GiatrosRossi
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Like
- 160
- Πόντοι
- 0
Παιδιά αύριο 1η 2η βάρδια για τι προτείνετε;
Είναι γυναικάρα, πήγα να περάσω σημερα αλλα είχε κλεισμένα όλα τα δωμάτια, θα περίμενα μόνο ένα αλλα όταν κατάλαβα ότι μεσα ηταν πακιστανια ξενερωσα και έφυγα με την τσατσά να μου φωνάζει, κάτσε.
Δεν έχω πολυ όρεξη να γράψω τώρα, πέρασα με 4 σημερα ... δύσκολα τα πράγματα.αυτο το μαγζα
Αυτά τα μαγαζιά ήταν τα καλύτερα κ έχουν γίνει στέκια Πακιστανών!! Κρίμα!!!Οι περισσότερες πουτάνες που πάνε με μαύρους και πακιστανούς καυλώνουν με την σκέψη της μαύρης πούτσας μέσα τους. Δυστυχώς για αυτές , κάποια στιγμή κολλάνε από αυτούς αθεράπευτες δερματικές παθήσεις που γεμίζουν το πρόσωπό τους σπειριά πριν το καταστρέψουν τελικά εντελώς! Το έχω δει σε νεαρή πουτάνα που πήγαινε επί χρόνια με πακιστανούς και μου το επιβεβαίωσε κσι φίλη μου δερματολόγος που είναι διευθύντρια στο Συγγρού.
Μπα πλέον έχει γίνει το χρήμα τόσος μεγάλος στόχος και lifestyle που το κάνουν με άνεση απλά κάνουν αρκετά διαλείμματα η αλλάζουν οίκους /χώρες γιατί πρόκειται για μια "δουλειά" που σε φουσκώνει ψυχολογικάΚαμιά γυναίκα δεν εργάζεται επί πολλά χρόνια ως πόρνη μόνο από οικονομική ανάγκη. Αν δεν μεθάει ή δεν παίρνει ναρκωτικά τότε δεν μπορεί να εργαστεί ως πόρνη αν δεν είναι στην πραγματικότητα νυμφομανής.
Μύστη μου μετά το χθεσινό για μένα τέλος του Μετάξι. Μόνο σε 3-4 κορίτσια που τα γνωρίζω και ξέρω ότι θα περάσω καλά. Ούτε τσακωμοί, ούτε τίποτα. Αποχή από τις πουτάνες που στην πατρίδα τους τις γαμάνε για μισό δολάριο και από τυρόγαλα τσάτσους σαν τον τάπα τον χθεσινό. Αυτό που κάνουν με το υποτιθέμενο δεκάλεπτο έχει καταντήσει γελοίο.Καλά του έκανες του κοντοκαριόληΕίναι μεγάλο αρχίδι, έχω τσακωθεί κ εγώ μαζί του...
Μη μασάς μύστη μου!Μύστη μου μετά το χθεσινό για μένα τέλος του Μετάξι. Μόνο σε 3-4 κορίτσια που τα γνωρίζω και ξέρω ότι θα περάσω καλά. Ούτε τσακωμοί, ούτε τίποτα. Αποχή από τις πουτάνες που στην πατρίδα τους τις γαμάνε για μισό δολάριο και από τυρόγαλα τσάτσους σαν τον τάπα τον χθεσινό. Αυτό που κάνουν με το υποτιθέμενο δεκάλεπτο έχει καταντήσει γελοίο.
Είναι ξεκάθαρη κλεψιά. Στέλνουν μέσα την τύπισσα και στα 5 λεπτά την φωνάζει και αυτή εξαφανίζεται. Σου λένε μικρό ποσό είναι το δεκάρικο δεν θα κάνει κανένας φασαρία. Του λένε και την κλασική μαλακία ήσουν 10 λεπτά μέσα και όλα καλά, λες και εμείς δεν έχουμε ρολόγια. Αφού λοιπόν σε κλέβουν ξεκάθαρα και δεν σε αφήνουν να γαμήσεις όπως συμφώνησες θα είμαι μαλάκας να ξαναπατήσω. Ας κάτσουν με τους Πακιστανούς.
Εγώ μόνο Φυλής και πέριξ από σήμερα.
Grand success!!!Καλημέρα Παίδες!!!
Όταν μένεις 350 μ μακριά από το καλύτερο τσιμπούκλάδικο της Αθήνας, Άγκυρας 9, και βλέπεις στο προγραμμα η Αναστασια...
Καφεδάκι και ετοιμαζεσαι να κεράσεις πρωινό...
Δε σας το χω πει όσοι διαβάζετε, όταν γράφετε καλή κριτική από Μετάξι σχεδόν σας φτύνω να μην σας βασκανω, ζηλεύω, το θεωρώ σκέτο τζόγο το γαμησι στο Μετάξι. Αν πας στοχευμένα σε 3-4 μετά από λίγο χαλάει γιατί είναι σα να ναι πια γκόμενες/γυναίκες και εκεί παίζει ή να ξενερώσεις εσύ ή πιο πιθανό να σε πετάξουν έξω αυτές. Το rotation στο Μετάξι είναι σίγουρη χασούρα! Εγώ το χω πει...θέλουν πουτσα και ξύλο, ακόμα και βόλτες που πάμε να πάμε 3-4 άτομα να δω αν θέλουν κλεψιές και νταηλίκια. Οκ βέβαια τα λέει αυτά κάποιος που μεγάλωσε διαβάζοντας Αδόλφο, Μακιαβέλι, Μάρκο Αυρίλιο, Λένιν, Μπιν Λάντεν, Ρωμαϊκό δίκαιο και που ασκείται πάνω από 20 χρόνια!Μύστη μου μετά το χθεσινό για μένα τέλος του Μετάξι. Μόνο σε 3-4 κορίτσια που τα γνωρίζω και ξέρω ότι θα περάσω καλά. Ούτε τσακωμοί, ούτε τίποτα. Αποχή από τις πουτάνες που στην πατρίδα τους τις γαμάνε για μισό δολάριο και από τυρόγαλα τσάτσους σαν τον τάπα τον χθεσινό. Αυτό που κάνουν με το υποτιθέμενο δεκάλεπτο έχει καταντήσει γελοίο.
Είναι ξεκάθαρη κλεψιά. Στέλνουν μέσα την τύπισσα και στα 5 λεπτά την φωνάζει και αυτή εξαφανίζεται. Σου λένε μικρό ποσό είναι το δεκάρικο δεν θα κάνει κανένας φασαρία. Του λένε και την κλασική μαλακία ήσουν 10 λεπτά μέσα και όλα καλά, λες και εμείς δεν έχουμε ρολόγια. Αφού λοιπόν σε κλέβουν ξεκάθαρα και δεν σε αφήνουν να γαμήσεις όπως συμφώνησες θα είμαι μαλάκας να ξαναπατήσω. Ας κάτσουν με τους Πακιστανούς.
Εγώ μόνο Φυλής και πέριξ από σήμερα.
Έτσι όπως τα λες είναι τα πράγματα. Από την άλλη όμως θέλω να περάσω καλά άλλωστε γι αυτο πάω. Οπότε ούτε τσαμπουκάδες θέλω ακόμα κι αν είμαι εγώ ο κερδισμένος. Ο χθεσινός τσάτσος ηταν για ένα χαστουκι μόνο όχι για δεύτερο. Το κατάλαβε και μαζεύτηκε στην καρέκλα του χωρίς να με κοιτάζει, οταν του είπα θα φας καμία και θε κοντύνω.Δε σας το χω πει όσοι διαβάζετε, όταν γράφετε καλή κριτική από Μετάξι σχεδόν σας φτύνω να μην σας βασκανω, ζηλεύω, το θεωρώ σκέτο τζόγο το γαμησι στο Μετάξι. Αν πας στοχευμένα σε 3-4 μετά από λίγο χαλάει γιατί είναι σα να ναι πια γκόμενες/γυναίκες και εκεί παίζει ή να ξενερώσεις εσύ ή πιο πιθανό να σε πετάξουν έξω αυτές. Το rotation στο Μετάξι είναι σίγουρη χασούρα! Εγώ το χω πει...θέλουν πουτσα και ξύλο, ακόμα και βόλτες που πάμε να πάμε 3-4 άτομα να δω αν θέλουν κλεψιές και νταηλίκια. Οκ βέβαια τα λέει αυτά κάποιος που μεγάλωσε διαβάζοντας Αδόλφο, Μακιαβέλι, Μάρκο Αυρίλιο, Λένιν, Μπιν Λάντεν, Ρωμαϊκό δίκαιο και που ασκείται πάνω από 20 χρόνια!![]()
Έγραψες πάλι. Μόνο μια ενημέρωση από εξωτερικό σου λείπει. Βάλτο κατά νου για το μέλλοντώρα live από σπιτάκια στο Βόλο
καλησπέρα μύστες μου ,τελευταία μέρα διακοπών και λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα μια ενημέρωση από τα σπιτάκια του Βόλου.
Μενανδρου 6 Αφροδίτη, ξανθιά νταρντανα μιλφογκιλφ τραβελι(εγχειρισμένη)με 3αρια σιλικονατα βυζία,απλό στα 30 ,με ελεύθερο στοματικό χυσιμο όπου θέλεις ,μουνακι κωλαράκι στα 50 ,και στα 70 όλα συν αυταρχικό.
Μωυσεως 3α Τανια ,ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ και η υπηρεσία είπε ότι αν μου αρέσει κ θέλω να περάσω θα μου πει και τα υπόλοιπα προγράμματα.
Μπορελ 1 μια μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματακια 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ, ελεύθερο στοματικό και μασαζάκι στα 50 ευρώ.
Σόλωνος 15 Νταρια, μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα, 3αρι σύν βυζί, πειραγμένα χείλη σα ροφός. ...πάρα πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ, ελεύθερο στοματικό και 69 στα 50 ,μια ώρα 100 ευρώ.
Χατζηαργυρη 15α Αμαλία μελαχρινή μελαμψη με μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα προς το νταρντανε με 2αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα στα 40 ευρώ, στα 50 ευρώ συν 69 ή μασαζάκι ή ποδολαγνεια, στα 100 ευρώ όλα τα παραπάνω για μισή ώρα.
Και εγώ όταν πήγα μόνο Τζούλια ανακοίνωσαν, ίσως η Ιζα είχε πολλούς αναμονή.απόγευμα πήγα εγώ Ιζαμπέλα γιοκ, έχει και άλλες ενημερώσεις για απόγευμα με την Ιζαμπελλα να μην αναγράφεται, οκ δεν ξέρω ίσως να έχασα κάποια ενημέρωση ή απλά να ειμαι κακότροπος. Συγνώμη άνθρωπος είμαι και γω. Ποιος άλλος έχει πάει Φιλιππίδου σήμερα να πει για Ιζα?
Μιχαέλα = ξαδέρφη Κορινας = ξέρει τα κόλπα, αν έχει όρεξη περνάς οκ αλλιώς ειναι ξεπέτα.Μετα από μια έξοχη μπαναρα με μπουρμπουλήθρες ωρα να
γράψω τα σημερινά νεα από το μέτωπο...
Έσκασα αργα αλλά βρήκα ακρη....
Φιλιππίδου ισόγειο Ιζαμπελα και Τζούλια πλαστικά Λατινακια μέσα στην καυλα..
Μπήκα Ιζαμπελα...
Άψογη απλα..
Στα όλα της όμως..
Θα ακολουθήσει κριτική...
Περιπλανήθηκα λίγο στα κατουρημενα στενά και αποφάσισα για καλο στράγγισμα
άλλη μια πουτσουλα να την ρίξω...
Φιλιππίδου όροφος στο μπαράκι..
Μιχαέλα ψιλη στυλιαρι με ικανοποιητικο στήθος..
Πιθανόν Σοβιετικής προελεύσεως...
Κουβάς το εικοσάρικο...
Το έκαψα..
Βιαζόταν, ψιλοατσαλη στην πιπα όπως και να εχει της είπα αστο άλλη φορα...
Καληνυχτιστήκαμε και πουλο...
Δεν μου καθόταν να γυρίσω στο λημέρι μου όμως...
Μετα από σύντομη περιπλάνηση Φώκαιας 13 στα σκαλιά επάνω...
Αλισα...
Καζακστανή? η Λατινα? ιδού η απορία...
Ψιλοβαριεστημενο σαλοναρισμα αλλά εντός αποδείχτηκε διαμαντάκι με παρα πολύ υπομονή...
Εύγε και εδώ θα γράψω κριτική...
Πρωί εκανα βουτιές Κερατεα και μεσημέρι φαγηταρες σε καφενείο φωτιά στην Ηλιούπολη...
Η βραδια έκλεισε ερωτικά όπως έπρεπε...
Αύριο άλλη μερα...
Την καληνύχτα μου συναγωνιστές...
![]()
Λες με κάνα παραπάνω μαρούλι να δίνει σουφραδελι η Μιμή/Στέφανυ/Τζούλια? πω πω καύλωσα που το σκέφτηκα.Και εγώ όταν πήγα μόνο Τζούλια ανακοίνωσαν, ίσως η Ιζα είχε πολλούς αναμονή.
Μιχαέλα = ξαδέρφη Κορινας = ξέρει τα κόλπα, αν έχει όρεξη περνάς οκ αλλιώς ειναι ξεπέτα.
Αλισα , αν λες αυτή με τα ωραία 2,5αρια+ βυζια και λίγα παραπανω κιλά, ειναι Βενεζολανα , κάνει επιθετικό σαλόνι μαζι με Μόνικα.
Εγώ χθες πήρα Μονικα Φωκ13, πολυ καυλα στο σαλόνι και μέσα ξεκίνησε πολυ καλα , ωραία πιπα και δεκτική σε όλα ΑΛΛΑ το χάλασε στα 4 , δεν καθόταν να τον φάει καλα σε σημείο που ξενερωσα και τελείωσε ο χρόνος όχι εγω.
Καπάκια πήρα την ρουμανογυφτισα στο Φωκ 19, ξεχνάω το ονομα της , Κάρλα? Κάρμεν? 1η φορά, καλα πήγε, βρήκα το σημείο της ειχα και καύλες από πριν που δεν τελείωσα και έπαιξε λίγο τζέρτζελο, θετικό πρόσημα.
Κάνα 30' αργότερα, πέτυχα ένα φοβερό για τα γούστα μου Λατίνι πορνοσταρικό, στο Φωκ25 πάνω.
Σανέλ, τούμπανο κώλος και πρόσωπο πολυ όμορφο, εννοείται πέρασα, μέσα δεν ειναι καλή, η πίπα της τρώγεται αλλα δεν αφήνει ούτε σταγόνα γλύψιμο, σε τιποτα, φοβερό δέρμα και ο κώλος ειπα, ειναι τέλειος , μου έφτασε για τελειώσω στα 4 με το ζόρι και την ψυχή στο στόμα, time time time baby.
Αξίζει μόνο να κάψεις ένα παράβολο να θαυμάσεις κώλο στα 4.
Μετά από λίγο , καθώς ειχα ακομα διαθεση, πήρα και Εμμυ μαυρούλα Φ74 υπογα, της χρωσταγα ένα, έκατσα πάνω από 15' μέσα καθώς αργούσα να τελειώσω , χωρις γκρίνια και με υπομονή, κατέληξα να την έχω καβαλήσει σαν σκυλί και αυτή να μην λέει τιποτα, μπράβο της .
Ατυχησα που δε την ειδα με κατεβασμενο σουτιεν αλλα η Ναομι ειναι ωραια γκομενα απο κοντα τελικα.Απλα δεν εχιε τον κωλο των μαυρων κοριτσιων,εμενα δε με χαλασε,ουτε χοτνρη ουτε τιποταΜεγάλου Αλεξάνδρου 25 μόλις γάμησα την Ναόμι. Ωραίο μουνάκι σταθερή αξία για μένα! Ωραία και τα καινούργια βυζάκια της που τα εγκαινίασα με μπόλικο σπέρμα!
15€ απλό πρόγραμμα, 20€ ελεύθερη πίπα τελειωτικό στο στήθος.
![]()
![]()
Πριν τον 15Αυγουστο που ήμουν Γαλλία δεν είχε μπουρδελακια, αλλιώς θα έγραφα χαχαχαχαχαχαχααχαΈγραψες πάλι. Μόνο μια ενημέρωση από εξωτερικό σου λείπει. Βάλτο κατά νου για το μέλλον
Ωραίος μύστη..Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 μόλις γάμησα την Ναόμι. Ωραίο μουνάκι σταθερή αξία για μένα! Ωραία και τα καινούργια βυζάκια της που τα εγκαινίασα με μπόλικο σπέρμα!
15€ απλό πρόγραμμα, 20€ ελεύθερη πίπα τελειωτικό στο στήθος.
![]()
![]()
τα χουμε αναφέρει ήδηπέρασα με Νάντια στο Φώκαιας 25, ξανθό σκινι πιπινι από ρουμανια, όμως άχαρη , άβουλη , ατεχνη πίπα , δεν στήνεται καλά σε καμία στάση, καμία σεξουαλικότητα...