Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (22 μέλη και 232 επισκέπτες)

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
με βλεπω ιζαμπελα για κουλουρακι σημερα. εχει διαρκεια η μονο τελειωμα μεσα ?
Διάρκεια στο σεξ έχει μέσα στο 10λεπτο βέβαια και έκανε καλό τελειωτικό στο στόμα με στράγγισμα

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Αρκετά μεγάλες σαν μπαλόνια. Πόσο θέλω να τις ρουφήξω

Αρκετά μεγάλες σαν μπαλόνια. Πόσο θέλω να τις ρουφήξω
Δικός μου εισαι και εσυ....αρρωστακι με βυζαρες!!! Εχω πληρώσει βυζαρου μονο να μου τον παίζει και εγω να γλυφω και να χουφτωνω τις βυζαρες της. Και να χυνω οσο μου τον παιζει , να μην ξεκολλαω απο τις βυζαρες!!!

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Δικός μου εισαι και εσυ....αρρωστακι με βυζαρες!!! Εχω πληρώσει βυζαρου μονο να μου τον παίζει και εγω να γλυφω και να χουφτωνω τις βυζαρες της. Και να χυνω οσο μου τον παιζει , να μην ξεκολλαω απο τις βυζαρες!!!
Κάτι τέτοιο έχω κάνει με την βυζαρού την Κορίνα στο Φιλιππίδου. Όταν ρουφάω βυζί ή μου τον παίζουν με αυτά μπορώ να χύσω πολύ γρήγορα. Και η Κορίνα έχει κορυφαίες βυζάρες

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.160
Πόντοι
19.250

02/08/25

στις 17:30

Κολωνού
  • 11α κάτω: Ντάρια
  • 30α: Σόφι, Κατερίνα
  • 32β: ΚάρολαΪν, Τζουλιάνα
  • 32γ: μια λατίνα
  • 32α: μια ξανθιά λίγο γύφτισσα

Λεωνίδου
  • 28: Νέσση
Τσάτσος: -πού πας τώρα; Φεύγεις;
Reuzel: -ευχαριστώ
Τσάτσος: -ευχαριστώ; Φύγε αλλού. Θα σε παρακαλάμε;

:blowup:

Ιάσονος
  • : Ντάσα, Αλεξάνδρα
  • 19α κάτω: Αναστασία
  • 19α πάνω: μια σχιστομάτα
  • 20α: Μιχαέλα
  • 20β: Έλλη, Βικτώρια
  • 20γ: μια μαυριδερή
  • 30α: Χριστίνα
  • 30β: Ζωή
  • 32 ισόγειο πρώτο: Στέλλα
  • 36: μια διαχυτική λευκή ξανθιά
  • 39 (1): μια άσπρη
  • 39 (2): 2 λατίνες
  • 39 (3): μια νταρντάνα άσπρη
  • 39 (4): Άννα, και άλλη μία μελαχρινή Ρωσίδα
  • 39 (5): Χριστίνα
  • 43: Στέλλα, και μια μελαχρινή λατίνα με πιασίματα
ο γκέι τσάτσος μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία. Μήπως τον έχουμε δει σε κανένα τηλεσκουπίδι; :confused:
  • 46β: 2 άσπρα μιλφ
Μεγάλου Αλεξάνδρου
Περδίκκα

Φωκαίας
φ1.jpg

• 7: Στέλλα
  • 9: Κατερίνα
  • 19: Κατερίνα. Λίζα αύριο
1754172710367.png

:confused::bigdick:

Φιλιππίδου
  • 11β: Μιχαέλα, Ραφαέλα
Φυλής
  • 84α: Ράνια
  • 86β: Νέλλη, Σόνια
  • 69β: Γιάννα
  • 71β: Βερόνικα, Λούνα, Σανέλ
  • 71α: Κατερίνα, και μια ξανθιά λατίνα
Φεύγοντας και ανηφορίζοντας τη Φωκαίας πέτυχα απο μακριά 2 ιερά τέρατα του bou :kneel:Βιαζόμουν όμως και δε πήγα να χαιρετίσω :confused:

θέλοντας να δοκιμάσω κάτι καινούριο, πήγα χωρίς πολλές σκέψεις στη Ράνια με το λευκό δέρμα, τον αξιοπρεπή πάτο, τα ξανθά μαλλιά και τα πορτοκαλί πατούσια. Αναμονή 2,5 δωμάτια

όσο περίμενα έξω να αδειάσει το δικό μου, άκουσα απο μέσα μια αντρική κραυγή πρωτόγνωρη. Ο τύπος έκανε λες και τον έσφαζε η Ράνια και του έκοβε τα άκρα με πριόνι. Εγώ πάντως φοβήθηκα :confused: Έχυνε ή μήπως του έβαλε η Ράνια καμιά γροθιά στον κώλο; :confused: Ποιό μέλος ήταν; :confused:

ήρθε και η δική μου σειρά, μπήκα μέσα να ξαπλώσω και περίμενα να έρθει το Ρανιάκι

Reuzel: -δε θέλω σεχ
Ράνια: -τί θες;
Reuzel: -τα πόδια σου
Ράνια: -πού τα θες;
Reuzel: -στο πρόσωπό μου
Ράνια: -έχεις ξανάρθει εσύ
Reuzel: -πολλές φορές αλλά δεν είχα περάσει

:bigdick:

Ξέχασα να ρωτήσω αλλά τα έκοψα για νούμερο 37-38. Της έδινα οδηγίες για το τι να κάνει και μετά και από μια πολύ μικρή συζήτηση φάνηκε πολύ πρόθυμη να με ικανοποιήσει

Μου αρνήθηκε μόνο να γλείψω τα δάχτυλά της γιατί όπως μου είχε πει στην αρχή, γαργαλιέται λίγο. Ελπίζω να ισχύει και να μη με σιχαίνεται :confused: Την επόμενη φορά θα την πιέσω με ωραίο τρόπο να με αφήσει

...

φ.jpg

Ράνια: -άμα θες πάρ΄το
Reuzel: -θα το πάρω για ενθύμιο
Ράνια: -τι θα κάνεις;;;
Reuzel: -για να σε θυμάμαι

:rose:

...

Ανεβοκατέβαζε τις πατούσες της στο πρόσωπό μου για αρκετά λεπτά και μετά της ζήτησα ποδομαλακία για να χύσω. Ευτυχώς δε με πονούσε και δεν χρειάστηκε λιπαντικό. Στην αρχή το έκανε με τις πατούσες της και στη συνέχεια μετά απο οδηγία μου για περισσότερη τριβή μπας και χύσω, άρχισε να με μαλακίζει κυρίως με τα δάχτυλα. Μάλλον πέτυχε γιατί σύντομα άρχισα να χύνω μεγάλη ποσότητα πάνω μου. Στο τέλος εξέτασα τα πόδια της μήπως έχουν πάνω τίποτα χύσια να τα γλείψω αλλά δυστυχώς φάνηκαν καθαρά :(

Reuzel: -πριν φύγεις δώσ'μου μια σφαλιάρα
Ράνια: -τι;
Reuzel:- σφαλιάρα. Δυνατή, εε;
Ράνια: -
1754176332617.png
Δεν ήταν και δυνατή
Reuzel: -εντάξει, καλή ήταν
Ράνια: -γεια σου
Reuzel: -γεια

η αλήθεια είναι θα μπορούσε και πιο δυνατά :confused:

φ.jpg
φ.jpg

Φιλάκια Ράνια :kiss-mark:
Έπος, σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες της έμπειρες σου .

Η συγγραφή μου θύμισε Gutierrez .
Δεν το λέω ειρωνικά , πολύ ωραίο , μου άρεσε αυτή η ακροβασία μεταξύ ρεαλισμού και υπερρεαλισμού , καθώς και η εναλλαγή της άχρωμος πραγματικότητας και της
Πολυ νορμαλ πραγματα μην ξενερωνεις τους φανς σου.
Εμάς από τους μεγαλύτερους εγώ ..

Φαντάζομαι βυζι σκατο και σπερμα θα γίνουν ένα !

Ελπίζω η μουσική να είναι ρουβας , αίμα δάκρυα και ιδρώτας

Πρέπει να πάρεις μια μέρα έναν μεγάλο καμβά , και να πέσεις πάνω του και να στροφάρεις , μέσα στο σκατο το σπερμα , και το ιδρώτα .

Καλλιτεχνία , τέτοιες μαλακιες ξέρεις πόσα εκατομμύρια πιάνουν σήμερα ;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.107
Πόντοι
35.948
Τι υψος στο περιπου? Τοσος ντορος ολο λεω να τσεκαρω αλλα παντα καταθετω καπου αλλου και φευγω.
Είναι μέσο προς ψηλό ύψος, σε στυλ Ταλία, αλλά με ποιο πεταχτό κώλο

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.107
Πόντοι
35.948
Η υπηρεσία είπε ότι οι Ταλία και Σελέστε έφυγαν και ίσως επιστρέψουν μήνες μετά, ωστόσο είναι καινούρια εκεί, οπότε δεν πιστεύω τίποτα μέχρι νεοτέρας...
Οι γυναίκες υπηρεσίες σε αυτό το σπίτι είναι εντελώς για τα πανηγύρια, τα βγάζουν όλα απ' το μυαλό τους.

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
970
Πόντοι
81
Είναι μέσο προς ψηλό ύψος, σε στυλ Ταλία, αλλά με ποιο πεταχτό κώλο
Η μονη Ταλια που χω δει ειναι η Μαρια λα ντελ μπαρριο αλλα αμα εχει κωλαρα η Ρανια και ειναι εκει 1.60-1.65 θα τιμηθει στα τυφλα χωρις ναυαγοαναμομη σαλονι.Κακη κινηση λες γενικα αυτο με κοπελες που δεν ξερεις ηδη να μπαινεις καρφωτος?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.107
Πόντοι
35.948
Η μονη Ταλια που χω δει ειναι η Μαρια λα ντελ μπαρριο αλλα αμα εχει κωλαρα η Ρανια και ειναι εκει 1.60-1.65 θα τιμηθει στα τυφλα χωρις ναυαγοαναμομη σαλονι.Κακη κινηση λες γενικα αυτο με κοπελες που δεν ξερεις ηδη να μπαινεις καρφωτος?
Αν δεν τη δω σαλόνι, δεν μπαίνω ποτέ

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
970
Πόντοι
81
Αν δεν τη δω σαλόνι, δεν μπαίνω ποτέ
Καλα η εμφανιση για τα γουστα ειναι ρισκο ,το θεμα ειναι αν ειναι πιο επιρρεπεις σε φολες οι τανες οταν δε σε "κερδιζουν" λαηβ στο σαλονι καθε φορα,ακομα κι αν τις εχεις ξαναγαμησει..

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Κάτι τέτοιο έχω κάνει με την βυζαρού την Κορίνα στο Φιλιππίδου. Όταν ρουφάω βυζί ή μου τον παίζουν με αυτά μπορώ να χύσω πολύ γρήγορα. Και η Κορίνα έχει κορυφαίες βυζάρες
Ετσι ακριβώς....
Συνήθως αυτο κανω οταν ειναι χαλια για τα γουστα μου που απλα με καβλωνουν μονο οι βυζαρες της.

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.074
Πόντοι
4.821
Καλα η εμφανιση για τα γουστα ειναι ρισκο ,το θεμα ειναι αν ειναι πιο επιρρεπεις σε φολες οι τανες οταν δε σε "κερδιζουν" λαηβ στο σαλονι καθε φορα,ακομα κι αν τις εχεις ξαναγαμησει..
Μα εκεί είναι η μαγεία του μπουρδελιαρη!!! Να ακούς πορνοτακουνο και να βγαίνει το μουνι έξω! Εκτός αυτού κόβεις λάσπη γιατί αν έχει ξυπνήσει με τον κωλο πάνω υπάρχει πιθανή πτώση φωλας

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Εμενα μια μερα πριν απο 15 αυγουστο με φολιασε παντως το κεφτεδακι και πεσε οριστικο ακυρο,λες και ηταν θυμα εμπορίας φεροταν τοσο fml συμπεριφορα το βλεπες στην αγενη γλωσσα του σωματος οτι δεν ηθελε να δουλεψει και οτι κανει αγγαρεια ,το μπαζο.Ναι εχω περασει καλα στο παρελθον αλλα με τετοια εμφανιση στο 20ρικο ενα φαουλ απευθειας κοκκινη για μενα.Την αλλη την ειχα παρει πριν 4 χρονια μονο πιπα και ηταν καλη αρμεχτρα αλλα δεν αφηνε πολυ μπαλαμουτι και βιαζοταν κιολας, η τσα χτυπησε στο 6-7 και με αγχωσαν στο φουλ.Οποτε δυσκολα παλι.Δεν αμφισβητω παντως πως περασες καλα αν εχουν κεφια ειναι αξιες πουτανες αμφοτερες.

Αν είσαι παρόμοιος με αυτόν που βλέπω στο avatar σου, θα τρόμαξαν οι κοπέλες και θα προσπάθησαν να σε ξεφορτωθούν το ταχύτερο δυνατόν!

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
970
Πόντοι
81
Αν είσαι παρόμοιος με αυτόν που βλέπω στο avatar σου, θα τρόμαξαν οι κοπέλες και θα προσπάθησαν να σε ξεφορτωθούν το ταχύτερο δυνατόν!
Ναι ειμαι αφροασιατης οποτε οπου διαβαζεις οτι με δεχονται,μαυρο.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
722
Πόντοι
86
Καλησπέρα στην παρέα, πέρασμα με Ιζαμπέλα Φιλιππίδου 11α την είχα ξαναπάρει στο μετάξι γωνία Πέρδικας μεγάλου Αλεξάνδρου, για το 20αρικο και ενώ δίνει κάθε τρύπα της δεν είναι vfm για εμένα. Κασέτα οι φωνουλες που βγάζει πάνω στην πράξη και για εμένα είναι αντικαυλωτικο την πήρα μουνι κωλο αλλά η κατάθεση ήρθε με φραπέ στο στόμα της. Μετά από ένα μισάωρο μπήκα με Ξένια στην Φώκαιας η οποία παρά το απλό πρόγραμμα είναι vfm γιατί το ζει και μοιάζει αληθοφανή. Τώρα είμαι μετάξι προς αναζήτηση 3ου ξεφορτωματος
Είσαι μύστης φίλε! Εύγε. Σε ποιον αριθμό είναι αυτή η Ξένια; Και σε ποια βάρδια;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Στο Μ.Α. 21 δεν την ξέρανε καν λέγανε και μήπως έχω μπερδευτεί και είναι σε άλλο σπίτι, τόσο γαμιολες και ο Τσάτσος στο ισόγειο και η άλλη στον 1⁰.
Μια και αναφέρθηκε, ξέρουμε για την Γιούλη εάν δουλεύει και που;
Πως γίνεται να μην την ξέρουν??αφού έχει περάσει τόσος κόσμος, ρε μήπως της έδωσαν το Μουνι στο χερι και λένε αυτήν να ηρεμήσει?

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
970
Πόντοι
81
Μα εκεί είναι η μαγεία του μπουρδελιαρη!!! Να ακούς πορνοτακουνο και να βγαίνει το μουνι έξω! Εκτός αυτού κόβεις λάσπη γιατί αν έχει ξυπνήσει με τον κωλο πάνω υπάρχει πιθανή πτώση φωλας
Αυτο ειναι ρε φιλε,τα μουτρα της ημερας που θα σου πουνε περνα ή φυγε αλλα κι εκει μπορει να την πατησεις.Απο την αλλη σκεψου κι ενα σαλονι γεματο με βρωμιαρηδες που ποδοπατιουνται για να φανε πρωτοι και να καθεσαι αναμονη σα τον μαλακα στο ικα για ενα πληρωμενο μαξ δεκαλεπτο γαμησι.Τα ρισκα αποδιδουν καμια φορα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom