Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (26 μέλη και 240 επισκέπτες)

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Σε λίγο θα μας λένε only Pakistan!!
Αγοραστικα εχουν μεγαλυτερη δυναμη απο τον μεσο μπουρδελιαρη.Πληρωνουν και δυο και τρεις φορες και δεν μανουριαζουν οπως εμεις αν βγει φολα η πουτανα.Προτιμουνται δυστυχως ως πελατες απο αρκετα πλεον μαγαζακια.

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Συναγωνιστές καλησπέρα, λέω να επισκεφθώ κάποιο μπουρδέλο για τρίτη φορά.Εχει κάποιος υπόψη του καμία με μεγάλα βυζιά που να έχουν γάλα,με νοιάζει το δεύτερο κυρίως!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Συναγωνιστές καλησπέρα, λέω να επισκεφθώ κάποιο μπουρδέλο για τρίτη φορά.Εχει κάποιος υπόψη του καμία με μεγάλα βυζιά που να έχουν γάλα,με νοιάζει το δεύτερο κυρίως!
32655_logo.png

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246
αδερφέ ψήνεσαι για παρτούζα; να φέρω κι εγώ τα δημητριακά μου

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
0
Να ναι καλα τα παιδια πουωενημερωνουν και μας εχουν γλυτωσει απο ποδαροδρομο κ φολες. Μολις γυρισα απο δευτερη καταδρομικη σημερα ,η διδύμου ολη κλειστη μονο δυο ανοιχτα κατω απο την αχαρνων που δεν μπηκα καν. Τι στο μπουτσο βομβα επεσε? Περασα απο φωκαιας κ φυλης στο ισογειο κ η τσατσα μου παρουσιασε μια κατερινα με πρωκτικο,νομιζα οτι ηταν η πολωνεζα αλλα ηταν μια μελαχροινη με πρωκτίκο. Κατεληξα στην αγκαλιτσα της ναταλιας φ27 β ωραιο κορμακι πατουσακια γλωσσοφιλα και εκφυλο προσωπάκι. Μετα απο ιδρωτα εχυσα τη μουναρα της και κατηφορησα για το σπιτι σκεφτομενος την αυριανη πρωινη βαρδια .καλο βραδυ μαγκες περασα ομορφα σημερα το ευχαριστηθηκα

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Μπορντελ τουρς ! Στην σημερινή βόλτα απόψε είχε ησυχία στα στενά με έλλειψη σκουρόχρωμων ταγαριών με πατίνι και πέδιλο. Ξεκινώντας από την οδό της μεγάλης ναυτιλιακής άγκυρας θέλοντας να δω την ξακουστή ροζα παμ η οποία μόλις κατέβαινε κάτω τα σκαλιά προσεκτικά μην σπάσουμε καμιά λεκάνη , μια παρουσια που στα νιάτα της πρέπει να ανέβαζε υψηλές στροφές στα ραουλα δυναμομετρησης των προγραμματιστών η οποία τώρα έχει σημεία στο σώμα πεσμένα και ωραίο τατου καρδούλας πάνω από το μουνι . Ο οίκος μεγάλος και ωραίος σαν σπίτι να νοικιάσεις και να κάνεις ένα ωραίο ανώμαλο πάρτι ! Στο στενό της Φιλιππίδου από έξω μηχανές αραγμένες λες και ήταν λέσχη sons of anarchy όπου δεν πρέπει να έχει μείνει τρύπα για σπυρωμα δλδ άμα έχεις υπομονή θα περάσεις καλά ! 59 & 61 βαθύ σκοτάδι! Φωκαίας αννουλα ελευθερη ! ωραίο πατουρι για βρώμικα γούστα μαζί με την Κατερίνα που ήταν σε δωμάτιο . Ανέβηκε σε αξίωμα η αναμπελα του Μεταξουργείου που δουλεύει πλέον στο φ66 ως αμαντα με ευδιάθετο σαλωνι . Απουσία μπιουτης (κρίμα που έχασε τα κιλά της για εμένα ) στην θέση της η Μπέκη μαζί με miss καλοπέραση ενώ κάτω Ντιάνα μπανάνα και κορίνα. Στο ρανοσπιτο η ρανια μας με τον προπονητή της ενώ 2 μύστες καλά φιλαράκια τα λέγανε στο σαλόνι όμορφα και ωραία χωρίς φωνές και αναμονή και οι 2 για τον γύρο των ουρανίων !
Μεταξύ πλευρά πάλι ησυχία καθώς απουσίαζε η ναομι με το καυλιαρικο σεπτουμ της . Ο τραβελοτσατσος με το καμένο χέρι του και λαχανί συνολακι με πλατφόρμα ωθούμενος προς τον οίκο του όπου μετά από λίγη ώρα έπαιζε σπροξιες και σφαλιαριδια με έναν Αλβανό βάζοντας τον σε δωμάτιο! Σκληρός παίχτης ! Στον οίκο που κατασκευάζει ορκ με βάρη οπλισμό η λιντα μαζί με μια άχαρη λεπτή λατίνα . Ο οικος είχε την μοναδική μυρωδιά του, χλωρίνης υγρησ υδρωτιλας και πακιστανιλας . Εδω έγινε η κατάθεση στην λιντα η οποία είναι γυρολόγος μιας και την βλέπω σε διάσπαρτα σπίτια ! Μου έβγαλε μια καυλα σαβουρογαμιας με ωραία γόβα κάτω και εσώρουχα κορδόνι άσπρα . Ευδιάθετη με εντωνη πίπα και μικρές κραυγουλες ! Εννοείται ενυσχητηκη λυπανση 15-50 για να καταλήξω σε μια απλή κατάθεση και να πίσω τον εγκέφαλο μου να κάνει ένα διάλειμμα. Φεύγοντας πηγαίνοντας προς το μπορδελομομπιλ μου ελλην μύστης με τα διάσπαρτα τατου του έκανε καμάκι σε δυο ΩΡΡΡΡΑΙΑ Ρωσιδακια έξω από το ξενοδοχείο! Καλίγραμμα με Φλοραλ καλοκαιρινό φόρεμα πασουμακια με ωραίο μανικιούρ και καυλοφατσα δλδ με λίγα λόγια καμία σχέση με τα ρωσιδακια που φέρνουν σε εμάς χωρίς σχήμα ( εγώ είμαι λατινατρης … στους φίλους μας της σοβιετικής ένωσης μπορεί να αρέσουν και να περνάνε καλά και μπράβο που ιδρώνουν την φανέλα) μπράβο και στον μυστη που αντάλλαζε και σοσιαλ ! Επιστροφή στην βάση μου με θρας μέταλ απολαμβάνοντας φαντα μπλε για αποτοξίνωση αλκοολισμού και διαφόρων στοιχείων ακούγοντας μπορις μπρεντζα και αναπολώντας ένδοξες στιγμές στριπτιζάδικου στο Μπουρνάζι ! Εύχομαι η αποψινή βραδιά να σας βρήκε όρθιους με ωραία ξεσπάσματα !

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.621
Πόντοι
216
κατέβηκαν οι φωτό της Ειρήνης από Αλκαμένους 113... τελικά μάλλον ισχύει το συνοικέσιο!
Η πουτανομανα ρωσο-ουκρανο-μολδαβια συνεχιζει να παραγει καλιγραμμα σωματα με ροζ μουνακια και κολοτρυπιδες. Καποια απο αυτα θα στελεχωσουν τους οικους των αθηνων. Λεφτα και στυση να εχουμε.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.621
Πόντοι
216
Kάποια Κάρλα (καπως ετσι) στο Φωκαιας 19 εχει καποιος άποψη? Τι λέει στο δωμάτιο?

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.105
Πόντοι
206
τι πρόγραμμα έχει αυτή τώρα που επέστρεψε? εννοώ τη Μαρία από Λεωνίδου
επίσης αυτή που λες ναι μάλλον για την ώρα έχει σταματησει
Ευχαριστώ τυπαρα μου για την απάντηση!
Έχει πρόγραμμα νορμαλ με προφυλακτικό όλα απλά εβαλε το 69 σαν εξτρα για να δικαιολόγησει το 20 μιας και είναι Μοσχαρι όρθιο μέσα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Ευχαριστώ τυπαρα μου για την απάντηση!
Έχει πρόγραμμα νορμαλ με προφυλακτικό όλα απλά εβαλε το 69 σαν εξτρα για να δικαιολόγησει το 20 μιας και είναι Μοσχαρι όρθιο μέσα.
Ναι το φοβόμουν, παλιά στο Μετάξι ήταν πολύ καλή έδινε μέχρι και κωλο. Μιλάμε στηνόταν και έτρωγε σούβλισμα αβερτα! Την είχα πάρει πάνω από 10-15φορες...Να φανταστείς μετά τις 2-3 Πρώτες φορές το χε μάθει το ποίημα και στηνόταν στα 4 για το ξεκώλιασμα μόνη της, και άντεχε πολύ γαμησι λόγω κυβικών και βογγούσε και κρατούσε και σεντόνια...Μετά όσο πήγαινε έπεφτε ως απόδοση, έκοψε το πρωκτικό, έχω τουλάχιστον δύο χρόνια να την πάρω, την έχω δει που συχνάζει κάποια πρωινά παρέα με κάνα 2 άλλες τυπισες, και Μ ένα τυπάκο καλό παιδάκι φαίνεται αλλά σαν αλογάκι της Παναγίας είναι το άμοιρο. Βασικά όταν τη βλέπω και δεν περνάω με παίρνει η ντροπή λόγω των φορών που είχα περάσει μαζί της, αλλά τα λεφτά είναι λεφτα, και αυτή για τους δικούς της λόγους δεν είναι όπως παλια

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.105
Πόντοι
206
Ναι το φοβόμουν, παλιά στο Μετάξι ήταν πολύ καλή έδινε μέχρι και κωλο. Μιλάμε στηνόταν και έτρωγε σούβλισμα αβερτα! Την είχα πάρει πάνω από 10-15φορες...Να φανταστείς μετά τις 2-3 Πρώτες φορές το χε μάθει το ποίημα και στηνόταν στα 4 για το ξεκώλιασμα μόνη της, και άντεχε πολύ γαμησι λόγω κυβικών και βογγούσε και κρατούσε και σεντόνια...Μετά όσο πήγαινε έπεφτε ως απόδοση, έκοψε το πρωκτικό, έχω τουλάχιστον δύο χρόνια να την πάρω, την έχω δει που συχνάζει κάποια πρωινά παρέα με κάνα 2 άλλες τυπισες, και Μ ένα τυπάκο καλό παιδάκι φαίνεται αλλά σαν αλογάκι της Παναγίας είναι το άμοιρο. Βασικά όταν τη βλέπω και δεν περνάω με παίρνει η ντροπή λόγω των φορών που είχα περάσει μαζί της, αλλά τα λεφτά είναι λεφτα, και αυτή για τους δικούς της λόγους δεν είναι όπως παλια
Κλαιω με το Αλογάκι της Παναγίτσας τυπε,γαμησε

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.991
Πόντοι
201
Μετά όσο πήγαινε έπεφτε ως απόδοση, έκοψε το πρωκτικό, έχω τουλάχιστον δύο χρόνια να την πάρω, την έχω δει που συχνάζει κάποια πρωινά παρέα με κάνα 2 άλλες τυπισες, και Μ ένα τυπάκο καλό παιδάκι φαίνεται αλλά σαν αλογάκι της Παναγίας είναι το άμοιρο. Βασικά όταν τη βλέπω και δεν περνάω με παίρνει η ντροπή λόγω των φορών που είχα περάσει μαζί της, αλλά τα λεφτά είναι λεφτα, και αυτή για τους δικούς της λόγους δεν είναι όπως παλια
Και η απόδοση της έπεσε αλλά το χειρότερο ήταν ότι η υγιεινή της χειροτέρεψε.
Τώρα ποιος θα την παίρνει στο εικοσάρικο και με απλό πρόγραμμα ένας θεός ξέρει.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.641
Πόντοι
6.495
Καλημέρα
Έχουμε ενημέρωση για Διδύμου
Πιο συγκεκριμένα για επιστροφή Ελένης από 8α... συμπαίκτρια της Βερονικας.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Και η απόδοση της έπεσε αλλά το χειρότερο ήταν ότι η υγιεινή της χειροτέρεψε.
Τώρα ποιος θα την παίρνει στο εικοσάρικο και με απλό πρόγραμμα ένας θεός ξέρει.
ρε φίλε πραγματικά αναρωτιέμαι, οκ η πουτανα βρέθηκε σ' ένα χώρο να κάνει μια δουλειά, καλή κακή δεν το εξετάζω, είναι όμως μια δουλειά που μπορείς να κάνεις λεφτά...Ε κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να μη βγάζουν λεφτά! Εμένα Μ έχουν μάθει να πάω στη δουλειά, να αλλάζω δουλειά κτλ για τα λεφτά ή καλύτερες συνθήκες. Αυτές δεν ξέρω πως το βλέπουν! Άσε που αν τάχα μου βρει μια πουτανα γκόμενο 8/10 φορές χαλάει...άστα να πάνε στο διάολο! :grin:

Τελευταία τροποποίηση:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
ρε φίλε πραγματικά αναρωτιέμαι, οκ η πουτανα βρέθηκε σ' ένα χώρο να κάνει μια δουλειά, καλή κακή δεν το εξετάζω, είναι όμως μια δουλειά που μπορείς να κάνεις λεφτά...Ε κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να μη βγάζουν λεφτά! Εμένα Μ έχουν μάθει να πάω στη δουλειά, να αλλάζω δουλειά κτλ για τα λεφτά ή καλύτερες συνθήκες. Αυτές δεν ξέρω πως το βλέπουν! Άσε που αν τάχα μου βρει μια πουτανα γκόμενο 8/10 φορές χαλάει...άστα να πάνε στο διάολο! :grin:
Δυστυχώς, προσπαθούν να βγάλουν το κασέρι άκοπα!
Όμως, εάν τις πετύχεις σε περίοδο που βαράνε μύγες και είναι άφραγκες μπορείς να
καταφέρεις να τις παρασύρεις σε ρομαντικές ατραπούς με το ανάλογο εξτραδάκι.
Μας το έχουν αποδείξει έγκριτα μέλη όπως ο @Gxamos @DmtrsxXx κ.ά. :hi:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Όμως, εάν τις πετύχεις σε περίοδο που βαράνε μύγες και είναι άφραγκες μπορείς να
έχεις πολύ δίκιο σ αυτό που λες, εγώ όπως ο καθένας μας θέλω να πιστεύω έχω 3-4 που Μ έχουν και τις έχω στα Ώπα Ώπα και από κει και πέρα δοκιμάζω τα μεζεδάκια της πιάτσας :wink:

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.105
Πόντοι
206
Εγώ θέλω να παρασυρω την Νεσσυ στην Λεωνιδου σε ρομαντικό 69 έχω ανάγκη αυτήν την κωλαρα πιάτο. Δεν ξέρω αν θα συμβεί.Θα ενημερώσω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom