noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.489
- Πόντοι
- 7.095
Βόλτα στο μεταξουργείο λίγο πριν
Ι 27 ισόγειο η Ναταλιτσα σταθερή αξία μέσα (αλλά πολύ αδύνατη ρε παιδί μου)
Περδίκα 1 Λουνα, λατίνα με πολύ κέφι αλλά δύσκολο να εμπιστευτείς λατίνα.
Ι 44 αριστερά όροφος λατίνα ανεφ ονόματος με κιλούμπα και μεγάλο tattoo σε αυτή.
Ι 44 δεξιά ισόγειο Σαμάνθα μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο απόφευγε να δείξει πρόσωπο.
Ι 46β δύο τρελές στον καναπέ που ούτε καν σηκωθήκανε (συγνώμη που ενοχλήσαμε κορίτσια)
Ι 37 το κοντοπουτανο βανέσα και η Άννα στα 15
Ι 20Γ μια νέα λατίνα την παρουσίασε η τσα², μαυρομάλα κοντή και μπαμπάτσικη.
Ι 20Α η Ουκρανη(μου διαφεύγει το όνομα)
Ι 30 υπόγειο Σόνια ξανθό μιλφ που έδινε πόνο ο τύπος μέσα στο δωμάτιο αριστερά, αχ και σφαλιάρα, σφαλιάρα και αχ.
Όσο και να την φώναζε ο τσα² η κοπέλα ακάθεκτη στο καθήκον της.
Ι 30 επάνω ή γνωστή Ζωητσα (προσεχε λίγο Ζωή γιατί η κοιλιά αρχίζει και ξεφεύγει)
Τελικά βαρέθηκα και πήγαμε στα σίγουρα Ναταλία η άλλη μία φορά σε αυτό το πανάθλιο χώρο.
Ι 27 ισόγειο η Ναταλιτσα σταθερή αξία μέσα (αλλά πολύ αδύνατη ρε παιδί μου)
Περδίκα 1 Λουνα, λατίνα με πολύ κέφι αλλά δύσκολο να εμπιστευτείς λατίνα.
Ι 44 αριστερά όροφος λατίνα ανεφ ονόματος με κιλούμπα και μεγάλο tattoo σε αυτή.
Ι 44 δεξιά ισόγειο Σαμάνθα μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο απόφευγε να δείξει πρόσωπο.
Ι 46β δύο τρελές στον καναπέ που ούτε καν σηκωθήκανε (συγνώμη που ενοχλήσαμε κορίτσια)
Ι 37 το κοντοπουτανο βανέσα και η Άννα στα 15
Ι 20Γ μια νέα λατίνα την παρουσίασε η τσα², μαυρομάλα κοντή και μπαμπάτσικη.
Ι 20Α η Ουκρανη(μου διαφεύγει το όνομα)
Ι 30 υπόγειο Σόνια ξανθό μιλφ που έδινε πόνο ο τύπος μέσα στο δωμάτιο αριστερά, αχ και σφαλιάρα, σφαλιάρα και αχ.
Όσο και να την φώναζε ο τσα² η κοπέλα ακάθεκτη στο καθήκον της.
Ι 30 επάνω ή γνωστή Ζωητσα (προσεχε λίγο Ζωή γιατί η κοιλιά αρχίζει και ξεφεύγει)
Τελικά βαρέθηκα και πήγαμε στα σίγουρα Ναταλία η άλλη μία φορά σε αυτό το πανάθλιο χώρο.