Χθες λίγο μετά τις 23:00 κατάθεση σε Ίντζι (ή Έντζι, δεν ξέρω εγώ Ίντζι το ακούω). Είναι στανταράκι για σίγουρη απόλαυση εδώ και πάνω από 6μηνο, έχουμε καλή χημεία και περνάμε καλά. Τρελιάρα κι έχει όρεξη για σεξ, σε απλό πρόγραμμα μόνο δυστυχώς. Αλλά ρε μάγκες, μου το πε η κοπελιά κι είπα να το ρωτήσω, ήταν ένας τύπος χθες από τις 14:00 εκεί πέρα που ξεκίνησε τη βάρδιά της και δεν έλεγε να φύγει ακόμη και στις 23:30 που έφευγα εγώ. Οπότε είχε πρακτικά μόνο ένα διαθέσιμο δωμάτιο και στο άλλο καθόταν αυτός ο τύπος, που την έπαιρνε κάθε 2ο δωμάτιο για 10-20 λεπτά. Το κουλό δεν είναι μόνο πόσες ώρες κάθισε, αλλά το ότι καθόταν και μιλούσε απλά χωρίς να κάνει σεξ, μιλούσε για τις γκόμενές του λέει και τις ερωτικές του περιπέτειες. Και σας ερωτώ κύριοι, είναι κάποιος συνάδελφος από εδώ μέσα; Δεν κρίνω βέβαια, έχω απλά περιέργεια να μάθω τι βίτσιο είναι αυτό. Δε λέω, καλή η Ίντζι, αλλά αν ήταν να κάθομαι να μιλάω απλά σε μια γυμνή τύπισσα δεν ξέρω αν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Γαμάτο τυπάκι μεν, έχω κάνει πιο ωραίες κουβέντες με άλλες κοπέλες του χώρου δε. Με πρόχειρους υπολογισμούς αν την έπαιρνε 20 λεπτά κάθε ώρα, και κάθισε 10 ώρες, είναι 400€. Ίσως υπερβάλλω, ίσως να έκανε διαλείμματα δε ξέρω, αλλά για μπουρδέλο στη Φυλής δεν αξίζει κατ'εμέ… 40€ την ώρα βρίσκεις και ψυχολόγο να σε ακούει…