Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (27 μέλη και 198 επισκέπτες)

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Χθες λίγο μετά τις 23:00 κατάθεση σε Ίντζι (ή Έντζι, δεν ξέρω εγώ Ίντζι το ακούω). Είναι στανταράκι για σίγουρη απόλαυση εδώ και πάνω από 6μηνο, έχουμε καλή χημεία και περνάμε καλά. Τρελιάρα κι έχει όρεξη για σεξ, σε απλό πρόγραμμα μόνο δυστυχώς. Αλλά ρε μάγκες, μου το πε η κοπελιά κι είπα να το ρωτήσω, ήταν ένας τύπος χθες από τις 14:00 εκεί πέρα που ξεκίνησε τη βάρδιά της και δεν έλεγε να φύγει ακόμη και στις 23:30 που έφευγα εγώ. Οπότε είχε πρακτικά μόνο ένα διαθέσιμο δωμάτιο και στο άλλο καθόταν αυτός ο τύπος, που την έπαιρνε κάθε 2ο δωμάτιο για 10-20 λεπτά. Το κουλό δεν είναι μόνο πόσες ώρες κάθισε, αλλά το ότι καθόταν και μιλούσε απλά χωρίς να κάνει σεξ, μιλούσε για τις γκόμενές του λέει και τις ερωτικές του περιπέτειες. Και σας ερωτώ κύριοι, είναι κάποιος συνάδελφος από εδώ μέσα; Δεν κρίνω βέβαια, έχω απλά περιέργεια να μάθω τι βίτσιο είναι αυτό. Δε λέω, καλή η Ίντζι, αλλά αν ήταν να κάθομαι να μιλάω απλά σε μια γυμνή τύπισσα δεν ξέρω αν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Γαμάτο τυπάκι μεν, έχω κάνει πιο ωραίες κουβέντες με άλλες κοπέλες του χώρου δε. Με πρόχειρους υπολογισμούς αν την έπαιρνε 20 λεπτά κάθε ώρα, και κάθισε 10 ώρες, είναι 400€. Ίσως υπερβάλλω, ίσως να έκανε διαλείμματα δε ξέρω, αλλά για μπουρδέλο στη Φυλής δεν αξίζει κατ'εμέ… 40€ την ώρα βρίσκεις και ψυχολόγο να σε ακούει…
Μήπως ήταν κοκακιας?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Νομίζω ότι είναι Βουλγάρα, αν και δεν έχω δει διαβατήριο.
Πουλάει παραμύθι ότι κατάγεται από υπαρκτό μέρος της Τσεχίας,
αλλά οι μύστες δεν μασάμε ταραμά. :rockon:

Μιας που πιάσαμε την κουβέντα για καταγωγές, η γνωστή Άννα-Ιλόνα είχε Μολδαβικό διαβατήριο.
Παρόλα αυτά δήλωνε καταγωγή από Ρωσσία... :2funny::jerking:
σε επιβεβαιώνω και εγώ, για Βουλγάρα την κάνω την Μπάρμπορα, δεν την έχω ρωτήσει face to face για να μη χαλάστεί, μα το επίθετο της είναι Βουλγαρικό! Είμαι σχεδόν βέβαιος. Επίσης στο άλλο που έχεις δίκιο...ελάχιστες από τις εκδιδόμενες στην Ελλάδα είναι Ρωσίδες, κυρίως είναι Μολδαβές, βασικά σ' εμάς η Μολδαβία εξάγει πουτάνες! Και αν διαβάσεις για Μολδαβία/Μολδαβούς/Μολδαβές...πλέμπα, ευτυχώς για αυτές υπάρχει το Μετάξι!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
σε επιβεβαιώνω και εγώ, για Βουλγάρα την κάνω την Μπάρμπορα, δεν την έχω ρωτήσει face to face για να μη χαλάστεί, μα το επίθετο της είναι Βουλγαρικό! Είμαι σχεδόν βέβαιος.
Η Μπάρμπορα είναι Βουλγάρα βουκόλα και γι' αυτό δίνει και κώλο!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Η Μπάρμπορα είναι Βουλγάρα βουκόλα και γι' αυτό δίνει και κώλο!
Θα σας πω κάτι...μου μίλησε η Μπάρμπορα viber ότι διάβασε αυτό που έγραψα και ότι στενοχωρήθηκε. Δεν θα πω πολλά, η κοπέλα είναι Τσέχα όχι Βουλγάρα, επίσης δεν το γράφω επειδή διαβάζει...τη θεωρώ καλόκαρδη, μαγκάκι, είναι ευχής έργον να έχει η πιάτσα γυναίκες σαν τη Μπάρμπορα, καθαρές, φοβερές υπηρεσίες, επικοινωνιακές, και πάλι συγνώμη καλή μου αν σε στενοχώρησα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.485
Πόντοι
47.170
Θα σας πω κάτι...μου μίλησε η Μπάρμπορα viber ότι διάβασε αυτό που έγραψα και ότι στενοχωρήθηκε. Δεν θα πω πολλά, η κοπέλα είναι Τσέχα όχι Βουλγάρα, επίσης δεν το γράφω επειδή διαβάζει...τη θεωρώ καλόκαρδη, μαγκάκι, είναι ευχής έργον να έχει η πιάτσα γυναίκες σαν τη Μπάρμπορα, καθαρές, φοβερές υπηρεσίες, επικοινωνιακές, και πάλι συγνώμη καλή μου αν σε στενοχώρησα.
Τα λέμε χρόνια ότι είναι Τσέχα και άλλοι έλεγαν ότι αν είναι Τσέχα αυτοί είναι εξωγήινοι....και το λέμε άτομα που ξέρουν όχι που υποθέτουν,το καλύτερο παιδί είναι η Μπαρμπορα,καλό βράδυ

sweeper

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
204
Πόντοι
0
Τα λέμε χρόνια ότι είναι Τσέχα και άλλοι έλεγαν ότι αν είναι Τσέχα αυτοί είναι εξωγήινοι....και το λέμε άτομα που ξέρουν όχι που υποθέτουν,το καλύτερο παιδί είναι η Μπαρμπορα,καλό βράδυ

Η Μπάρμπορα ειναι Αλβανιδα 100%.
Τις προάλλες που με πήρε με στραπόν με έβριζε στα Αλβανικά.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
εγώ ούτε τα χρόνια σου έχω ούτε τόσο σαν εσένα κυκλοφορώ, και προφανώς δεν έχω τόση πρόσβαση στα ενδότερα, πλέον δεν θέλω κιολας. Το επίθετο αυτό το έχουν και πολλές Βουλγάρες, εγώ αυτό είπα, οκ δεν τη βρισαμε κιόλας, είπαμε μια αστοχια. Ναι είναι μια πραγματικά καλή γυναίκα, καλό βράδυ και σε σένα.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.485
Πόντοι
47.170
Η Μπάρμπορα ειναι Αλβανιδα 100%.
Τις προάλλες που με πήρε με στραπόν με έβριζε στα Αλβανικά.
Άμα σε βρίσω και γω στα αλβανικά είμαι Αλβανός?επίσης μη παραβλεπεις ότι οι κοπέλες του χώρου γνωρίζουν αλβανικά μίας και οι περισσότερες για να μη πω όλες είχαν γκομενο ή αφεντικό Αλβανό

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.056
Πόντοι
441
Πέρασα πριν λίγο από τα σπιτάκια,μπήκα σε ορισμένα,πιο χάλια δε γίνεται,πήγα για την αδύνατη Μαρούλα στο φυλής 59,κλειστό,πήγα μπας κ πετύχω Φιλιππίδου Ραφαέλα να δω πως είναι,αρχιδια,πήγα Φώκαιας 7 υπόγειο να δω Αντζυ ,πως λέγεται κλειστό,ακόμα κ το Φώκαιας 25πανω ήταν κλειστό ,ας επερνα πάλι Λιντα,κ μόνο για την εμφάνιση,ξενέρωσα κ έφυγα,πάω για σουβλάκια κ μπύρα καλό βράδυ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Τζον Σταμος σε οιστρο, εχει ξεφυγει τελειως :tooth:
Οι κολομπαραδες να πατε να το σενιαρετε το παιδι γιατι θα βιασει (με τον κωλο) κανεναν συναγωνιστη και θα τους δουμε στις ειδησεις :coffee:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
Μιας που πιάσαμε την κουβέντα για καταγωγές, η γνωστή Άννα-Ιλόνα είχε Μολδαβικό διαβατήριο.
Παρόλα αυτά δήλωνε καταγωγή από Ρωσσία... :2funny::jerking:
Εμένα, πάντοτε Μολδαβή μου εμφανιζόταν μύστη μου η Άννα-Ιλόνα κ μου έλεγε κ πράγματα για τη χώρα της.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Άμα σε βρίσω και γω στα αλβανικά είμαι Αλβανός?επίσης μη παραβλεπεις ότι οι κοπέλες του χώρου γνωρίζουν αλβανικά μίας και οι περισσότερες για να μη πω όλες είχαν γκομενο ή αφεντικό Αλβανό
Όλοι αυθόρμητα βρίζουν στην μητρική τους γλώσσα και μερικές φορές στην τοπική όταν είναι ξένοι αλλά ποτέ σε τρίτη γλώσσα!

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Ξέρεις κάποιος αν η Κωνσταντίνα από βέργας κάνει έξτρα στο δωμάτιο ή ρανια από τα ουράνια ; Όποιος πλζ ινμποξ

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.358
Πόντοι
19.236
Παιδες πριν κανα 2ωρο περιπου κατα τις 22:00 μου εριξε μια ατακα η Ροζα στο Κολωνου 32α ισογειο που θελω να την μοιραστω μαζι σας...Με την συγκεκριμενη παω περιπου 1-2 φορες την εβδομαδα...επισης την πετυχαινω και αρκετες φορες χωρις να το θελω περιξ των μπουρδελων οταν εχει σχολασει και απλα της λεω ενα γεια....Μπαινει λοιπον στο δωματιο και ακολουθει ο εξης διαλογος:

Ροζα: τι γινεται με σενα καθε μερα μπουρδελα εισαι? ολο σε βλεπω καθε μερα βολτα στα μπουδελα...

εγω: Eεε σχεδον καθε μερα ναι...τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα....

Ροζα: Πολυ σεξ κανεις εσυ...

Εγω: Eεεε προσπαθω κουκλα μου τι να κανω....εσυ παντως γενικα σιγουρα κανεις περισσοτερο σεξ απο μενα....

Ροζα: NAI ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΕΞ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.... (αυτη ειναι η ατακα που λεγαμε)

Εγω: Μμμμμμ οκ ναι κοριτσι μου εχεις δικιο....ελα τωρα παμε να ξεκινησουμε γιατι περναει και η ωρα....

Που εισαι ρε Ξεκλειδωτη να της κανεις μια επισκεψη χαχαχα.....δεν μπορω χαχαχαχα

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...

Biold

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2019
Like
17
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά. Θέλω την βοήθεια σας. Θα είμαι σήμερα Αθήνα για μια δουλειά μπορεί να μου πει κάποιος που θα βρω ναι gilf 60+ (χοντρούλα) για το απογυεμα ; Κάπου να έχει στανταρ όμως .. δεν είναι από Αθήνα και δεν τα ξέρω τα κόλπα .. τιμή δεν με ενδιαφέρει αρκεί να γουστάρει αυτό που κάνει ..αααα και ακαποτη πίπα αν ξέρετε

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Μιας και μιλάτε μέσω Viber, στείλε χαιρετισμούς από εμένα (παλιό φίλο και συνάδελφο του Μαύρου Θανάτου). :kiss-mark:

Επίσης, εάν θέλει να δηλώσει κάτι, ας γραφτεί στο σάη. Τέτοιες κοπέλες τις θέλουμε πάντα στην παρέα μας...:grouphug:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Εμένα, πάντοτε Μολδαβή μου εμφανιζόταν μύστη μου η Άννα-Ιλόνα κ μου έλεγε κ πράγματα για τη χώρα της.
Εσύ είσαι εξαίρεση, μύστη! Λογικά θα σου έδινε και κώλο εκτός προγράμματος. :zfuck:

Φαντάζομαι ότι πέρα από τη Μολδαβία, θα σου αποκάλυψε πληροφορίες για τις τραπεζικές καταθέσεις της στην Κύπρο. :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom