Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 197
- Like
- 51.107
- Πόντοι
- 35.948
Δώσε ένα 20ρικο, φρόντισε όμως να είναι κολαριστό κ δελεαστικόΜε κάβλωσαν τα σιδεράκια της!
Με πόσα ενδίδει, άραγε?![]()

Δώσε ένα 20ρικο, φρόντισε όμως να είναι κολαριστό κ δελεαστικόΜε κάβλωσαν τα σιδεράκια της!
Με πόσα ενδίδει, άραγε?![]()
Πάλι καλά που βγάζεις γκόμενες και δεν έχεις ανάγκη τα μπουρδέλα........εγώ γαμω γιατί είναι το χόμπι μ πουτανες! γκομενακια βγαζω έξω εσεις μπαίνετε στα μπουρδελα με καράφλα .........
Μήτσο, της το έδωσα στο χέρι και το επέστρεψε. Μάλλον, θα την πάω με το ζόρι στο δωμάτιο. Δεν βλέπω άλλη λύση.Δώσε ένα 20ρικο, φρόντισε όμως να είναι κολαριστό κ δελεαστικό![]()
Και εγώ με τη σειρά μου, θα αφιερώσω μία φωτογραφία στον @Pa Luki Luk που πέρασα υπέροχα με την Νικόλ!!Πολύωρη βόλτα σε Βικτώρια και Μεταξουργείο, όπου αφού δεν είδαμε και τίποτα σοβαρό, και με επίσκεψη στον εν λόγω οίκο (Ι44 3η πόρτα) 3 φορές για να τη δω ξανάεπιλέχθηκε η μαυρούλα λατίνα (Κολομβίας) Νικόλ, για ένα απλό, τυπικό, και βαρετό άδειασμα... Φυσικά κόπηκε εισιτήριο των 10€, δε θα της έδινα ποτέ παραπάνω, κι ας κάνει παπάδες...! Ωραίο κορμί, αλλά παρότι λάτρης σοκολάτας δεν τρελάθηκα..
Θα ανέβει κριτική!
Επίσης έβγαλα επιτέλους μια αναμνηστική φωτογραφίατο (6) του Πορνομόλ (Ι39), όπου είχα περάσει αμέτρητες φορές τόσο όμορφα με τη Μαρία, και με πολλά 15' και 20' (πάντα στο δεκάρικο) ολομόναχοι στον οίκο (κάποιες φορές και σ' όλο το μολ)..
![]()
Και μια ακόμη φωτογραφία, την οποία δεν ξέρω που να την πρωτοαφιερώσω...
Όποτε την αφιερώνω στον μέγα μύστη @Pa Luki Luk !! Με αγάπη δικέ μου..
![]()
37 χρόνων είμαι πρώτον, δεύτερον ο καθένας πάει για τους λόγους του στα σπιτάκια και 3ον εάν θέλεις στούντιο ή μασάζ είσαι λάθος νήμα. Πάρτο από την αρχή κάνε εύρεση πάνω δεξιά studio η massage και γράψε στο σχετικό φόρουμ εάν δεν θέλεις πάλι να διαβάσεις. Μην ποσταρεις εδώ άλλο κακό σε εσένα κάνεις. Φιλικά πάνταΕλάτε ολοι οι μπαρμπάδες να με διορθώσετε αντί να προτείνει ένας ένα στουντιο η μασαζοσπιτο να δοκιμάσω ο ένας την πονηριά του να μ λεει να παω στο μεταξι σε τραβελια, ο άλλος να μου το παιζει ότι ρωτάω σε λάθος σελίδα και οι υπόλοιποι να διορθώσουν το ορθογραφικό από το τφ9 έχω τελειώσει πανεπιστήμιο μια χαρά ελληνικα ξέρω εγώ γαμω γιατί είναι το χόμπι μ πουτανες! γκομενακια βγαζω έξω εσεις μπαίνετε στα μπουρδελα με καράφλα και λέτε ...νέα παιδιά γτ έρχεστε εδω ?και κοιτάτε τα 25χρονα στις παραλίες σα λιγουρια από αγαμία,διαβαζε το σεντόνι μ και εσυ μπάρμπα και πιανε πουλάκι σ
Βάλτην δωμάτιο κ μη μασάς!Μήτσο, της το έδωσα στο χέρι και το επέστρεψε. Μάλλον, θα την πάω με το ζόρι στο δωμάτιο. Δεν βλέπω άλλη λύση.![]()
Ευχες για ασθενειες τετοιου τυπου δεν ειναι αποδεκτες για κανεναν λογο...Χαχαχα να σαι καλά μπρο μ έχεις πολύ χιούμορ,εύχομαι γνωστό ζώδιο !παιξε το πουλάκι σ τώρα και σκέψου πόσο αστείος εισαι
Επιβεβαιώνω ότι ο πάτος που βλέπουμε της ανήκει, κι είναι ωραίος και σφιχτός, όπως και τα μπούτια τηςΚαι εγώ με τη σειρά μου, θα αφιερώσω μία φωτογραφία στον @Pa Luki Luk που πέρασα υπέροχα με την Νικόλ!!
Να απομακρυνθούν τα μικρά παιδιά από τις οθόνες!!
Πρώτη φωτό τάπα στον κώλο.
Δεύτερη φωτό γροθιά μέσα στον κώλο!
Εδώ είναι η απόδειξη παιδιά ότι όποιος πληρώνει μπορεί να έχει τα πάντα.
Μου πήγε ακριβά η όλοι φάση αλλά σίγουρα δεν τα κλαίω. Έγιναν και άλλα πράγματάκια τα οποία πολύ καλά φαντάζεστε!!
![]()
![]()
![]()
Πριν από χρόνια στο Μ. Αλεξάνδρου 25 δούλευε η Κάρμεν, μια νταρντανα Βουλγάρα που συνήθως έβγαινε με ζαρτιέρες. Έδινε και κώλο μάλιστα Μύστη μου, πρέπει να την ξέρειςΧτες έκανα πρόταση στην τσα2 στο Αουρορόσπιτο αλλά ενώ φάνηκε να ψήνεται τελικά δεν δέχτηκε!
Μάλιστα και η ίδια η Αουρόρα προσπάθησε να την μεταπείσει. Εκείνη όμως ανένδοτη!![]()
Ελα ρε μπρο την Γκιλφ Δαναη τοσα χρονια δουλευε στο ιασωνος 20α ισογειο...λιγο πριν αποσυρθει πριν 2-3 μηνες περιπου εκανε και τα δυο, δηλαδη το πρωι-απογευμα ηταν τσατσα στο ΜΑ 21 ισογειο και κατα τις 23:00 σχολουσε και καπακι πηγαινε στο Ιασωνος 20α να δουλεψει σαν πουτανα, υπηρεσια ηταν ο βαρυμαγκας τσατσος ο σωτηρης ο μουστακαλης....Τωρα πλεον ειναι μονο σαν τσατσα και στους δυο οικους....Νομιζω η καλυτερη ευκαιρια αμα θες να πας μαζι της ειναι στην μεταμεσονυχτια βαρδια στο Ι20α που εχει λιγη δουλεια και αμα εχει και ενα τριτο ατομο μεσα στο κουζινακι να προσεχει τον οικο....και παλι αυτο δεν ειναι εγγυηση οτι θα ερθει δωματιο μαζι σου....Εγω προσωπικα πιστευω οτι καποια στιγμη θα επιστρεψει παλι στην ενεργο δραση....Εγώ για κάτι πιο καλτ θα πρότεινα την τσα στο Μ. Αλεξάνδρου 21 ισόγειο...
Δεν ξέρω αν δέχεται αλλά θα είναι κάτι αξέχαστο!![]()
Δώσε ένα 20ρικο, φρόντισε όμως να είναι κολαριστό κ δελεαστικό![]()
Μύστη σπάσε το 20ρικο σεΜήτσο, της το έδωσα στο χέρι και το επέστρεψε. Μάλλον, θα την πάω με το ζόρι στο δωμάτιο. Δεν βλέπω άλλη λύση.![]()
Εγώ δε θέλω τίποτα φίλε!Ελα ρε μπρο την Γκιλφ Δαναη τοσα χρονια δουλευε στο ιασωνος 20α ισογειο...λιγο πριν αποσυρθει πριν 2-3 μηνες περιπου εκανε και τα δυο, δηλαδη το πρωι-απογευμα ηταν τσατσα στο ΜΑ 21 ισογειο και κατα τις 23:00 σχολουσε και καπακι πηγαινε στο Ιασωνος 20α να δουλεψει σαν πουτανα, υπηρεσια ηταν ο βαρυμαγκας τσατσος ο σωτηρης ο μουστακαλης....Τωρα πλεον ειναι μονο σαν τσατσα και στους δυο οικους....Νομιζω η καλυτερη ευκαιρια αμα θες να πας μαζι της ειναι στην μεταμεσονυχτια βαρδια στο Ι20α που εχει λιγη δουλεια και αμα εχει και ενα τριτο ατομο μεσα στο κουζινακι να προσεχει τον οικο....και παλι αυτο δεν ειναι εγγυηση οτι θα ερθει δωματιο μαζι σου....Εγω προσωπικα πιστευω οτι καποια στιγμη θα επιστρεψει παλι στην ενεργο δραση....
Νικόλ... ή μάλλον ξεκώλ...Και εγώ με τη σειρά μου, θα αφιερώσω μία φωτογραφία στον @Pa Luki Luk που πέρασα υπέροχα με την Νικόλ!!
Μου πήγε ακριβά η όλοι φάση αλλά σίγουρα δεν τα κλαίω. Έγιναν και άλλα πράγματάκια τα οποία πολύ καλά φαντάζεστε!!
![]()
![]()
![]()
Κάτι αντίστοιχο πριν από περίπου μία δεκαετία είχε συμβεί στο Φυλής 109. Τότε έπαιζε μπάλα μια Λολίτα που έπινε το χύσιΠριν από χρόνια στο Μ. Αλεξάνδρου 25 δούλευε η Κάρμεν, μια νταρντανα Βουλγάρα που συνήθως έβγαινε με ζαρτιέρες. Έδινε και κώλο μάλιστα Μύστη μου, πρέπει να την ξέρεις
Αυτήν την είχα πάρει αρκετές φορές και μια μέρα για να την αποφύγω και να μην περάσω της είπα ότι έψαχνα δύο κορίτσια για παρτούζα. Μου λέει μόνη της αν θέλεις θα πω στην τσατσά να έρθει. Είναι παλιά πουτανα και δεν θα έχει πρόβλημα, κι εγώ θέλω να την δω πως γαμιέται
Την φώναξε να την δω αλλά δεν μου έκανε κλικ και αρνήθηκα. Μια ξερακιανή ηταν αν θυμάμαι καλά.
Μύστη μου εκεί έπρεπε να τις πάρετε παρτούζα και να ανεβάσετε και κριτική. Θα ήταν γαμάτο σκηνικόΚάτι αντίστοιχο πριν από περίπου μία δεκαετία είχε συμβεί στο Φυλής 109. Τότε έπαιζε μπάλα μια Λολίτα που έπινε το χύσιμε υπηρεσία την Γκαμπριέλα (λογικά πρώην πόρνη). Ο φίλος τότε είχε πάρει την τσα2 κι εγώ την μποτάνα σε ξεχωριστά δωμάτια. Μάλιστα, είχαν κλειδώσει προσωρινά την πόρτα του μπουρδέλου για να μας εξυπηρετήσουν.
![]()
Ρε μύστη πως της τον έκανες έτσι;;Και εγώ με τη σειρά μου, θα αφιερώσω μία φωτογραφία στον @Pa Luki Luk που πέρασα υπέροχα με την Νικόλ!!
![]()
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι η Κορίνα που περιγράφει είναι μια κάπως εξιδανικευμένη εκδοχή της Κορίνας που ξέρουμελοιπόν, εάν αυτό δεν είναι κραχτης φερετζές και εντελώς άσεμνο προμοτοριλικι τότε ΔΕΝ ξέρω τι είναι..μαύρο στους κραχτες Φυλής 84Α (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας