Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (30 μέλη και 226 επισκέπτες)

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
284
Πόντοι
21
Καλημέρα στη παρέα!

Στην πρωινή μου βόλτα διαπίστωσα νέα άφιξη σήμερα στο Βέργας 3. Πρόκειται για ρωσόφωνη, γύρω στα 35 την κόβω, με κάποια παραπανήσια κιλά ονόματι Τζένη. Δεν την έχω δει κάπου αλλου, η υπηρεσία μου είπε πως είναι καινούρια στη δουλειά.

Τελευταία τροποποίηση:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.585
Πόντοι
20.705
Πρωινή:
Φιλιππίδου κάτω Βαλέρια και Ναταλί
Φωκαίας 27 πάνω Τάλια και Αντρεα
Φωκαίας 27 ημιυπόγειο Λούνα και Σελέστ ή Σιλέτσε την έλεγε η τσατσά (δεν ξέρω αν είναι αυτή που έχει τις κριτικές, αλλά δεν είχε άφρο μαλλί. ). Όμορφη πάντως

ANTIMETPO

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
12
Πόντοι
0
σφηνάκι live επιγραμματικα

Φυλής 105 αριστερά Αλεξάνδρα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105 δεξιά κλειστο.

Φυλής 109α Χριστίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Άννα και Βικτώρια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
παρτούζα όταν λες; δηλαδή πως παίρνει τους 2 άντρες; μουνί κώλο συγχρόνως ή στόμα μουνί;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Καλημέρα φιλαράκι, κανένα πρόβλημα με αυτό, ενημέρωσε με ποια ειναι η αμοιβή σου και θα το κανονίσουμε το συντομότερο δυνατό. Το άτομο αυτό ειναι πολύ σημαντικό για εμένα και θα ηθελα να της μιλησω εστω για μια τελευταια φορα. Οχι, δε θα παριστανω τον ανωμαλο οπως εγραψαν καποια αλλα μελη ουτε θα περιμενω να φαω ξυλο κτλπ. Ενταξει ειπαμε δεν ειμαι τοσο απελπισμενος, απλα θα ηθελα να της μιλησω για μια τελευταια φορα. Τα πραγματα ειχαν τελειωσει καπως αδοξα για εμας τους 2 και τουλαχιστον θα ηθελα να ακουσω την μερια της. Σε παρακαλω πες μου ποιο ειναι το επομενο βημα. Ευχαριστω πολυ.
titanic night GIF

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Καλημέρα φιλαράκι, κανένα πρόβλημα με αυτό, ενημέρωσε με ποια ειναι η αμοιβή σου και θα το κανονίσουμε το συντομότερο δυνατό. Το άτομο αυτό ειναι πολύ σημαντικό για εμένα και θα ηθελα να της μιλησω εστω για μια τελευταια φορα. Οχι, δε θα παριστανω τον ανωμαλο οπως εγραψαν καποια αλλα μελη ουτε θα περιμενω να φαω ξυλο κτλπ. Ενταξει ειπαμε δεν ειμαι τοσο απελπισμενος, απλα θα ηθελα να της μιλησω για μια τελευταια φορα. Τα πραγματα ειχαν τελειωσει καπως αδοξα για εμας τους 2 και τουλαχιστον θα ηθελα να ακουσω την μερια της. Σε παρακαλω πες μου ποιο ειναι το επομενο βημα. Ευχαριστω πολυ.

Εγω σα Γλομπεαρχης που είμαι εχω το δεύτερο τηλέφωνό της το Πακιστανικό που κλείνει κανα ραντεβού που και που και δίνει και κώλο.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Η Αννούλα στο Χωμάτινο 11 κάνει ελεύθερο στοματικό και στις μαύρες ψωλές;
Ναι.Κανει ελευθερο σε ολες τις ψωλες.Και εκεινες 20αρικα δινουν καο το πιο πιθανο πιο συχνα απο εμας.

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Παιδες θυμηθηκα τωρα μια ατακα που μου ειπε η τσατσα στο Ιασωνος 44 λιγο πριν μπω με την Λατινα Βανεσσα πριν κανα δυο μερες περιπου (θα ανεβει κριτικη)....την ρωταω εαν μιλαει αγγλικα η κοπελα και τι μου απανταει : "Tι να τα κανεις τα Αγγλικα? Δεν μιλαει Αγγλικα αλλα μιλαει την γλωσσα του ερωτα! Αυτο δεν σου αρκει?" χαχαχαχαχα μη χεσω.....
Εδώ εμένα μια φορά η τσατσα στο 59 κάτω ρωτάω τι πρόγραμμα κάνει η κοπέλα και απαντάει απλό «στον έρωτα δεν θες πολλά πράγματα» άκου εδώ απάντηση φίλε

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Εγώ θα της έλεγα "στο έρωτα ναι, εδώ όμως κάνουμε σεξ και έχουμε απαιτήσεις!"
εγώ παλι θα λεγα στην κάθε υπηρεσία και στον κάθε κρεατέμπορα (ευγενικα η τσατσά και ο νταβας) : Αφήστε τις φόλες και φέρτε μόνο ψώλες μπας και γίνει δουλειά! Πλέον κόσμο έχουν οι εκκλησίες 7 η ώρα το πρωί παρά οι μπουρδελόδρομοι σε prime time

ααα επίσης...ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ με τα κωλοτραγουδα στα μπουρδέλα. Ένταση στο φουλ βαριές κακόηχες γλώσσες σαν από σκυλαδικο Εθνικής και τελειωμένα χωριάτικα πανηγύρια. Γυφταρια, ου στου διάλου γίδια! ( το πα με προφορά)

Τελευταία τροποποίηση:

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
εγώ παλι θα λεγα στην κάθε υπηρεσία και στον κάθε κρεατέμπορα (ευγενικα η τσατσά και ο νταβας) : Αφήστε τις φόλες και φέρτε μόνο ψώλες μπας και γίνει δουλειά! Πλέον κόσμο έχουν οι εκκλησίες 7 η ώρα το πρωί παρά οι μπουρδελόδρομοι σε prime time

ααα επίσης...ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ με τα κωλοτραγουδα στα μπουρδέλα. Ένταση στο φουλ βαριές κακόηχες γλώσσες σαν από σκυλαδικο Εθνικής και τελειωμένα χωριάτικα πανηγύρια. Γυφταρια, ου στου διάλου γίδια! ( το πα με προφορά)
Θεία Αννα από Κολωνου ότι χειρότερο σε μουσική από το κωλοηχιακι στα ρωσικά

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
να πάει η άλλη να σου πάρει πίπα ή να την γαμας και ως μουσική επένδυση να ναι όλα τα σιφσαροτραγουδα, τα ρουμανοπανυγηριωτικα όλα κατάλληλα για να κάνεις μαϊμού να χορεψει

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
να πάει η άλλη να σου πάρει πίπα ή να την γαμας και ως μουσική επένδυση να ναι όλα τα σιφσαροτραγουδα, τα ρουμανοπανυγηριωτικα όλα κατάλληλα για να κάνεις μαϊμού να χορεψει

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
874
Πόντοι
361
καλα ειστε μαλακες; γυρισε η Αννα και δν ειπατε τπτ;

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
874
Πόντοι
361
κατέβηκαν οι φωτό της Ειρήνης από Αλκαμένους 113... τελικά μάλλον ισχύει το συνοικέσιο!
μπραβο στο κοριτσι. ελπιζω να ειναι σοβαρος και να προχωρησουν μαζι. Αλλιως αλλη μια ιστορια που την τρελανε εφυγε αυτη σταματησε και ηρεμησε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom