Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (22 μέλη και 183 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
Καταλαβαινω γιατι να θελει καποιος να την κλεισει μισαωρο,αν γινεται και πιο δοτικη τοτε ισως αξιζει.

Μου βγαλε ενα vibe πως θα γουσταρε αυταρχικα παιχνιδια να χει το πανω χερι αλλα δε τη ρωτησα.Ο @Reuzel θα ξερει λογικα.
ναι αν αυτό το κουκλί νιαουριζει με παραπάνω χρόνο ναι, σκέτη καύλα...δυστυχώς...
1) δεν κλείνω μιασαωρα για να μην τους ανεβάζω τις μετοχές και ας το θέλω κάποιες φορές
2) δεν αφήνω άλλους να χουν το πάνω χέρι όταν είμαι κάπου. Ισότητα ή εγώ από πάνω.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Μου βγαλε ενα vibe πως θα γουσταρε αυταρχικα παιχνιδια να χει το πανω χερι αλλα δε τη ρωτησα.Ο @Reuzel θα ξερει λογικα.

Μου έχει αρνηθεί το κατούρημα
Reuzel: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Ράνια: -όχι, δε μπορώ
Reuzel: -εντάξει

d9luxe-crying.gif

αλλά όταν της είπα για σφαλιάρα πήρε μια κάπως αγριεμένη έκφραση και μου την έδωσε ευχαρίστως

Reuzel: -πριν φύγεις δώσ'μου μια σφαλιάρα
Ράνια: -τι;
Reuzel:- σφαλιάρα. Δυνατή, εε;
Ράνια: -
1754176332617.png
Δεν ήταν και δυνατή
Reuzel: -εντάξει, καλή ήταν
Ράνια: -γεια σου
Reuzel: -γεια

Θα ήθελα να της τα κάνω και εγώ αυτά αλλά σιγά μην δεχτεί

Σκέφτομαι να πάω και για δεύτερο γύρο

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
ναι αν αυτό το κουκλί νιαουριζει με παραπάνω χρόνο ναι, σκέτη καύλα...δυστυχώς...
1) δεν κλείνω μιασαωρα για να μην τους ανεβάζω τις μετοχές και ας το θέλω κάποιες φορές
2) δεν αφήνω άλλους να χουν το πάνω χέρι όταν είμαι κάπου. Ισότητα ή εγώ από πάνω.
Οι μετοχες ανεβαινουν μονο αν δινει παραπανω ο κοσμος χωρις να εχει την απαιτηση να παρει παραπανω,δηλαδη ακομα και αγαπουλης να θελεις να εισαι δεν ειναι κακο αρκει να παρεις μιση ωρα με την "κοπελα σου" και οχι το ιδιο σερβις του γρηγορου γαμησιου με μπολικη λουφα.Εγω γενικα το λεω δεν αναφερομαι στη συγκεκριμενη κοπελα μιας και δεν ξερω τι κοσμο μαζευει και τι προσφερει στα μεγαλα προγραμματα.

Τωρα για τον ελεγχο ειναι καθαρα πως τη βρισκει ο καθενας σεξουαλικα, δεν ειναι θεμα ελεγχου στην κανονικη ζωη.Οταν η αλλη μου βαζει συνεχεια κοφτες θελω να κανει κουμαντο να αραξω και να απολαυσω αλλιως νιωθω πως το κανει για να με εκνευρισει.

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Θα ήθελα να της τα κάνω και εγώ αυτά αλλά σιγά μην δεχτεί

Σκέφτομαι να πάω και για δεύτερο γύρο
ισχυει αυτο ειναι το καλυτερο μια σου και μια μου,αλλα που να υπαρχουν τετοιες :(

• Λύπη
Αντιδράσεις: Reuzel

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Στοχευμενη καταθεση στην Λανα,την καινουργια κοπελα συμφωνα με την γκροτεσκα τσατσα του Φυλης 109 ισογειο.Καινουργια στη δουλεια ειπε η τσατσα και πρωτη μερα στο μαγαζι.Μικροκαμωμενη,μαυρομαλλα μακρι μαλλι,πουτανοφατσα με αραιωμα στα μπροστινα της δοντακια και λιγακι ορνιφομορφια στη μυτουλα της ,με μικρο βυζι,ωραιο κορμι,πιρσινγκ στον αφαλο,ωραια ποδια κσι ωραιο μικρο κωλι.Μαζι της κλασικα η Ολγα που τελευταια εχει παρει τα πανω της παλι και αν εισαι καλο παιδι και σκασεις μισαωρο ή ωρα εχεις και τα υπερ σου.
Το προγραμμα εχει απ'ολα εκτος τελειωτικο στο στομα και κωλαντερο Δινει γλωσσοφιλα διστακτικα στην αρχη αλλα μετα αφηνεται.Δεκτικη στο γλειφομουνι για τους φιλους του μουνοζουμου και καλη συμμετοχη στο γαμησι.Τσιμπουκακι ανευ λαστιχου αν θελετε.Τα προκαταρκτικα της περιλαμβανουν πολλα χαδακια ,αγκαλιες,ματιες θερμες ολο νοημα,γλωσσοφιλα οπως ανεφερα και πολλα χαδακια στο παπαρακι μας.Αξιζει το εικοσαρικο και βεβαια θα ξανατιμηθει αν εξακολουθει να δουλευει στο καταστημα.Συνεννοηση στα σεξουαλικα μονο οπως ειπε η θηριωδης τσατσα.Ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα.Ειπε μονο γεια σας οταν μπηκε στο δωματιο και μπαη μπαη φευγοντας.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Αναζήτηση petit στο 20ρικο 1η βάρδια σήμερα, τίποτα, πολλά κλειστά και στα υπόλοιπα οι γνωστές, δεν μπορω να κάνω ενημέρωση γιατι ειχα συγκεκριμένο στόχο και δεν έδινα σημασία μεγάλη, μόνο στο φ65 ισόγειο θυμάμαι ενα εμφανίσιμο κλασικο κωλοτουμπανο λατίνι με κοτσίδια και Φ25 υπόγα την Τίφανυ πετίτ Λατίνα της σειράς που ομως έβγαλε ξινιλα και δεν την πήρα.
Στο πανω Φ27 μια αδιάφορη Λατίνα και η πολυ ειρωνική και προσβλητική τσατσά, μεγάλη καριόλα μου φάνηκε, διώξτε την.

Πήρα Μόνικα Φ25 γιατι πραγματικά δεν υπήρχε καμία στο στυλ που ήθελα, τα έχουμε ξαναπεί, πουτανοσκυλε "θέλω πούτσα" πολυ προσποίηση, νορμάλ και στα όρθια απο πίσω και τελείωμα στο 8λεπτο.

Ξενέρωσα που δεν βρήκα κατι
και κάθισα να πάρω έναν καφέ σκεπτόμενος να πάω απο Μ.Α.23 για Ναταλίτσα, εκεί αφού ηρέμησα λέω "δεν πάω και μια αγκυρας" και για καλή μου τύχη ήταν η Ντάρια λιγο πριν σχολασει, ευτυχώς μου ανακούφισε την καούρα με το κορμάκι και την καλή της διάθεση, άψογη, τουλάχιστον 15', πρέπει να γράψω κριτική.

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Καταλαβαινω γιατι να θελει καποιος να την κλεισει μισαωρο,αν γινεται και πιο δοτικη τοτε ισως αξιζει.

Μισαωρο πόσα € θέλει να πληρώσεις γενικά σε μπουρδέλο;

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Μισαωρο πόσα € θέλει να πληρώσεις γενικά σε μπουρδέλο;
60 λογικα, ισως και 50 αν δε γαμιουνται στην κινηση,δεν εχω παρει ποτε,μιλαμε για ρδελα του 20ρικου φυσικα.

Εχεις αποψη για βικτωρια και μαριλια απο το ιδιο τσαρδι?

Τελευταία τροποποίηση:

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
21
Χθες το μεσημέρι Βέργας 3 δοκίμασα μια Τζένη μιλφ στο δεξί. Ρώτησα για πρόγραμμα και μου είπαν νορμάλ με αυστηρό ύφος. Λοιπόν προκαταρκτικά δεν κάνει καθόλου και αποφεύγει κάθε προσέγγιση για φιλιά. Πίπα με καπότα ερασιτεχνική, τελείως χάλια...Δεν το έχει με τίποτα. Πρώτη στάση από πάνω μου, ούτε και εκεί το έχει, στήθηκε άτεχνα στα τέσσερα και την πήρα δυνατά μπας και χύσω. Απορώ που τις βρίσκουν και από ποια χωριά κατέβηκαν...
Είναι ατσουμπαλη και αποφεύγει τα πολλά αλλάζει μπαμ μπαμ δωμάτια απορώ πως έχει τόση κίνηση μάλλον δοκιμες

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.579
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Για τους πολύ πρωινούς μύστες, σήμερα στις 7 το πρωί ήταν αρκετά ανοιχτά στην Ιάσονος και συγκεκριμένα το 19, το γωνιακό με Λεωνίδου, το 30 πάνω, το 32 δεξιά, κάποια στο πορνομόλ, ένα από τα καινούρια 44άρια κι ένα ψηλά, προς Κουμουνδούρου. Δεν ξέρω αν ήταν ανοιχτά λόγω Σαββάτου ούτε ποιες κοπέλες δούλευαν, πήγα καρφί στο 30 πάνω στη Σόνια που θα δούλευε μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
Παρεμπιπτόντως, η Σόνια έχει τις πιο σκληρές φτέρνες που έχω πιάσει :confused:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα μάγκες! Για τους πολύ πρωινούς μύστες, σήμερα στις 7 το πρωί ήταν αρκετά ανοιχτά στην Ιάσονος και συγκεκριμένα το 19, το γωνιακό με Λεωνίδου, το 30 πάνω, το 32 δεξιά, κάποια στο πορνομόλ, ένα από τα καινούρια 44άρια κι ένα ψηλά, προς Κουμουνδούρου. Δεν ξέρω αν ήταν ανοιχτά λόγω Σαββάτου ούτε ποιες κοπέλες δούλευαν, πήγα καρφί στο 30 πάνω στη Σόνια που θα δούλευε μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
Παρεμπιπτόντως, η Σόνια έχει τις πιο σκληρές φτέρνες που έχω πιάσει :confused:
Πες μας κι άλλα για τις σκληρές φτέρνες. Έγλειψες ή αηδίασες;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.579
Πόντοι
6.495
Πες μας κι άλλα για τις σκληρές φτέρνες. Έγλειψες ή αηδίασες;
Όχι μύστη μου, δεν έγλυψα, έχω ανάγκη μόνο τα μαλακά πατουσάκια, που είναι σαν μαξιλαράκια, να μπορώ να κοιμηθώ επάνω τους. Της Σόνιας, αν και ομορφούλα, είναι σαν γυαλόχαρτα, πρέπει να έχει να κάνει πεντικιούρ δεκαετίες :think:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Όχι μύστη μου, δεν έγλυψα, έχω ανάγκη μόνο τα μαλακά πατουσάκια, που είναι σαν μαξιλαράκια, να μπορώ να κοιμηθώ επάνω τους. Της Σόνιας, αν και ομορφούλα, είναι σαν γυαλόχαρτα, πρέπει να έχει να κάνει πεντικιούρ δεκαετίες :think:

Τα μεγάλα βυζιά σαν της Μιμής δεν σου κάνουν για μαξιλάρι;

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Αυτο που καταλαβαινω πιο εντονα απο ποτε πλεον ειναι πως παιζει γραμμη ολης της πιατσας του 20 ρικου να ανεβασουν τιμες.Δε νομιζω πως μια τσατσογρια η μια πορνη λειτουργουν κατα βουληση,οτι τους λενε κανουν.
Εντολές εκτελούν τα βάζουμε μαζί τους κρίμα!

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Εντολές εκτελούν τα βάζουμε μαζί τους κρίμα!
Δεν ειπα οτι ειναι θυματα,απλα εχουν το οκ και την παροτρυνση να τα κανουν αυτα οπου θεωρουν οτι ο αλλος δεν ειναι ο τυπος που θα κανει μανουρα, κι αν στραβωσει η φαση βαραν μια αναπαντητη και λυθηκε.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: oKsa

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336

13/09/25

στις 17 παρά

Φιλιππίδου
  • 11β: Καρολίνα, Κορίνα, Λούνα
Αλλαγή βάρδιας
  • 11α: Ιζαμπέλα, Τζούλια

Φωκαίας
  • 7 κάτω: Έντζυ
  • 17α: Μιχαέλα
  • 17β: Ξένια. Το Μαρινάκι θα είναι κοντά μας από Οκτώβρη
  • 19: Κατερίνα
  • 27β: Ναταλία
Φυλής
Reuzel: -καινούρια; :upsidedown:
Αλεξάνδρα: -ναι μόλις ήρθα με αεροπλάνο, κατευθείαν στη Φυλής :upsidedown:

Reuzel: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Βίκυ: -όχι
Τσατσά: -τι είπε; Θα περάσει;
Βίκυ -νιετ

Αγκύρας
  • 9: Σοφία, Μερσίνη. Το Ολγάκι επιστρέφει τέλη Σεπτέμβρη
Έλλης
  • 3: Κρίστυ
Στην Αχαρνών είδα τις Αντρέα και Μερλίνα που πήγαιναν προς Φυλής και τις ακολούθησα για λίγο να πάρω μάτι :afro:

Χωματιανού
Λιοσίων
  • 73α: Έλλη, Μελίσσα
Έφυγα και πήγα στη βρωμερή πιάτσα της Ομόνοιας (λεπτομέρειες στο δίπλα νήμα) και επέστρεψα κατά τις 20:20 καρφωτός στο Λιοσίων
Reuzel: -θέλω να ρωτήσω κάτι την Μελίσσα
Τσατσά: -δεν ξέρει ελληνικά
Reuzel: -θα της πω στα ρωσσικά... Μελίσσα έλα εδώ *και της δείχνω το κινητό*
1757800882313.png

Τσατσά: -τι είπε;
Reuzel: -μη της πεις
Μελίσσα: -θέλει να τον κατουρήσω

Μπράβο παλιοκαρφί, αμέσως να τα πεις :confused: :birdman:

Τσατσά: -όχι όχι. Δεν γίνεται. Και για τέτοια θα ρωτάς εμένα, όχι τις κοπέλες
Reuzel: -εσένα σε ντρέπομαι

εκεί φύγανε και οι 2 προς τα μέσα και με αφήσανε σύξυλο μόνο μου στο σαλόνι

Reuzel: -να μην μπω καθόλου δηλαδή, ούτε για standard πρόγραμμα;

Λόγω κακής συννενόησης δεν κατάλαβα τι μου απάντησε και έφυγα ξενερωμένος. Σε αυτό το σπίτι και στο δίπλα έχουνε θέμα αν μιλάς απευθείας με τις πουτάνες στο σαλόνι. Το αφεντικό, λένε, τους το έχει απαγορεύσει

Εντωμεταξύ το Μελισσάκι χαμογέλαγε όλη την ώρα σαν χαζό (με την καλή έννοια. Είναι χαριτωμένη). Μια έμπειρη πουτάνα βέβαια θα το χειριζόταν πιο σωστά και διακριτικά. Μικρό Ρωσσίδι, εμείς θα τα πούμε την επόμενη φορα. Κάτι μου λέει ότι το δερματάκι σου θα κοκκινίζει πανεύκολα. Θα περάσουμε πολύ ωραία :kiss-mark:

Για αυτό και εγώ έφυγα και πήγα στα σίγουρα, δηλαδή στην Ράνια. Είχε αναμονή 1 δωμάτιο, και έδωσα το 20ρικο. Ευτυχώς τελείωσε στο 5λεπτο και δεν άργησε να έρθει. Στο μεταξύ εγώ είχα κατουρήσει στον νιπτήρα και είχα φρεσκαριστεί. Με θυμόταν φατσικά αλλά όχι τι μου αρέσει στο σεχ. Αφού της θύμησα, άρχισα να της γλείφω τα βυζάκια

Reuzel: -να γλείψω και κάτω;
Ράνια: -όχι δεν αφήνω
Reuzel: -σίγουρα;
Ράνια: -ναι, αφού στο λέω εγώ, γιατί να το πω μόνο σε σένα;
Reuzel: -μπορεί να με σιχαίνεσαι :confused:
Ράνια: -:undecided-old:

Την καθοδήγησα και έβαλε τα πατούσια της στο πρόσωπό μου με τα οποία με ζουλούσε κάπως

Reuzel: -τι νούμερο είναι; 37-38;
Ράνια: -37, ναι

Της είπα να χωθεί ανάμεσα στα πόδια μου και ξεκίνησε μια ικανοποιητική αλβανέζικη ποδομαλακία

Ράνια: -δεν σε πονάω;
Reuzel: -όχι. Άλλες με πονάνε, εσύ όμως το κάνεις σωστά

Στο μεταξύ μιλούσε στον πούτσο μου σαν να είναι κάποια ξεχωριστή οντότητα

Η αίσθηση όμως ήταν κάπως αδύναμη

Reuzel: -δεν ξέρω αν θα χύσω αλλά θα προσπαθήσω
Ράνια: -γιατί; Πήγες αλλού πριν;
Reuzel: -ναι, κάτι έκανα. Αν είσαι καλή όμως, θα χύσω σίγουρα
Ράνια: -εννοείται πως είμαι καλή, δεν το ξέρεις; Θα δεις

Είχα πιεί και έναν χυμό προηγουμένως, μπας και αναπληρώσω χύσια και ενέργεια πιο γρήγορα

1757807535863.png

Της είπα να ανέβει πιο πάνω και πλάι μου, να το πάμε αλλιώς μπας και χύσω. Εκείνη μου τον έπαιζε με το χέρι και εγώ έγλειφα πατούσα, αστράγαλο, αχίλλειο τένοντα, και γάμπες και εκείνη χαμογέλαγε. Ναι, με άφησε να γλείψω ενώ την πρώτη φορά είχε αρνηθεί. Μάλλον ξεκλειδώνεται σιγά σιγά :confused: Έριξα μερικές απαλές δαγκωματιές στις γάμπες αλλά ψιλοτραβιόταν οπότε το έκοψα. Της είπα επίσης να με φτύσει στο στόμα αλλά αρνήθηκε χωρίς να μου δώσει κάποια πειστική εξήγηση

Έδωσα οδηγία να ξαπλώσει ανάσκελα για να την χύσω σε κοιλιά-στήθος. Ανέβηκα από πάνω της και άρχισα να τον παίζω μανιασμένα

Τσάτσος: -Άιντε Ράνια

Για να χύσω πιο γρήγορα της είπα να αρχίσει να μου ρίχνει σφαλιάρες μέχρι να τελειώσω. Μου έριχνε εναλλάξ, μία από αριστέρα μία από δεξιά (σύνολο γύρω στις 20). Στην πορεία άρχιζε να ανεβάζει δύναμη και ένιωθα τα μάγουλά μου να τσούζουν ευχάριστα

Ράνια: -πονάω
Reuzel: -εγώ δεν θα έπρεπε να το πω αυτό; :think:

Την πονούσε η δυνατή επαφή του χεριού της με το πρόσωπό μου απ'ότι κατάλαβα οπότε συνέχισε πιο απαλά. Σύντομα άρχισα να χύνω πάνω στην κοιλιά της και εκείνη προστάτευε το πρόσωπο και τον λαιμό της με μωρομάντηλο. Μόλις τελείωσα, της έπιασα το μωρομάντηλο για να μην τα σκουπίσει

Reuzel: -θέλω να τα γλείψω πρώτα
Ράνια: -:new_shocked: οκ αλλά εγώ δεν θα κοιτάζω

Γύρισε το κέφαλι στο πλάι και έκρυψε τα μάτια της με το χέρι της :confused: Πήρα τα χοντρά με την γλώσσα μου και σηκωθήκαμε να πλυθούμε

Reuzel: -περίεργο πάντως αυτό. Δεν μου έχει ξανατύχει
Ράνια: -δεν μου αρέσει να με χύνουν στο στόμα ούτε να βλέπω να τα γλείφει άλλος. Σόρρυ

:confused:

Ράνια: -ευχαριστώ, γεια σου
Reuzel: -γεια, να σαι καλά

:rose:

1757804991448.png

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
60 λογικα, ισως και 50 αν δε γαμιουνται στην κινηση,δεν εχω παρει ποτε,μιλαμε για ρδελα του 20ρικου φυσικα.

Εχεις αποψη για βικτωρια και μαριλια απο το ιδιο τσαρδι?
Την Μαριλα δεν την ξερω,εχω μα παω στο 109οροφο απο την τελευταια φορα που φαγωθηκα με την Ελενη τον 15Αυγουστο.
Αν εννοεις την Βικτωρια το αγαπημενο μου αδρανες υλικο,ηταν δοτικη αρκετα σε μενα καθ'οτι αγαπιομασταν με παθος αλλα μετα με εδιωχνε απο το μαγαζι γιατι την απατουσα συστηματικα με αλλες σεξεργατριες και τσαντιστηκε.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom