Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (23 μέλη και 186 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Σίγουρα έκατσα κάτω από 10 λεπτά, αν και δεν φορουσα ρολόι.
Κι για μένα είναι κορμαρα και γουστάρω τέτοιες γκόμενες.
Εξάλλου αυτό το λίγο λιπάκι στην μπριζόλα, δίνει όλη την νοστιμιά.
Δεν θέλω στεγνά πράγματα.
Μετα απο 2-3 χρονια αποχης το τελευταιο διμηνο εχω περασει με περιπου 15 κοπελες καθε ηλικιας.Ολες σχεδον καναν κινησεις να ξεπεταξουν πολυ πιο συντομα αποσο το θυμομουν και με ολες τελειωσα νωρις σχετικα πριν γινει καμια στραβη.Ε χτες δεν το κανα ,ειπα στον εαυτο μου οτι δε χρωσταω σε κανεναν να τελειωνω στο 3-4-5-6 λεπτο και οτι βγει.Τινα απο Βεργας 7 κατω τσεκαρε αν σου αρεσουν τα πιασιματα, ειναι πιο κοντοχοντρο ζυμαρακι και χανει σε εμφανιση απο Ξενια αλλα την κερδιζει με την ηρεμη θηλυκη της ενεργεια και τις βυζαρες.Στο λεω γιατι μου βγαλαν παρομοια vibes οι δυο αυτες κοπελες αλλα στο τελος μονο η μια με κανε να φυγω χαμογελαστος.

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
527
Πόντοι
300
Μεταξουργείο μεταξύ 15:00-15:30. Στις 15:30 άρχισε να υπάρχει κίνηση, μέχρι τότε ήσυχη η πιάτσα

Ιάσωνος 31 δεξιά: Χουλιάνα από 44ρια
Ιάσωνος 20 όροφος: Έλλη(ς) (;)
Ιάσωνος 44 καινούργιο μεσαίο σκάλες: Σοφία μόνη της
Ιάσωνος 44 καινούργιο δεξιά: Έλειπε η Μάγια, μόνη της μια λατίνα
Ιάσωνος 37 ισόγειο: Ξανθιά gilf νταρντάνα με περίεργο/ανακριτικό στυλάκι. Μου 'σπασε τα αρχίδια μέχρι να με αφήσει να φύγω

Μεγ. Αλεξάνδρου 21 ισόγειο: Λούση/Λουσιάνα (όχι αυτή από Μεγ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα)
Μεγ. Αλεξάνδρου 28 υπόγειο: Ντιάννα και Αλεξάνδρα.

Κατάθεση στην Ντιάννα, ωραία περιποίηση, 69 και παραμονή στο δωμάτιο παρά το χτύπημα στη πόρτα.

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481
Καλησπέρα μύστες πείτε καμιά κορασίδα με σκληρές στητες βυζάρες!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.290
Πόντοι
10.656
της καριολας γινεται στο κεντρο, ειδικα ιερα οδο/πειραιως και μεταξουργειο περιξ εχει γαμηθει το συμπαν :coffee:
ευτυχως οι μηχανες τους περναμε ολους απο πανω, μεχρι να βγει απ'το κομφουζιο και να παρκαρει το αμαξι ετερος συναδερφος εγω ηδη εφευγα με την μουνιλα στο στομα :rockon:
οσοι κατεβειτε να ριξετε ενα μπουτσο για γουρι στην ομαδαρα :rockon:

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.320
Πόντοι
19.236
της καριολας γινεται στο κεντρο, ειδικα ιερα οδο/πειραιως και μεταξουργειο περιξ εχει γαμηθει το συμπαν :coffee:
ευτυχως οι μηχανες τους περναμε ολους απο πανω, μεχρι να βγει απ'το κομφουζιο και να παρκαρει το αμαξι ετερος συναδερφος εγω ηδη εφευγα με την μουνιλα στο στομα :rockon:
Εγω λεω πρωτα να δω τον αγωνα και μετα να κατεβω να ριξω εναν να γιορτασω την προκριση στον τελικο

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Και εγω κατέβηκα, η Αχιλλέως και πλατεια Καραϊσκάκη δεν τσουλαγανε με τιποτα, έκανα χωρις πλάκα πανω απο 1 ώρα διαδρομή που με νορμάλ συνθήκες ειναι 20' , είχα παει με το κάρο δουλειά δυστυχώς σήμερα , με το Μετρό θα έκανα 30' ...
Σε άλλα νέα , ειδα μια ενδιαφέρουσα παρουσία να μπαίνει στο Ι43 αλλα δεν ειχα χρονο, μελαχρινή μπαμπάτσικη σοβιέτ μου φάνηκε με ωραίο στυλ , φόραγε ενα λευκό σύνολο με κοντή φούστα , έτοιμη για πίτσες ήταν,
εγώ κατέθεσα Φωφώκα δαγκωτό καρφωτό σφραγισμένο και εφυγα να προλάβω το ματς.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.522
Πόντοι
8.006
Εδώ σήμερα έγινε το ματσάκι με την γνωστή Ντάρια σήμερα ήταν ακόμα καλύτερα που είχε ησυχία έκατσα με άνεση αρκετή ώρα και πέρασα όμορφα και έχυσα

Συνημμένα

• IMG_20250912_195757.jpg
    IMG_20250912_195757.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 20

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.315
Πόντοι
1.071
Παίδες επέστρεψα μετά από 4μηνη απουσία. Η μαρίνα δουλεύει στην Φωκαίας 17 σήμερα ;

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 54α & 54β κλειστά.

Φυλής 56 ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

Φυλής 66α Ιζαμπελα λατινα, με ελεύθερο στοματικό.

Φυλης 66δ Νίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 72 δεξιά κλειστά.

Φυλής 72 αριστερά Ερρικα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Αλεξάνδρα γυρολόγος (τέλευταια Φυλης 84β ),με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Φυλής 74 αριστερά Εμμι μαυρουλα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 ισόγειο 2 λατίνες, Πάολα, με ελεύθερο στοματικό και Ρενάτα, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 όροφος 2 λατίνες, Εμμιλη και Τζένιφερ, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 2 λατίνες Φραντσέσκα και η Εμμα με το ωραίο κωλαράκι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλης 65α Χριστίνα "Τσεχα"με ελεύθερο στοματικό στο σώμα

Φυλγς 65β Μπιουτυ και Μπεκι μαυρουλες, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλγς 84α Ράνια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β Νικόλ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86α Μαρία η "Τσεχα" ,με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 86β Καρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 Έλενα και Άννα Μαρία, , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69α κλειστό.

Φυλής 69β Λανα και Βίκυ, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 Μπαρμπαρα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α 2 λατίνες, Κελυ και Σοφία, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

ΥΓ δεν είχα δει την Αλεξάνδρα απο Φωκαιας 19/17β ,κάποιος έγραψε ότι πρόκειται για καινούργια κοπέλα....(ενω παρεμπιπτόντως μιλάει καλά τα ελληνικά και καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα)την είδα χθες, φυσικά και δε πρόκειται για καινούργια κοπέλα, έχει δουλέψει ξανά στα Φωκαιας 17α ,17β κ 19 όταν ήταν αλυσίδα και ακόμα πιο παλιά στην αλυσίδα Φώκαιας 24,27β,27α .
Με ποιο όνομα παλιά δούλευε? Ποια είναι?

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Βολτα πριν κανα 4ωρο για ρεφαρισμα μετα τη χτεσινη ηττα.

Νεα κοπελα στο προγραμμα των Αγκυρας, Ντανα ,κλωνος Νταριας με λιγα πιασιματα,με κοιταξε με το ιδιο βλοσυρο βλεμα που με ειχε κοιταξει και το εταιρο παρτσακλο μηνες πριν στο σαλονι,λογικα συγγενεις.Δε μου φανηκε για νεα στο κουρμπετι παντως.

Φυλης 109 κατω 2 κοπελες Βικτωρια Μαριλια ,η πρωτη ειχε ενα προστυχο αλλα κακιασμενο βλεμμα στα ορια του creepy και κωλαρα ,δεν ηθελα ομως να ρισκαρω το μονο 20 ρικο που κραταγα και δεν επιανε καλα το σημα να δω για κριτικες οσο περιμενα να βγει η αλλη.

Και τελικος προορισμος τα ουρανια,"Δεκα σε ολα θα θελεις να μας βαλεις στο διαδικτυο οταν βγεις απο δω θα το δεις" μου ειπε ο κυρ Βασιλης καθως τον εβαζα να υποσχεθει οτι δε θα φωναξει πριν το 10 λεπτο οπως ολοι οι αλλοι .Του ειπα αν ισχυει θα το κανω αλλα δεν του ειπα οτι η βαθμολογια μου επιτρεπει μεχρι 7,οποτε ακυρο το ντηλ σορυ κυρ Βασιλη.

Ομορφα περασα παντως με ενα γλυκο κοριτσι που διαθετει τοπ κορμι χωρις τατου και μαλακιες.Δε θελει αγριαδες βαζει κοφτες αλλα αμα εισαι γλυκος μαζι της ανταποδιδει και σε φτιαχνει,στα ορια του νορμαλ προγραμματος παντα.Τριχωτα αρχιδια δεν ηθελε να γλυψει,με τις πρωτες δυνατουτσικες μπατσες στη κωλαρα μου το κοψε αλλα τιποτα απο τα δυο δε με χαλασε γιατι εχει τροπους και ναζι,μονο μελανο σημειο η αισθηση του μουνιου της,θα επρεπε να σπρωχνω μιση ωρα για να τελειωσω ετσι χωρις μπατσες και βρισιδια και δε νομιζω πως και η ιδια ενιωθε κατι εκει μεσα με τοσο τζελ, αλλα με τελειωσε με χερακια ,με καποτα , καθως χουφτωνα μουνακι και κοιταζα αυτες τις γαλανες ματαρες, χωρις ιχνος βιασυνης παρα τα 2 Αντε Ρανια του κυρ Τασου Μπουγα.Δεν ξερω εαν κανει πιο πολλα αν σε μαθει καλυτερα αλλα σημερα που δεν ειχα ενεργεια και ορεξη δε με χαλασε κιολας,θα ηθελα λιγη προστυχια που λειπει ομως.Δωματιο αθλιο με σταμπες-χυσιες σε μαξιλαρια σεντονια πατωματα αλλα δεν περιμενα κατι καλυτερο πριν περασω η αληθεια ειναι.Ορθιος περιμενα την κοπελα για να ξαπλωσω οσο λιγοτερο δυνατον στο αισχος.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.590
Πόντοι
6.615
Απόψε δώδεκα και κάτι τη νύχτα στο Φιλιππίδου 11 το πάνω ήμασταν 16 (!!!) άτομα αναμονή στο σαλόνι κυρίως για να δούμε μια νέα κοπέλα που θα ξεκινούσε στη βάρδια πέρα από Εύα και Λία... Δε θυμάμαι αν έχω δει ποτέ τόσα πολλά άτομα σε σαλόνι, ούτε καν στο Μεταξουργείο... Το πρωί πάλι που είχα κατέβει Εξηκίου στο 18Γ που είναι και το μόνο ανοιχτό πλέον, στο σαλόνι έπαιζαν ρεμπέτικα με τον Γενίτσαρη και ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό μου, τα σπιτάκια του Μεταξουργείου και της Λιοσίων δε θα τα αγγίξει ποτέ η Νέα Τάξη Πραγμάτων στον αγοραίο έρωτα, θα συνεχίσουν να είναι το ίδιο cult στον αιώνα τον άπαντα :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Joachim Peiper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
392
Πόντοι
300
Απόψε δώδεκα και κάτι τη νύχτα στο Φιλιππίδου 11 το πάνω ήμασταν 16 (!!!) άτομα αναμονή στο σαλόνι κυρίως για να δούμε μια νέα κοπέλα που θα ξεκινούσε στη βάρδια πέρα από Εύα και Λία... Δε θυμάμαι αν έχω δει ποτέ τόσα πολλά άτομα σε σαλόνι, ούτε καν στο Μεταξουργείο... Το πρωί πάλι που είχα κατέβει Εξηκίου στο 18Γ που είναι και το μόνο ανοιχτό πλέον, στο σαλόνι έπαιζαν ρεμπέτικα με τον Γενίτσαρη και ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό μου, τα σπιτάκια του Μεταξουργείου και της Λιοσίων δε θα τα αγγίξει ποτέ η Νέα Τάξη Πραγμάτων στον αγοραίο έρωτα, θα συνεχίσουν να είναι το ίδιο cult στον αιώνα τον άπαντα :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Against modern μπουρδελα - Defend tradition

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Οποιος περασει απο Αγκυρας ας επιβεβαιωσει για την νεα παντως,μην μου σκασε η ιδια η Νταρια χτες και τα μπερδεψα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
Βολτα πριν κανα 4ωρο για ρεφαρισμα μετα τη χτεσινη ηττα.

Νεα κοπελα στο προγραμμα των Αγκυρας, Ντανα ,κλωνος Νταριας με λιγα πιασιματα,με κοιταξε με το ιδιο βλοσυρο βλεμα που με ειχε κοιταξει και το εταιρο παρτσακλο μηνες πριν στο σαλονι,λογικα συγγενεις.Δε μου φανηκε για νεα στο κουρμπετι παντως.

Φυλης 109 κατω 2 κοπελες Βικτωρια Μαριλια ,η πρωτη ειχε ενα προστυχο αλλα κακιασμενο βλεμμα στα ορια του creepy και κωλαρα ,δεν ηθελα ομως να ρισκαρω το μονο 20 ρικο που κραταγα και δεν επιανε καλα το σημα να δω για κριτικες οσο περιμενα να βγει η αλλη.

Και τελικος προορισμος τα ουρανια,"Δεκα σε ολα θα θελεις να μας βαλεις στο διαδικτυο οταν βγεις απο δω θα το δεις" μου ειπε ο κυρ Βασιλης καθως τον εβαζα να υποσχεθει οτι δε θα φωναξει πριν το 10 λεπτο οπως ολοι οι αλλοι .Του ειπα αν ισχυει θα το κανω αλλα δεν του ειπα οτι η βαθμολογια μου επιτρεπει μεχρι 7,οποτε ακυρο το ντηλ σορυ κυρ Βασιλη.

Ομορφα περασα παντως με ενα γλυκο κοριτσι που διαθετει τοπ κορμι χωρις τατου και μαλακιες.Δε θελει αγριαδες βαζει κοφτες αλλα αμα εισαι γλυκος μαζι της ανταποδιδει και σε φτιαχνει,στα ορια του νορμαλ προγραμματος παντα.Τριχωτα αρχιδια δεν ηθελε να γλυψει,με τις πρωτες δυνατουτσικες μπατσες στη κωλαρα μου το κοψε αλλα τιποτα απο τα δυο δε με χαλασε γιατι εχει τροπους και ναζι,μονο μελανο σημειο η αισθηση του μουνιου της,θα επρεπε να σπρωχνω μιση ωρα για να τελειωσω ετσι χωρις μπατσες και βρισιδια και δε νομιζω πως και η ιδια ενιωθε κατι εκει μεσα με τοσο τζελ, αλλα με τελειωσε με χερακια ,με καποτα , καθως χουφτωνα μουνακι και κοιταζα αυτες τις γαλανες ματαρες, χωρις ιχνος βιασυνης παρα τα 2 Αντε Ρανια του κυρ Τασου Μπουγα.Δεν ξερω εαν κανει πιο πολλα αν σε μαθει καλυτερα αλλα σημερα που δεν ειχα ενεργεια και ορεξη δε με χαλασε κιολας,θα ηθελα λιγη προστυχια που λειπει ομως.Δωματιο αθλιο με σταμπες-χυσιες σε μαξιλαρια σεντονια πατωματα αλλα δεν περιμενα κατι καλυτερο πριν περασω η αληθεια ειναι.Ορθιος περιμενα την κοπελα για να ξαπλωσω οσο λιγοτερο δυνατον στο αισχος.
Ναι η Ράνια το χει αυτό.. είναι φουλ gfe για αυτό άλλωστε τα πολλαπλά μιασαωρα από ρομαντικά παλικάρια. Ούτε εμένα μου έχει βγει να την βρίσω και τα λέω από μέσα μου :angel: Μου έχει ρίξει και κάτι εντελώς αφοπλιστικές ματιές κάποιες φορές που την γαμουσα...μάτια καταγάλανα, ευγενικά, με κοιλίτσα καυλωμένη...Μια φορά την είχα στα 4 με κοιτούσε συνέχεια και μου ήρθε και την είπα "κουνελάκι" φάνηκε να της αρέσει τρελά. Επίσης μάλλον θέλει τον άντρα άτριχο/ξυρισμένο αν κρίνω από μένα,ασε που όταν της είχα πει πως είμαι Αρβανίτης της άρεσε, σου λέει πάω με "πατριώτη" :rockon:

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Ναι η Ράνια το χει αυτό.. είναι φουλ gfe για αυτό άλλωστε τα πολλαπλά μιασαωρα από ρομαντικά παλικάρια. Ούτε εμένα μου έχει βγει να την βρίσω και τα λέω από μέσα μου :angel: Μου έχει ρίξει και κάτι εντελώς αφοπλιστικές ματιές κάποιες φορές που την γαμουσα...μάτια καταγάλανα, ευγενικά, με κοιλίτσα καυλωμένη...Μια φορά την είχα στα 4 με κοιτούσε συνέχεια και μου ήρθε και την είπα "κουνελάκι" φάνηκε να της αρέσει τρελά. Επίσης μάλλον θέλει τον άντρα άτριχο/ξυρισμένο αν κρίνω από μένα,ασε που όταν της είχα πει πως είμαι Αρβανίτης της άρεσε, σου λέει πάω με "πατριώτη" :rockon:
Καταλαβαινω γιατι να θελει καποιος να την κλεισει μισαωρο,αν γινεται και πιο δοτικη τοτε ισως αξιζει.

Μου βγαλε ενα vibe πως θα γουσταρε αυταρχικα παιχνιδια να χει το πανω χερι αλλα δε τη ρωτησα.Ο @Reuzel θα ξερει λογικα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom