταν και οι πελάτες βάζουμε το χέρι μας σε αυτό??
ΥΓ: Παρασκευή βράδυ στο Μεταξουργείο ελάχιστα μαγαζιά ανοιχτά το πολύ 10 άτομα να κάνουν τσάρκα..Παλιά καθημερινή κατέβαινες βράδυ και γινόταν πανικός..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.294
Πόντοι
10.656

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.173
Πόντοι
26.435
α) Η κοπέλα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά. Αν την έβλεπε κανείς στον δρόμο ή σε τσάρκα δεν θα έδινε σημασία.(Έχει γραφτεί αυτό).
Μέχρι εδώ τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί. Όταν όμως βγήκε η τσατσά να παρουσιάσει την κοπέλα είπε ότι είναι πιασμένη για τα επόμενα 20 λεπτά. Σαν να έλεγε "Μάγκες κάτω τα χέρια σας".
Ρε παιδιά όλη η φασαρία έχει γίνει για μια κοπέλα που εμφάνιση είναι 6/10 maximum, υπηρεσίες 6/10 maximum(με βάση όσα έχουν γραφτεί). Και είναι κλεισμένη για τα επόμενα 20 λεπτά. Ε πως να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα και πως να μην πάρουν τα μυαλά της υπηρεσίας αέρα? Και πως να μην επεκταθεί το φαίνομενο?
Τα γράφω αυτά γιατί πολλοί διαμαρτύρονται εδώ και δικαίως ότι έχει πέσει η ποιότητα στα μαγαζιά. Πως να μην πέσει όταν και οι πελάτες βάζουμε το χέρι μας σε αυτό??
ΥΓ: Παρασκευή βράδυ στο Μεταξουργείο ελάχιστα μαγαζιά ανοιχτά το πολύ 10 άτομα να κάνουν τσάρκα..Παλιά καθημερινή κατέβαινες βράδυ και γινόταν πανικός..
και εγώ τα έχω πει, και δεν πιστεύω πως και αυτοί που πάνε δεν τα ξέρουν, απλά είναι μια φάση: "και ΤΙ να κάνω?" Εγώ κοριτσάκια ντίβες με υπεραπλό δεν πηγαινω. Είναι ΝΤΡΟΠΗ γιατί στο υπεραπλό ουσιαστικά δεν πας καν με γυναίκα αυνανισμός είναι. Θεωρώ πως μοντέλες, ινσταγκραμικες, τικ τοκτοκουδες κτλ που το δίνουν με 10 και με 20 ευρώ ΔΕΝ Κάνουν για τα μπουρδέλα. Είναι φάση "χάρη σου κάνω" και "αχ η τύχη φταίει, εγώ αν δεν ήμουν άτυχη θα χα κάνει παπαδες" και άλλες μαλακίες, το ναυάγιο, η πορνομεταναστρια, που μετράει πουτσες και έχει χάσει το μέτρημα. Αυτές είναι γάμα τες μια φορά για να εχεις να το λες. Καλύτερα σε γυναίκες χαμηλότερης εμφάνισης να με καλύτερες υπηρεσίες. Αφήστε τις λίγο να "ψοφήσουν" της πείνας μυαλό από μόνες δεν έχουν, ας βάλουν με το ζόρι.

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Το ξέρω πρέπει να έχει εκεί 3ις βάρδιες γιατί είναι 24ωρο. Επίσης ήταν κι το απόγευμα κι το βράδυ προς ξημερώματα η Ιζαμπέλα αλλά είχε κόσμο κι έφυγα ....
Η μανταμ εχει καταλαβει πως εχει πιασει το hype της ζωης της και οτι μια φορα συμβαινουν αυτα,οποτε 50 δωματια σερι και ας μεινει στον τοπο..Κριμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.324
Πόντοι
481
Σε παραδέχομαι με όλα όσα έχεις γράψει.τα μυαλά τους έχουν πάρει πάρα πολύ αέρα.τα έχω γράψει και εγώ αυτά εδώ και πάρα πολύ καιρό.20λεπτα για την συγκεκριμένη????όχι ρε φίλε.και 15€ είναι πολλά για ένα πρόγραμμα πολύ απλό. Ζητάω συγνώμη αν πίκρανε κάποιους .

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
185
Πόντοι
0
Σήμερα πρωί πέρασα από Ιάσωνος 36 κ είδα μία μελαχρινή χυμώδης κοπέλα με ωραία λαχταριστα βυζιά φαίνονταν για 3αρι , ονόματι αλινα , έχει κάποιος δοκιμάσει,να ενημερώσει?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Σήμερα πρωί πέρασα από Ιάσωνος 36 κ είδα μία μελαχρινή χυμώδης κοπέλα με ωραία λαχταριστα βυζιά φαίνονταν για 3αρι , ονόματι αλινα , έχει κάποιος δοκιμάσει,να ενημερώσει?
Μια ξανθιά χοντρή βυζαρού είναι, που δούλεψε μέχρι το 2023 κ ξαναγύρισε.
Για πολύ ιδιαίτερα γούστα :turkydance:

wolf1

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
45
Like
1.426
Πόντοι
1.070
Η Κατρακύλα του Μεταξουργείου στην 1η βάρδια πάει εκθετικά. Ενημέρωση για εχθές 15/9/2025
Κολωνού 47 όροφος
: Είδα αναμμένο το φως επάνω , χάρηκα μήπως έχουμε επιστροφή Ιρίνας ή ε΄στω να δοκιμάσω Μαρία ,α΄λλά τζίφος! Κλειδωμένο όπως και το κάτω.
Κολωνού 45 : Η Γνωστή Ναταλία με το βασιλικό τσιμπούκι. Έχει σπάσει πολύ και δεν πλησιάζει κάν την απόδοση στην πίπα της γιαγιάς Άννας στο Ιάσωνος 1Β. Έχει δοκιμαστεί κ παλαιότερα σε τελειωτικό πιπόνι και σε κάρφωμα , με μετριότατες εντυπω΄σεις .
Ιάσωνος 30Α : Έλειπε η φωλο τικτοκερ σαικο Νάντια. Στην θέση της μια μπαμπάτσικη με έντονη εσανς φόλας . Πιτσιρικάς θυμάμαι την τσατσά εκεί να εκπορνεύεται και να την έχω πελεκήσει στο Καλλέργη!! Στην ίδια στάση που στήνεται και η φωλοναντια!! Μεταλαμπάδευση της ελλεηνιδικής φόλας !!
Ιάσωνος 44 σκαλάκια δεξιά : Μια αδιάφορη μελαχρινή με μια σπασμένη ελληνίδα τσατσά που θα ήθελα να μακελέψω
Ιάσωνος 46 STOP : Η Σοφία με ε΄να ύφος και διάθεση για να σερβίρει κονιακ κ παξιμαδι σε 40ήμερο
Μεγ. Αλεξάνδρου 22 Όροφος : Γιάννα . Μια φόλα μπαμπάτσικη ,με ξεπετέ διάθεση και μπόλικους μύκητες (μυρωδιά ψαρίλα) πριν λίγο καιρό όταν την είχα πάρει και έφυγα άχυστος
Ιάσωνος 1Β,1Γ : Άννα και Σάντρα αντίστοιχα. Το 1Α δεν είχε ανοίξει όταν πε΄ρασα

Εάν δεν αλλάξει κάτι δραστικά , τον χειμώνα η περιοχή θα γίνει νεκροταφείο και μόνο ζόμπι με 100 άρια 200άρια κ 300άρια θα κοροϊδεύουν τον εαυτό τους πως είναι μεγαλογαμιάδες σε ερείπια των 3 πιτόγυρων. Προβλέπω επιλεκτικά να ανοίγουν τα φωτάκια για λίγες ώρες ώστε να έρθει ο αγαπητικός να παραμυθιαστεί πως παίρνει το σουπερ κωλ γκερλ στα κατουρημενα καλντεριμια. Και μετά Off και σπίτα τους όλοι.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.173
Πόντοι
26.435
Η Κατρακύλα του Μεταξουργείου στην 1η βάρδια πάει εκθετικά. Ενημέρωση για εχθές 15/9/2025
Κολωνού 47 όροφος
: Είδα αναμμένο το φως επάνω , χάρηκα μήπως έχουμε επιστροφή Ιρίνας ή ε΄στω να δοκιμάσω Μαρία ,α΄λλά τζίφος! Κλειδωμένο όπως και το κάτω.
Κολωνού 45 : Η Γνωστή Ναταλία με το βασιλικό τσιμπούκι. Έχει σπάσει πολύ και δεν πλησιάζει κάν την απόδοση στην πίπα της γιαγιάς Άννας στο Ιάσωνος 1Β. Έχει δοκιμαστεί κ παλαιότερα σε τελειωτικό πιπόνι και σε κάρφωμα , με μετριότατες εντυπω΄σεις .
Ιάσωνος 30Α : Έλειπε η φωλο τικτοκερ σαικο Νάντια. Στην θέση της μια μπαμπάτσικη με έντονη εσανς φόλας . Πιτσιρικάς θυμάμαι την τσατσά εκεί να εκπορνεύεται και να την έχω πελεκήσει στο Καλλέργη!! Στην ίδια στάση που στήνεται και η φωλοναντια!! Μεταλαμπάδευση της ελλεηνιδικής φόλας !!
Ιάσωνος 44 σκαλάκια δεξιά : Μια αδιάφορη μελαχρινή με μια σπασμένη ελληνίδα τσατσά που θα ήθελα να μακελέψω
Ιάσωνος 46 STOP : Η Σοφία με ε΄να ύφος και διάθεση για να σερβίρει κονιακ κ παξιμαδι σε 40ήμερο
Μεγ. Αλεξάνδρου 22 Όροφος : Γιάννα . Μια φόλα μπαμπάτσικη ,με ξεπετέ διάθεση και μπόλικους μύκητες (μυρωδιά ψαρίλα) πριν λίγο καιρό όταν την είχα πάρει και έφυγα άχυστος
Ιάσωνος 1Β,1Γ : Άννα και Σάντρα αντίστοιχα. Το 1Α δεν είχε ανοίξει όταν πε΄ρασα

Εάν δεν αλλάξει κάτι δραστικά , τον χειμώνα η περιοχή θα γίνει νεκροταφείο και μόνο ζόμπι με 100 άρια 200άρια κ 300άρια θα κοροϊδεύουν τον εαυτό τους πως είναι μεγαλογαμιάδες σε ερείπια των 3 πιτόγυρων. Προβλέπω επιλεκτικά να ανοίγουν τα φωτάκια για λίγες ώρες ώστε να έρθει ο αγαπητικός να παραμυθιαστεί πως παίρνει το σουπερ κωλ γκερλ στα κατουρημενα καλντεριμια. Και μετά Off και σπίτα τους όλοι.
θα αλλάξει για λίγο, πιστεύω πως Οκτώβρη έως και Γενάρη θα ναι καλά, μετά άντε γεια! Δε θέλω να μπω σε αναλύσεις μα ναι, πιστεύω πως δουλεύουν με "σαιζόν" είτε το επιδιώκουν είτε απλά τυχαίνει.

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom