Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 189 άτομα (23 μέλη και 166 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.531
Πόντοι
47.170
Αν λες την Κλεοπάτρα/Αγγέλα/Αλεξάνδρα κλπ είναι στο Φώκαιας 17 κάτω. Με το γνωστό μακιγιάζ στα μάτια.
σΤη Κλεοπάτρα που δουλεύει χρόνια στο Ιάσωνος 1β αριστερά 2η βάρδια αναφέρεται.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.531
Πόντοι
47.170
τώρα live επιγραμματικα

Περγάμου 27 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αλκαμένους 113 κλειστό.

Φυλής 109β Βικτώρια και Μαρία, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 109α Χριστίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105αρια κλειστά.

Αγκύρας 12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκύρας 12α Ροσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Αθήνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Αγκύρας 9 Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππίδου 11β 2 λατίνες Ραφαελα, απλό πρόγραμμα και Τζούλια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππίδου 11α Ιζαμπελα λατινα και Λία, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Ήταν χτες απόγευμα στο κατω μαγαζί με τσατσα την Εύα
Ηταν να παω να παω χτες πρωι και δεν με βασταγαν τα ποδια μου,να σαι καλα.
τώρα live επιγραμματικα

Περγάμου 27 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αλκαμένους 113 κλειστό.

Φυλής 109β Βικτώρια και Μαρία, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 109α Χριστίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105αρια κλειστά.

Αγκύρας 12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκύρας 12α Ροσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Αθήνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Αγκύρας 9 Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππίδου 11β 2 λατίνες Ραφαελα, απλό πρόγραμμα και Τζούλια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππίδου 11α Ιζαμπελα λατινα και Λία, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Αν λες τη γνωστη Ιζαμπελα τα παιρνει στομα αυτοβουλως,τουλαχιστον μεχρι πριν κατι μερες που την πηρα.Εκτος αν δεν ανακοινωνεται και το κανει επιλεκτικα μεσα οπως το αναλ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.531
Πόντοι
47.170
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω 2 λατίνες Στεφανι και Βαλεντινα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Τιφανι λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β Σάρα και Μόνικα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α Αννα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17β Ξένια, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α Μικαελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 13 ισόγειο Αλίσα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 υπόγειο Μαρία λατίνα ,απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο Μαρία από Βενεζουέλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
848
Πόντοι
81
Ηταν να παω να παω χτες πρωι και δεν με βασταγαν τα ποδια μου,να σαι καλα.

Αν λες τη γνωστη Ιζαμπελα τα παιρνει στομα αυτοβουλως,τουλαχιστον μεχρι πριν κατι μερες που την πηρα.Εκτος αν δεν ανακοινωνεται και το κανει επιλεκτικα μεσα οπως το αναλ.
Καλησπέρα σε όλους.
Συμφωνω για ιζα απλα να υπενθυμίσω όπως έχει πει και ο σμυρνη πολακις οτι γράφει
αυτα ακριβώς που λεει η τσα2.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.531
Πόντοι
47.170
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 54α & 54β κλειστά.

Φυλής 56 ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

Φυλής 66α Ιζαμπελα λατινα, με ελεύθερο στοματικό.

Φυλης 66δ Νίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 72 δεξιά κλειστά.

Φυλής 72 αριστερά Ερρικα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Αλεξάνδρα γυρολόγος (τέλευταια Φυλης 84β ),με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Φυλής 74 αριστερά Εμμι μαυρουλα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 ισόγειο 2 λατίνες, Πάολα, με ελεύθερο στοματικό και Ρενάτα, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 όροφος 2 λατίνες, Εμμιλη και Τζένιφερ, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 2 λατίνες Φραντσέσκα και η Εμμα με το ωραίο κωλαράκι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλης 65α Χριστίνα "Τσεχα"με ελεύθερο στοματικό στο σώμα

Φυλγς 65β Μπιουτυ και Μπεκι μαυρουλες, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλγς 84α Ράνια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β Νικόλ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86α Μαρία η "Τσεχα" ,με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 86β Καρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 Έλενα και Άννα Μαρία, , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69α κλειστό.

Φυλής 69β Λανα και Βίκυ, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 Μπαρμπαρα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α 2 λατίνες, Κελυ και Σοφία, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

ΥΓ δεν είχα δει την Αλεξάνδρα απο Φωκαιας 19/17β ,κάποιος έγραψε ότι πρόκειται για καινούργια κοπέλα....(ενω παρεμπιπτόντως μιλάει καλά τα ελληνικά και καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα)την είδα χθες, φυσικά και δε πρόκειται για καινούργια κοπέλα, έχει δουλέψει ξανά στα Φωκαιας 17α ,17β κ 19 όταν ήταν αλυσίδα και ακόμα πιο παλιά στην αλυσίδα Φώκαιας 24,27β,27α .

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.448
Πόντοι
35.948
ΥΓ δεν είχα δει την Αλεξάνδρα απο Φωκαιας 19/17β ,κάποιος έγραψε ότι πρόκειται για καινούργια κοπέλα....την είδα χθες, φυσικά και δε πρόκειται για καινούργια κοπέλα, έχει δουλέψει ξανά στα Φωκαιας 17α ,17β κ 19 όταν ήταν αλυσίδα και ακόμα πιο παλιά στην αλυσίδα Φώκαιας 24,27β,27α .
Τελικά ανακύκλωση μύστη μου η Αλεξάνδρα?
Δύο φορές τη πήρα κ δεν τη θυμήθηκα:headbang:
Και μου έλεγε σε ξέρω, σε θυμάμαι κ νόμιζα με δουλεύει:tooth::tooth:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.531
Πόντοι
47.170
σφηνάκι live επιγραμματικα

Λιοσίων 73α 2 λατίνες Έλλη και Καταλινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.

Λιοσίων 73β Καντι λατίνα, σε απλό πρόγραμμα και η γλυκούλα Μελίσα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β Μερλινα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Χωματιανου 11α Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.214
Πόντοι
201
Ρε παιδιά ξέρετε αν θα βρω την ξένια από Φωκαίας 17 ή την Άννα από Φωκαίας 25α μετά τις 12 σήμερα το βράδυ?χαζή ερώτηση αλλά τέτοια ώρα θα μπορέσω,ευχαριστώ

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246
Ρε παιδιά ξέρετε αν θα βρω την ξένια από Φωκαίας 17 ή την Άννα από Φωκαίας 25α μετά τις 12 σήμερα το βράδυ?χαζή ερώτηση αλλά τέτοια ώρα θα μπορέσω,ευχαριστώ
είναι απογευματινές και οι δύο άρα
όχι

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
2.203
Πόντοι
446
...εχει βυζαξει παιδια το κατερινιω.Καλη ειναι.Αν πας μερικες φορες και γινεις πελατης της μετα ειναι πιο δοτικη.
Σιγά μην πάω καμιά δεκαριά ακόμα, μήπως πάρω κάτι παραπάνω. Δεν μου βγάζει καύλα. Την ευκαιρία της, την είχε, τέλος. Πάμε για άλλα.

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Περασμα πριν λιγο με Ξενια.Καλο μπαμπατσικο μουνι οπως το θελω, τζιπσυ γενεαλογια,αλλα..

Τσα φραζει εξοδο κι ενω θα περναγα σκεφτηκα να την παραμερισω και να φυγω.

Η κοπελα μπηκε σε δωματιο ενω μου επιβεβαιωσε η γρια πως δεν εχει αλλον πριν απο μενα.Μια αναμονη ειχε και η Ρανια που ηθελα να περασω και φυγα..

Ολα καλα στην αρχη,ηρεμη δυναμη και καυλιαρα αλλα λιγο τα φεηκ βογγητα ,λιγο το φαρδυ μουνι και πολυ οτι δεν στηνοταν καλα στα 4, διορθωση στην διορθωση ξεχασα πως γαμαω μου πεσε με την πονηρω.Της ειπα να μου τον παιξει οπως και κανε λεγοντας πως περασε ο χρονος(μαλακιες).Τον επιασα εγω στο τελος και την εβαλα να μου πιανει μπαλες και ρωγες ενω της ετριβα τη μουνα και με λιγο dirty talk εχυσα πανω μου ,με 80αρα στυση..."Σορυ baby τρεχω να προλαβω σημερα",και φυγε κεντερης.

Στο φευγα μπουκαρε και η τσα αφου χτυπησε γιατι αργουσα να πλυθω και η κοπελα βγηκε σαλονι με κασετα hi baby που συστηθηκε και οταν μπηκα,αρα δεν ειχε καν δωματιο ...

Τα ευσημα σε @Rodos 87 @Μήτσος Μπάμπολας @Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα @vwpolo @n.smirni76 για πληροφοριες και την εννμερωση.

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435
Περασμα πριν λιγο με Ξενια.Καλο μπαμπατσικο μουνι οπως το θελω, τζιπσυ γενεαλογια,αλλα..

Τσα φραζει εξοδο κι ενω θα περναγα σκεφτηκα να την παραμερισω και να φυγω.

Η κοπελα μπηκε σε δωματιο ενω μου επιβεβαιωσε η γρια πως δεν εχει αλλον πριν απο μενα.Μια αναμονη ειχε και η Ρανια που ηθελα να περασω και φυγα..

Ολα καλα στην αρχη,ηρεμη δυναμη και καυλιαρα αλλα λιγο τα φεηκ βογγητα ,λιγο το φαρδυ μουνι και πολυ οτι δεν στηνοταν καλα στα 4, διορθωση στην διορθωση ξεχασα πως γαμαω μου πεσε με την πονηρω.Της ειπα να μου τον παιξει οπως και κανε λεγοντας πως περασε ο χρονος(μαλακιες).Τον επιασα εγω στο τελος και την εβαλα να μου πιανει μπαλες και ρωγες ενω της ετριβα τη μουνα και με λιγο dirty talk εχυσα πανω μου ,με 80αρα στυση..."Σορυ baby τρεχω να προλαβω σημερα",και φυγε κεντερης.

Στο φευγα μπουκαρε και η τσα αφου χτυπησε γιατι αργουσα να πλυθω και η κοπελα βγηκε σαλονι με κασετα hi baby που συστηθηκε και οταν μπηκα,αρα δεν ειχε καν δωματιο ...

Τα ευσημα σε @Rodos 87 @Μήτσος Μπάμπολας @Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα @vwpolo @n.smirni76 για πληροφοριες και την εννμερωση.
από δω και πέρα όποια τσατσά μπουκαρει δωμάτιο την τραβάμε μέσα και τη γαμαμε! Κομμένα αυτά που ξέρουν, θα βρέξει πουτσα να γεμίσουν τα κεφάλια τους καρούμπαλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
από δω και πέρα οποία τσατσά μπουκαρει δωμάτιο την τραβάμε μέσα και τη γαμαμε! Κομμένα αυτά που ξέρουν, θα βρέξει πουτσα να γεμίσουν τα κεφάλια τους καρούμπαλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

από δω και πέρα οποία τσατσά μπουκαρει δωμάτιο την τραβάμε μέσα και τη γαμαμε! Κομμένα αυτά που ξέρουν, θα βρέξει πουτσα να γεμίσουν τα κεφάλια τους καρούμπαλα.
Πρεπει να ναι η ιδια που μου παρουσιασε μια κοπελα το σαββατο και επειδη δεν ηθελα να προσβαλω την κοπελα κσι να γυρισω πλατη ετσι χυμα ,ρωτησα μεχρι τι ωρα καθεται και μου λεει μεχρι να ρθεις να γαμησεις...για κλωτσες.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435
Πρεπει να ναι η ιδια που μου παρουσιασε μια κοπελα το σαββατο και επειδη δεν ηθελα να προσβαλω την κοπελα κσι να γυρισω πλατη ετσι χυμα ,ρωτησα μεχρι τι ωρα καθεται και μου λεει μεχρι να ρθεις να γαμησεις...για κλωτσες.
Οκ δεν τρέχει κάτι, ας πούμε ότι έκανε κάποιο άστοχο χιούμορ. Το θέμα είναι να μη βρίζουν, να μην ειρωνεύονται, να έχουν μια στοιχειώδη ευγένεια και να μη βαράνε πόρτες νωρίτερα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
εγω συμφωνω.
Απλα θα κανω μπουκοταζ στο ΜΑ21 οροφος :confused::tooth:

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Οκ δεν τρέχει κάτι, ας πούμε ότι έκανε κάποιο άστοχο χιούμορ. Το θέμα είναι να μη βρίζουν, να μην ειρωνεύονται, να έχουν μια στοιχειώδη ευγένεια και να μη βαράνε πόρτες νωρίτερα.
Αυτο που καταλαβαινω πιο εντονα απο ποτε πλεον ειναι πως παιζει γραμμη ολης της πιατσας του 20 ρικου να ανεβασουν τιμες.Δε νομιζω πως μια τσατσογρια η μια πορνη λειτουργουν κατα βουληση,οτι τους λενε κανουν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom