Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (23 μέλη και 186 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
εγω συμφωνω.
Απλα θα κανω μπουκοταζ στο ΜΑ21 οροφος :confused::tooth:
ααα προηγούμενη Πέμπτη, με βουτάει με πάει μέσα δωμάτιο, μου χουφτωνει θώρακα ωμους δικέφαλα...η πουτανα κοιτούσε, οι πελάτες στο σαλόνι κοιτούσαν...εγώ κάθομαι σε χουφτωμα, αρκεί μη με χουφτωνει άντρας, εκεί...:uzi:
ps: άμα διαβάζεις μωρή λυσσάρα ο ψηλός το ντούκι με το ξυρισμένο κεφάλι είμαι! :2funny::2funny::2funny:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
Αυτο που καταλαβαινω πιο εντονα απο ποτε πλεον ειναι πως παιζει γραμμη ολης της πιατσας του 20 ρικου να ανεβασουν τιμες.Δε νομιζω πως μια τσατσογρια η μια πορνη λειτουργουν κατα βουληση,οτι τους λενε κανουν.
ναι έχεις δίκιο ότι είναι κοινή γραμμή, κάνουν ότι μπορούν όχι να ανεβάσουν τιμές, να σε κάνουν να δώσεις δεύτερο παράβολο για να τελειώσεις! Δε θα σας περάσει κύριοι, τσιμπήσετε μου το αρχιδια ΣΗΜΕΡΑ είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ είναι ΦΡΈΣΚΟΞΥΡΙΣΜΈΝΑ! :2funny:

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
ναι έχεις δίκιο ότι είναι κοινή γραμμή, κάνουν ότι μπορούν όχι να ανεβάσουν τιμές, να σε κάνουν να δώσεις δεύτερο παράβολο για να τελειώσεις! Δε θα σας περάσει κύριοι, τσιμπήσετε μου το αρχιδια ΣΗΜΕΡΑ είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ είναι ΦΡΈΣΚΟΞΥΡΙΣΜΈΝΑ! :2funny:
Ετσι ειναι,αλλο να πεσεις σε ξινη πουτανα απο την αρχη και αλλο ενω ολα παν καλα να βαραει το φολομετρο απο 0-100 μολις περασει το 6-7 λεπτο.

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Ξεχασα να πω Φωκαιας 27 στο πανω κατα τις 9 ειχε μια Βαλεντινα και η τσα μου πε σε μιση ωρα θα ερθουν αλλες 3,με τις οποιες κουτουλησα στα σκαλια οπως κατεβαινα Ειπαμε ενα χολα με τις 2 ,η μια δε χαιρετησε,μαλλον με γουσταρε και ειχε τρακ γιαυτο.

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Χθες το απόγευμα Μαραθώνος είχα πάρει την Καρίνα στο δεξί μπουρδελάκι. Δούλευε και η Στέφανι μαζί της που την έχω δοκιμάσει ήδη 3 φορές αλλά την τρίτη φορά έφαγα μεγάλη φόλα και είπα δεν την ξαναπαίρνω. Νεαρή λατίνα με ωραίο σώμα καμπυλάτο και πρόσωπο τυπικό. Προκαταρκτικά μηδέν, πίπα χωρίς πολύ καλή με παραλλαγές όχι μονότονη, αλλά μικρής διάρκειας δυστυχώς. Ήρθε από πάνω χωρίς καλή συμμετοχή αλλά στα τέσσερα κουνιόταν και μόνη της και υπήρχε καλός συντονισμός μεταξύ μας αλλά το μουνί πηγάδι δυστυχώς και δεν μπορούσα να τελειώσω με τίποτα. Έβγαλα καπότα στην τελική προσπάθεια και μαλακιζόμασταν παρέα ώσπου έχυσα στην παλάμη της. Καλή κοπέλα, αλλά λόγο πηγαδιού και σημάδια βαρεμάρας δεν θα την ξαναδοκίμαζα εκτός και να έκανε τελειωτικό στο στόμα γιατί εκεί καλή είναι...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.229
Πόντοι
32.758
Περασμα πριν λιγο με Ξενια.Καλο μπαμπατσικο μουνι οπως το θελω, τζιπσυ γενεαλογια,αλλα..

Τσα φραζει εξοδο κι ενω θα περναγα σκεφτηκα να την παραμερισω και να φυγω.

Η κοπελα μπηκε σε δωματιο ενω μου επιβεβαιωσε η γρια πως δεν εχει αλλον πριν απο μενα.Μια αναμονη ειχε και η Ρανια που ηθελα να περασω και φυγα..

Ολα καλα στην αρχη,ηρεμη δυναμη και καυλιαρα αλλα λιγο τα φεηκ βογγητα ,λιγο το φαρδυ μουνι και πολυ οτι δεν στηνοταν καλα στα 4, διορθωση στην διορθωση ξεχασα πως γαμαω μου πεσε με την πονηρω.Της ειπα να μου τον παιξει οπως και κανε λεγοντας πως περασε ο χρονος(μαλακιες).Τον επιασα εγω στο τελος και την εβαλα να μου πιανει μπαλες και ρωγες ενω της ετριβα τη μουνα και με λιγο dirty talk εχυσα πανω μου ,με 80αρα στυση..."Σορυ baby τρεχω να προλαβω σημερα",και φυγε κεντερης.

Στο φευγα μπουκαρε και η τσα αφου χτυπησε γιατι αργουσα να πλυθω και η κοπελα βγηκε σαλονι με κασετα hi baby που συστηθηκε και οταν μπηκα,αρα δεν ειχε καν δωματιο ...

Τα ευσημα σε @Rodos 87 @Μήτσος Μπάμπολας @Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα @vwpolo @n.smirni76 για πληροφοριες και την εννμερωση.
Πέρασα κι εγώ κατά τις 9 αλλά καμία σχέση με σένα. Μια χαρά ήταν, μέσα στα χαμόγελα και το ευχαριστήθηκα. Τι να πω ,βάση ώρας κάνα μισάωρο μετά από μένα πρέπει να πήγες. Τι έπαθε;;;
Ανεβασε μια κριτική να υπάρχει.

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Πέρασα κι εγώ κατά τις 9 αλλά καμία σχέση με σένα. Μια χαρά ήταν, μέσα στα χαμόγελα και το ευχαριστήθηκα. Τι να πω ,βάση ώρας κάνα μισάωρο μετά από μένα πρέπει να πήγες. Τι έπαθε;;;
Ανεβασε μια κριτική να υπάρχει.
Και σε μενα μια χαρα ηταν ρε συ φουλ χαμογελαστη και καυλιαρα ,γουσταρα φουλ που ανεβηκε απο πανω θα μπορουσα να τελειωσω εκει η και μισσιον αλλα ηθελα να κλεισω με ντογκυ και ξεστηνοταν εκει συνεχεια για καποιο λογο εκανε τα σπαστικα της και μου κανε σαμποταζ λογω βιασυνης χωρις να χω υπερβει 10λεπτο.Οσο καλα κι αν παει η φαση, αμα τελειωσει στραβα αυτο σου μενει στο τελος.Κριμα και θα την ξαναπαιρνα σιγουρα γιατι ειναι μουναρος για τα γουστα μου και ξερει να σε φτιαχνει.Εσυ ποσο εκατσες μεσα?

υγ.Δεν εγινε κατι ακραιο που δεν γινεται σε ολα τα σπιτια πλεον,να βαρανε απο πιο νωρις,απλα εδω μαρεσε φουλ η γκομενα και ηθελα να εξαντλησω το 10λεπτο,ε και σπαστηκα.

Τελευταία τροποποίηση:

Akatamaxystos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
94
Πόντοι
0
Οκ δεν τρέχει κάτι, ας πούμε ότι έκανε κάποιο άστοχο χιούμορ. Το θέμα είναι να μη βρίζουν, να μην ειρωνεύονται, να έχουν μια στοιχειώδη ευγένεια και να μη βαράνε πόρτες νωρίτερα.
Αυτό το να βαράνε πόρτες νωρίτερα δεν είναι μόνο δικό τους παιχνίδι είναι σύστημα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Πέρασα από φ59 για να δω αν πάνω είναι η τζεσικα πιπαρες όπως μου είχε πει η τσατσα ότι θα έρθει αλλά τζίφος! Ηταν μια άλλη με βυζαρες που την είχα πετύχει νομίζω στο 71 με όνομα ΕΜΥ η εμμα!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.585
Πόντοι
20.705
Πέρασα από φ59 για να δω αν πάνω είναι η τζεσικα πιπαρες όπως μου είχε πει η τσατσα ότι θα έρθει αλλά τζίφος! Ηταν μια άλλη με βυζαρες που την είχα πετύχει νομίζω στο 71 με όνομα ΕΜΥ η εμμα!
59 πάνω - Ακριβώς! Έμυ
59 κάτω η Βάνα και η Νικόλ με τα ράστα
61 υπόγειο η Άντζελα η κρητικοπούλα
Φωκαίας 17 πάνω αυτή με τις βυζάρες. Πού πήγε η Αλεξάνδρα;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
59 πάνω - Ακριβώς! Έμυ
59 κάτω η Βάνα και η Νικόλ με τα ράστα
61 υπόγειο η Άντζελα η κρητικοπούλα
Φωκαίας 17 πάνω αυτή με τις βυζάρες. Πού πήγε η Αλεξάνδρα;
Μήπως ήταν στο κάτω μπήκες;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Δεν μπήκα, υπέθεσα ότι θα είναι η Αγγέλα
Οκ επειδή παίζει να πάω σύντομα θα ενημερώσω! Ψήνομαι να πάω να δω και να δοκιμάσω αν μ αρέσει αυτή που λέτε με τις βυζαρες στο πάνω!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.585
Πόντοι
20.705

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.229
Πόντοι
32.758
Και σε μενα μια χαρα ηταν ρε συ φουλ χαμογελαστη και καυλιαρα ,γουσταρα φουλ που ανεβηκε απο πανω θα μπορουσα να τελειωσω εκει η και μισσιον αλλα ηθελα να κλεισω με ντογκυ και ξεστηνοταν εκει συνεχεια για καποιο λογο εκανε τα σπαστικα της και μου κανε σαμποταζ λογω βιασυνης χωρις να χω υπερβει 10λεπτο.Οσο καλα κι αν παει η φαση, αμα τελειωσει στραβα αυτο σου μενει στο τελος.Κριμα και θα την ξαναπαιρνα σιγουρα γιατι ειναι μουναρος για τα γουστα μου και ξερει να σε φτιαχνει.Εσυ ποσο εκατσες μεσα?

υγ.Δεν εγινε κατι ακραιο που δεν γινεται σε ολα τα σπιτια πλεον,να βαρανε απο πιο νωρις,απλα εδω μαρεσε φουλ η γκομενα και ηθελα να εξαντλησω το 10λεπτο,ε και σπαστηκα.
Σίγουρα έκατσα κάτω από 10 λεπτά, αν και δεν φορουσα ρολόι.
Κι για μένα είναι κορμαρα και γουστάρω τέτοιες γκόμενες.
Εξάλλου αυτό το λίγο λιπάκι στην μπριζόλα, δίνει όλη την νοστιμιά.
Δεν θέλω στεγνά πράγματα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.431
Πόντοι
10.906
Πρωινό πέρασμα κατά τις 9 από Αχαρνών, είδα φως και μπήκα στο Φωκαίας 27 σκαλάκια κι έκανα σεφτέ στην Εμμανουέλα το ζυμαραάκι , χωρίς να κάνει κάτι το εξαιρετικό είναι τίμια κατάθεση με τελειωτικό (αδιαμαρτύρητα) στο στόμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom